Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 3:48 am

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αποκαλεσε ο Αντωνακης καργιολα καποια γυναικα εδω μεσα?με τι θρασσος βριζει καποιον αλλον εκτος απο τον εαυτο του?και η κοπελιτσα που τον ψαχνει αυτο δεν το ειδε?οτι εβριζε τους αντρες μας δεν το ειδε?οτι προσβαλε τις γυναικες εδω δεν το ειδε?δεν μπορει να μην το ειδε.λοιπον Αντωνακη ποσα θες να μας τρελλανεις?αυξημενες ορμονες εχουμε δεν ημαστε ηλιθιες.αντε παραασχοληθηκαμε με σκουπιδια.

27ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 3:51 am

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ''ΚΑΜΙΑ'' ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ.

28ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 4:18 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα αμα δε βρεις τον αντωνη σου κανει κανας θανασης?

κανας αλεξης?

κανας αλλος βρε παιδι μου...

29ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 4:19 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλα αμα δε βρεις τον αντωνη σου κανει κανας θανασης?

κανας αλεξης?

κανας αλλος βρε παιδι μου...

ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Ch006ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Ch004ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Ch026

30ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 4:28 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι χαχαχα! Very Happy

31ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 4:36 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Ευάκι χαχαχα! Very Happy

ε μα τι να πω ρε παιδι μου!ελεος δλδ!ορισμενους ανθρωπους δε τους καταλαβαινω!
ας υποθεσουμε οτι εσυ εισαι σωστος κι εδω ολες ειναι καριολες!ε μην ασχολεισαι ανθρωπε μου!ασχολησου εκει με την ομορφη οικογενεια σου κι ασε μας εμας να μαλλιοτραβιομαστε!μπορει αυτο να γουσταρουμε εν τελει!εγκυες-λεχωνες-θηλαζουσες-περιοδος! ορμονες πανε κι ερχονται!ασε μας ανθρωπε μου!
υστερα -συνεχιζω παντα να υποστηριζω οτι εισαι σωστος- δεν ειναι τροπος αυτος να υποστηριζεις την αληθεια σου...να βριζεις δλδ και να επιτιθεσαι ετσι?
απο την αλλη γιατι τοση επιμονη δε καταλαβαινω!σε διωχνουν ξαναρχεσαι και παλι απο την αρχη...
και τελος να πω στην καινουρια της παρεας οτι καριολες-γυναικες υπαρχουν...καριολα δε λες ποτε μια μανα........γιατι για το παιδι της ειναι παντα η καλυτερη........αυτα απο μενα και αν δε τον βρειτε ψαξτε κ στα γαριδακια!

32ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 4:40 am

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Rinoula έγραψε:Ευάκι χαχαχα! Very Happy

ε μα τι να πω ρε παιδι μου!ελεος δλδ!ορισμενους ανθρωπους δε τους καταλαβαινω!
ας υποθεσουμε οτι εσυ εισαι σωστος κι εδω ολες ειναι καριολες!ε μην ασχολεισαι ανθρωπε μου!ασχολησου εκει με την ομορφη οικογενεια σου κι ασε μας εμας να μαλλιοτραβιομαστε!μπορει αυτο να γουσταρουμε εν τελει!εγκυες-λεχωνες-θηλαζουσες-περιοδος! ορμονες πανε κι ερχονται!ασε μας ανθρωπε μου!
υστερα -συνεχιζω παντα να υποστηριζω οτι εισαι σωστος- δεν ειναι τροπος αυτος να υποστηριζεις την αληθεια σου...να βριζεις δλδ και να επιτιθεσαι ετσι?
απο την αλλη γιατι τοση επιμονη δε καταλαβαινω!σε διωχνουν ξαναρχεσαι και παλι απο την αρχη...
και τελος να πω στην καινουρια της παρεας οτι καριολες-γυναικες υπαρχουν...καριολα δε λες ποτε μια μανα........γιατι για το παιδι της ειναι παντα η καλυτερη........αυτα απο μενα και αν δε τον βρειτε ψαξτε κ στα γαριδακια!
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

33ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 5:49 am

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοίτα ρε παιδιά τι χάνω...!!!
Λοιπόν δεν ξέρω τι έχει πεί, τι έχει γράψει & γενικότερα καρφάκι δεν μου καίγεται, αλλά αν έβρισε να πληρώσει! Να του σπάσουμε το αυτοκίνητο, το κινητό, το ακίνητο, τα δύο μπροστινά δόντια, την καλή του ομπρέλα, το πληκτρολόγιο, τα πόδια, το αγαπημένο του βυνίλιο, 3-4 κόπιτσες που στερεώνουν τον γιακά του πουκαμίσου, ένα ματοκυάλι, 3 κιλά ντομάτες και μισό μέτρο φόδρα (απ την καλή. Να δείτε μετά αν θα κουνιέται :p

Κατά τα άλλα, πώς ξέρουμε πως είναι ένας ο Αντωνάκης και όχι 25 τρόλς?

Κατά συνέχειαν, γιατί να φύει ρε παιδιά?
Γιατί τον εκάναμε μπάν?
Εμένα κανείς δε με υπολογίζει?
Ποιόν θα βρίσω εγώ με στόμφο?
Ποιόν θα κάνω σκουπίδι?

Αντωνάαααακη, εμφανίσου παλλικάρι μου, το κοτόπουλο σε περιμένει με ανοιχτές φτερούγες Very Happy Razz Razz

34ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 6:14 am

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι εκανε τουτος κοπελες ειδα τον σε καποια θεματα ηταν ενημερωμενος για εξωσωματικες και τετοια εκαμε μου εντυπωση που ηξερε τοσα παντως εδειχνε οτι εβοηθουσε με τις απαντησεις του γιατι εβριζε?

35ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 6:16 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Κοίτα ρε παιδιά τι χάνω...!!!
Λοιπόν δεν ξέρω τι έχει πεί, τι έχει γράψει & γενικότερα καρφάκι δεν μου καίγεται, αλλά αν έβρισε να πληρώσει! Να του σπάσουμε το αυτοκίνητο, το κινητό, το ακίνητο, τα δύο μπροστινά δόντια, την καλή του ομπρέλα, το πληκτρολόγιο, τα πόδια, το αγαπημένο του βυνίλιο, 3-4 κόπιτσες που στερεώνουν τον γιακά του πουκαμίσου, ένα ματοκυάλι, 3 κιλά ντομάτες και μισό μέτρο φόδρα (απ την καλή. Να δείτε μετά αν θα κουνιέται :p

Γιατί τον εκάναμε μπάν?
Ποιόν θα κάνω σκουπίδι?

Αντωνάαααακη, εμφανίσου παλλικάρι μου, το κοτόπουλο σε περιμένει με ανοιχτές φτερούγες Very Happy Razz Razz

ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Md064

36ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 6:17 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Κοίτα ρε παιδιά τι χάνω...!!!

Γιατί τον εκάναμε μπάν?
Ποιόν θα κάνω σκουπίδι?

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχααχ
χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα
χαχαχχαχαχαχαχαχχα ελιωσααααααα

λαβ γιου ρε κοτοπουλολουλουδι μου ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659 ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 669659

ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 804467

37ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 6:49 am

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μάλλον δεν έχει με τι να ασχληθει για αυτο μπαίνει κ ξαναμπαινει.. Κρίμα να δίνει ψεύτικες ελπίδες σε κάποιες κοπέλες που τον πιστεύουν..
Ίσως αν " γεννηθούν τα δίδυμα" του, να έχει να κάνει κάτι κ να μην ξαναμπεί..

38ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 6:56 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν τον βρίσκεις καλη μου γιατι τον - σε διεγραψα! Και αυτο θα κάνω ακόμα και εάν κανεις 100 προφίλ!!!

Αδειασε μας την γωνία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

39ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 7:13 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω ο κοσμος καιγεται το αυτο χτενηζεται.σε αυτον παει.μπραβο ρε βιβιαν Very Happy

40ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 7:21 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Δεν τον βρίσκεις καλη μου γιατι τον - σε διεγραψα! Και αυτο θα κάνω ακόμα και εάν κανεις 100 προφίλ!!!

Μπράβο κοπελαρα μου!!Αρκετα... πραγματικα εχω βαρεθει με το ατομο του αν και δν του εχω απαντησει πουθενα και σε τιποτα απο αυτα που λεει..δυστυχως δν το κανουν και οι υπολοιπες μπας και το παρει αποφαση και ησυχάσουμε!!

41ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 7:27 am

toutounaki

toutounaki
boubou έγραψε:
Vivian έγραψε:Δεν τον βρίσκεις καλη μου γιατι τον - σε διεγραψα! Και αυτο θα κάνω ακόμα και εάν κανεις 100 προφίλ!!!

Μπράβο κοπελαρα μου!!Αρκετα... πραγματικα εχω βαρεθει με το ατομο του αν και δν του εχω απαντησει πουθενα και σε τιποτα απο αυτα που λεει..δυστυχως δν το κανουν και οι υπολοιπες μπας και το παρει αποφαση και ησυχάσουμε!!

Μπράβο ρε Έλλη!!!ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 356905

Αυτό θέλει και αυτός να του δίνουν σημασία.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τετ Νοε 21, 2012 7:31 am, 1 φορά

42ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 7:31 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κορίτσια τι γίνεται πια μ' αυτόν τον Αντώνη ή την Αντώναινα!!!Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!Τί το παίζει δηλαδή?Μην του απαντάτε σε τίποτα μπας και βαρεθεί γιατί αυτός ή αυτή ακριβώς αυτό θέλει:να κάνει ντόρο και εντύπωση!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!

43ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 10:29 am

morena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama213 έγραψε:Κορίτσια ψάχνω ένα άντρα με το όνομα Αντώνη και δεν τον βλεπω εδώ και 2-3 μέρες ,είχε αλλο όνομα αλλα δεν θυμάμαι .
Αν το εχετε δει ή αν τον δείτε εδώ στείλτε μου ΠΜ σας παρακαλώ πολύ διότι εκτός του ότι είναι και η ψυχή της παρέας,θέλει να στείλει και κάτι πράγματα στη Πάτρα σε μια κοπέλα με παιδάκια που έχει μεγάλη ανάγκη απ' ότι θυμάμαι που είχε πει και με είχε ρωτήσει πως μπορει να τα στείλει.Έχω χασει τα ιχνη του και δεν μπορώ να τον βρω.
Μια άλλη κοπέλα που ρώτησα μου είπε ότι τον έκανα μπαν και αναρωτιέμαι γιατί έγινε αυτό εφόσον ήταν Κύριος με κεφαλαία και βέβαια περνο΄λυσαμε και τεέλια γιατί ήταν και φοβερός πλακατζής ο άνθρωπος ,ο άντρας μου και εγ΄ς είχαμε ρίξει τέτοιο γέλιο που δεν περιγράφεται.
η σύζυγος του θα γεννήσει δίδυμα αυτές τις με΄ρες και νόμιζα ότι δεν ειχε καιρο να μπαίνει αλλά οταν μου έιπαν ότι μα΄λον έφαγε μπαν ,έμεινα άφωνη.
συγνώμη για το μακρύ ποστάκι μου,κοριτσια .

Kalhspera...kapou diavaza mia syzitish opou enas antras anafere pos h gyneka tou exei dydymakia(koritsaki k agoraki) ..tha psakso na do pou to ida kai tha sou grapso to onoma an ayto boithaei

44ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 11:53 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:εδω ο κοσμος καιγεται το αυτο χτενηζεται.σε αυτον παει.μπραβο ρε βιβιαν Very Happy
εχασα επεισοδια ασχετο εμ το θεμα εδω!!!!thequeen86 μου εισαι εγκυος τωρα το βλεπωωωω κουκλα μου με το καλοαα ολα καλα να πανε ξερουμε τι ειναι!!!!!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι

45ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 12:33 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ακόμα να βρεθεί Ο/η Αντώνης κορίτσια????
Πού 'ν το πού 'ν το το δαχτυλίδι!!!!

46ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 12:37 pm

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ? ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΘΟΡΥΒΗ ΕΙΣΟΔΟ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

47ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 12:45 pm

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τι έγινε ρε παιδιά πάλι; 5 μερούλες έλειψα και ... Smile Smile Smile

48ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 12:58 pm

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κορίτσια !
ρε κορίτσια !
τον Αντωνάκι ρε κορίτσια ; ρε κορίτσια τον πούλο στον Αντωνάκι ;

49ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 1:00 pm

aggeliki5579

aggeliki5579
Λεμονάκι έγραψε:ρε κορίτσια !
ρε κορίτσια !
τον Αντωνάκι ρε κορίτσια ; ρε κορίτσια τον πούλο στον Αντωνάκι ;

Λεμονακιιιιιι...τι λογια ειναι αυτα? τι εκφρασεις? πιπερι στο στομα...
ξεχνας οτι εχει πεθερο δικηγορο και θα μας κλεισει ολες μεσα????

50ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. Τετ Νοε 21, 2012 1:02 pm

aggeliki5579

aggeliki5579
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ? ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΘΟΡΥΒΗ ΕΙΣΟΔΟ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατι εχω και εγω αυτη την εντυπωση οτι εχει μπει με name ΄΄m......a΄΄ ????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις