801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τετ Νοε 21, 2012 6:47 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
καραμελίτσα βάλτη στην υπογραφή σου.πήγαινε στο προφιλ και επεξεργασία υπογραφής
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:
επιλογή 1)χρυσό με άσπρο
επιλογή 2)λιλά με ασημί
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 6:48 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:eirini7 έγραψε:
επιλογή 1)χρυσό με άσπρο
επιλογή 2)λιλά με ασημί
πω μου βάζεις δύσκολα στο χρυσό είναι η ανθοδέσμη που έβαλες χτες μπεζ με άσπρο που ήταν?
μου αρέσουν και οι 2 συνδυασμοί αλλά άμα θες πολύ χρώμα τότε την δεύτερη επιλογή
ναι..λες να κάνω αυτή και να πετάξω 2-3 λιλά τριαντάφυλλα;;κι εγώ λέω να βάλω λιλά κορδέλα στη μπομπονιέρα και στο προσκλητήριο ή λιλά χαρτί ή κορδέλα κι εκείxaftounaki έγραψε:Γεια σου Γιαννα μου
Εγω μπαίνω απο το κινητο και πρέπει να ανοίξω υπολογιστη να βάλω φωτο
Θα προσπαθήσω
Εμείς ειρήνη είχαμε βρει μια κορδέλα κοντα στο χρώμα του τειανταφυλλου και τη βάλαμε και στις μπουμπουνιερες και στο στολισμό
τα ίδια θα έκανα και στο χρυσό...φφφφφφ
boubou έγραψε:
φουρφουρακι
εγω μπορω να τα διαβαζω ολα το ιδιο γρηγορα ειτε ελληνικα ειτε greeklish ,οποτε δν εχω θεμα ειμαι παιδι του ιντερνετ!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΙΩΣ! ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!
boubou έγραψε:και η φωτο που σας υποσχεθηκα
stauroulinaa έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ..
karamelitsa22 έγραψε:
εγω θα γινω 31 για αυτο αγχωνομαι!δεν αγχωθηκα στα 30 και αγχωθηκα τωρα!!
παντως μεσα μου νοιωθω κοριτσακι και εμφανισιακα δεν με κανουν πανω απο 23!!!χαχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 6:48 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Νοε 21, 2012 7:08 am, 1 φορά
αγαπη έγραψε:ξαφνικα εχω κατι νευρα που αν με πιασεις απο την μυτη θα σκασω τα νευρα μου τα νιωθω τεντομενα ο αντρας μου ετοιμαζετε να φυγει και νιωθω οτι θα βρω αφορμη να τσακωθω μαζι του
fourfouraki έγραψε:
karamelitsa22 έγραψε:
εγω θα γινω 31 για αυτο αγχωνομαι!δεν αγχωθηκα στα 30 και αγχωθηκα τωρα!!
παντως μεσα μου νοιωθω κοριτσακι και εμφανισιακα δεν με κανουν πανω απο 23!!!χαχαχα
karamelitsa22 έγραψε:λπν τα καταφερααα!!!
ειναι τα χρωματα που χρησιμοπιησα στο σπιτι μου στο κρεββατι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Νοε 21, 2012 7:10 am, 1 φορά
αγαπακι μου με ολο το θαρρος ακουσα οτι εχεις πολλα τεστ γτ δεν κανεις ενα?δεν εχεις να χασεις κατι..αμα ειναι αρνητικο-ψουττττττττ-θα ρθει και θα ζουζουνισεις ενα μηνα ακομα αλλα αμα ειναι θετικο λιγες μερες παραπανω χαρας......η αποψη μου ε?ελπιζω να μην με παρεξηγησεις ..το λεω με ολη μ την αγαπηαγαπη έγραψε:ξαφνικα εχω κατι νευρα που αν με πιασεις απο την μυτη θα σκασω τα νευρα μου τα νιωθω τεντομενα ο αντρας μου ετοιμαζετε να φυγει και νιωθω οτι θα βρω αφορμη να τσακωθω μαζι του
πως το εκανες...........θελω και εγωkaramelitsa22 έγραψε:γιαννα τωρα τα βλεπεις?
karamelitsa22 έγραψε:γιαννα τωρα τα βλεπεις?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης