926 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81 Τετ Νοε 21, 2012 12:13 pm
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
FOTINI28 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕ ΞΑΝΘΟ! Η ΑΝΝΑ (ΧΑΦΤΟΥΝΑΚΙ) ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΟΧΙ ΔΙΔΥΜΑ!!! Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ! ΘΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ? ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ .ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!
FOTINI28 έγραψε:ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΟΓΚΟ ΜΟΥ???????
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!! Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!
αφρουλα έγραψε:FOTINI28 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕ ΞΑΝΘΟ! Η ΑΝΝΑ (ΧΑΦΤΟΥΝΑΚΙ) ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΟΧΙ ΔΙΔΥΜΑ!!! Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ! ΘΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ? ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ .ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ?
stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ;
eirini31 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ;
δευτερα δημοτικου ειναι σταυρουλα μου αλλα τους βαζει παρα παρα πολλα τα εχει τρομοκρατησει τα καημενα τους ελεγε αν δεν μαθετε την προπαιδεια να μην ξαναρθετε στο σχολειο. ορθογραφια εχουν μια σελιδα την ημερα και αν ξεχασουν ενα τονο δεν τους βαζει αριστα για αυτο. καθε εβδομαδα εχουμε απο δυο διαγωνισματα
τα βιβλια της γλωσσας και των μαθηματικον τα τελειοσαμε τα αλλα σχολεια που μηλαω με μαμαδες ουτε στην μεση δεν ειναι.. αστα σου λεω
FOTINI28 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕ ΞΑΝΘΟ! Η ΑΝΝΑ (ΧΑΦΤΟΥΝΑΚΙ) ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΟΧΙ ΔΙΔΥΜΑ!!! Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ! ΘΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!
FOTINI28 έγραψε:eirini31 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ;
δευτερα δημοτικου ειναι σταυρουλα μου αλλα τους βαζει παρα παρα πολλα τα εχει τρομοκρατησει τα καημενα τους ελεγε αν δεν μαθετε την προπαιδεια να μην ξαναρθετε στο σχολειο. ορθογραφια εχουν μια σελιδα την ημερα και αν ξεχασουν ενα τονο δεν τους βαζει αριστα για αυτο. καθε εβδομαδα εχουμε απο δυο διαγωνισματα
τα βιβλια της γλωσσας και των μαθηματικον τα τελειοσαμε τα αλλα σχολεια που μηλαω με μαμαδες ουτε στην μεση δεν ειναι.. αστα σου λεω
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???????? ! ΚΕΡΒΕΡΟΣ!!!!!!!
FOTINI28 έγραψε:ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΟΓΚΟ ΜΟΥ???????
αφρουλα έγραψε:ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?
eirini31 έγραψε:FOTINI28 έγραψε:ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΟΓΚΟ ΜΟΥ???????
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΑΣΠΡΟ Ο ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ
stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗ Β ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ 8!!!!
ΕΙΝΑΙ ΒΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΚΟΜΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ 40 ΕΙΝΑΙ..ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #81
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης