976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Τετ Νοε 14, 2012 6:20 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
τα filicine βασουλα.μονο αυτα πρεπει να υπαρχουνvasoula25 έγραψε:καλησπέρα και πάλι είχα πάει στην πεθερά μου να φάω έκανα και ένα γλυκάκι και περιμένω κατά τις 5 να έρθει ο αντρούλης μου. ήθελα να σας ρωτήσω για το φυλλικό οξύ να μου προτείνετε κάποιο
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΞΥΛΟ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ?! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ...ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΤΛ...
ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ! ΒΡΕ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟ? ΤΟ ΛΕΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stauroulinaa στις Τετ Νοε 14, 2012 6:27 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Τετ Νοε 14, 2012 6:29 am, 1 φορά
stauroulinaa έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ!!!!ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ;;
art86 έγραψε:ιωαννα μου τι κανεις μελλουσα μανουλα...???????καλα...?το μπεμπακι σου????
Μπου έγραψε:Αφρουλα μου σου ευχομαι ολα να σου πανε τελεια και με το καλο να αντικρυσεις το μωρακι σου μετα απο 9 υπεροχους μηνες! με τις υπολοιπες δεν γνωριζομαστε αλλα κοριτσακια μου υπομονη και ολα θα ερθουν!! σας ευχομαι να χετε στην κοιλιτσα σας συντομα τα σπορακια που τοσο επιθυμειτε!!!
ioanna85 έγραψε:
καλα ειμαι σε γενικες γραμμες και το μπεμπακι δινει μαχη στην κοιλια μου αλλα εχω γενικα πολλα νευρα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stauroulinaa στις Τετ Νοε 14, 2012 6:43 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 50% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΩΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 17Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ! ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΗ 15Η (ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ) ΚΑΙ ΤΗ 18Η (ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΡΓΑ)! ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΖΕΙ ΑΠΟ 12-24 ΩΡΕΣ!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης