526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Τρι Νοε 13, 2012 12:09 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ..ΑΧ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΥΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ...!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΗ! ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ! ΤΙΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?
ΕΛΛΟΥΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΟΧΙ ΣΑΛΙΟ ΟΜΩΣ!
boubou έγραψε:φουρφουρακι βρε μην αγχωνεσαι!!! θα ερθει το σπορακι θα δεις!!
Τονια μου αυριο το πρωι θα παμε!! επιτελους να μου φυγει και αυτη η αγωνια !!!
Αφρουλα ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα συνηθως??
αφρουλα έγραψε:ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΝΩ ΛΙΓΟ!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 20/7/2013!
boubou έγραψε:Tονια μου και Ειρηνη σας ευχαριστω!!!
Ειρηνη μου προσπαθειτε κι εσεις?δν θυμαμαι συγχωρεσε με!!! κανει καποια θεραπεια ??
καλα αποτελεσματα να εχετε!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Νοε 13, 2012 12:41 am, 1 φορά
boubou έγραψε:Eπειδη ντραπηκα εκεινη την ωρα και δν ρωτησα το κοστος μπορειτε να μου πειτε ποσο θα μου κοστισουν περιπου αυτα να εχω μια ιδεα?
Αννα μου σε ευχαριστω!! και στα δικα σας χαχαχα ναι ετσι θα γινει...να πηγαινε μονος του ουτε με σφαιρες!! αλλα τι να τον κανω που θελω να γινω μανα.θυσια θα γινω παλι χαχαχαχα
Ιωαννακι μου
μακάρι ελλη μου γιατι μας εχεις φθειρει η ολη κατασταση!! εχουμε και ενα κοινο!! εχουμε ενα μικρο ιντερνετ καφε και τωρα από εδω σου γραφω!!! πόσο σε καταλαβαινω οταν λεσ για την δουλεια!!!boubou έγραψε:Eπειδη ντραπηκα εκεινη την ωρα και δν ρωτησα το κοστος μπορειτε να μου πειτε ποσο θα μου κοστισουν περιπου αυτα να εχω μια ιδεα?
Αννα μου σε ευχαριστω!! και στα δικα σας χαχαχα ναι ετσι θα γινει...να πηγαινε μονος του ουτε με σφαιρες!! αλλα τι να τον κανω που θελω να γινω μανα.θυσια θα γινω παλι χαχαχαχα
Ιωαννακι μου
Ειρηνη μου ευχομαι να τελειωσει γρηγορα και ο δικος σας γολγοθας και σε λιγο καιρο να εχετε ενα μωρακι στην αγκαλια σας!!! ελπιζω να μην ειναι τιποτα αυτο που εχει ο αντρας σου!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης