776 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Σαβ Νοε 17, 2012 12:08 pm
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filitsaki έγραψε:γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
εγω ειμαι τοσο χεστης που παρακαλουσα απο μεσα μου για καισαρικη.τη θεωρω πιο ευκολη!απλα οταν εσεις ηραμητε ποναμε εμεις!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
λεω μηπως...αμα ειναι να παθω το σοκ δλδ απο τωρα...γτ τον γιο μου τον γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληρηδιο...μην μου πει καμια καισαρικη το βλεπω μετα το εγκεφαλικο να ερχεται.αχχαχαχαχχα
filitsaki έγραψε:εγω ειμαι τοσο χεστης που παρακαλουσα απο μεσα μου για καισαρικη.τη θεωρω πιο ευκολη!απλα οταν εσεις ηραμητε ποναμε εμεις!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
λεω μηπως...αμα ειναι να παθω το σοκ δλδ απο τωρα...γτ τον γιο μου τον γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληρηδιο...μην μου πει καμια καισαρικη το βλεπω μετα το εγκεφαλικο να ερχεται.αχχαχαχαχχα
μην στεναχωριεσαι θα το ξεπερασουμε και αυτο!αβ μη τι αλλο ειμαστε γλυκες!!!!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:εγω ειμαι τοσο χεστης που παρακαλουσα απο μεσα μου για καισαρικη.τη θεωρω πιο ευκολη!απλα οταν εσεις ηραμητε ποναμε εμεις!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
γι'αυτο το λεω.στην δικη μου περιπτωση χιλιες φορες καλυτερα η γεννα μου...μονο μην βγει μεγαλη η μπεμπα κ εχω δυσκολιες γτ ο γιοκας βγηκε 2,980 ποντικακι μια σταλια.σε 40 τον γεννησα
filitsaki έγραψε:μην στεναχωριεσαι θα το ξεπερασουμε και αυτο!αβ μη τι αλλο ειμαστε γλυκες!!!!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:εγω ειμαι τοσο χεστης που παρακαλουσα απο μεσα μου για καισαρικη.τη θεωρω πιο ευκολη!απλα οταν εσεις ηραμητε ποναμε εμεις!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
γι'αυτο το λεω.στην δικη μου περιπτωση χιλιες φορες καλυτερα η γεννα μου...μονο μην βγει μεγαλη η μπεμπα κ εχω δυσκολιες γτ ο γιοκας βγηκε 2,980 ποντικακι μια σταλια.σε 40 τον γεννησα
φυσιολογικα θα πας!
εμ με τοσο ζαχαρο που εχουμε τυφλα να εχουν τα κανταιφια!τι εχεις για αυριο?φαγητο!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:μην στεναχωριεσαι θα το ξεπερασουμε και αυτο!αβ μη τι αλλο ειμαστε γλυκες!!!!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:εγω ειμαι τοσο χεστης που παρακαλουσα απο μεσα μου για καισαρικη.τη θεωρω πιο ευκολη!απλα οταν εσεις ηραμητε ποναμε εμεις!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
φυσιολογικα θα πας!
αχαχαχχα αυτο ελεγα στον αντρα μου χτες εχεις γλυκια γυναικα ονομα κ πραμα.αχαχαχαχχα
filitsaki έγραψε:εμ με τοσο ζαχαρο που εχουμε τυφλα να εχουν τα κανταιφια!τι εχεις για αυριο?φαγητο!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:μην στεναχωριεσαι θα το ξεπερασουμε και αυτο!αβ μη τι αλλο ειμαστε γλυκες!!!!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:εγω ειμαι τοσο χεστης που παρακαλουσα απο μεσα μου για καισαρικη.τη θεωρω πιο ευκολη!απλα οταν εσεις ηραμητε ποναμε εμεις!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γιατι καλο μου?με τον ιδιο γυναικολογο η αδερφη μου και αυτη με ζαχαρο την εβαλε με προκληση και την πηγε φυσιολογικα μεχρι το τελος!
φυσιολογικα θα πας!
αχαχαχχα αυτο ελεγα στον αντρα μου χτες εχεις γλυκια γυναικα ονομα κ πραμα.αχαχαχαχχα
θα φυγεις?που θα πας?Sofki έγραψε:Καλημερα!!!Δεν θα κατσ θα φυγω βεβαια αλλα ειπα να σας χαιρετησω...Τελικα εγω δεν ηρθα θεσσ γιατι δεν μπορουσε να με φερει ο καλος μου και δεν ηθελαν να ερθω μονη μου τοσες ωρες εκει ταλαιπωρια
Τεσπα...Αυτο με τον αγιο βασιλη και του 89 αρουραιους της πηρα Σμαρω
γεια σου γλυκια μου φιλη!!!τι κανεις?thequeen86 έγραψε:καλησπερα κορες
filitsaki έγραψε:γεια σου γλυκια μου φιλη!!!τι κανεις?thequeen86 έγραψε:καλησπερα κορες
listoudi έγραψε:καλησπερα κοριτσια σημερα ηταν βαρυ το παπλωμα μου σημερα...τελικα παει το σημερινο ρεπο του αντρουλη μου του το εκοψαν και πηγε για δουλεια σημερα...
ασε τερμα ξενερωμα κυριακατικα γαμωτο.. παλι μονη μου θα φαω...thequeen86 έγραψε:listoudi έγραψε:καλησπερα κοριτσια σημερα ηταν βαρυ το παπλωμα μου σημερα...τελικα παει το σημερινο ρεπο του αντρουλη μου του το εκοψαν και πηγε για δουλεια σημερα...
πωπω πακετοοοοο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης