976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τετ Νοε 21, 2012 1:02 pm
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ SEX MACHINE!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
ΧΑΧΑΧ ΤΡΕΛΗ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?stauroulinaa έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!
FOTINI28 έγραψε:vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου πως είστε???
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ!!!ΕΣΥ?
αγαπη έγραψε:art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
εγω ποτεεεεεεεεεεεεε???????????????
vasoula25 έγραψε:FOTINI28 έγραψε:vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου πως είστε???
καλά κοπέλα μου μήπως έχεις το αδερφάκι από το δικό μου σκυλάκι?? και το δικό μας δεν γαυγίζει μόνο κλαίει όταν έχουμε κόσμο γιατί θέλει παρέα
art86 έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ Μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.??????eirini31 έγραψε:art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
καλησπερα αρτεμουλα μου
eirini31 έγραψε:αγαπη έγραψε:art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
εγω ποτεεεεεεεεεεεεε???????????????
αφιερωμενω στην αγαπουλα
https://www.youtube.com/watch?v=Jh-rJbtI4jA
FOTINI28 έγραψε:vasoula25 έγραψε:FOTINI28 έγραψε:vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου πως είστε???
καλά κοπέλα μου μήπως έχεις το αδερφάκι από το δικό μου σκυλάκι?? και το δικό μας δεν γαυγίζει μόνο κλαίει όταν έχουμε κόσμο γιατί θέλει παρέα
ΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΩ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΑΒΛΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ! ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΕΧΕΙΣ?
ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ... ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΘΕΛΩ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ .....αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΡΕΨΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΡ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!
stauroulinaa έγραψε:ΣΤΑΣΟΥ ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΟΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!
ΣΤΙΣ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ (ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ!) ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ 36,1.(ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΣΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ). ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕ ΜΕΤΡΗΣΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΗΜΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ. ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ 36,4. ΑΡΑ ΛΕΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ 14;;
ΚΑΙ ΑΡΑ 14+15=29 ΠΕΡΙΜΕΝΩ...Ε;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 6:51 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΛΕΜΕ: ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ? ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ?
art86 έγραψε:ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ... ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΘΕΛΩ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ .....αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΡΕΨΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΡ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΚΕΡ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΠΤ...............ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ......ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Γ ΤΠΤ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ....... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙeirini31 έγραψε:art86 έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ Μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.??????eirini31 έγραψε:art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
καλησπερα αρτεμουλα μου
καλα ειμαι αρτεμουλα μου εδω στην παρεα σας σε λιγο θα παω να ξαπλωσω γιατι κουτουλαω. αρτεμουλα εσυ ειχες πει για το λικερ ροδι ε? θα το κανω δεν πηγαμε σαλαμινα με τον αντρα μου αλλα πηγε η πεθερα μου και της ειπα να μου φερει ροδια. μπορω να το εχω στο ψηγειο μεχρι να ερθει ο αντρας μου??
art86 έγραψε:ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ... ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΘΕΛΩ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ .....αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΡΕΨΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΡ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΚΕΡ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΠΤ...............ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ......ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Γ ΤΠΤ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ....... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙeirini31 έγραψε:art86 έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ Μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.??????eirini31 έγραψε:art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
καλησπερα αρτεμουλα μου
καλα ειμαι αρτεμουλα μου εδω στην παρεα σας σε λιγο θα παω να ξαπλωσω γιατι κουτουλαω. αρτεμουλα εσυ ειχες πει για το λικερ ροδι ε? θα το κανω δεν πηγαμε σαλαμινα με τον αντρα μου αλλα πηγε η πεθερα μου και της ειπα να μου φερει ροδια. μπορω να το εχω στο ψηγειο μεχρι να ερθει ο αντρας μου??
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης