Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 15]

276ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Μαρ 13, 2011 5:10 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
purple έγραψε:Καλημερα!!!!!!!!ομορφη μερα!

πηγαμ βολτουλα,πηγαμε στην εκκλησια και τωρα σπιτακι μας....εγω ακομα να γεννησω φυσικα!στις 17/3 αν δεν εχω κατι απροοπτο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να με δει ο γιατρος.

μαμα Ριας και να ην προλαβεις να μας ξαναγραψεις σου ευχομαι να πανε οοοολα καλα και να εχεις στα χερια σου ενα γερο μωρακι!!

μαμα Κατερινας αν και ακομα εχεις λιγο καιρο ευχομαι και σε σενα ενα γερο μωρακι και σιγουρα τα παιδακια σας με την κουμπαρουλα σου θα κανουν τρελη παρεουλα!

καλε οι υπολοιπες που ειστε???τι ρωταω....αγκαλια με τα λεχουδακια σας φυσικα...και μαλλον λιγο αυπνες χα χα!!χαλαλι τους!!!!!!!φιλακια!

σε ευχαριστω πολυ purple κι εσυ βλεπω εισαι πολυ κοντα στη γεννα τη φλερταρεις που λενε! Very Happy με το καλο και σε σενα και σε ολες τις γκαστρουλες!!!

277ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Μαρ 13, 2011 5:22 am

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκια εδώ είμαστε ακόμα!!
Δεν έγραψα τόσες μέρες γιατί ούδεν νεότερον απο το "νότιο" μέτωπο.
Τη Τρίτη έχουμε υπέρηχο πάλι και βλέπουμε.
Η κλωτσιά πάει σύννεφο. Το κορμάκι μου πονάει.Κάθε βράδυ που ξαπλώνω λέω σήμερα κάτι θα γίνει....ναι καλά!!Τα ίδια έλεγα και την άλλη φορά και τελικά πήρα και 8 μέρες παραπάνω!Έτσι είναι τα αγόρια μου, θέλουν το χρόνο να ωριμάσει το πράγμα μέσα τους!!
Μαμά ριας δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να κάνεις μετακόμιση σε αυτή τη φάση!Ελπίζω να έχεις πολύυυυυυυυυ βοήθεια!
Καλή συνέχεια!

278ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Μαρ 13, 2011 6:38 am

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε κοριτσαρες υπομονη λιγο σας εμεινε ευχομαι με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σας,και συντομα να τα λεμε σαν μαμαδες πια,εμεις ακομα ειμαστε στο σταδιο της προσαρμογης,με τα ξενυχτια μας την γκρινια μας και τα ολα μας,ενω στην αρχη ελεγα τι ησυχο παιδακι που εχω ολη την ημερα τρωει και κοιμαται,τωρα ειναι συνεχεια ξυπνιος και το βραδυ δεν κοιμαται πολυ,αν πω να τον κοιμησω κοιμαται στην αγκαλια μου και μολις τον βαλω στο κρεβατακι τσουπ το ματι γαριδα.. Twisted Evil Θελει συνεχεια αγκαλιτσες το σπλαχνο μου,ακομα ειμαι οκ εχω αντοχες,στην πορεια να δουμε τι θα κανουμε!!!Πολλα φιλακια σε ολες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 328109

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

279ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Μαρ 13, 2011 11:36 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε κοριτσακια τιποτα δε νεμεινε!!! υπομονη και ερχονται τα βλασταρια σας!
μωρε που πηγε η ολοστρογγυλη κοιλιτσα μου!!! αααχ..αμα σας πω οτι απο τωρα μου λειπει!!

Νενα..ακριβως τα ιδια κ εμεις! απο κει που κοιμοταν κ ετρωγε το γατακι τωρα το ματι γαριδα!! ασε που μου εχει κανει αρχισει κ κανει πιπιλα το στηθος μου με αποτελεσμα να μην μπορω να την βαλω να κοιμηθει μονη της..
θα ανοιξω θεμα μου φαινεται να παρω συμβουλες απο τις μανουλες.. Shocked

280ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Κυρ Μαρ 13, 2011 12:02 pm

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκίδα και Νένα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 50580 (Τώρα το είδα - δεν γέννησε κάποια άλλη ακόμα ε; )
Στις υπόλοιπες εύχομαι υπομονή και με ένα πόνο κοριτσάκια!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 417472

281ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 3:09 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ τι πατουσακι ειναι αυτο??? με το βραχιολακι του παναγιτσα μου!!! I love you I love you I love you I love you

282ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 3:31 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Athin@ τι πατουσακι ειναι αυτο??? με το βραχιολακι του παναγιτσα μου!!! I love you I love you I love you I love you

Sexy κι όποιος αντέξει..χα χα χα!!!

Κι εγώ τρελάθηκα με το κουκιδάκι σου!!!Το έχω ξαναπεί όταν ζούμε μια ολόκληρη εγκυμοσύνη εδω μέσα είναι λες και γεννάει συγγενείς μας.Εγώ πολύ συγκινήθηκα!!!

283ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 6:33 am

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΧΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΒΑΡΟΣ....ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2700kg cheers

ΑΛΛΑΑΑΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ KAI ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ(ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ)!!!!

284ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 10:40 am

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Νένα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου! να το χαιρεσαι και να εχεις μια απολαυστικη λοχεια!!!

Γεννησα κ γω καλα μου κοριτσια!! πολυ ευκολα- εξπρες θα έλεγα --9 το πρωι μπηκε ο ορος της προκλησης και στις 10.50 ηρθε στον κόσμο το κουκιδακι μου!!!

Και εγω λιγο δυσκολευτηκα με το θηλασμο - την 3η μερα- καναμε καλη αρχη αλλα δεν κατεβηκε το γαλα μου οταν επρεπε- τωρα ομως παμε καλα κ ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!

κοριτσια ευχομαι με το καλο σε ολες οσες δεν γεννησαν ακομη κ περιμενουν με αγωνια!!!
δεν εχω χρονο να μπαινω συχνα οποτε οταν ευκαιρησω θα ξαναμπω!!
να κ το κουφετάκι μου! Very Happy Very Happy
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Mια κούκλα είναι! Να την χαίρεσαι πουλάκι μου! Όλες να χαιρόσαστε τα μωράκια σας και καλή λευτεριά σε όσες ακόμα δεν γέννησαν! Φιλάκια σε όλες!!!

285ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 10:49 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinaki μου σευχαριστω κουκλα μου πολυ πολυ!!!!!! I love you I love you
ευχομαι συντομα με ενα κουφετάκι αγκαλιτσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αthin@ ετσι ειναι μωρε κ γω συγκινουμαι πολυ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mama rias με το καλό! πλεον εισαι σε κατασταση ετοιμοτητας!!με ενα πονο συντομα να μας γραψεις τα ευχαριστα!!
καλα το ξενυχτι παει σφαίρα..σημερα ολο το απογευμα κλαιω που το νινι μου δεν ηρεμει -μαλλον εχει κολικους...Sad

286ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 10:55 am

spapastamou

spapastamou
manoules martiou pou gennisate na sas zisoun ta mpempakia sas....!!!na einai gera kai tyxera stin zwoula tous....!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 50580
kai stis ypoloipes manoules pou meinate,ypomoni plisiazei k esas i wra pou 8a kratisete ta aggeloudakia sas agkalia....ante me to kalo se oles sas....!!!filakia polla....!!!

287ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 11:05 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι και γω........νιωθω πτωμα και απο βλακεια μου σημερα εχω και την μεση μου!πηγα στην λαικη με την μικρη στο καροτσι και την μαμα μου αλλα το επαιξα λιγο ταρζαν και σηκωσα βαρος,αυτο ηταν απο το πρωι ποναω!

Οσο για τα ξενυχτια....πανω που εχει ψιλοστρωσει η μεγαλη και κοιμομαστε θα ερθει το μωρο και δεν θα κοιμομαστε για κανενα χρονο παλι..........αχ!και μου αρεσει τρελα ο υπνος ρε κοριτσια!!!!!!!χα χα χα!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες κοριτσια,γερο μωρακι να εχουμε οσες ακομα ειμαστε στην αναμονη και ολα τα αλλα θα τα κουμανταρουμε!

Κουκιδα μου οι κολικοι θελουν γερο στομαχι,2 μηνες ειχε ταλαιπωρηθει η κορη μου.Προσπαθησε να μην το παιρνεις κατακαρδα αλλα προσπαθησε να την ανακουφιζεις,να την βαζεις μπρουμυτα στα ποδια σου και να την χαιδευεις,εγω την εβαζα στο μαρσιπο και την εκανα βολτες στο σπιτι,χλιαρο πανακι στην κοιλιτσα της και που και που να της σηκωνεις τα ποδαρακια οπως οταν της αλλαζεις πανα και να τα πιεζεις προς την κοιλιτσα.αυτα.....!

Καλο βραδυ να εχουμε!!

288ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 11:12 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σαι καλα purple- δεν τα ηξερα ολα αυτα! θα τα εφαρμοσω γιατι οντως θελει γερα νευρα κ γω μονο που την ακουω να κλαιει κλαιω κ δεν κανει γιατι φορτιζεται περισσοτερο Sad

μην κουραζεσαι βρε κοπελα μου τωρα! ηρεμα με τα βαρη!!!

289ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 11:22 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε καταλαβαινω κουκιδα και γω εκλαιγα επειδη δεν μπορουσα να ανακουφισω το παιδι ,αλλα ειναι μια κατασταση που δυστυχως περνανε τα περισσοτερα μωρακια μεχρι να προσαρμοστουν τα αντερακια τους.Πολυ σωστα σου γραψανε στο θεμα που ανοιξες οτι ο καφες και τα οσπρια δεν ειναι οτι καλυτερο ,το ιδιο ισχυει για σοκολατα και το λαχανο.Ειναι σπαστικο να προσεχεις τι θα φας αλλα το καλυτερο ειναι να παρακολουθεις αναλογα με την μερα τι εφαγες και αν ειδες το μωρακι σου να ειναι χειροτερα απο αλλη φορα.Δηλαδη αν μια μερα εφαγες κατι πικαντικο και το μωρο δεν μπορουσες να το κανεις καλα θα ξερεις οτι το ταδε φαγητο κομμενο,παει και λιγο πειραματικα το πραγμα,δεν φταινε τα ιδια πραγματα σε ολες μας!υπομονη θα περασει..

290ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Δευ Μαρ 14, 2011 11:26 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σευχαριστω για τις συμβουλες σου puple θα κανω υπομονη και θα προσεχω. αααχ ηταν αναγκη να ταλαιπωρουνται τα καημενουλια...? Sad

291ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Μαρ 17, 2011 11:57 am

mairoulita

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
genname sabbato kai emeis me tin seira mas stis 19.sto gaia errikos ntinan.me exei piasei ena anxos an ola tha kilisoun omala.2880 itan o mpepmpis tin deutera stis 14 -3.euxomai kai stis alles manoules tou martiou kali leuteria kai me miso pono!!!!!tha ta poume otan e[pistrepsoume spiti loipon....meta tha exo polles aporiessss pou prepei oi proigpumenes manoules na mou lisoun
filakiaaaaaaaaaaaaaaaa

292ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Μαρ 17, 2011 12:20 pm

nena1988

nena1988
κοριτσακια τι κανετε?κουκιδα κολικους και εμενα εχει αλλα οχι πολυ δυνατους απλα εχει αερια στην κοιλιτσα του γκρινιαζει και καταλαβαινω οτι εχει αερια μολις του διπλωσω τα ποδαρακια ριχνει πορδιτσες και ηρεμει,πινεις καθολου απο το τσαι weleda κανει δουλεια νομιζω και για τους κολικους γιατι εχει μεσα και μαραθο 4 φλυτζανια την ημερα θελει,τα καημενουλια ταλαιπωριουνται και αυτα μωρε,υπομονη απο εμας και γερα νευρα,εχω να κοιμηθω 2 βραδια διοτι ξυπναει μια στις 1 να φαει και μετα στις 4 και δεν ξανακοιμαται κοβω βολτες σε ολες το σπιτι,την υπολοιπη μερα ευτυχως κοιμαται κανα 3 ωρο οποτε την πεφτω και εγω.Purple παλι καλα που εχουμε και εσενα σαν πιο παλια μανουλα να μας ενθαρυνεις γιατι αλλιως μερα νυχτα θα κλαιμε.mairoulita με το καλο με εναν πονο μπες να μας πεις την εμπειρια σου..φιλακια

293ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Μαρ 17, 2011 12:29 pm

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπόν κοριτσάκια και εμείς ακόμα εδώ!!
Πήγα στο γιατρό τη Τετάρτη, όλα καλά μου είπε και καλή αναμονή!!!!!Κλείσε ένα ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα!!!!Είμαι 39+3 και μου είπε να με ξαναδει την επόμενη εβδομάδα!!!Νόμιζα οτι αυτό σαν δεύτερο θα ερχόταν πιο γρήγορα αλλά που.....
Είναι και αυτή η "άτιμη" νοοτροπία τους!!Ούτε να σε εξετάσουν ούτε τίποτα. Σε αφήνουν εκεί στην ώρα σου. Περιμένουμε λοιπόν.....
Κοριτσάκια που γεννήσατε και είσαστε πρωτομανούλες (ή που θα γίνετε πρωτομανούλες) έχει πολύ αγχος ο πρώτος καιρός και πολύ κλάμα!!!Ειδικά άμα βλέπεις μια σταλίτσα μωράκι να κλαίει και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα!!Υπομονή. Ακολουθείστε τις συμβουλές που σας δίνουν και κάθε μια θα βρει τι είναι καλύτερο για το μωράκι της. Ο πρώτος καιρός είναι έτσι. Τα καλύτερα έρχονται!!!Επίσης τα ανακουφίζει άμα τα κρατάτε μπρούμυτα στο μπούτι σας και τα κουνάτε. δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Η κοιλίτσα τους δηλαδη να ακουμπάει πάνω στο μπούτι σας, λίγο πιο πάνω από το γόνατο.Βοηθάει.
Σας φιλώ και καλά κουράγια σε όλες μας!!

294ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Μαρ 17, 2011 12:32 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοπελουδες!!!σημερα πηγα στο νοσοκομειο να με δει ο γιατρος και για καρδιοτοκογραφο.Ολα καλα μεχρι στιγμης οπτε περιμενουμε...αν δεν εχουμε κατι απροοπτο μεχρι τις 23/3 που ειναι η πητ θα παω για τσεκ παλι και θα κανονισουμε ραντεβου για προκληση.Ουτε αυτη η κορη μου θελει να αφησει την κοιλια της μανουλας....εδω γενναμε μονο με προκληση χα χα χα!!!

Νενα μου ετσι ειναι με το πρωτο παιδακι εισαι στα χαμενα και ψαχνεις να βρεις τι παιζεται για να ανακουφιζεις το παιδακι σου.Εισαι και κουρασμενη,αυπνη πολλες φορες και το μυαλο δεν σκεφτεται καθαρα και ψυχραιμα...εμενα με βοηθουσε πολυ ο αντρας μου ,ειναι πιο ψυχραιμος χαρακτηρας και με ηρεμη φωνη μου ελεγε να ηρεμησω και οταν εβαζα τα κλαμματα με τους κολοικους της μικρης την επαιρνε αυτος αγκαλια και με εδιωχνε..πηγαινε να κανεις ενα ντους μου ελεγε να χαλαρωσεις...εχει σημασια κατα ποσο σε στηριζουν,ειδικα στην αρχη!!

mairoulita με το καλο να γεννησεις ενα γερο παιδακι και περομενουμε φυσικα νεα σου οταν μπορεσεις!!!!!

καλο ξημερωμα να εχουμε!

295ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Μαρ 17, 2011 12:34 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και συ εδω ακομα Νατασσα?????????εμεις κραταμε τα μποσικα και δεν γενναμε με τιποτα χα χα!!!και εγω ελεγα το 2ο παιδι θα ερθει πιο γρηγορα μπααααααααα...

296ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Μαρ 17, 2011 1:05 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mairoulita με το καλο !!!!!
αντε ερχεται η ωρα σας Purple και Natassa!!
Νενα πινω πινω τσαι- κανω κ μασαζ να κατεβαινει το γαλατακι-
εμενα ξυπναει πολυ συχνα ρε συ- χθες το βραδυ ανα μια ωρα ξυπνουσε για φαγητο κ φοβαμαι για την ποσοτητα γαλακτος που περνει μην ειναι μικρη...αλλα το στοματακι της γεματο γαλα ειναι...τι να πω..
πηρα κατι σταγονιτσες τις infacolic για τους κολικους- σημερα ηταν καλυτερα..
αλλα φοβαμαι μηπως το γαλα μου δεν ειναι αρκετο ...κ δεν προλαβαινει να γεμισει- τοσο συχνα που τρωει..δεν ξερω τι μου γινεται εν ολιγης ...! Shocked

297ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Πεμ Μαρ 17, 2011 1:35 pm

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[
Νενα πινω πινω τσαι- κανω κ μασαζ να κατεβαινει το γαλατακι-
εμενα ξυπναει πολυ συχνα ρε συ- χθες το βραδυ ανα μια ωρα ξυπνουσε για φαγητο κ φοβαμαι για την ποσοτητα γαλακτος που περνει μην ειναι μικρη...αλλα το στοματακι της γεματο γαλα ειναι...τι να πω..
πηρα κατι σταγονιτσες τις infacolic για τους κολικους- σημερα ηταν καλυτερα..
αλλα φοβαμαι μηπως το γαλα μου δεν ειναι αρκετο ...κ δεν προλαβαινει να γεμισει- τοσο συχνα που τρωει..δεν ξερω τι μου γινεται εν ολιγης ...! Shocked[/quote]

Ώπα, όχι άγχος!!Πρώτα από όλα καλά έκανες με το infacolic. Μερικοί βέβαια λένε ότι δεν κάνει τίποτα αλλά εγώ πιστεύω ότι βοήθησε αρκετά. Αυτό με το γάλα μη το ξαναπείς. Είναι η γνωστή παγίδα που πέφτουμε οι περισσότερες!Είναι ακόμα πολύ μικρούλι και δεν έχει εδραιωθεί ακόμα ο θηλασμός. Όσο ζητάει δίνε του.Με τη ζήτηση έρχεται και η παραγωγή. Μην απελπίζεσαι κουκιδάκι....

298ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Μαρ 18, 2011 5:04 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natassa τα ειχα διαβασει οσο ημουν ακομη εγκυος αλλα πιστευω οτι δεν θελει κ πολυ να λυγισεις..καλα κρατιεμαι ακομη -εχω παιδιατρο τη δευτερα οποτε κ θα δειξει αν ολα πανε καλα! Smile

299ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Μαρ 18, 2011 6:32 am

Matilda

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia kalispera, me pithani imerominia toketou 10/04 genname 21/03 alla mallon anikw stin omada sas Smile
tha mpw tin kuriaki gia eksetaseis kai proetoimasia kai tin Deftera to prwi to prwto xeirourgeio sto Rea ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 654316
Euxomai na pane ola kala gia to mwraki mas kai na to kratisume stin agkalia mas ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 328109

300ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Μαρ 18, 2011 9:53 am

nena1988

nena1988
natassa Και purple αντε καλε να δουμε πια θα γεννησει πρωτη,ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 215994 Matilda με το καλο με ενα πονο,koukida μην τυχον και το βαλεις κατω,υπομονη θελει και εμενα προχθες καθε μια ωρα ηθελε μαμ και εγω συνεχεια με το βυζακι απεξω,απο τοι μου λενε και με εμενα οι πρωτοι δυο μηνες ειναι οτι ειναι μετα παιχνιδακι ο θηλασμος!Purple μπορω να πω οτι και εμενα ο αντρας μου εινα πολυ ψυχραιμος και με βοηθηαειπαρα πολυ με το μωρο,πολλες φορε μες στη μερα κοιμαμαι εγω και τον προσεχει αυτος,αν δεν ειχαμε και αυτους τι θα καναμε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 679259 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Σελίδα 12 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις