801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Τρι Νοε 13, 2012 1:43 pm
vasoula25
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ για το καλοσόρισμα είστε πολύ καλή παρέα μάλλον θα έχετε πάει για ύπνο τώρα οπότε αύριο το πρωί φιλιά!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:
σορυ δεν το θελα μια χαρα ειναι και η σαλατουλα θελω να κανω και εγω διαιτα ρε γαμωτο αλλα ολο το αναβαλλω να δω ποτε θα το παρω οριστικα αποφαση
αφρουλα έγραψε:
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ! ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ 58 ΚΙΛΑ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ 50!
mary 30 έγραψε:καλημερα ειρηνη μου !!!!!!!! εχω κολησει
mary 30 έγραψε:καλημερα !!!!
mary 30 έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι χαζο??? γιατι δεν μου κανει αυτοματη ανανεωση η σελιδα??? πρεπει να παταω αλλου και αλου για να δω τι εχετε γραψει
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:mary 30 έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι χαζο??? γιατι δεν μου κανει αυτοματη ανανεωση η σελιδα??? πρεπει να παταω αλλου και αλου για να δω τι εχετε γραψει
ΕΓΩ ΠΑΤΑΩ F5 GIA ANANEVSH
xaftounaki έγραψε:mary 30 έγραψε:καλημερα !!!!
Καλημέρα Μαίρη
Πως είσαι; Αν έχω καταλάβει καλα κάνατε σπερματεγχυση;
Με το καλο!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης