301 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Παρ Μαρ 18, 2011 10:30 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
Μαtilda με το καλόοο!!!
Νενα βαστάω γερά!!!χαχα
μανα κουραγιο!!!!!
Νενα βαστάω γερά!!!χαχα
μανα κουραγιο!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
koukida έγραψε:ti κανουμε ??
εχουμε τιποτα ξεφουσκώματα??????
αντε κοριτσια! περιμενουμε νεα!
natassa έγραψε:Έχω καταντήσει το ανέκδοτο του σογιού μου.
40 και 1 σήμερα και δεν βλέπω φως.....
Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό. Λέω να να πάω με τη βαλιτσούλα μου και να του πω "δεν φεύγω αν δεν γεννήσω". δεν έιμαι παράλογη, είμαι?Δεν πήγα στις 38 βδομάδες να του πω βγάλτο!Ανησυχώ λίγο γιατί στη πρώτη εγκυμοσύνη γέννησα +8 μέρες και τελικά το μωρό έκανε κακά στη κοιλιά αλλά ευτυχώς δεν μολύνθηκε. Τότε έιμασταν τυχεροί. Τώρα?
Αχ κοριτσάκια μου, με βλέπω να αλλάζω γκρουπ στο τέλος. Θα γίνω μανούλα Απριλίου!!!!
purple έγραψε:Λοιπον εχουμε και λεμε...το Σαββατο 26/3 πρωτα ο θεος μπαινω για προκληση τοκετου!
Δεν θελει να βγει ουτε αυτη απο μονη της τι να κανουμε.....!εχει ερθει το αγχος και εχει κατσικωθει πανω μου....και μην μου πειτε ελα μωρε εσυ το εχεις ξανακανει...θα σας δαγκωσω!ευχομαι να πανε ολα καλα ,θα πλακωθω αυριο στην σκορδαλια και τον μπακαλιαρο και οτι βρεξει ας κατεβασει!
natassa έγραψε:Γεννήσαμεεεεεεεεε!!!!
Κοριτσάκια επιτέλους τα κατάφερα!
Γέννησα εχτές 24/03 στις 645 το πρωί ένα αγοράκι 3560γραμ. πιστό αντίγραφο του μέγαλου (πια ) γιού μου. Τελικά τσάμπα με άγχώσανε οτι έιναι μίκρούλης, μια χαρά μωράκι.
Όλα πήγαν μια χαρά. Γέννησα φυσιολογικά με ολίγον επισκληρίδιο!!Στο τέλος τη σταματήσαμε για τις εξωθήσεις (τα είδα όλα εννοείται!!). Γέννησα σχετικά γρήγορα. Πήγα στο νοσοκομείο στισ 130 με 5λεπτους πόνους και γέννησα στις 645. Και επειδή εδώ δεν σε κρατούν στο νοσοκομείο, 12 το μεσημέρι ήμουν στο σπίτι. Όλα καλά δηλαδή.
Ο μπεμπάκος καλά. Προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας.
Θα επανέλθουμε.
φιλιά
Matilda έγραψε:Kalispera koritsia! Gennisa 21/03 opws itan programmatismeno ena panemorfo agoraki den prolava omws na to xarw mou ton pirane giati eixe provlima me tin kardoul tou kai nosileuetai stin entatiki tou Wnaseiou. Tin Triti tha kanoume mia mini epemvasoula proseuxitheite na pane ola kala gia ton mikro mas kai na ton paroume grigora konta mas.
Kali lefteria kai stis upoloipes manoules!
Matilda έγραψε:Kalispera koritsia! Gennisa 21/03 opws itan programmatismeno ena panemorfo agoraki den prolava omws na to xarw mou ton pirane giati eixe provlima me tin kardoul tou kai nosileuetai stin entatiki tou Wnaseiou. Tin Triti tha kanoume mia mini epemvasoula proseuxitheite na pane ola kala gia ton mikro mas kai na ton paroume grigora konta mas.
Kali lefteria kai stis upoloipes manoules!
mama rias έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 9.10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ!!!! 3230..ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ...ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ;
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης