Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕ???

ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ 5 ΕΥΡΩ Shocked

χωρις να τους γραψει κανενας γιατρος αυτη την εξεταση αν κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο πληρώνεις μόνο την είσοδο που είναι 5 ευρώ ανεξάρτητα ταμείου.

maria.estetista

maria.estetista
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕ???

ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ 5 ΕΥΡΩ Shocked

χωρις να τους γραψει κανενας γιατρος αυτη την εξεταση αν κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο πληρώνεις μόνο την είσοδο που είναι 5 ευρώ ανεξάρτητα ταμείου.

τιιιιιιιιιιι???????? 5 ευρω????? αυτα δεν γινονται....!!!! το αττικο ειναι αυτο στο περιστερι? εμεις δωσαμε 120 στο μητερα!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕ???

ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ 5 ΕΥΡΩ Shocked

αγαπη αποκλυεται να πηγαινε ο αντρας μου στο νοσοκομειο ,( εδω και στο μικροβιολογικο εγω πηγα Razz )οποτε δν το συζηταμε χαχα αν στο γραψει παντως γιατρος παλι καπου τοσο παει, αν παει 60€ χωρις..θα ειναι το πολυ 10€ με!! (οχι το σπερμοδιαγραμμα, αυτο επειδη ειναι φθηνο ουτως η αλλως , αν στο γραψει κιολας θα παει πολυ λιγο..σκεψου εγω εκανα χοριακη που στοιχίζει 20€ χωρις.. και πληρωσα 1€ επειδη μου την εγραψε ο γιατρος Wink Wink Wink )

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.estetista έγραψε:
τιιιιιιιιιιι???????? 5 ευρω????? αυτα δεν γινονται....!!!! το αττικο ειναι αυτο στο περιστερι? εμεις δωσαμε 120 στο μητερα!!!

εσεις κατι παραπανω κανατε εκτος απο σπερμοδιαγραμμα!!! μπορει να ειχατε καμια ειδικη εξεταση κοριτσακι μου γι αυτο!! το σπερμοδιαγραμμα στην απλη του μορφη ειναι παμφθηνο, θυμαμαι οτι το λεγανε ολες αυτο!!!
ασχετα που το κανεις!

*τωρα φευγω αληθεια!! τα λεμε μετα.. μη γραψετε παλι 100 σελιδες Razz Razz Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.estetista έγραψε:

ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ 5 ΕΥΡΩ Shocked

νωμιζω πως ναι αυτο στο περιστερι πρεπει να ναι δεν νωμιζω να υπαρχει αλλο δημοσιο νοσοκομειο που να λεγετε αττικο δεν το εχω ψαξει αλλα αμαλον αυτο στο περιστερι ειναι 120??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 606100 ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:fourfouraki δν ξερω απο θερμοκρασίες.. αλλα επειδη δν ξέρεις κι εσυ τι ειχες μεχρι την 14η δν μπορουμε να πουμε ακριβως..μπορει μεχρι την 15η που μετρησες να ειχες 36,8 και μετα την 17 να ανεβηκε γιατι εγινε ωορρηξια!γιατι ανεβαινει οταν γινεται!!! αλλα δν ξερω και πολλα πανω στο θεμα!!

Νομίζω πως την μέρα που γίνεται η οωρρηξία η θερμοκρασία πεφτει λίγο πιο κάτω από το φυσιολογικό και όταν ανέβει η θερμοκρασία σημαίνει πως η ωορρηξία έχει γίνει ήδη! Γι' αυτό λέω... που πήγε η Αλέκα??? χαχαχα Να μην την μελετάω και έρθει.. ελπίζω να σπάσει το βρωμοπόδαρο της στο δρόμο και να μην τα καταφέρει! χαχαχαχα

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο:

Τα τεστάκια της hometest είναι αξιόπιστα? Πόσες μέρες κάνουν να έρθουν??

maria.estetista

maria.estetista
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κι ομως 120 μας πηραν..το πρωτο ηταν πληρες.το αλλο που ηταν απλο εκανε 90..ειμαι σιγουρη!γι'αυτο μου κανουν μεγαλη εντυπωση αυτα τα ποσα που λετε

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια σας ευχομαι καλοριζικο το νεο θεματακι με πολλες πολλες εγκυουλες!Και στην οικοδεσποινα ευχομαι να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!Με το καλο!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 K042

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:
boubou έγραψε:fourfouraki δν ξερω απο θερμοκρασίες.. αλλα επειδη δν ξέρεις κι εσυ τι ειχες μεχρι την 14η δν μπορουμε να πουμε ακριβως..μπορει μεχρι την 15η που μετρησες να ειχες 36,8 και μετα την 17 να ανεβηκε γιατι εγινε ωορρηξια!γιατι ανεβαινει οταν γινεται!!! αλλα δν ξερω και πολλα πανω στο θεμα!!

Νομίζω πως την μέρα που γίνεται η οωρρηξία η θερμοκρασία πεφτει λίγο πιο κάτω από το φυσιολογικό και όταν ανέβει η θερμοκρασία σημαίνει πως η ωορρηξία έχει γίνει ήδη! Γι' αυτό λέω... που πήγε η Αλέκα??? χαχαχα Να μην την μελετάω και έρθει.. ελπίζω να σπάσει το βρωμοπόδαρο της στο δρόμο και να μην τα καταφέρει! χαχαχαχα

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο:

Τα τεστάκια της hometest είναι αξιόπιστα? Πόσες μέρες κάνουν να έρθουν??

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ HOME TEST ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙΠΙΣΤΑ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΡΗΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 25 ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 25 ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 25 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΣΥΝΟΛΟ 30 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ Laughing ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια σας ευχομαι καλοριζικο το νεο θεματακι με πολλες πολλες εγκυουλες!Και στην οικοδεσποινα ευχομαι να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!Με το καλο!

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ?? ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΝΛΑ ΕΙΝΑΙ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 334590

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια σας ευχομαι καλοριζικο το νεο θεματακι με πολλες πολλες εγκυουλες!Και στην οικοδεσποινα ευχομαι να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!Με το καλο!

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ?? ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΝΛΑ ΕΙΝΑΙ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 334590

ολα καλα κοριτσακι μου!εσυ;

tinkerbellini

tinkerbellini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα και απο μενα Very Happy
Το αττικο ειναι κοντα στο περιστερι η περιοχη λεγεται χαιδαρι ειναι ψηλα πανε καποια λεωφορεια εκει. Οσο για τα τεστακια επειδη τα παρηγγειλα προσφατα ερχονται μεσα σε μια μερα. Επειδη διαλεξα να πληρωσω μεσω τραπεζας εκανα τριτη την καταθεση και τεταρτη μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι σημερα θα τα παραλαβω και οντως τα εφερε ο κουριερ την τεταρτη.

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 417472
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 417472
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ HOMETEST ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΔΩΣΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ 17+5 ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ;ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
αγαπη έγραψε:

ολα καλα κοριτσακι μου!εσυ;

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΝΑ "ΓΕΙΑ" ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις απαντήσεις!!!

ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Έλα να σε πρήξω κι εσένα λίγο που έχω καιρό! χαχαχχχα... δες Please στο προηγούμενο μήνυμα μου το θερμοδιάγραμμα και πες μου τη γνώμη σου!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ (ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!) ΕΙΔΑ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη Παρακολουθω καθημερινα τα νεα σας οσο μπορω βεβαια γιατι ειστε γλωσσουδες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 40746

Φουρφουρακι ειδα το διαγραμμα!Δεν ξερω πολλα σε αυτο το θεμα!Ισως αν ηταν η Λιανα εδω...Η αποψη μου ειναι να μην το σκεφτεσαι τοσο!Το διαγραμμα εδειξε οτι εισαι πολυ αγχωμενη!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stauroulinaa έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ (ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!) ΕΙΔΑ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ;

Σταυρουλίνα μου όπως δεν βάζουν τα κορίτσια φωτογραφία, γι' αυτό κι εγώ δεν έχω πει το όνομα! χεχεχε άσε και κυκλοφορεί πολύς γνωστός κόσμος εδώ πέρα! χαχαχα μη γίνουμε ρόμπα τελείως! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 215994

ioanna85 έγραψε:Αγαπη Παρακολουθω καθημερινα τα νεα σας οσο μπορω βεβαια γιατι ειστε γλωσσουδες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 40746

Φουρφουρακι ειδα το διαγραμμα!Δεν ξερω πολλα σε αυτο το θεμα!Ισως αν ηταν η Λιανα εδω...Η αποψη μου ειναι να μην το σκεφτεσαι τοσο!Το διαγραμμα εδειξε οτι εισαι πολυ αγχωμενη!

Αχ έχεις τόσο δίκιο!!!! Απλά πρώτη φορά μετράω... και θέλω να μάθω το σώμα μου γι' αυτό τα "ψυρίζω" τόσο πολύ...

Πάντως αν μου έρθει η παλιοαλέκα, έχω προγραμματισμένες εξετάσεις για FSH και άλλα διάφορα...

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ Σταυρουλίνα ξέχασα και να σου απαντήσω στην ερώτηση!! 17 Οκτώβρη είχα τελευταία φορά... σήμερα είμαι στην 29η μέρα.

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ (ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!) ΕΙΔΑ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ;

Σταυρουλίνα μου όπως δεν βάζουν τα κορίτσια φωτογραφία, γι' αυτό κι εγώ δεν έχω πει το όνομα! χεχεχε άσε και κυκλοφορεί πολύς γνωστός κόσμος εδώ πέρα! χαχαχα μη γίνουμε ρόμπα τελείως! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 215994

ioanna85 έγραψε:Αγαπη Παρακολουθω καθημερινα τα νεα σας οσο μπορω βεβαια γιατι ειστε γλωσσουδες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #79 - Σελίδα 3 40746

Αχ έχεις τόσο δίκιο!!!! Απλά πρώτη φορά μετράω... και θέλω να μάθω το σώμα μου γι' αυτό τα "ψυρίζω" τόσο πολύ...

Πάντως αν μου έρθει η παλιοαλέκα, έχω προγραμματισμένες εξετάσεις για FSH και άλλα διάφορα...

τη ειναι η fsh ας μου πει και μενα καποια ιωαννα πες μας και εσυ που εισαι γιατρινα Razz

maria.estetista

maria.estetista
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
η fsh ειναι θυρεοειδικη ορμονη

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
"Η ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH, Follicle-Stimulating Hormone) είναι μια γλυκοπρωτεϊνική ορμόνη που εκκρίνεται από τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης (αδενοϋπόφυση). Μαζί με την ωχρινοποιητική ορμόνη αποκαλούνται γοναδοτροπίνες. Μια ορμόνη που εκκρίνεται από τον υποθάλαμο, η γοναδοεκλυτίνη (GnRH), επάγει την έκκριση των γοναδοτροπινών από την αδενοϋπόφυση. Η έκκριση των γοναδοτροπινών καταστέλλεται από τις ορμόνες του φύλου (οιστρογόνα, προγεστερόνη και τεστοστερόνη) δημιουργώντας, με τον τρόπο αυτό, ένα κύκλωμα αρνητικής ανατροφοδότησης (feedback).

Η FSH παρουσιάζει παρόμοια χημική δομή με άλλες ορμόνες, όπως η LH, η β-hCG και η TSH. Συγκεκριμένα, οι ορμόνες αυτές αποτελούνται από δύο πρωτεϊνικές υπομονάδες, την α και τη β. Η α-υπομονάδα είναι κοινή, ενώ η β-υπομονάδα διαφέρει και δίνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην ορμόνη.

Στις γυναίκες η FSH προάγει την ανάπτυξη και ωρίμανση των ωοθυλακίων, διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της κοκκιώδους στιβάδας. Επίσης, προάγει τη διαδικασία της αρωματοποίησης (δηλαδή της παραγωγής οιστραδιόλης από τα ανδρογόνα, που προέρχονται από τα κύτταρα της έσω θήκης των ωοθηκών). Η έκκριση της FSH από τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης επηρεάζεται από τρεις ορμόνες πεπτιδικής φύσης, την ινχιμπίνη (ή ανασταλτίνη), την ακτιβίνη και τη φολιστατίνη, οι οποίες δημιουργούν ένα πολύπλοκο ρυθμιστικό κύκλωμα. H συγκέντρωση της FSH εμφανίζει τη μέγιστη τιμή της στο μέσο του κύκλου, κατά την ωοθυλακιορρηξία. Η εκκριτική αυτή αιχμή είναι μικρότερη, σε σύγκριση με την αντίστοιχή εκκριτική αιχμή της ωχρινοποιητικής ορμόνης (LH). Μια δεύτερη, μικρότερη αιχμή παρατηρείται κατά την εμμηνορρυσία, λόγω άρσης της αναστολής του υποθαλάμου, από την ελάττωση των επιπέδων των οιστρογόνων. Τα επίπεδα της FSH είναι χαμηλά προ της ήβης. Μετά την εμμηνόπαυση, η συγκέντρωση της FSH είναι υψηλή, επίσης λόγω ελάττωσης των οιστρογόνων και της άρσης της αναστολής, που αυτά προκαλούν στον υποθάλαμο.

Στους άνδρες η FSH συμμετέχει στην διαφοροποίηση των σπερματοκυττάρων. Η FSH διεγείρει κύτταρα του Sertoli των όρχεων να παράγουν μια πρωτεΐνη, την ABP (Androgen Binding Protein). Η πρωτεΐνη αυτή δεσμεύει την τεστοστερόνη, που είναι απαραίτητη για τη διαδικασία της σπερματογένεσης."

εμένα μου είπε να το κάνω 3η με 5η μέρα του κύκλου για να δούμε αν δουλευουν σωστά οι ωοθήκες

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;;ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ 19 ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ 17η Η 18η ΜΕΡΑ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ 17η)ΕΙΧΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΒΑΛΕ +15 ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατατιπιστικο κειμενο φουφρφουρακι ειναι αιματολογικη??? ποσο κοστιζει???

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερούδια!!
Την Ολίνα δεν την ξέρω, αλλά της εύχομαι τα καλύτερα!!!
Η Ιωάννα είδα ότι είναι!!! Δεν το θυμόμουν καθόλου!!!!
ΜΠράβο κορίτσια! Χαίρομαι πολυ!
Η δική μου φούσκωσε κάμποσο! Μπήκα στον 7ο να φανταστείς.. Βασικά σε λιγότερο από 2 μήνες θα πάμε για πρόκληση!! Σαν χθες μου φαίνεται που έμεινα κι εγώ! Να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας όσο δεν παίρνει!! Να προσέχετε και να μην κουράζεστε! Very Happy (Μιλάει η πείρα! χαχα!)

Τώνια μεγάλωσες ε;;;!!!
Κόρη με βούλα ε;!Αχ τι καλά!!
Είμαι στο άλλο θεματάκι με τις κοπέλες που είμαστε στην ίδια πάνω κάτω φάση!
Θα μπαίνω όποτε ευκαιρώ να βλέπω τα νέα σας!

ΠΟλλά πολλά φιλάκια και ευχομαι την επόμενη φορά να δω κι αλλα φουσκωμένα κοριτσάκια!!

χοχοχοχο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις