Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αννα ζητηστε να βαλετε μετρητη να ξερετε τι χαλαει ο καθενας και να πληρωνετε μονο το παγιο μισο.. εκτος αν ειναι ευκολο να βαλετε δικο σας ρολοι..αυτα γενικα δν τα μπορω...εδω με τα πεθερικα μου εχουμε κοινους λογαριασμους και δν θελω αλλα δν γινεται να τα χωρισουμε !! ευτυχως δν τα πληρωνουμε μισα μισα!!! δινουν παραπανω αυτοι συνηθως...γιατι π.χ. θα ποτησουν τον μπαξε, η θα πληρωσουν παραπανω στους φορους της Δεη και τετοια!! παλι καλα!!

Τονια μου ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα..αυτο εννοουσα. οτι αν εχει μαθει καποιος στις πολλες επιλογες του ειναι πιο δυσκολο να προσαρμοστει στις λιγοτερες!!! και γι αυτο σου ειπα οτι δν μιλαω προσωπικα γιατι δν εχω ιδεα απο τον Πυργο, αλλα καταλαβαινω το πως νιωθεις!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ...ΕΧΩ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Κ ΩΡΑΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΟΠΙΑ...ΑΝΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΕΔΩ....ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ...

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia akoma den eho vgei me ton skulo me pire o antras mou tilefono mou eipe pos girnane piso giati epathe kati to ploio alla den xerei an tha tous vgaloun exodou h tha fonaxoun sinergia na ftiaxoun tin zimia kai na xanafigoun pali. tha doume mehri to mesimeri tha xeroun na mou pei. ah makari na meinoun esto gia liges meres akoma Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 tha doume den elpizo vevea oute tou eipa tipota giati stenahoriete poli. htes elege ston gio mas oti pao agori mou kai otan giriso tha sou paroume me tin mama ena megalo doro kai leei o mikros den thelo doro baba thelo na min figeis Sad Sad Sad off tous akouga ap allo domatio kai me piasan ta klamata Sad Sad Sad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
boubou έγραψε:Αντε μαμα Τονια να φροντισεις το αγορακι σου!χιχιχι
δν ξερω καθολου απο Πυργο, αλλα οπως και να ειναι μου φαινεται πως για καποιον που εχει μεγαλωσει σε μεγαλουπολη ειναι συνηθως πιο δυσκολο να προσαρμοστει και να του αρεσει μια πολη μικροτερη απο αυτη που εμενε!!
εβλεπα π.χ. οτι οι Αθηναιοι εδω στην Λαρισα μιρλιαζαν...ενω εγω που ημουν απο Χαλκιδα μικρη πολη δηλαδη, και ηρθα Λαρισα ξετρελαθηκα!!! μου αρεσει πολυ καλυτερα απο την πολη μου, αν ειχε και θαλασσα θα ηταν η καλυτερη πολη !!! χααχαχαχα αλλα πηγα απο μικροτερη πολη σε μεγαλυτερη και ισως γι αυτο!!!

ΕΠΑΝΗΛΘΑ..
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΟΚΡΙΝΑ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ (ΑΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ....ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΜΙΑΣ Κ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΕΙΧΕ Κ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΥΥΥΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΑΝΕΤΑ....Κ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΑ ΡΕΣΕΙ...ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ...

εγώ λέω να έρθετε στο Ηράκλειο είναι μια πόλη που κ σου θυμίζει την Αθήνα κ είναι κ επαρχία !! εμπορικά δεν έχουμε πολλά αλλά 2 που έχουμε καλά είναι!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτοί είχαν φτιάξει το σπίτι θα να μένει η μάνα και απο κάτω ο γιος με τη γυναίκα του! Δεν είχαν υπολογίσει ότι θα το νοικιαζανε
Αν μπεις σε αυτη τη διαδικασία πρέπει να τα αυτονομεις! Και εγω περίμενα να το χώριζαν αλλιώς γιατι αυτοί έχουν τον κήπο, το σκύλο και μεγαλύτερο σπίτι
Τώρα θα έρθει λογαριασμός δεν θα έρθει; Θα πέσει γέλιο

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini31 έγραψε:koritsia akoma den eho vgei me ton skulo me pire o antras mou tilefono mou eipe pos girnane piso giati epathe kati to ploio alla den xerei an tha tous vgaloun exodou h tha fonaxoun sinergia na ftiaxoun tin zimia kai na xanafigoun pali. tha doume mehri to mesimeri tha xeroun na mou pei. ah makari na meinoun esto gia liges meres akoma Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 tha doume den elpizo vevea oute tou eipa tipota giati stenahoriete poli. htes elege ston gio mas oti pao agori mou kai otan giriso tha sou paroume me tin mama ena megalo doro kai leei o mikros den thelo doro baba thelo na min figeis Sad Sad Sad off tous akouga ap allo domatio kai me piasan ta klamata Sad Sad Sad

Πω πω ρε Ειρήνη μου τι τραβάς κ εσύ!! Υπομονή ...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Αυτοί είχαν φτιάξει το σπίτι θα να μένει η μάνα και απο κάτω ο γιος με τη γυναίκα του! Δεν είχαν υπολογίσει ότι θα το νοικιαζανε
Αν μπεις σε αυτη τη διαδικασία πρέπει να τα αυτονομεις! Και εγω περίμενα να το χώριζαν αλλιώς γιατι αυτοί έχουν τον κήπο, το σκύλο και μεγαλύτερο σπίτι

άσχετο γέννησε?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΝΗΣΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΤΕΡΙΑ....

ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΔΡΟ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Κ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ...
ΘΕΛΩ ΣΤΕΡΙΑ..ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΒΟΥΝΟ (ΟΠΩΣ ΕΔΩ) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ....

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα στις ΜΑΝΟΥΛΕΣ που μιλάνε για τα παιδάκια τους και μας δίνουν κουράγιο.καλοριζικο το θεματακι με πολλα μωρα

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Αυτοί είχαν φτιάξει το σπίτι θα να μένει η μάνα και απο κάτω ο γιος με τη γυναίκα του! Δεν είχαν υπολογίσει ότι θα το νοικιαζανε

άσχετο γέννησε?

Λογικά πρέπει να γέννησε εχθές γιατι δεν τους άκουσα το βράδυ να έρχονται
Θα πάρω τηλ να μάθω

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΝΗΣΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΤΕΡΙΑ....

ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΔΡΟ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Κ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ...
ΘΕΛΩ ΣΤΕΡΙΑ..ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΒΟΥΝΟ (ΟΠΩΣ ΕΔΩ) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ....

Ευτυχώς που το διόρθωσες κ έβαλες - Κράτος αλλιώς θα σου έλεγα εγώ Frau Tonia!!! Laughing Laughing

ε τα μικρά νησιά είναι πρόβλημα όντως! αλλά καταλαβαίνω πως το λες...

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini31 έγραψε:koritsia akoma den eho vgei me ton skulo me pire o antras mou tilefono mou eipe pos girnane piso giati epathe kati to ploio alla den xerei an tha tous vgaloun exodou h tha fonaxoun sinergia na ftiaxoun tin zimia kai na xanafigoun pali. tha doume mehri to mesimeri tha xeroun na mou pei. ah makari na meinoun esto gia liges meres akoma Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994 tha doume den elpizo vevea oute tou eipa tipota giati stenahoriete poli. htes elege ston gio mas oti pao agori mou kai otan giriso tha sou paroume me tin mama ena megalo doro kai leei o mikros den thelo doro baba thelo na min figeis Sad Sad Sad off tous akouga ap allo domatio kai me piasan ta klamata Sad Sad Sad

Πω πω ρε Ειρήνη μου τι τραβάς κ εσύ!! Υπομονή ...

nai maryz mou asta prepei na dihno pos den egine kai tipota i douleia tou baba einai gia na min stenahoriete to paidi alla mesa mou to xero pos eimai Sad Sad Sad
koritsia feugoooo o skulos den borei allo me koitaei ap tin porta thelei volta. tha ta poume pio meta filakia se oles sas Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 315810

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

άσχετο γέννησε?

Λογικά πρέπει να γέννησε εχθές γιατι δεν τους άκουσα το βράδυ να έρχονται
Θα πάρω τηλ να μάθω

με το καλό λοιπόν αν γέννησε να υποδεχτείτε το νέο μέλος στο οίκημα!! Smile και να παίρνει σειρά κ η νοικάρα!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άσχετο αλλά θέλω ugg κ αυτές είναι πανάκριβες δε δίνω 200+ για παντοφλομπότες αλλά είναι πολύ ζεστές! έχει ψωνίσει καμιά από Ricardo?? Έλλη εσύ που τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά?? Rolling Eyes Rolling Eyes

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:άσχετο αλλά θέλω ugg κ αυτές είναι πανάκριβες δε δίνω 200+ για παντοφλομπότες αλλά είναι πολύ ζεστές! έχει ψωνίσει καμιά από Ricardo?? Έλλη εσύ που τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά?? Rolling Eyes Rolling Eyes

Εγω δεν έχω ιδέα! αλλα υπάρχουν και παρόμοιες απο άλλες εταιρίες
Πχ h&m αλλα άντε βρες τες εδω

Ποια δυο εμπορικά έχουμε και δεν τα έχω πάρε χαμπάρι; Εκτός του ταλως

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΝΗΣΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΤΕΡΙΑ....

Ευτυχώς που το διόρθωσες κ έβαλες - Κράτος αλλιώς θα σου έλεγα εγώ Frau Tonia!!! Laughing Laughing

ε τα μικρά νησιά είναι πρόβλημα όντως! αλλά καταλαβαίνω πως το λες...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:άσχετο αλλά θέλω ugg κ αυτές είναι πανάκριβες δε δίνω 200+ για παντοφλομπότες αλλά είναι πολύ ζεστές! έχει ψωνίσει καμιά από Ricardo?? Έλλη εσύ που τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά?? Rolling Eyes Rolling Eyes

ε τι δεν έχουμε κ το iraklio center έχει πάρκινγκ κ έχει κ το μαγαζί με τα βρεφικά είδη στο ισόγειο!

έχω βρει κ κάτι road κατι στον Μακριδάκη κ στην αγορά κάτι μαϊμου ugg αλλά δε θυμάμαι πόσο έχουν!

mary 30

mary 30
ναι γιατι κ εμεις φυσικο αεριο εχουμε και πρεπει οταν το ανοιξεις να παραμεινει ανοιχτο στους 20 κ λιγο πιο κατω βαθμους συνεχεια μερα νυχτα .αλιως αν το ανοιγοκλεινεις τραβαει πολυ σαν γκαζακι μεχρι να ζεστανει και ετσι σου στοιχειζει πολλα ευρω !! εγω περυσι τον ενα δυμηνο 450 και το αλλο δημηνο 560 γιατι νομιζα πως αν το ανιγω λιγο θα κανω οικονπμια χαχαχα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΛΕ ΕΞΩ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΛΕ ΕΞΩ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

ε τι δεν έχουμε κ το iraklio center έχει πάρκινγκ κ έχει κ το μαγαζί με τα βρεφικά είδη στο ισόγειο!

έχω βρει κ κάτι road κατι στον Μακριδάκη κ στην αγορά κάτι μαϊμου ugg αλλά δε θυμάμαι πόσο έχουν!

Χαχα
Ούτε που το έχω παρατηρήσει
Δεν έχω δει κάτω αν και δεν πολυ παρατηρώ τα παπούτσια! Όταν είμαι κομπλέ για να μην παρασύρομαι

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα!!!!!
καλορίζικο το θεματάκι!!!
τόνια με έναν πόνο!!!
πολλά φιλάκια στις εγκυούλες μας!!!
και γρήγορα σε εμάς που προσπαθούμε!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 417472 τι μου κάνετε???

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ασχετο...

μη λες για σαλε μη λες για σαλε!! Γιατί κόλλησα με κάτι σαλε στα 3-5 πηγάδια κ θέλω ένα ίδιο!!( θα ανεβάσω φωτο το σ/κ να δείτε)

πόσο μ αρέσει κ εμένα φραου μα πόσο κ καστανάκια κ φλοκάτες αχ αχ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ασχετο...

μη λες για σαλε μη λες για σαλε!! Γιατί κόλλησα με κάτι σαλε στα 3-5 πηγάδια κ θέλω ένα ίδιο!!( θα ανεβάσω φωτο το σ/κ να δείτε)

πόσο μ αρέσει κ εμένα φραου μα πόσο κ καστανάκια κ φλοκάτες αχ αχ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 - Σελίδα 3 215994

ΑΧ ΦΡΑΟΥ ΜΑΙΡΗ ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΟΥΕΜ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ??ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ....ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΛΑΣΤΗΚΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι αληθινες UGG νομιζω ειναι δερματινες...και δν θελω σε καμια περιπτωση να φορεσω ζωακι!!! απο την αλλη ειναι και πανακριβες και δν μου αρεσουν καθολου, δν μπορω να δικαιολογησω τα λεφτα!! Απομιμησεις οπως ειπε η Αννα εχουν πολλα μαγαζια!! κανε μια βολτα στην αγορα και θα βρεις, αποκλυεται να μην εχει γινει μοδα ακομη εκει!!! Wink Wink Wink

Ειρηνη κανε μια αγκαλιτσα το αγορακι σου απο εμενα!! Αχ μωρε τα καημενα!!ειναι αυτο που λενε..αγαπη θελουν τα παιδια, ολα τα αλλα ειναι περιττα!!!

Μαιρη30 ετσι ειναι.... πρεπει να ειναι σταθερα στους 19-20 βαθμους μερα νυχτα! σου λεω το πιο πολυ που πληρωσαμε ηταν το διμηνο Δεκεμβρη Ιανουαριο που ειχε χιονια και κρυο πολυ 220€νομιζω..τους αλλους μηνες πολυ λιγοτερο...κι επειδη ηταν παντα σταθερη η θερμοκρασια δν ειχε ποτε κρυο!!!

Βασω καλημερα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις