51 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Τετ Νοε 14, 2012 4:50 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
mpompiras έγραψε:καλε κοριτσια , εσεις βλεπετε ονειρα οτι εχετε γεννησει ή οτι ειστε στην κλινικη γιανα γεννησετε ??? εγω συνεχεια τετοια βλεπω και εχω το αγχος οτι δεν εχω ετοιμη τη βαλιτσα με τα πραγματα του μαιευτηρίου ....
αλλα ολα τα εχω παρει , ολα ειναι σιδερωμενα και διπλωμενα ετοιμα να μπουν στη βαλιτσα...γιατι εχω τετοιο αγχος οεοοοο?????? μονο σερβιετες δεν εχω παρει για τα λοχεια ...μαρια και Φιλιτσα μου προτειναν τις ΤΕΝΑ ...ποια σειρα να παρω ??? την ναιτ, την σουπερ ??? εσεις ειχατε πολυ αιμα στην 1η γεννα??? εγω γενικα στην περιοδο εχω πολυ αιμα, παιζει ρολο ???
Κ εγω ετοιμα τα εχω!Μεχρι κ το νεσερ με οδοντοβουρτα οδοντοκρεμα σαμπουαν κ αφρολουτρο εχω ετοιμασει.Τα εχω ολα σε ενα ραφι της ντουλαπας.Κ η βαλιτσα ειναι πισω απο την πορτα του δωματιου.Δε θελω να κατεβει στην αποθηκη.Εδειξα κ στον αντρα μου που τα εχω ωστε σε περιπτωση απροοπτου να τα βαλει στη βαλιτσα κ να μου τα φερει!Μονο εσωρουχα κ καλτσες δεν εχω βαλει στην ακρη.Θα γινει κ αυτο καποια στιγμη.Επισης δεν εχω παρει σερβιετες λοχειας κ επιθεματα στηθους γιατι δεν ξερω ποια να παρω.Σερβιετες παντως παρεχει κ η κλινικη οποτε κ να ξεχασω δε θα εχω θεμα.
Ονειρα βλεπω κ εγω αλλα οχι οτι γενναω.Ειδα προχθες οτι ημουν ξαπλωμενη με την κοιλια τουρλα κ καποιος (που δε θυμαμαι τωρα ποιος) μου πεταξε ενα μωρο στην αγκαλια κ μετα αλλο ενα.Ηταν διδυμακια νομιζω ενα κοριτσι κ ενα αγορι.Μου τα πεταξε στην κυριολεξια ομως!Αφου παραλιγο να μην το πιασω το πρωτο κ να πεσει.Ολα απο αγχος κ ανυπομονησια ειναι νομιζω.