Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρααααα κουκλιτσες μουυυυ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472

έλειψα μια μέρα γτ είχε η κολλητουλα γιορτή κ ήμασταν 4 ώρες έξω καιρό είχα να το κάνω... τώρα πριν λίγο ξύπνησα κ είδα μόνο τι λέγανε τα σουργελα Γ τη σελίδα στο ίντερνετ κ τις ωορρηξιες... χαχαχαχαχα έχετε πολύ πλάκα..

τι νέα το σποριδιο Αφρουλα;; πλησιάζουν οι μέρες εε;; εγώ το σκ είχα τραβιγματακια κ αναγουλιτσες...μπλιαχ.... αλλά καλά ειμαι...

Τονια μου εύχομαι μια καλύτερη μέρα σήμερα..

http://www.sailormoon82@blogspot.com

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ΟΛΙΝΑΚΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ Κ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ..

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΝΑ ΣΕ ΡΩΗΣΤΩ?ΒΕΡΟΙΑ Η ΝΑΟΥΣΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ? ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΧΘΕΣ? ΔΕ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 534787

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΟΥ ΝΑ' ΝΑΙ! Laughing Laughing Laughing ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αφρουλα"]ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ? ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΧΘΕΣ? ΔΕ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 534787

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ...ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΓΟΛΓΟΘΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΙ??/Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΟ ΤΟΒΡΑΔΥ ΕΦΙΑΛΤΕΣ..ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 3ΩΡΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΤΩΡΑ....ΕΧΘΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ....ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΛΥΓΙΣΑ...ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 6ο Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ...
ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??ΤΟ ΝΙΝΙ?

LindakiS

LindakiS
Ραντεβού με Αφρουλιτακι έχουμε την παρασκευή εγώ 7.00 το απόγευμα:..

Ούτε Βέροια ούτε Νάουσα θέλω να γεννήσω η Θεσσαλονίκη στο Γένεσης που ξεγενναει η γιατρός μου, γτ είναι κ μαιευτηρας η στην Αθήνα Γ να με έχει από κοντά ο καρδιολόγος μου στο μητερα .... δε ξέρω καθόλου ακόμα...αν πάνε όλα καλά...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Ραντεβού με Αφρουλιτακι έχουμε την παρασκευή εγώ 7.00 το απόγευμα:..

Ούτε Βέροια ούτε Νάουσα θέλω να γεννήσω η Θεσσαλονίκη στο Γένεσης που ξεγενναει η γιατρός μου, γτ είναι κ μαιευτηρας η στην Αθήνα Γ να με έχει από κοντά ο καρδιολόγος μου στο μητερα .... δε ξέρω καθόλου ακόμα...αν πάνε όλα καλά...

MIA XARA...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ! Sad Sad Sad ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ 6ο! Very Happy Very Happy Very Happy

ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 6:15! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ! Sad Sad Sad ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ 6ο! Very Happy Very Happy Very Happy

ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 6:15! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 215994

ax ΜΑΚΑΡΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ Κ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩΩΩΩ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 654316

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 654316

ΑΧ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Κ ΑΥΤΗ..ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΧΑΛΑΡΩΝΑΜΕ...Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΥΠΕΡΟΧΗ..Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Κ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΕΚΑΝΕ...ΚΡΥΑ ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ....ΜΙΛΑΜΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΑΧ ΑΧ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ...ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΖΕΣΤΗ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΦΑΝ....
ΠΩΠΩ ΝΥΣΤΑ ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΠΡΩΙΝΟ...ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΝΥΣΤΑΣΞΩ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κουκλες μου!! καλα τα χθεσινα δν θα τα σχολιασω!! Razz Razz Razz

Τονια μου γλυκια παρε μια αγκαλιτσα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 379767 κι ελπιζω να περασουν ολα αυτα και να εισαι μια χαρουλα απο εδω και περα ως το τελος!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 334590

Ολινακι, Αφρουλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 334590 θα δειτε και οι δυο νινακι την Παρασκευη!! τι καλα!!θα το γιορτασουμε παλι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 228222 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 228222 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 228222

εγω λιγο που ξυπνησα 3 το μεσημερι χθες, λιγο που κατι με πειραξε μαλλον που φαγαμε και ειχα κατι ψιλοαναγουλες οταν αποφασησα κατα τις 3,30 να ξαπλωσω...ειδα ολες τις εκπομπες που εχει το ΣΚΑΙ μεχρι τις 5,30 και κοιμηθηκα 1,30ωρα μονο!! Sleep Sleep Sleep εκανα δουλειες στο μαγαζι μεχρι τωρα οποτε η υπερενταση καλα κρατει!! ελπιζω να την παλεψω μεχρι να σχολασω τουλαχιστον!!
οχι τπτ αλλο, αλλα επειδη κοιμηθηκα τοσο λιγο δν μπορεσα να παρω και την θερμοκρασια μου, γιατι πρεπει να εχεις κοιμηθει τουλαχιστον 6 ωρες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 40746

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΥΠΝΟ? ΕΛΑ ΣΤΟ CLUB! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΞΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ! ΜΠΡΡΡΡΡΡ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα τα πας κι εσυ Αφρουλα..εγω θελω πολυυυυ πανω απο 30 για να μπω στην διαδικασια να παω θαλασσα !! πολυ κρυουλιαρα!!ευτυχως το καλοκαιρι ηταν φουλ καυσωνες κι ετσι καναμε μερικα Laughing Laughing Laughing Laughing Razz

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 Tumblr_me22x0epSU1r5knyyo1_500

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..
ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακομη χαλια το στομαχι Τονια μου ε?
ελπιζω να περασει σιγα σιγα γλυκια μου!!
αυτο το μηνα εχω βγαλει σπυρια σε ολα τα ηλιθια μερη γμτ!και ειναι νωρις ακομη για την αλεκα!! μεχρι και μεσα στο ρουθουνι εβγαλα, στο λαιμο, στο σαγονι, διπλα απο το σαγονι... νομιζω πως με εχει φαει το αγχος και δν ξερω το λογο..φανταζομαι οτι υποσυνειδητα ειναι επειδη εχουμε να παμε στον Ουρολογο αυριο?δν ξερω..λεω μηπως..γιατι δν μπορω να σκεφτω κανενα λογο που να δικαιολογει το να ειμαι τοσο αγχωμενη!! πφφφφφ!!

868Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 Empty . Δευ Νοε 26, 2012 12:03 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!παντα σας διαβαζω να μαθαινω νεα σας!μου ελειψε η ομαδουλα σας,περυσι τετοιο καιρο<μεχρι αρχες νοεμβρη για την ακριβεια> μοιραζομουν τις ανησυχιες μου μαζι σας!αχ ποτε περασε ενας χρονος!δεν το πιστευω!ευχομαι καλη εγκυμοσυνη στις εγκυουλες και γρηγορα ενα σπορακι στις υπολοιπες!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ακομη χαλια το στομαχι Τονια μου ε?
ελπιζω να περασει σιγα σιγα γλυκια μου!!
αυτο το μηνα εχω βγαλει σπυρια σε ολα τα ηλιθια μερη γμτ!και ειναι νωρις ακομη για την αλεκα!! μεχρι και μεσα στο ρουθουνι εβγαλα, στο λαιμο, στο σαγονι, διπλα απο το σαγονι... νομιζω πως με εχει φαει το αγχος και δν ξερω το λογο..φανταζομαι οτι υποσυνειδητα ειναι επειδη εχουμε να παμε στον Ουρολογο αυριο?δν ξερω..λεω μηπως..γιατι δν μπορω να σκεφτω κανενα λογο που να δικαιολογει το να ειμαι τοσο αγχωμενη!! πφφφφφ!!

ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΘ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Κ Η ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ...

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗ ΜΟΥ! ΑΥΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ? ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 417472

ΚΑΛΗΜΕΡΑ KRISTI! Very Happy ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΘ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Κ Η ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ...

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

καταλαβαινω οτι το να μην νιωθεις καλα σωματικα ριχνει και την διαθεση σου! αλλα θα δεις οτι μολις δεις την μπεμπουλα στην Β επιπεδου θα τα ξεχασεις ολα!!!!!!! καλη ξεκουραση !!!!

ολα καλα θα πανε..απλα ειμαι ανυπομονη..θελω να πανε καλα γρηγορα Laughing Laughing Laughing Laughing

Αφρουλα ναι αυτες οι ορμονες με παιζουν πολυ Razz Razz ανυπομονω να ερθει η ωρα να παμε να δω τι θα μας πει!!Ελπιζω να αφησει κι εμενα να μπω... εκτος αν δν θελει ο αντρας μου!!
μετα το γιατρο εχουμε κανονισει μαζοξη για καφεδακι με τα παιδια που δουλευω οποτε οτι και να αντιμετωπισουμε εκει θα το αποβαλουμε γιατι ειναι ολοι χαζοχαρουμενοι χιχιχιι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα κοριτσια!παντα σας διαβαζω να μαθαινω νεα σας!μου ελειψε η ομαδουλα σας,περυσι τετοιο καιρο<μεχρι αρχες νοεμβρη για την ακριβεια> μοιραζομουν τις ανησυχιες μου μαζι σας!αχ ποτε περασε ενας χρονος!δεν το πιστευω!ευχομαι καλη εγκυμοσυνη στις εγκυουλες και γρηγορα ενα σπορακι στις υπολοιπες!

επ δν σε ειδα εσενα!!!
τι κανεις γλυκια μου???πως τα πατε με το μπεμπεδινι??? σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!!
ασε γιατι ερχεστε μενετε εγκυες γεννατε κι εγω ακομη εδω χαχαχαχαχα ελπιζω να μην εχουν βαρεθει μονο να με βλεπουν στο θεματακι Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

875Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 - Σελίδα 35 Empty . Δευ Νοε 26, 2012 12:21 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα κοριτσια!παντα σας διαβαζω να μαθαινω νεα σας!μου ελειψε η ομαδουλα σας,περυσι τετοιο καιρο<μεχρι αρχες νοεμβρη για την ακριβεια> μοιραζομουν τις ανησυχιες μου μαζι σας!αχ ποτε περασε ενας χρονος!δεν το πιστευω!ευχομαι καλη εγκυμοσυνη στις εγκυουλες και γρηγορα ενα σπορακι στις υπολοιπες!

επ δν σε ειδα εσενα!!!
τι κανεις γλυκια μου???πως τα πατε με το μπεμπεδινι??? σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!!
ασε γιατι ερχεστε μενετε εγκυες γεννατε κι εγω ακομη εδω χαχαχαχαχα ελπιζω να μην εχουν βαρεθει μονο να με βλεπουν στο θεματακι Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
χχαχαχαχα!μπουμπου μου παντα με το χιουμορ!θα ερθει και για σενα ενα μπεμπεδινι μην αγχωνεσαι!το οτι καποιες ειναι πιο τυχερες και ερχεται γρηγορα το μωρο δεν σημαινει τιποτα!σγκεντρωθειτε στον σκοπο σας χωρις αγχος!μια χαρα τα παω με το μωρο,μου κανει διαφορα τσαλιμια και με τρελαιαιαιαινει!ειναι ερωτας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις