976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Παρ Νοε 23, 2012 6:19 am
catmommy
Σιωπηλή δύναμη
λεσ να υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι βρε κοριτσι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
toniach29 έγραψε:ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ?
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΜΠΕΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.....????????ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΟΝΟΜΑ ΒΛΕΠΩ...ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ Ε?ΔΑΕΙΡΑ ΜΑΡΙΑ...ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟtoniach29 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΟΝΤΩΣ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ!!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΧΡΥΣΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!!
ΑΑΑΑΚΑΚΩΣ....ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ.....ΧΙΧΙΧ!!!
catmommy έγραψε:λεσ να υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι βρε κοριτσι
XrysaB έγραψε:toniach29 έγραψε:ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ?
Αν και πονας κορίτσι ΚΑΛΑ περνάς...μπραβο σου Τόνια μου
Τι γατακι;
toniach29 έγραψε:ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ?
eirini7 έγραψε:XrysaB έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ? ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ?
καλά πάει προς το παρόν.την άλλη εβδομάδα ξεκινάω πάλι γυμναστήριο επιτέλους!!
Για το γάμο έχουμε κλείσει εκκλησία-δεξίωση και φωτογράφο.Τα υπόλοιπα μάλλον από το Γενάρη!Εχει έκθεση γάμου 12,13 και 14 Ιανουαρίου και περιμένουμε να πάμε για να πάρουμε ιδέες!
καραμελίτσα είπες κωνσταντινίδη;;;;;;;
Ε ναι ΌΧΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ μισάωρο και αν θες γραμμωση ΠΟΛΛΈΣ επαναλήψεις λίγο βάρος.αν υπάρχει δυνατότητα για πιλατες θα ήταν καλα
Ειηνακι μου μια συμβουλή για το γυμναστήριο να δουλεύεις κυρίως αεροβια και να μη γυμναζεις εντατικά τις γαμπες εώς ότου χάσεις τα κιλά που ΘΈΛΕΙς
ειρηνακι, τι διαιτα κανεις?εχεις παει σε διαιτολογο η' κανεις απο μονη σου?πανωτς ο συνδυασμος διατροφης και γυμναστικης ειναι ο καλυτερος!
ναι, ασε κωνσταντινηδη...τυχαινει να περναει απο εκει μια φορα τον μηνα και παντα με σκεφτεται
Χρύσα μου ευχαριστώ!δε χρειάζομαι πολύ αερόβια.Δεν έχω να χάσω λίπος.Οταν κάναμε λιπομέτργση μου είπε ο γυμναστής να μην κάνω πάνω από μισάωρο αερόβιο.Αλλα να χάσω 5 κιλά και να κάνω βάρη για γράμμωση
αφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ?
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!
ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Μ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΟΘΥΛΑΚΙΚΗ ΦΑΣΗαφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ?
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!
catmommy έγραψε:τα πιο πολα υγρα τα ειχα εκεινη την ημερα
xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι
Τονια καλησπερα
Ο πόνος πόνος αλλα το μυαλο εκει
Χαχα
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης