Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 30]

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γιαυτο σε ρωτησα γιατι αν δουλευες θα τα ειχες παιξει! δηλαδη δεν κοιμαται μολις φαει ε? μηπως αναβεις φωτα ή του κανεις παιχνιδακια κ του μιλας κ του φευγει ο υπνος?

afrodith_d

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalhspera koritsia!
na rwthsw ..apo diskoiliothta pws pane ta mikra sas???emena exei xekinisei kai kanei kati kolikous asta na pane kai panw pou lew ouf teleiwsame ston trito mhna twra ston 5 pali...to louloudaki to lupatai h psuxh mou..

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΠΑ ΟΧΙ, ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ...ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΡΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ..! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!! Laughing

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
θα στρωσει μαρια που θα παει! ο θηλασμος δεν εχει ωρες! αφροδιτη εμεις ειχαμε ενα θεμα με δυσκοιλιοτητα κ αλλαξαμε γαλα. εκανε κακα σαν κρεμα οχι σφηχτα αλλα σφιγγοταν πολυ. κολικους πεντε μηνων? δεν ηξερα οτι παρουσιαζονται κ τοσο αργα Crying or Very sad

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΚΑΘΕ 4 ΜΕΡΕΣ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕ ΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΥΓΕΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ;

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μαρια να μην σε απογοητευσω αλλα κ τις κρεμες να αρχισει εφοσον το βραδυ θα θηλαζει παλι πριν κοιμηθει το ιδιο δεν θα ειναι? οι κρεμες κ να τον χορταινουν πιο πολυ θα ειναι για την ημερα που θα τις τρωει. το τελευταιο γευμα παλι γαλα θα ειναι. ελπιζω να κανω λαθος!

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι. τα μωρα σας τα μετρατε την θερμοκρασια? εγω καθε φορα που θα της βαλω θερμομετρο ειναι μεταξυ 35,5 κ 36

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΒΑΣΩ ΛΕΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ..!!
ΕΓΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ;

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία μην ανησυχείς ούτε για τα μαλλιά ούτε για το μικρό σου! Θα στρώσουν και τα δύο, απλά υπομονή!
Αφροδίτη μήπως είναι δοντάκι; Μερικές φορές μπερδεύεις τα συμπτώματα που έχουν με αυτά των κολικών. Γιατί 5 μηνών να έχει ξανά κολικούς περίεργο είναι.
Βάσω με το ρυζάλευρο δεν είχαμε κανένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας ενώ το φοβόμουν πολύ. Δοκίμασέ το κι αν έχετε θέμα σταμάτα το. Τί θερμόμετρο χρησιμοποιείς; Σου φαίνεται κρύο ή ζεστό το μωρό ή το κάνεις απο ανασφάλεια;

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οταν την πιανω μου φαινεται μια χαρα. απλα της βαζω θερμομετρο γιατι μου εκανε εντυπωση που ειναι λιγη η θερμοκρασια. παντα τοσο εχει. το λιγοτερο 35,5 κ το περισσοτερο 36,4 καπου εκει. εννοειται οτι αν δω δυσκοιλιοτητα θα το κοψω το ρυζαλευρο. αμαν κ πως καναμε να στρωσουμε. μαρια αφου ειναι δοκιμασμενη η τακτικη με την κρεμα να την εφαρμοσεις γιατι εγω προσωπικα ειμαι πολυ του υπνου κ σε καταλαβαινω κ με το παραπανω!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
afroad Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ.. Smile
ΒΑΣΩ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΚ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΑΣΕ..

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αλλες φορες ειναι ηρεμη αλλες ανησυχη... την εχω θερμομετρησει σε ολες τις φασεις. μπορει να φταιει το θερμομετρο. ξερω γω. το μωρο μου φαινεται μια χαρα παντως δοξα τω θεο. ασε μαρια με τον υπνο εχω μεγαλα θεματα! αφου πριν κανω παιδι κοιμομουν πανω απο 12ωρο. ημουν μονιμως σε νιρβανα Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 19 850933

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πόσο μα πόσο συμφωνώ για τον ύπνο! Έτσι κι εγώ σαν το βόδι έπεφτα!
Βάσω μην ανησυχείς αν στην αφή είναι εντάξει η θερμοκρασία. Παίζει να μην δείχνει σωστά και το θερμόμετρο.
Μαρία θηλάζεις αποκλειστικά;

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΧΑΧΑ!! ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;; ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ 11 ΩΡΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ, Α! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ..ΚΑΝΑΠΕ, ΚΑΡΕΚΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΚΡΕΒΑΤΙ Κ.Λ.Π ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ Very Happy
afroad ΝΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ..ΕΣΥ;

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασικά με λένε Αφροδίτη Razz Σου το εύχομαι να συνεχίσεις όσο το θέλεις! Απλά με τον ύπνο θα τραβήξεις λίγο ζόρι. Δεν κρατάει για πάντα όμως οπότε αξίζει τον κόπο Wink Εγώ δίνω ξένο απο την αρχή. Μιλάμε για καθόλου γάλα!

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ..... κοριτσια περασμενα μεγαλεια!!!! αλλα εμεις φανηκαμε εξυπνες! κοιμομασταν τοτε που μπορουσαμε κ τωρα εχουμε αποθεματα Wink

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Smile ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟ, ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΞΕΝΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..
ΒΑΣΩ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΑΣ ΧΙΧΙ Very Happy

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα η μαμά μου μια απο τα ίδια Μαρία. Μάλλον πάει κληρονομικό.
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι δεν λειτουργούν αναδρομικά οι ώρες ύπνου;;;
Καλά να ναι τα μπεμπούλια μας κι ας μας τρέχουν!
Ονόματα βρήκατε;

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΙΣΩΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Ε, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΛΙΓΟ,ΧΑΧΑ!
ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΙΣ 2 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ;

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς λέμε για Μάιο, την εβδομάδα του Πάσχα για γαμοβάφτιση. Θα την πούμε Εύα.
Για το γάλα που λες ότι έχεις λιγότερο εννοείς σε σχέση με την αρχή ε; Χορταίνει θέλω να πω το μωρό, δεν ξυπνάει επειδή πεινάει;

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΩΡΑΙΑ ΕΠΟΧΗ!! ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Smile ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΝΑΓΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΩ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΧΩΝΕΥΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ Ο ΦΑΓΑΝΑΣ ΜΟΥ!

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
οντως τα αποθεματα υπνου τελικα δεν πιανουν! κ εγω κοριτσια ταλαιπωρηθηκα πολυ για να θηλασω αλλα τελικα δεν τα καταφερα. εμεις θα βαφτισουμε καπου μεσα στο καλοκαιρι κ θα την πουμε χρυσα. θα δωσετε πολυ ωραια ονοματακια κ οι δυο! με το καλο!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σαι καλά κορίτσι μου κι εσείς με το καλό! Smile Εγώ πάλι ήθελα καλοκαίρι αλλά πάει αργά μετά οπότε αποφασίσαμε για Πάσχα. Είναι φαγανός λοιπόν γι'αυτό ξυπνάει το πουλάκι μου! Έχεις δίκιο και για το μητρικό, είναι πιο εύπεπτο και το χωνεύει γρήγορα

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βασω2 έγραψε:οντως τα αποθεματα υπνου τελικα δεν πιανουν! κ εγω κοριτσια ταλαιπωρηθηκα πολυ για να θηλασω αλλα τελικα δεν τα καταφερα. εμεις θα βαφτισουμε καπου μεσα στο καλοκαιρι κ θα την πουμε χρυσα. θα δωσετε πολυ ωραια ονοματακια κ οι δυο! με το καλο!

Χρύσα είναι η αδερφή μου! Μ'αρέσει πολύ! Με το καλό κι εσείς!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΡΥΣΑ;; ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΝΟΜΑΑΑ,ΤΕΛΕΙΟΟ
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ Very Happy
ΒΑΣΩ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΑΛΑ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ,Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις