826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τετ Νοε 21, 2012 7:15 am
XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλο απόγευμα ειρηνακι.τέλεια τα Λουλουδια σας και ΕΓΏ σε ξωκλήσι το εκανα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:Σας ευχαριστώ κορίτσια
Ότι εχει να κάνει με γάμο είναι όμορφο
Σας αφήνω και εγω για τώρα κοριτσακια μου
Πολλα φιλια
Αγαπακι μου ο αντρασ μου ξυπναει 4κ30 καθε πρωι φευγει στις 5 και γυρναει στις 7 και 30 συνηθως.κοιμαται το αργοτερο 9και 30 10..τον βλεπω 2 ωρες το πολυ τη μερα......αρα προσπαθουμε με καθε τροπο αυτες τις 2 ωρες να τις εκμεταλευτουμε ...και επι του πονηρου αλλα κ μιλωντας γ οτι καναμε ολη μερα..προσπαθησε και εσυ τις ωρες που τον βλεπεις να τις αξιοποιειτε με καθε τροπο.. μακαρι να σου περασει η θλιψη αγαπακι μου..σκουπησε τα ματακια σου κ οταν γυρισει ο καλος σου..μιληστε συζητηστε κ ολα θα ειναι πολυ καλυτερααγαπη έγραψε:κοριτσακια μου σας ευχαριστω για την συμπαρασταση σας φυσικα και δεν εχει να κανει με εσας μην ανυσηχητε για μενα θα μου περασει τελικα ψιλοτσακωθηκα με τον αντρα μου για χαζο λογο θα προτιμησω να μην το πω τωρα θελω να ηρεμησω λιγο παντως ενταξυ εφυγε και εκτονοθικα καπως εκλαψα λιγο και ψιλοσυνηλθα ειμι σιγουρη οτι εχω κανει ορθωγραφικα λαθη αλλα συγχωρεστε με γιατι τα ματια μου ειναι ακομα βουρκομενα και δεν βλεπω καλα ισως αυτο ειθελα να ξεσπασω λιγακι αφου με τον αντρα μου περα οτι δεν εχουμε βρεθει ακομα ειναι λογικο να νιωθω ετσι γιατι εδω καλα καλα δεν προλαβαινουμε ουτε να κουβαντιασουμε σαν ανθρωποι λογο δουλειας
τι δουλεια κανει χρυσα μου κι ο αντρουλη σου.γιατρος ειναι?αχ παντα ειχα απορια πως ειναι να εχεις απο κοντα ενα γιατρο..δυσκολο ωραριο ε?????XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΕΓΏ για 3 χρονια δούλευα απο τις 9 εώς τις 9 κάθε μέρα και Σάββατο εώς τις 5 και ο ΆΝΤΡΑΣ μου 9 με 10 η και 11 ΠΟΛΛΈΣ φορες.τους τελευταίους 3 ΜΉΝΕΣ δεν δουλεύω ΑΛΛΑ το μωρό μου μπορει να παει στην ιατρείο και στις 3 το βράδυ στην ΑΡΧΉ ενοιωθα περίεργα καιψειχα νεύρα ΑΛΛΑ συνηθίσαμε και ΤΏΡΑ όσο χρονο έχω μαζί του πιο εποικοδομητικά.αν βρεις ΚΆΤΙ να ασχοληθείς θα βοηθήσει.δεν είσαι Μονή όταν λείπει ΈΧΕΙΣ ΌΛΕΣ εμάς
XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΕΓΏ για 3 χρονια δούλευα απο τις 9 εώς τις 9 κάθε μέρα και Σάββατο εώς τις 5 και ο ΆΝΤΡΑΣ μου 9 με 10 η και 11 ΠΟΛΛΈΣ φορες.τους τελευταίους 3 ΜΉΝΕΣ δεν δουλεύω ΑΛΛΑ το μωρό μου μπορει να παει στην ιατρείο και στις 3 το βράδυ στην ΑΡΧΉ ενοιωθα περίεργα καιψειχα νεύρα ΑΛΛΑ συνηθίσαμε και ΤΏΡΑ όσο χρονο έχω μαζί του πιο εποικοδομητικά.αν βρεις ΚΆΤΙ να ασχοληθείς θα βοηθήσει.δεν είσαι Μονή όταν λείπει ΈΧΕΙΣ ΌΛΕΣ εμάς
αγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΕΓΏ για 3 χρονια δούλευα απο τις 9 εώς τις 9 κάθε μέρα και Σάββατο εώς τις 5 και ο ΆΝΤΡΑΣ μου 9 με 10 η και 11 ΠΟΛΛΈΣ φορες.τους τελευταίους 3 ΜΉΝΕΣ δεν δουλεύω ΑΛΛΑ το μωρό μου μπορει να παει στην ιατρείο και στις 3 το βράδυ στην ΑΡΧΉ ενοιωθα περίεργα καιψειχα νεύρα ΑΛΛΑ συνηθίσαμε και ΤΏΡΑ όσο χρονο έχω μαζί του πιο εποικοδομητικά.αν βρεις ΚΆΤΙ να ασχοληθείς θα βοηθήσει.δεν είσαι Μονή όταν λείπει ΈΧΕΙΣ ΌΛΕΣ εμάς
ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ
art86 έγραψε:τι δουλεια κανει χρυσα μου κι ο αντρουλη σου.γιατρος ειναι?αχ παντα ειχα απορια πως ειναι να εχεις απο κοντα ενα γιατρο..δυσκολο ωραριο ε?????XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΕΓΏ για 3 χρονια δούλευα απο τις 9 εώς τις 9 κάθε μέρα και Σάββατο εώς τις 5 και ο ΆΝΤΡΑΣ μου 9 με 10 η και 11 ΠΟΛΛΈΣ φορες.τους τελευταίους 3 ΜΉΝΕΣ δεν δουλεύω ΑΛΛΑ το μωρό μου μπορει να παει στην ιατρείο και στις 3 το βράδυ στην ΑΡΧΉ ενοιωθα περίεργα καιψειχα νεύρα ΑΛΛΑ συνηθίσαμε και ΤΏΡΑ όσο χρονο έχω μαζί του πιο εποικοδομητικά.αν βρεις ΚΆΤΙ να ασχοληθείς θα βοηθήσει.δεν είσαι Μονή όταν λείπει ΈΧΕΙΣ ΌΛΕΣ εμάς
αγαπη έγραψε:
ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ
αχ μωρε.θα αγπαει και τα ζωακια ε?και εγω τα αγαπαω πολυ.......εσυ εχεις ζωακιαXrysaB έγραψε:art86 έγραψε:τι δουλεια κανει χρυσα μου κι ο αντρουλη σου.γιατρος ειναι?αχ παντα ειχα απορια πως ειναι να εχεις απο κοντα ενα γιατρο..δυσκολο ωραριο ε?????XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΕΓΏ για 3 χρονια δούλευα απο τις 9 εώς τις 9 κάθε μέρα και Σάββατο εώς τις 5 και ο ΆΝΤΡΑΣ μου 9 με 10 η και 11 ΠΟΛΛΈΣ φορες.τους τελευταίους 3 ΜΉΝΕΣ δεν δουλεύω ΑΛΛΑ το μωρό μου μπορει να παει στην ιατρείο και στις 3 το βράδυ στην ΑΡΧΉ ενοιωθα περίεργα καιψειχα νεύρα ΑΛΛΑ συνηθίσαμε και ΤΏΡΑ όσο χρονο έχω μαζί του πιο εποικοδομητικά.αν βρεις ΚΆΤΙ να ασχοληθείς θα βοηθήσει.δεν είσαι Μονή όταν λείπει ΈΧΕΙΣ ΌΛΕΣ εμάς
ktinitros
εμ ετσι ειναι οι γιατροι..σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη....για πειτε κορτσοπα -εκ του ποντιακου-τι μαγειρεψατε σμρ?XrysaB έγραψε:Κτηνιατρος είναι ΑΛΛΑ καποιεσψφορεσψουτε γυναικολογος να ήτανε παίρνουμε τηλέφωνο ΌΤΙ ώρα να είναι ΑΛΛΑ καταλαβαίνω ΕΠΕΙΔΉ έχω καιψεγω ζώα δε γκρινιαζω σκέφτομαι ΌΤΙ θα μπορούσε να να το ΔΙΚΌ μου
art86 έγραψε:εμ ετσι ειναι οι γιατροι..σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη....για πειτε κορτσοπα -εκ του ποντιακου-τι μαγειρεψατε σμρ?XrysaB έγραψε:Κτηνιατρος είναι ΑΛΛΑ καποιεσψφορεσψουτε γυναικολογος να ήτανε παίρνουμε τηλέφωνο ΌΤΙ ώρα να είναι ΑΛΛΑ καταλαβαίνω ΕΠΕΙΔΉ έχω καιψεγω ζώα δε γκρινιαζω σκέφτομαι ΌΤΙ θα μπορούσε να να το ΔΙΚΌ μου
XrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ άκουσε το ΣΚΟΡΠΙΟΣ; Δεν προλαβα
χαχαχαχ..εκανες και ομοιοκαταληξια.....εγω τηγανησα πιπεριεσ μελιτζανες εκανα και σαλτσα κια πισιααγαπη έγραψε:art86 έγραψε:εμ ετσι ειναι οι γιατροι..σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη....για πειτε κορτσοπα -εκ του ποντιακου-τι μαγειρεψατε σμρ?XrysaB έγραψε:Κτηνιατρος είναι ΑΛΛΑ καποιεσψφορεσψουτε γυναικολογος να ήτανε παίρνουμε τηλέφωνο ΌΤΙ ώρα να είναι ΑΛΛΑ καταλαβαίνω ΕΠΕΙΔΉ έχω καιψεγω ζώα δε γκρινιαζω σκέφτομαι ΌΤΙ θα μπορούσε να να το ΔΙΚΌ μου
σημερα τεμπελιασα και δεν μαγειρεψα ομως αυριο λεω να φτιαξω αρακα εσας σας αρεσει ο αρακας??
art86 έγραψε:αχ μωρε.θα αγπαει και τα ζωακια ε?και εγω τα αγαπαω πολυ.......εσυ εχεις ζωακιαXrysaB έγραψε:art86 έγραψε:τι δουλεια κανει χρυσαXrysaB έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου ΕΓΏ για 3 χρονια δούλευα απο τις 9 εώς τις 9 κάθε μέρα και Σάββατο εώς τις 5 και ο ΆΝΤΡΑΣ μου 9 με 10 η και 11 ΠΟΛΛΈΣ φορες.τους τελευταίους 3 ΜΉΝΕΣ δεν δουλεύω ΑΛΛΑ το μωρό μου μπορει να παει στην ιατρείο και στις 3 το βράδυ στην ΑΡΧΉ ενοιωθα περίεργα καιψειχα νεύρα ΑΛΛΑ συνηθίσαμε και ΤΏΡΑ όσο χρονο έχω μαζί του πιο εποικοδομητικά.αν βρεις ΚΆΤΙ να ασχοληθείς θα βοηθήσει.δεν είσαι Μονή όταν λείπει ΈΧΕΙΣ ΌΛΕΣ εμάς
μου κι ο αντρουλη σου.γιατρος ειναι?
αχ παντα ειχα απορια πως ειναι να
εχεις απο κοντα ενα γιατρο..δυσκολο
ωραριο ε?????
ths foto t skuli
ktinitros
art86 έγραψε:χαχαχαχ..εκανες και ομοιοκαταληξια.....εγω τηγανησα πιπεριεσ μελιτζανες εκανα και σαλτσα κια πισιααγαπη έγραψε:art86 έγραψε:εμ ετσι ειναι οι γιατροι..σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη....για πειτε κορτσοπα -εκ του ποντιακου-τι μαγειρεψατε σμρ?XrysaB έγραψε:Κτηνιατρος είναι ΑΛΛΑ καποιεσψφορεσψουτε γυναικολογος να ήτανε παίρνουμε τηλέφωνο ΌΤΙ ώρα να είναι ΑΛΛΑ καταλαβαίνω ΕΠΕΙΔΉ έχω καιψεγω ζώα δε γκρινιαζω σκέφτομαι ΌΤΙ θα μπορούσε να να το ΔΙΚΌ μου
σημερα τεμπελιασα και δεν μαγειρεψα ομως αυριο λεω να φτιαξω αρακα εσας σας αρεσει ο αρακας??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης