576 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Πεμ Νοε 22, 2012 1:03 pm
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:αρτεμακι
ειδες Ειρηνη που με καταλαβες? χαχαχααχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:αρτεμακι
οχι σμρ δεν εχει γτ ειναι κουρασμενουλιτο γλυκο μ και ειπα σμρ να ξεκουραστει...9η 10η12η13η...μεχρι στιγμης χαχχαχαχαχχαχεχουμε μελλον ακομα..αλλα ο σπερμουλης ζει μεχρι 72 ωρες..αρα και με μια μρα δεν χαθηκε ο κοσμοςαφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ?
ΟΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΥ ΛΕΥΚΑ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ! ΤΟ ΑΛΛΟ?
αγαπη έγραψε:επιτελους ηρθα ελπιζω να πετυχενω καμμια μεσα την ωρα που πηγαινα για μπανιο ηρθε μια ξαδερφη μου να την βοηθεισα σε ενα μαθημα μετα πηγα να κανω μπανιο και την ωρα που ξεβγαζα τα μαλλια μου το νερο αρχιζε να κρυωνει παω να κλεισω το θερμοσυφωνα σκατα μαλλον χαλασε ο θερμοσιφωνας ευτυχως προλαβα και εκανα μπανιο τα νευρα μουυυυ
σταυρουλινα μου τι κανεισ κοριτσακι μουstauroulinaa έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑΑΑ!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΙΛΙ ΔΕ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ...
ε δεν ειμαι μονο εγω ετσι....ωραια γτ ειχα αρχισει να ανυσηχω....eirini31 έγραψε:art86 έγραψε:ειρηνακι μου γλυκο.εισαι καλα????????eirini31 έγραψε:art86 έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε??????????????μου λειψατε μωρε....ποιες ειστε εδω
καλησπερα αρτεμουλα μου
καλα ειμαι εδω στην παρεα σας
σου εγραψα και πιο πανο πως και εγω πλενω της κουρτινες ανα 20 μερες πανο κατο γιατι μυριζουν πολυ ομορφα τα δωματια μετα. εχω τα κολληματα μου και εγω δεν εισαι η μονη
vasoula25 έγραψε:κοριτσάκια μου τι κάνετε?? έχω να διαβάσω 25 σελίδες μόνο
σε όλες είχαμε κανένα ευχάριστο?
eirini7 έγραψε:
Ελλη έχεις δει μια δια΄φημιση για την τράπεζα πειραιώς;;έχει έναν
τσαρλούκο!!και λέω αχ ο τσαρλούκος και ο Βασίλης
ΕΛΛΟΥΚΟ Μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙboubou έγραψε:αρτεμακι
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΧΑΛΑΡΩΝΩ...ΚΛΑΣΙΚΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣstauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8Η ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15Η ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑFOTINI28 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ!!!10Η ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Ε??? ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧ ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΑ!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ?
ΑΓΑΠΗ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ......Α...ΑΥΡΙΟ 15 ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑαφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ?
ΑΓΑΠΗ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ!
boubou έγραψε:eirini7 έγραψε:
Ελλη έχεις δει μια δια΄φημιση για την τράπεζα πειραιώς;;έχει έναν
τσαρλούκο!!και λέω αχ ο τσαρλούκος και ο Βασίλης
αληθεια????? δν την εχω δει!!! θα την ψαξω χιχιιχ
αγαπη κι σε μενα κρυωνει γρηγορα το νερο αλλα γιατι ειναι μικρος ο θερμοσίφωνας, μαλλον θα τον αλλαξουμε!!!
Σταυρουλα τρελοκοριτσοοοοοοοο εγω ρε κοριτσια δν μπορω με τιποτα να κατσω ξαπλα.. δν μπορω!!!!! ελπιζω να μην ειναι ο λογος που δν θα γινω μαμα
art86 έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8Η ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15Η ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑFOTINI28 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ!!!10Η ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Ε??? ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧ ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΑ!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης