526 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τρι Νοε 20, 2012 2:01 pm
vasoula25
Πανταχού παρούσα!
καληνύχτα και από μένα σε όλες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fourfouraki στις Τρι Νοε 20, 2012 2:16 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 6:40 am, 1 φορά
fourfouraki έγραψε:Βάλε κάτι από κάτω για να μην πατάει απευθείας πάνω στην επιφάνεια που το έχεις και να περνάει περισσότερος αέρας. Υπάρχουν ειδικές βάσεις για λάπτοπ, αλλά και φθηνές λύσεις όπως 4 καπάκια από νερό στα ποραδάκια του λάπτοπ! Το σηκώνει αυτόματα 1 εκατοστό και κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας από κάτω... και εννοείται.. ΠΟΤΕ μην το αφήνεις πάνω σε κουβέρτες, κρεβάτια, σεντόνια, καναπέδες κλπ...
fourfouraki έγραψε:Πολύ φοβάμαι πως έχει δίκιο ο άντρας σου. Άσε που αν το έχεις πάνω σου σίγουρα έχεις και κακή στάστη στο σώμα σου για να μπορείς να γράφεις... καλύτερα πάνω σε γραφείο/τραπέζι κλπ. παρά στην αγκαλιά σου. (και εννοείται πως έτσι κλείνεις όλους τους αεραγωγούς του και θα το σκάσεις στην κυριολεξία)
Μα καλά δεν καίγεσαι?? χεχεχε
fourfouraki έγραψε:αχαχαχαχ αμάν βρε κοριτσάκι πρόσεχε!!!
Λοιπόν... σε καληνυχτώ... πάω στο κρεβατάκι μου γιατί κοιμάμαι όρθια...
eirini7 έγραψε:
Ελλητο άλμπουμ είναι όπως το ήθελες;;καλέ ο τσαρλούκος ήταν τόσο γλύκας με το παπιγιόν!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ..ΝΑΙ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΕΤΑ?ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης