876 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Νο6* Κυρ Νοε 18, 2012 10:04 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
επιτελους!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:12,5% πιθανοτητα για γαλαζια.87,5% πιθανοτητα για πρασινα 0% για καφε λαλαλαααααααααααα
doritaki έγραψε:Μαρακι να σου πω κατι?Μη με παρεξηγησεις ομως... Δε μ'αρεσει το ξανθο μαλλι.Νομιζω σε μεγαλωνει.Κρατα το φυσικο σου ή καντα παλι κοκκινα!
doritaki έγραψε:Το δικο μου δεν εχει ελπιδες...100% καστανα θα ειναι.Δεν εχω απο την πλευρα μου γονιδια για ανοιχτοχρωμα ματια...
Sofki έγραψε:Ααααα σας ειπα δεν σας ειπα?Χθες ειδα μια κοπελα που γεννησε πριν δυο μηνες και ηξερε περιπουποσο ειμαι εγκυος και με κοιτουσε περιεργα και με ρωτησε αν γεννησα με πολυ υποπτο υφος και οταν την ειπα οτι ειμαι στον 7ο μ λεει αααα καλε δεν εχεις καθολου κοιλια...Νομιζε μαλλον οτι το ειχα χασει και μετα μου λετε να μην συγχιζομαι
loukia_84 έγραψε:ΕΜΑΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ-ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΣΕ ΦΩΤΙΖΕ!!!
Sofki έγραψε:Τελειο το χρωμα της κρεβατοκαμαας!!!!
doritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Τελειο το χρωμα της κρεβατοκαμαας!!!!
Σ'αρεσει?Η μαμα μου δεν μπορουσε ουτε να το βλεπει.Ηταν πολυ εντονο λεει.Ασε που η ιδιοκτητρια δεν ηθελε να μου δωσει πισω την εγγυηση επειδη το ειχα βαψει ετσι κ μπορει να μην αρεσε στον επομενο!!!Κ σκεψου οτι το σπιτι το ειχα παραλαβει αβαφτο (14 χρονια δεν το ειχε βαψει ποτε κ ηταν καταμαυρο! ) κ θα το παρεδιδα αβαφτο οπως ελεγε κ το συμβολαιο...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης