951 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τετ Νοε 21, 2012 12:41 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Α ΚΑΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"! ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini31 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗ Β ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ 8!!!!
ΕΙΝΑΙ ΒΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΚΟΜΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ 40 ΕΙΝΑΙ..ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.. Η ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΗΚΕΣ ΤΑΞΗΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ
ΤΗΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΠΑΡΑΜΗΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 8 =8 ΚΛΠ... ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΝΗ , ΕΥΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕ 2 ΜΕΡΕΣ. ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Α? ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΩ
FOTINI28 έγραψε:ΑΧ ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΦΟΡΕΣ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ! ΣΑΝ ΜΩΡΑΚΙ!! ΑΧΑΧΧΑΧΧ!!!
αφρουλα έγραψε:Α ΚΑΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"! ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ?
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΙΕΣΗΣ!
eirini31 έγραψε:αγαπη
δεν πιστευω να παρεξηγήθηκες για την σοκολατα
απο σημερα εγω ειπα τελος θα κανω διατροφη για να δουμε τι κορμι θα κανω για οταν θα ερθει ο αντρας μου
αγαπη έγραψε:eirini31 έγραψε:αγαπη
δεν πιστευω να παρεξηγήθηκες για την σοκολατα
απο σημερα εγω ειπα τελος θα κανω διατροφη για να δουμε τι κορμι θα κανω για οταν θα ερθει ο αντρας μου
κοριτσακι μου δεν παρεξηγιεμε τοσο ευκολα παντως εχεις ενα κινητρο θα εχει να σε δει μερες ο αντρουλης σου και ετσι θα δει την διαφορα οποτε μπραβο σου που λες να προσπαθησεις???
art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου πως είστε???
η αληθεια ειναι οτι το θελει οσο εγω και κανει τα παντα για να τα καταφερουμε και ο τροπος ειναι αυτος..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Γ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,αλλα και κουρασμενος να ειναι ο καημενος αμα του πω οτι ειμαι σε γονιμες κανει ΥΠΕΡΒΑΣΗFOTINI28 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ!| ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ..ΛΕΩ ΔΝ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ε? ΘΗΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!
ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ)
art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣFOTINI28 έγραψε:vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου πως είστε???
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ!!!ΕΣΥ?
vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου πως είστε???
ΕΙΡΗΝΑΚΙ Μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.??????eirini31 έγραψε:art86 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι μου κανετε....???/ποιες ειστε εδω....?εγω ζουζουνισα και σημερα..κι τωρα ο καλουλης μου κοιμαται και εγω θελω παρεουλα...θα μου κανετε???????????
καλησπερα αρτεμουλα μου
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης