26 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Τετ Νοε 14, 2012 3:58 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
γιατι τι εχασα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Sofki έγραψε:Τεεεελεια τα ρουχα που μας εστειλαν!!!Πρεπει να τα συμμαδεψω και αυτα γιατι μας τα εδωσαν για εμας!!!!!
Εγω τοσο που εκνευριστικα με την κοιλια μου θα τσακισω σοκολατα μετα
Sofki έγραψε:Παρεπτιπτοντως δεν θα χορεσουν τοοοοοοσα ρουχα στην ντουλαπα της μικρης....κοριτσιαααα εχω υγρασια στο δωματιο.τι να κανω?
doritaki έγραψε:Αχ τι γλυκια κοιλιτσα!Μαρακι κ εγω ετσι ειμαι!Μονο που εγω βαδιζω στον 8ο πλεον...Εννοειται μπλουζες του καλου μου φοραω.Κ εχω κατασχεσει κ το μπουφαν του!!!Στο θεμα μεση σε καταλαβαινω.Κ τη Λιτσα με τις καλτσες.Ασε που περπατουσαμε κ μου λυθηκε το κορδονι.Εννοειται ο καλος μου τα εδεσε.Εγω ουτε για αστειο να φτασω εκει κατω!Σοφακι εσυ εισαι σιγουρη οτι η κοιλιτσα εχει μεσα μωρο???Που το κρυβεις???Πουθενα κοιλια.Πως να πιστεψουν μετα οτι εισαι εγκυος?
Αχ εκανα ενα καυτο μπανιο κ ενιωσα ανθρωπος!Βεβαια με επιασε κ μια λιγουρα τωρα...
doritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Παρεπτιπτοντως δεν θα χορεσουν τοοοοοοσα ρουχα στην ντουλαπα της μικρης....κοριτσιαααα εχω υγρασια στο δωματιο.τι να κανω?
Καθαριζεις πολυ καλα τον τοιχο με καυτο νερο κ χλωρινη!Κ φροντιζεις να αεριζεις καθε μερα καλα το χωρο κ να μην απλωνεις για κανενα λογο ρουχα μεσα.Απο που ερχεται η υγρασια?Αν ειναι κοντα σε μπανιο ελεγξτε τα υδραυλικα σας κ αν ερχεται απ'εξω (γιατι πχ βρεχεται ο τοιχος) φροντιστε να περασετε απ'εξω καποιο μονοτικο υλικο.α!Κ ολα αυτα πριν ερθει η μπεμπα!
Οσο για τη σοκολατα σκεψου οτι μπορει να μην παει στην κοιλια...Εμενα ολα καθονται στον κωλο κ τα μπουτια.Τεραστια εχω γινει!
Sofki έγραψε:Εμενα τα ποδαρακια μου αδυνατησαν ο πωπος μου εχει καλοσχηματιστει και αδυνατισε και η μεση μου...Επρεπε να γκαστρωθω για να γινω μεριλυν....χαχαχαχαχ
Δεν ξερω που οφειλεται,αλλα ειδα υγρασια στην μπαλκονοπορτα μονο πισω απ το κομοδινο...Θα παω να παρω εναν συλλεκτη υγρασιας...σε τοιχο δεν ειδα τιποτα..
doritaki έγραψε:Αν ειναι μονο στην μπαλκονοπορτα καλα ειναι.Φταει η αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας που εχουμε αυτη την περιοδο.Καθαρισε καλα με χλωρινη κ αεριζε το δωματιο χωρις να εχεις αναμενη θερμανση.
Εγω Μαρια δεν τα γλιτωνω τα εξοδα.Θα παρω μια καπα.Βρηκα μια στα 80€ περιπου κ επειδη θα παρω κ 2 φορεματακια απο το μαγαζι θα μου κανουν 30% εκπτωση.Οποτε 140 κ τα 3 μαζι.Δεν ειναι κ λιγα αλλα δεν εχω αλλη επιλογη.Μου τα κρατησαν κ θα παω το Σαββατο να τα παρω.Εχουμε κ ενα γαμο 8/12 κ δε μπορω να παω με τη φορμα κ το μπουφαν του καλου μου.Κ να δω τι θα φοραω σε παπουτσι γιατι δε νομιζω να την παλευω με γοβες.
Sofki έγραψε:Εμενα μοναχα τα ρουχα που φορουσα εναν χρονο πριν ακριβως δεν μου κανουν γιατι ειχα χασει 15 κιλα (ασωτος βιος βλεπετε ) και φορουσα κατι θεοστενα και θεοκοντα....χοχοχο
μετα γνωρισα τον καλο μου και με ταιζε και με εκανε μοσχαρακι!!!!
doritaki έγραψε:Εγω απο ενα μαγαζι που ψωνιζω τα τελευταια 2 χρονια θα τα παρω.Απλα θα ειναι μεγαλυτερο νουμερο απ'οτι συνηθως.Πηρα κ ενα απο το τμημα εγκυμοσυνης στα Η&Μ κ οταν το βλεπω παθαινω σοκ!Ειναι τεραστιο!Λες κ θα μπουν 2 ατομα μεσα.Οταν το δοκιμασα ομως φαινοταν γλυκουλικο.
Σοφακι λογικο να χωρας στα ρουχα σου αφου αντι να βαζεις κιλα χανεις...!!! Ενω εγω ειχα που ειχα θεμα περυσι γιατι ειχα παχυνει φετος με επιπλεον 15 κιλα λογω εγκυμοσυνης ε δε χωραω πουθενα!
Μαρακι ευτυχως κασκολ κ γαντια ειναι τα μονα που μας χωρανε!Α!κ οι καλτσες...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης