951 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο2! Κυρ Δεκ 09, 2012 1:02 pm
xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
IΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
ioanna85 έγραψε:Χρυσακι φουσκώνουμε σαν τα τσουρεκια....πλάκα πλακα κανουν τσουρεκια τα χριστουγεννα;
ioanna85 έγραψε:Μου φερανε προσφατα τσουρεκι απο Θεσ/νικη απο Τερκενλή με ασπρη σοκολατα και γεμιση καστανο κι ετσι...κολλησα!
ioanna85 έγραψε:Μου φερανε προσφατα τσουρεκι απο Θεσ/νικη απο Τερκενλή με ασπρη σοκολατα και γεμιση καστανο κι ετσι...κολλησα!
annoyla έγραψε:Αχ Χρύσα μου φουσκώνουμε δεν λες τίποτα!Είναι δυο τρεις μέρες τώρα που δεν την αναγνωρίζω την κοιλιά μου!!
Ζεννια καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!Κι εγώ τον τελευταίο μήνα έφαγα αρκετά γλυκάκια και παραδόξως το σάκχαρό μου ήταν λιγότερο από την προηγούμενη φορά!
Ιωάννα μου το τσουρεκάκι είναι παντώς καιρού!!Άλλωστε υπάρχουν και συνταγές για βασσιλόπιτα τσουρέκι!!
Rinoula έγραψε:Καλημέρα Τόνια! Πες μου κάνενα tip μπας και ηρεμήσω γιατί έχώ αγχωθεί ότι δε θα τα βγάλω πέρα...
Στο Ρέα θα την κάνω με τον ίδιο που μου είχε κάνει την αυχενική. Μου φάνηκε πολύ καλός.
Εσυ τι νεα; Ξεκουράστηκες από το ταξίδι;
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης