501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Δευ Νοε 12, 2012 11:39 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Γεια σου Ειρηνακι! πρωινη και σημερα στη δουλεια.. τερμα τα πρωινα ευτυχως γι αυτη την εβδομαδα!!
αν και αυριο πρεπει παλι πρωι πρωι να ξυπνησουμε για ...."χειρωνακτική" εργασια
Σταυρουλα η εμφύτευση κανει τοσο!
Αφρουλα, Μαιρη
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ!!!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ!!!
stauroulinaa έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ! ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ 12Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΗ 13Η ΗΜΕΡΑ! ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΠΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥ..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ;;;
mary 30 έγραψε:αχ ναι κοριτσια βαλτε με δεν περιμενω στις 22/11
αφρουλα έγραψε:
ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!! ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ? ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ? ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 6 - 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ!
ελλε έγραψε:καλημερα κοριτσια ,ολα καλα???
εγω..ακομα δεν εχω αδιαθετησει... 2η μερα σημερα και εχω ενα ελαχιστο πονο στο στηθος.μακαρι να μην ερθει η αλεκα..μακαρι!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης