301 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * Τρι Νοε 20, 2012 4:07 am
listoudi
Η ψυχή της παρέας!
εγω κρεμες δε βαζω καθολου βαριεμαι μονο baby oil μετα το μπανιο..λοιπον θα σας αφησω τα λεμε το απογευμα αν ειναι..φιλακια..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
listoudi έγραψε:εγω κρεμες δε βαζω καθολου βαριεμαι μονο baby oil μετα το μπανιο..λοιπον θα σας αφησω τα λεμε το απογευμα αν ειναι..φιλακια..
mpompiras έγραψε:listoudi έγραψε:εγω κρεμες δε βαζω καθολου βαριεμαι μονο baby oil μετα το μπανιο..λοιπον θα σας αφησω τα λεμε το απογευμα αν ειναι..φιλακια..
και εγω μονο baby oil βαζω μετα το μπανιο ...αν ειναι να κανω ραγαδες, θα κανω ...
καλη ξεκουραση Λιτσακι ..
Δωρα πως παει η γενικη ?? καλη η γυναικα ???
εγω εγω!!!!μιλαμε χαλια.thequeen86 έγραψε:κοριτσια κατι αλλο εσεις που ειστε πιο μπροστα εχετε κανα θεμα με αιμοραιδες?
ΡΟΖ ΠΟΜΠΟΜ????ΤΕΛΕΙΟ!!!εμενα οι αιμοραιδες σπανε κιολας και μετα τον πονο εχεις και το αγχος απο που βγενει το αιμα τωρα..αλλα πολυ πονος..προκτοσυναλαρ!εξαιρετικη!Sofki έγραψε: ροζ πομπομ.....περιεργα πραγματα
filitsaki έγραψε:εγω εγω!!!!μιλαμε χαλια.thequeen86 έγραψε:κοριτσια κατι αλλο εσεις που ειστε πιο μπροστα εχετε κανα θεμα με αιμοραιδες?
εμ αγαπη μου ποιος ειπε οτι η εγκυμοσυνη μου ειναι ευκολη?Sofki έγραψε:Φιλλιω μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο
ξερω μωρε ουτε να κατσεις μπορεις ουτε ορθια χεσε μεσα ειναι...ααα και η αδερη μου τις εβγαλε πανω στη γεννα και ο γυναικολογος μας της εβαλε με το χερι του..ιου ιου αλλα αν μεναν εξω θα υπεφερε..Σοφη ναι αλλα δεν θυμαμαι ποσο ειχαν γιατι?loukia_84 έγραψε:την κολλητη μου την επιασε σε 2ημερο στα μερη σου φιλιτσα...πανω, πηλιο μερια...το πως επεστρεψε στην αθηνα, αστα, να μη στα λεω, αφου εχεις θεμα, μπορεις να καταλαβεις καλυτερα απο τον καθενα....
οχι εμενα ητν 6 πανακια σε συσκευασια και ειχαν 2.99 νομιζω!Sofki έγραψε:Γιατι κοιτουσα τις προαλλες που πηγαμε τζαμπο κ δεν τα βρηκα...το μονο ψιλοσχετικο που βρηκα ηταν πετσετουλες προσωπου που εκαναν τοσο..αυτα εχεις?
οχι ηταν 2 μονοχρωμα 2 ριγε και 2 με κυκλους.ειναι πιο απαλα απο τα μονα τους..loukia_84 έγραψε:εγω πηρα ενα, οταν το πλυνω θα δω αν θα παρω κ περισσοτερα..ετσι ηταν?
https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/PB200035.jpg
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης