Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 215994

The great sperm race!!!
Σίγουρα ένα φτάνει αν έχεις πολλά εκατομύρια!!!Αν έχεις λίγα δεν πολυφτάνει!!!
Wink

eirini7 έγραψε:Είναι καλύτερης ποιότητας λόγω της θεραπείας ε;;Αρα αν τη συνεχίσει δε θα βελτιωθεί κι άλλο;;Για τις ορμόνες υπάρχει θεραπεία;

εγώ τα ίδια...έχω ψιλοπιαστεί στην πλάτη μάλλον καμία ίωση θα είναι

Ναι λόγω τις θεραπείας και παρα τις προβληματικές ορμόνες, αυτο είναι θετικό! Με τις ενεσεις που κάνει ρυθμίζουμε και τις ορμόνες! Αυτός ειναι ο στόχος
Απλά αν τα αποτελέσματα μετά απο κάθε θεραπεία είναι λίγο καλυτερα και οχι πολύ καλυτερα, ισως πρεπει να βαλουμε χρονικό περιθωριο σε όλο αυτο, δεν μπορεί να γινεται και αιωνίως! Μετα παμε σε εξοσωματική

Μακάρι να μη χρειαστεί Αννα μου και να είναι τα επόμενα αποτελέσματα πολύ καλύτερα!
και ποτέ δεν ξέρεις Smile Smile Smile

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Γιάννα μου καλά θυμάσαι
περιλαμβάνει όλα όσα θέλαμε και κυρίως όλο το ψηφιακό αρχείο σε υψηλή ανάλυση!!2 ώρες δεξίωση,ψηφιακό άλμπουμ.καλλιτεχνική φωτογράφιση μετά το μυστήριο...
Δώσαμε και προκαταβολή..μακάρι να πάνε όλα καλά!!

ΕΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!ΜΥΞΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

ΑΝΝΑ ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΙΣΩΣ,ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

maria.estetista

maria.estetista
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vasoula25 έγραψε:
maria.estetista έγραψε:
vasoula25 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια κι γω το εύχομαι να είναι τυχερό το θέμα για όλες εγώ πάντως τον ξεζούμισα αυτόν τον μήνα είμασταν και στα μέλια από τον αρραβώνα και βουρ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 215994 χαχα εσείς τι κάνετε? πως είστε?
χαχα και καλα του εκανες βασουλα!!!!

όχι θα τον άφηνα Razz Razz εσείς προσπαθείτε καιρό?

εναμιση χρονο....

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
π

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Δεκ 20, 2013 7:10 am, 1 φορά

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:περαστικά σας Γιάννα μου!!!φίλησέ μου τη μικρούλα σου!

Γιάννα και Αννα σας αφήνω να κάνω κάτι δουλειές..είδα ότι ήσασταν μέσα γιαυτό μιλησα..
χτες και προχτες δεν ξέρω τι έγινε και ούτε ένα καλημέρα δεν άκουσα(αναφέρομαι σε όσες ήταν ον εκείνη τη στιγμή εκτός της Ελλης και της Ολίνας που με χαιρέτησαν)

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 531909

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 334590

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:περαστικά σας Γιάννα μου!!!φίλησέ μου τη μικρούλα σου!

Γιάννα και Αννα σας αφήνω να κάνω κάτι δουλειές..είδα ότι ήσασταν μέσα γιαυτό μιλησα..
χτες και προχτες δεν ξέρω τι έγινε και ούτε ένα καλημέρα δεν άκουσα(αναφέρομαι σε όσες ήταν ον εκείνη τη στιγμή εκτός της Ελλης και της Ολίνας που με χαιρέτησαν)

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 M092
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ.

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΑΝΝΑ ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΙΣΩΣ,ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Ναι θα μιλησουμε με τη γιατρό και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε
Ο αντρας μου κυριως πρεπει να αποφασισει γιατι εκεινος κανει τις ενεσεις και η δικη του ψυχολογια περναει το περισσοτερο ζορι
Αν θελει να συνεχισει καποιουσ μηνες εγω θα ειμαι διπλα του και θα τον στηρίζω
Smile Smile

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΜ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΕΣ ΕΝΝΟΩ ΟΛΕΣ!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΜ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΕΣ ΕΝΝΟΩ ΟΛΕΣ!!!!!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

χαχαχαχαχαχα
Είστε θεοπάλαβες και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 893968

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Ο αντρας μου κυριως πρεπει να αποφασισει γιατι εκεινος κανει τις ενεσεις και η δικη του ψυχολογια περναει το περισσοτερο ζορι
Αν θελει να συνεχισει καποιουσ μηνες εγω θα ειμαι διπλα του και θα τον στηρίζω Smile Smile

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Hug-and-kissΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Hug-and-kissΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Hug-and-kiss

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΡΧΙΔΕΑ ΜΟΥ!!!ΑΝΝΟΥΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Blow-kiss

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Αν θελει να συνεχισει καποιουσ μηνες εγω θα ειμαι διπλα του και θα τον στηρίζω Smile Smile

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Hug-and-kissΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Hug-and-kissΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Hug-and-kiss

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 315810

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΡΧΙΔΕΑ ΜΟΥ!!!ΑΝΝΟΥΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 Blow-kiss

Αρχησα πάλι τα πολύ προσωπικά και λεω κατσε μην μπει και κανένας γνωστός εδω μέσα
Ο κόσμος ειναι πολύ μικρός!!!!
Wink Wink Wink

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Very Happy

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 587529 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 587529 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 587529

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΜΕΙΣ ΨΑΡΑΚΙΑ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΟΥΡΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια!καλε ποτε προλαβατε και γεμισατε τοσες σελιδες?
Οι εγκυουλες μας καλα ειναι?
Θελω να καλοσωρισω ολα τα καινουρια κοριτσια και να τους ευχηθω συντομα εγκυουλες, με ελαχιστες απο εσας εχω καταφερει να μιλησω γιατι ολο βιαστικα μπαινω στο φορουμ τον τελευταιο καιρο
Sad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΣΣΕΙΑ.ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ...Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΜΕΙΣ ΨΑΡΑΚΙΑ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΟΥΡΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.

Δεν εχω κανει τιποτα η τεμπέλα!!!
Παλεύουμε να τελειώσουμε μια σπανακόπιτα!!! Θα ρωτήσω τον αντρα μου τι θέλει, μπορεί να κανω φακές. Αλλιως ισως παρουμε κατι ετοιμο

Γεια σου Οδύσεια
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 37 654316

odysseia

odysseia
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΜΕΙΣ ΨΑΡΑΚΙΑ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΟΥΡΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.
Γεια σου Γιαννα! Εμεις με το Θανασαη βγηκαμε βολτουλα σημερα και μετα στο σπιτι γκρινιαζε οποτε θα φαμε μακορονια και εκεινος κοτοσουπα!

odysseia

odysseia
Γεια σου, Αννα!
καλα ειναι ο Θανασης μεγαλωσε και κανει το σπιτι ανω κατω!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
'Ετσι ειναι τα παιδιά, να σας κάνουν τα σπίτια άνω κάτω!!!
Έμενα που το σπίτι το κάνει ανω κατω ενας γάτος, ειναι χειροτερο!!!
χαχα

Σημερα μου ηρθαν τα τεστ οωρηξιας και δεν καταλαβαινω τιποτα. Συμφωνα με το τεστ ειναι θετικο και αρα κανω οωρηξια, αλλα απο τη 10η μερα?
Θα κανω ξανα και αυριο! Εχουν βγει δυο παραλληλες γραμμές ίδιου χρώματος, λεει οτι για να ειναι θετικο πρεπει να ειναι ιδιο χρωμα η η δευτερη πιο σκουρα
Θα δω και αυριο και θα συγκρίνω
Αν καμμια ξερει ας μου πει

odysseia

odysseia
xaftounaki έγραψε:'Ετσι ειναι τα παιδιά, να σας κάνουν τα σπίτια άνω κάτω!!!
Έμενα που το σπίτι το κάνει ανω κατω ενας γάτος, ειναι χειροτερο!!!
χαχα

Σημερα μου ηρθαν τα τεστ οωρηξιας και δεν καταλαβαινω τιποτα. Συμφωνα με το τεστ ειναι θετικο και αρα κανω οωρηξια, αλλα απο τη 10η μερα?
Θα κανω ξανα και αυριο! Εχουν βγει δυο παραλληλες γραμμές ίδιου χρώματος, λεει οτι για να ειναι θετικο πρεπει να ειναι ιδιο χρωμα η η δευτερη πιο σκουρα
Θα δω και αυριο και θα συγκρίνω
Αν καμμια ξερει ας μου πει
αχ, δε ξερω!απο που γτα πηρες θελω να παρω και γω

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ κορίτσια έφτιαξα χθες το βράδυ κοκκινιστό κρέας με πουρε..σαν εργαζόμενη μαγειρευω τα βράδια..
όσες εργάζεσται, πως την παλεύετε με την μεγειρική?
εγω π.χ. μαγειρεύω για να έχω φαγητό για τις επόμενς 2 μέρες και αντε παλι απο την αρχη...

odysseia

odysseia
karamelitsa22 έγραψε:εγώ κορίτσια έφτιαξα χθες το βράδυ κοκκινιστό κρέας με πουρε..σαν εργαζόμενη μαγειρευω τα βράδια..
όσες εργάζεσται, πως την παλεύετε με την μεγειρική?
εγω π.χ. μαγειρεύω για να έχω φαγητό για τις επόμενς 2 μέρες και αντε παλι απο την αρχη...
γεια σου καραμελιτσα!το ονομα σου? εγω ειμαι καθηγητρια σε φροντιστηριο οποτε τα πρωινα ειμαι ελευθερη(θεωρητικα παντα!) για να μαγειρεψω. Οι αδερφες μου παντως που δουλευουν κανονικα μαγειρευουν και αυτες απο το βραδυ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ ΜΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΑΛΕ!ΠΑΡΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΠΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ.

ΟΔΗΣΣΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΑΣ.

ΑΝΝΑ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗ.ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις