576 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Παρ Νοε 16, 2012 9:51 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
αλλα ελεος κοριτσια σε 4 φαρμακεια πηγε κ δν εχουν τις βελονες κ τις ταινιες που μου εγραψε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπραβο Μαρακι μου και εγω απο αυριο μαζι σου!θα εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου!!!!!!!thequeen86 έγραψε:γυρισα κοριτσια.διαιτουλααααα.πολυ καλος γιατρος μου αρεσε πολυ.τωρα ο αντρας μου παει να παρει βελονες κ ταινιες
γιατι σου εγραψε συγκεκριμενες ταινιες?thequeen86 έγραψε:αλλα ελεος κοριτσια σε 4 φαρμακεια πηγε κ δν εχουν τις βελονες κ τις ταινιες που μου εγραψε
filitsaki έγραψε:μπραβο Μαρακι μου και εγω απο αυριο μαζι σου!θα εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου!!!!!!!thequeen86 έγραψε:γυρισα κοριτσια.διαιτουλααααα.πολυ καλος γιατρος μου αρεσε πολυ.τωρα ο αντρας μου παει να παρει βελονες κ ταινιες
filitsaki έγραψε:γιατι σου εγραψε συγκεκριμενες ταινιες?thequeen86 έγραψε:αλλα ελεος κοριτσια σε 4 φαρμακεια πηγε κ δν εχουν τις βελονες κ τις ταινιες που μου εγραψε
αν δεν βρει ζητα ενα μηχανακι απο το φαρμακοποιο σου η πες του να σου παραγγειλει τις ταινιες.thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γιατι σου εγραψε συγκεκριμενες ταινιες?thequeen86 έγραψε:αλλα ελεος κοριτσια σε 4 φαρμακεια πηγε κ δν εχουν τις βελονες κ τις ταινιες που μου εγραψε
ναι γτ ειναι καινουριο μηχανημα κ δν εχει πολλες μερες που βγηκε στην αγορα
filitsaki έγραψε:ποσα ζαχαρα θα μετρας τη μερα?
μια χαρα σε βρησκω!σου εδωσε διατροφη ε?τι να τρως και τι οχι?thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:ποσα ζαχαρα θα μετρας τη μερα?
3 πρωι μεσημερι βραδυ
αντε ωραια θα περασει κοριτσαρα μου!thequeen86 έγραψε:μου εδωσε διατροφη 2000 θερμιδων μου εδωσε διαφορα κ τα ισοδυναμα τους εαν δν θελω κατι οπως ψαρι
filitsaki έγραψε:αντε ωραια θα περασει κοριτσαρα μου!thequeen86 έγραψε:μου εδωσε διατροφη 2000 θερμιδων μου εδωσε διαφορα κ τα ισοδυναμα τους εαν δν θελω κατι οπως ψαρι
ο προηγουμενος γιατρος μου μου ειχε πει αν δεν χαθουν τα κιλα που πηρα στην εγκυμοσηνη αυτο σημενει μονιμο ζαχαρο στα 5 χρονια.αλλιως μετα τα 40-45 γιατι διαβητης κυησης ειναι προδιαθεση για κανονικο διαβητη.thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:αντε ωραια θα περασει κοριτσαρα μου!thequeen86 έγραψε:μου εδωσε διατροφη 2000 θερμιδων μου εδωσε διαφορα κ τα ισοδυναμα τους εαν δν θελω κατι οπως ψαρι
κ μου ειπε οτι μαλλον θα την κρατησουμε κ μετα γτ εχω πανω απο 35% πιθανοτητα να κανω κανονικο διαβητη κατι βεβαια που το ξερω κ εγω μια κ ειμαι 1,65 97 κιλα
filitsaki έγραψε:ο προηγουμενος γιατρος μου μου ειχε πει αν δεν χαθουν τα κιλα που πηρα στην εγκυμοσηνη αυτο σημενει μονιμο ζαχαρο στα 5 χρονια.αλλιως μετα τα 40-45 γιατι διαβητης κυησης ειναι προδιαθεση για κανονικο διαβητη.thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:αντε ωραια θα περασει κοριτσαρα μου!thequeen86 έγραψε:μου εδωσε διατροφη 2000 θερμιδων μου εδωσε διαφορα κ τα ισοδυναμα τους εαν δν θελω κατι οπως ψαρι
κ μου ειπε οτι μαλλον θα την κρατησουμε κ μετα γτ εχω πανω απο 35% πιθανοτητα να κανω κανονικο διαβητη κατι βεβαια που το ξερω κ εγω μια κ ειμαι 1,65 97 κιλα
filitsaki έγραψε:οποτε οταν γεννησουμε βουρ για διαιτα!`
filitsaki έγραψε:ax koritsia πληττω τοσο πολυ.....
doritaki έγραψε:Κοριτσακια γυρισα.Πηρα κ τα ρουχα! Απο αυριο πλυσιμο για να εχω κατι να φοραω να κυκλοφορω σαν ανθρωπος κ οχι ολο με φορμες!
Θελει μεγαλη προσοχη ο διαβητης.Ειχα παππου διαβητικο κ περασε πολλα.Απο μικρη εκανα τη νοσοκομα στο σπιτι.Θεωρητικα κ εγω εχω μια προδιαθεση (ειναι κληρονομικος) αλλα ακομη τα τρωω τα γλυκα μου.Μετα τη γεννα κ εγω μαζι σας στη διατροφη.
εμενα και οι παπουδες μου και ο μπαμπας μου.απο που να φυλαχτω?thequeen86 έγραψε:doritaki έγραψε:Κοριτσακια γυρισα.Πηρα κ τα ρουχα! Απο αυριο πλυσιμο για να εχω κατι να φοραω να κυκλοφορω σαν ανθρωπος κ οχι ολο με φορμες!
Θελει μεγαλη προσοχη ο διαβητης.Ειχα παππου διαβητικο κ περασε πολλα.Απο μικρη εκανα τη νοσοκομα στο σπιτι.Θεωρητικα κ εγω εχω μια προδιαθεση (ειναι κληρονομικος) αλλα ακομη τα τρωω τα γλυκα μου.Μετα τη γεννα κ εγω μαζι σας στη διατροφη.
εμενα πρεπει να ειχε η γιαγια μου διαβητη κυησης γτ η μαμα μου γεννηθηκε 6 κιλα αλλα τοτε δν κανανε εξετασεις
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης