Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mary 30 έγραψε:λοιπον παιρνω ενα φακελο και βαζω μεσα μια πιπιλα και μια καρτουλα που ελεγε υπομονη μπαμπα σε εννια μηνες θα ειμαι εκει ....λοιπον ανοιγει το φακελο βλεπει τη πιπιλα την επεξεργαζεται τη γυρναει απο δω τη γυρναει απο κει ...μετα απο κανα λεπτο ανοιγει τη καρτουλα και μενει καγκελο!!! βαζω τα κλαμματα εγω απο τη συγκινηση...αρχιζει αυτος αληθεια???? λεω ναι αγαπη μου ...ναι αλλα αληθεια ???? πως το ξερεις? εκανα εξεταση αιματος αγαπη μου ....ναι αλλα σιγουρα ειναι αληθεια ειναι σιγουρο??? εγω να κλαι αυτο τη συγκινηση και αυτος μαγκαλιασε και με φιλησε μετα απο κανα δεκαλεπτο να το συνηδιτοποιησει ...χααχαχχαα Very Happy

Αχου μωρέ
Τι ωραίες στιγμές είναι αυτές
Μπραβο κοπέλα μου
Όλα τέλεια θα πανε
Οι προσπάθειες σας ανταμειφθηκαν

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΜΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ..ΖΩΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!

tonia mou se katalaveno apolita!!! kai emeis ta idia travame Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 ston 2-o kai ston 3-0 den plironoun katolou htes pali sineleusi eihame to apogeuma na doume ti tha ginei. telika autos ap ton 3-o apofasise fetos na min anapsei kalorifer (kai persi ta idia eipe kai grostaei 3000 evro Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 ) ti ftaime emeis? to katalaveno pos einai diskoli i kairi gia olous mas alla kanoume ta koumanta mas kai esto liga liga na ta edine den ta eihe provlima kaneis. autos tipota sou leo. kai ston deutero ta idia. kaine pio poli apo olous mas kai den plironoun ki olas. eutihos ehoume to tzaki , sto paidiko anavo ligo to klimatistiko to apogeuma na zestatei to domatio tou paidiou kai telos. fetos den mas vlepo oute eimeis na anapsoume gia poli to kalorifer

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΟΥ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....

ΚΑΛΕ ΤΟ ΝΙΑΝΙΑΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ....ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΔΙ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΟΥ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....

η δικιά μου πάνει τον ποπουδάκο της κ μου λέει με βραιά φωνή ΚΑΑΚΑΑΑ το καλοκαίρι ετοιμάσου !!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 328109

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Μαιρουλα μη λες τετοια πρωι πρωι και ειμαι και ευσυγκίνητη!! τι καλα!!λογικο να χαρηκε ο αντρας σου!!!!

Μαιρη κρητικια λογικο ειναι να σου φαινεται ζορι το βουνο, αλλα θα τα βγαλετε περα!!!για καλο ειναι!!!

Αννα μα τι σημαινει κοινο νερο?? ολοι μαζι πληρωνετε το νερο στην πολυκατοικια??με μπερδεψες? η εννοεις εχει και βρυση καπου εξω που την χρησιμοποιουν ολοι και ερχεται και νερο στα κοινοχρηστα πολυ?

Τονια μου δν εχεις ακουσει για το φυσικο αεριο? αν δν εχεις ακουσει μπορει να μην εχει ερθει ακομη στην περιοχη σας.. κι εμεις εκει που μενω επειδη ειναι εκτος πολης δν εχει!! μονο μεσα στην Λαρισα εχει!!! ...εχεις συνεχεια συνεχεια ομως ζεστο νερο οση ωρα και να τρεχει η βρυση!!!! και ειναι παντα γυρω στο 20% φθηνοτερα απο την τιμη του πετρελαιου!!! εμεις περυσι ολο το χειμωνα τα ειχα αναμενα στους 20 βαθμους και πληρωναμε το πολυ 80€ το μηνα θερμανση για σπιτι 75 τετραγωνικα!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini31 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΜΙΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ..ΖΩΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!

tonia mou se katalaveno apolita!!! kai emeis ta idia travame Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 ston 2-o kai ston 3-0 den plironoun katolou htes pali sineleusi eihame to apogeuma na doume ti tha ginei. telika autos ap ton 3-o apofasise fetos na min anapsei kalorifer (kai persi ta idia eipe kai grostaei 3000 evro Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 ) ti ftaime emeis? to katalaveno pos einai diskoli i kairi gia olous mas alla kanoume ta koumanta mas kai esto liga liga na ta edine den ta eihe provlima kaneis. autos tipota sou leo. kai ston deutero ta idia. kaine pio poli apo olous mas kai den plironoun ki olas. eutihos ehoume to tzaki , sto paidiko anavo ligo to klimatistiko to apogeuma na zestatei to domatio tou paidiou kai telos. fetos den mas vlepo oute eimeis na anapsoume gia poli to kalorifer

ΑΧ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΛΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ...ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ...ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΑΑΑΑΑ Κ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΡΟΥΧΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Κ ΓΥΦΤΟΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mary 30 έγραψε:λοιπον παιρνω ενα φακελο και βαζω μεσα μια πιπιλα και μια καρτουλα που ελεγε υπομονη μπαμπα σε εννια μηνες θα ειμαι εκει ....λοιπον ανοιγει το φακελο βλεπει τη πιπιλα την επεξεργαζεται τη γυρναει απο δω τη γυρναει απο κει ...μετα απο κανα λεπτο ανοιγει τη καρτουλα και μενει καγκελο!!! βαζω τα κλαμματα εγω απο τη συγκινηση...αρχιζει αυτος αληθεια???? λεω ναι αγαπη μου ...ναι αλλα αληθεια ???? πως το ξερεις? εκανα εξεταση αιματος αγαπη μου ....ναι αλλα σιγουρα ειναι αληθεια ειναι σιγουρο??? εγω να κλαι αυτο τη συγκινηση και αυτος μαγκαλιασε και με φιλησε μετα απο κανα δεκαλεπτο να το συνηδιτοποιησει ...χααχαχχαα Very Happy

mairi mou sigkinithika Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 dakrisa pou ta diavasa fantasou o antras sou pos eniose Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 315810
poso hairomai gia sena koritsi mou den to fantazesai i prospathies sas antamoifthkan kai ola tha pane kala kai tha ehete se 9 mines to moraki sas Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 379767

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΟΥ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....

η δικιά μου πάνει τον ποπουδάκο της κ μου λέει με βραιά φωνή ΚΑΑΚΑΑΑ το καλοκαίρι ετοιμάσου !!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 328109

Σας ενημερώνουν βρε τα παιδια σας
Μαρακι εσείς φοράτε πανα η όχι; Χαζη ερωτηση;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αντε βρε τωρα που αρχησαν σιγα σιγα να τα λενε θα μαθουν και να τα κανουν και εκει που πρεπει καποια στιγμη!!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου το ξέρω ότι είναι για καλό αλοίμονο εξάλλου κ πέρσι κ πρόπερσι που δε δούλευα εδώ είμασταν λόγω ελαιομαζέματος!!

Καλημέρα Ειρήνη κ Μαίρη!

Μαίρη είσαι εγκυούλα δε κατάλαβα...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟ ΑΕΡΙΟ...ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΓΕΛΑΜΕ....ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕ ΠΟΤΕ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ Η ΠΟΛΗ ΤΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ....???!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ..ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΧΙΧΙΧΙΧ

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
eirini31 έγραψε:

ΑΧ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΛΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ...ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ...ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΑΑΑΑΑ Κ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΡΟΥΧΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Κ ΓΥΦΤΟΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 311356
eleos!!!!!!! po po ti travas i gynaika Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 911307

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Σας ενημερώνουν βρε τα παιδια σας
Μαρακι εσείς φοράτε πανα η όχι; Χαζη ερωτηση;

φοράμε ακόμα μόλις διπλοχρονιάσει κ καλοκαιριάσει για τα καλά θα τη βγάλουμε μάλλον!! αλλά έχει μάθει κ τα λέει μόνο τα κακά! Πρέπει να μάθουμε κ τα τσίσα Laughing Laughing

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟ ΑΕΡΙΟ...ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΓΕΛΑΜΕ....ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕ ΠΟΤΕ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ Η ΠΟΛΗ ΤΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ....???!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ..ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΧΙΧΙΧΙΧ

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη μου όταν λέμε κοινό νερο εννοούμε ένα ρολόι και τα δυο διαμερισματα(είναι δυο όροφοι και ένα υπόγειο αλλα κατοικούνται τα δυο
Δεν εχει μετρητή, δυο φορές έχουμε πληρώσει νερο 80€ απο το Φεβρουάριο και το είχανε χωρίσει στη μέση το λογαριασμο
Δεν έχουμε κοινόχρηστα, άρα και για τον κήπο το νερο, και για το σκύλο που καθαρίζουν μισο μισο το πληρώνουμε
Μας έχουν πιάσει μαλακες
Αλλα τώρα αν έρθει κανένας τρελός λογαριασμός,γιατι ο τελευταίος ήρθε Ιούνιο, δεν πρόκειται να τον πληρωσω

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia to fysiko aerio den einai kai toso ftino den ehoume stin diki mas polikatoikia alla stin dipla polikatoikia ehoun kai mou ehei pei mia kopela pou menei ekei pos plironoun ana 2 mines apo 200 evro pano kato, persi to heimona leei edinan kai 400-500 evro para pollaaaaa lefta Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεριζωωωω τα κοριτσοπουλα!!!
πωπω νεακιααααα!!!!απο που να πρωτοαρχισω!!!
καταρχας θα ξεκινησω με την Ολινα!!το βιντεακι που ανεβασες ηταν τελειο και πολυ, μα παρα πολυ συγκινητικο!ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας αυτη την τοσο σημαντικη στιγμη της ζωης!και ειδαμε ρε παιδι μου πως μοιαζει και ενα σπορακι!χαχαχαχ
Μαιρουλα, συγχαρητηρια κοριτσαρα μου!!!να πανε ολα τελεια!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 50580
Αυτος ο μηνας πολυ τυχερος ρε κοριτσια!!!
Ευχομαι και ο επομενος να ειναι ετσι και να ερθει σε ολες μας το μπεμακι συντομα!!!
Αφρουλα, μην εκνευριζεσαι κοριτσι μου, πρεπει να εισαι ηρεμη!!!ασε τις ημερομηνιες και απολαυσε το!!!
μπουμπου!!καλημερα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298
hihihi maryz mou toulahiston se enimeronei to paidi poso einai i mikri sou? ston gio mou tou evgala tin pana ligo prin klisei ta dyo.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε μαμα Τονια να φροντισεις το αγορακι σου!χιχιχι
δν ξερω καθολου απο Πυργο, αλλα οπως και να ειναι μου φαινεται πως για καποιον που εχει μεγαλωσει σε μεγαλουπολη ειναι συνηθως πιο δυσκολο να προσαρμοστει και να του αρεσει μια πολη μικροτερη απο αυτη που εμενε!!
εβλεπα π.χ. οτι οι Αθηναιοι εδω στην Λαρισα μιρλιαζαν...ενω εγω που ημουν απο Χαλκιδα μικρη πολη δηλαδη, και ηρθα Λαρισα ξετρελαθηκα!!! μου αρεσει πολυ καλυτερα απο την πολη μου, αν ειχε και θαλασσα θα ηταν η καλυτερη πολη !!! χααχαχαχα αλλα πηγα απο μικροτερη πολη σε μεγαλυτερη και ισως γι αυτο!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini31 έγραψε:

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 612298
hihihi maryz mou toulahiston se enimeronei to paidi poso einai i mikri sou? ston gio mou tou evgala tin pana ligo prin klisei ta dyo.

Την Πέμπτη θα γίνουμε 19 μηνών flower flower

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini31 έγραψε:koritsia to fysiko aerio den einai kai toso ftino den ehoume stin diki mas polikatoikia alla stin dipla polikatoikia ehoun kai mou ehei pei mia kopela pou menei ekei pos plironoun ana 2 mines apo 200 evro pano kato, persi to heimona leei edinan kai 400-500 evro para pollaaaaa lefta Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 679259

φανταζομαι οτι και αυτο παιζει αναλογα την περιοχη.. γιατι κανουν κατι φουστιες του τυπου , κοιταω την τιμη που ειχε το πετρελαιο τον ταδε μηνα και οχι στο παρον, γιατι μπορει να ηταν λιγο πιο ακριβο τοτε και να τους συμφερει!!! αλλα αυτο ειχε γινει προπερσι νομιζω... ειναι επισης το ποσο ζεστη θες να εχει το σπιτι..αν το αναβεις στους 23-25π.χ. φυσικα θα καψει αρκετα!!αλλα παντα ειναι φτηνοτερο απο το πετρελαιο..απο αυτη την εναλλακτικη το ελεγα!!! Wink Wink Wink Wink
καλη βολτα με το σκυλακιιιιιι!!

Καραμελιτσα καλημερα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Νοε 20, 2012 12:34 am, 1 φορά

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera karamelitsa Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 koritsia sas afino prepei na vgalo to skuli volta tha ta poume pio meta Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 2 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αντε μαμα Τονια να φροντισεις το αγορακι σου!χιχιχι
δν ξερω καθολου απο Πυργο, αλλα οπως και να ειναι μου φαινεται πως για καποιον που εχει μεγαλωσει σε μεγαλουπολη ειναι συνηθως πιο δυσκολο να προσαρμοστει και να του αρεσει μια πολη μικροτερη απο αυτη που εμενε!!
εβλεπα π.χ. οτι οι Αθηναιοι εδω στην Λαρισα μιρλιαζαν...ενω εγω που ημουν απο Χαλκιδα μικρη πολη δηλαδη, και ηρθα Λαρισα ξετρελαθηκα!!! μου αρεσει πολυ καλυτερα απο την πολη μου, αν ειχε και θαλασσα θα ηταν η καλυτερη πολη !!! χααχαχαχα αλλα πηγα απο μικροτερη πολη σε μεγαλυτερη και ισως γι αυτο!!!

ΕΠΑΝΗΛΘΑ..
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΟΚΡΙΝΑ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ (ΑΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ....ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΜΙΑΣ Κ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΕΙΧΕ Κ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΥΥΥΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΑΝΕΤΑ....Κ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΑ ΡΕΣΕΙ...ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα ζητηστε να βαλετε μετρητη να ξερετε τι χαλαει ο καθενας και να πληρωνετε μονο το παγιο μισο.. εκτος αν ειναι ευκολο να βαλετε δικο σας ρολοι..αυτα γενικα δν τα μπορω...εδω με τα πεθερικα μου εχουμε κοινους λογαριασμους και δν θελω αλλα δν γινεται να τα χωρισουμε !! ευτυχως δν τα πληρωνουμε μισα μισα!!! δινουν παραπανω αυτοι συνηθως...γιατι π.χ. θα ποτησουν τον μπαξε, η θα πληρωσουν παραπανω στους φορους της Δεη και τετοια!! παλι καλα!!

Τονια μου ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα..αυτο εννοουσα. οτι αν εχει μαθει καποιος στις πολλες επιλογες του ειναι πιο δυσκολο να προσαρμοστει στις λιγοτερες!!! και γι αυτο σου ειπα οτι δν μιλαω προσωπικα γιατι δν εχω ιδεα απο τον Πυργο, αλλα καταλαβαινω το πως νιωθεις!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ έβγαλα κ τα τέλη φφφ κ φέτος είανι διπλά!!! Rolling Eyes

θα μας πάρει η βροχή σήμερα κ θα μας σηκώσει φφφφ πάλι φφφφ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις