Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 30]

petra18

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κορίτσια. Χαθήκαμε!!!
Για να ζωντανέψουμε λίγο... Very Happy
Τί κάνετε; Εμείς καλά, ο μικρός μου μια χαρά, μας έχει τελείως ξετρελάνει. Δοντάκι εμείς ακόμα δεν έχουμε (μάλλον έχουμε μείνει τελευταίοι) και έχουμε λίγο τσακωθεί με τον ύπνο, κατά τα άλλα, παιχνίδι, βόλτα, μπουσούλημα.
Περιμένω νέα σας!!!

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
manoules kalhmera!!
ti kanete?? treksimo kai xamos na fantastw, me ta megalutera apo ta zouzounakia ths omadas na xronizoun se liges meres..
kanena mpanaki kanate???
Polla filia se oles!!

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου giorgiap!Τι κάνεις?
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε λίγες μέρες θα κλείσουμε χρόνο!
Εχει γίνει ολόκληρο αντράκι πια!Μπουσουλάει σε όλο το σπίτι,πιάνεται και σηκώνεται από τα έπιπλα και γενικώς δεν κάθεται σε ησυχία!
Εσένα τι κάνει η μικρή σου?

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Geia sou kopela mou !!!
Kala eimaste ki emeis , h mikrh zizanio entelws Very Happy ..
mpousoulaei les k exei ntourasel , pianetai apo opou vrei gia na sikothei ,kanei ena duo vhmata k mpoop ..peftei kai skaei sta gelia
Epitelous vghkan kai ta dontakia mas ( oi duo katw kopthres ) kai thelei na faei ton kosmo .
Koimatai elaxista th mera alla toulaxiston to vradi tha koimithei ap tis 11-12 mexri 7 to prwi seri.
Deixnei trelh adinamia sto mpampa ths , an kai h prwth kouventa htan kati se mama , gia ena diasthma h monh koubenta pou elege htan mpampa. ( pes moro mou ma-ma ... Mpampaaa - etsi gia to skasimo, drama sou lew)
Twra exoume mpampa, mama , mammm -to fai , kai pou kai pou leei (ge)ia analoga me ta kefia ths ektos apo ta dika ths akatalavistika.
Paidiatro exoume methaurio pali , gia na doume anaptuksh kai diatrofh.

petra18

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ...
ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ. ΑΠΟ ΛΟΓΑΚΙΑ, ΛΕΕΙ ΜΑΜ, ΠΑΠΠΟΥ, ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΜΠΕ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΟΧΙ ΜΩΡΟ.

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α ζηλεύω!!!!Ο δικός μου γιατί δε λέει τίποτα?
Ασε που του λέω μαμά συνέχεια και αυτός κάνει μπα μπα μπα...Mad 
Για το περπάτημα δεν ανυπομονώ και ιδιαίτερα.Τον κυνηγάω που τον κυνηγάω τώρα,φαντάσου άμα περπατήσει!!!
Πάντως είναι πανέξυπνα τα άτιμα.Στη μπαλκονόπορτα του δωματίου βάζω μπροστά έναν τεράστιο αρκούδο για να μη βγαίνει έξω στο μπαλκόνι.Ε από χθες το έμαθε το κόλπο και πηγαίνει,κάνει στην άκρη τον αρκούδο και μου έρχεται από την άλλη μπαλκονόπορτα ο κύριος!Από αύριο όλα κλειστά θα τα έχω.Μένουμε και στο κέντρο της Αθήνας,θα σκάσουμε από τη ζέστη...

petra18

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.... ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ.
ΑΠΟ ΤΡΟΦΕΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ; ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΤΑ ΑΛΕΘΕΤΕ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ;

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ατσα ο μικρός!! Τσάκαλος!!!
Άσε αυτό το κόλλημα με το μπαμπααα το είχαμε και εμείς , με παίρνανε όλοι στο ψιλό.. Η αλήθεια είναι πως η μικρή βλέπει κυρίως εμένα τη μέρα και το μπαμπά της 2-3 ώρες το βράδυ που γυρνά από τη δουλειά και στο ρεπό του άντε να τους ξεκολλήσεις..να τη δεις χαρές που κάνει με το που τον ακούει να μπαίνει σπίτι ..
Πάντως δε θέλει άγχος, κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του .. Η Μαρία πχ έλεγε μπαμπα, αλλά αρχές Ιουλίου άρχισε να μπουσουλάει -μέχρι τότε πήγαινε με τα χέρια κουνώντας τα πόδια όπως ναναι λες και προσπαθούσε να κολυμπήσει..μέσα σε δυο βδομάδες άρχισε να σηκώνεται από ξάπλα καθιστή..κι ένα βράδυ τη βλέπουμε όρθια στην κούνια να μας κοιτάει..
εκείνες τις μέρες ξεκίνησε και να χρησιμοποιεί περισσότερους φθόγγους, πέταξε και το πρώτο γκρινιάρικο μαμαααα κι ενιωσα περήφανη κι ας μου γκρίνιαζε που της άργησα το γάλα της!

nebula

nebula
Kαλημέρα κορίτσια!Αχ αυτά τα γκρινιάρικα ""μαμά"" Κι εμένα έτσι γκρινιάζει ενώ στη χαρά όλο μπά και μπά είναι. Μεγάλωσαν βρε τα ζουζουνάκια. Και για τη μανούλα που ρώτησε, εγώ του αλέθω κυρίως αλλά δίνω παράλληλα κομμάτια φρούτα, λαχανικά, λίγο ψωμάκι, τρώει με πολύυ άνεση τα κομματάκια, απλά δε θέλω να μειώσει τη ποσότητα, γιαυτό δε τα δίνω όλα έτσι. Wink 

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!
Εγώ προσπαθώ να του κόψω τα αλεσμένα αλλά ακόμα το παλεύουμε.Δοκίμασα να του το πατάω το μεσημεριανό με το πηρούνι.Δεν δυσκολευόταν αλλά μου έτρωγε πολύ λιγότερη ποσότητα,σχεδόν το μισό πιάτο...Ισως να κουράζετε έτσι?Δεν ξέρω,θα δούμε.Ασε που δεν μπόρω να καταλάβω αν τα μασάει ή τα κατεβάζει έτσι!!!!
Εγώ θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο.Τώρα που κλείνουν χρόνο,τι γάλα θα τους δώσετε?Ο παιδίατρος μου είπε το noulac αυτό που είναι στα ψυγεία όχι το συμπυκνωμένο.Αλλά το κοίταγα χθες και είδα ότι είναι μακράς διαρκείας.

petra18

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΜΑΣ Π.Χ., ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ).
ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΛΕΣΜΕΝΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΗΡΟΥΝΙ, ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΚΟΝΗ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΝΝΟΕΙ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!!!
Από τροφούλες.. υπ όψιν ζω στην ιταλία και ενδεχομένως οι συμβουλές των παιδιάτρων να διαφέρουν.
Η παιδίατρος  μέχρι ώρας για μεσημεριανό-βραδινό  μου έχει σουποειδή. (παρα)βράζω  τα λαχανικά μόνα τους ή μαζί με το κρέας .
Τα λαχανικά της τα περνάω ακόμα στο μούλτι αλλά τα κάνω λίγο ώστε να μένουν μικρά κομμάτια.
Τα όσπρια τα βράζω μόνα τους, βγάζω το πρώτο νερό και μετα βάζω νερό και μια φέτα κρεμμύδι όταν βράσουν τα σουρώνω και τα περνάω στο μούλτι (και το κρεμμυδι μαζι) αλλά τα κάνω εντελώς νιανια .Και μετά τα προσθέτω στη σούπα.Έκανα διάφορες παραλλαγές μέχρι που κατέληξα σ αυτή γιατί αλλιώς δεν τα έτρωγε.
Κρέας ή ψάρι τα βράζω μεριδούλες των 40 γραμ. τα χωρίζω από τη σούπα και τα σπάω με το πηρούνι , για να τη συνηθίσω να τρώει πιο μεγάλα κομμάτια γιατί στο μούλτι διαλύονται πολύ .
Τις σούπες τις κάνω σταδιακά πιο πηχτές (σαν υγρό ρυζότο) και της δίνω νεράκι στο ποτήρι της.
Ζυμαρικά για τη σούπα,περνάω σιγά σιγά σε μεγαλύτερα,ξεκίνησα με κουσκουσάκι και τώρα της δίνω ρυζάκι -πεπονάκι. Τα βράζω τα σουρώνω και τα ριχνω στη μερίδα της
Τα φρούτα ( δε της δίνω φράουλες και ροδάκινο) της  τα κόβω μικρα κομματάκια- κυβακια , χτες της έδωσα και λίγο αγγούρι πολύ μικρά κομματάκια όπως κάνω τα φρούτα και  της άρεσε. Της δίνω μόνο ψίχα από ψωμί - και τώρα με τα δόντια της δίνω καμιά φορά κανένα μπισκότο τύπου μιράντα  στο χέρι και το μασουλά με την ησυχία της.
Γάλα 1+ δεν έχει στα ψυγεία εδώ.Οι διάφορες εταιρίες (μιλουπα κλπ) βγάζουν γάλα 1+ σκόνη ή υγρό μακράς διαρκείας . Από όσο μου χει πει η παιδίατρος για την ώρα θα συνεχίσω με γάλα 1+ και σταδιακά θα της δοκιμάσω φρέσκο από αυτό που πίνουμε κι εμείς αραιωμένο στις αρχές με νερό αλλά καλύτερα από σεπτέμβρη και μετά.
Αυτό για το γάλα Πέτρα μου το πε και μένα η παιδίατρος.Τα γάλατα 1+ είναι ουσιαστικά αγελαδινό σκόνη αλλά εμπλουτισμένα σε σίδηρο και βιταμινες και πιο εύπεπτα από το κλασικό αγελαδινό. Αλλά αν το παιδί τρώει κανονικά τα γεύματά του, μου πε πως μπορώ σταδιακά να περάσω στο αγελαδινό - στα λιτοδίαιτα το καθυστερούν και συνιστούν το 1+

nebula

nebula
Kαλημέρα!Τί κάνετε? Τελευταία ο μπεμπούλης και εμένα δε πολυθέλει τα αλεσμένα, γιαυτό δίνω παράλληλα και κομματάκια. Για το γάλα όμως δεν ξέρω τί να προτείνω, αφού θηλάζουμε ακόμη, όταν με το καλό αποθηλάσουμε λέω να πάω σε κατσικίσιο, από ντόπια κατσικούλα.Wink 

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν έχεις ντόπια κατσικούλα είσαι πολύ τυχερή!Εμένα η πεθερά μου έχει αγελάδες αλλά μένει μακριά και δεν μπορεί να μας δινεί γάλα.Ασε που το δοκίμασε ο μικρός το Πάσχα και δεν του άρεσε καθόλου!
Εγώ πήρα το δέλτα advance να το δοκιμάσω και είναι απαίσιο.Εχει μια περίεργη γεύση,δεν μπορώ να καταλάβω τι του έχουν βάλει μέσα,μάλλον κάτι σαν βανίλια.
Εδωσα λίγο στο παιδί και το ήπιε αλλά δεν θα το ξαναπάρω.Λέω να καταλήξω ή στο Ολυμπος (που υποτίθεται ότι είναι βιολογικό άρα ίσως είναι καλύτερης ποιότητας) ή σε κάποιο κατσικίσιο-δε θυμάμαι εταιρία.Δεν πιστεύω αυτά τα γάλατα να μην κάνουν για τόσο μικρό παιδί?

petra18

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΠΟΠΗ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΑΛΑ (ΤΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ), ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΕ "ΠΑΙΔΙΚΕΣ" ΓΕΥΣΕΙΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

Α, ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ: ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΜΑΜΑ!!!
ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 30 654316 Μπράβο στον μικρό!Φαντάζομαι τη χαρά σου...Αχ πόσο ζηλεύω!!!!Θέλω κι εγώ να ακούσω αυτό το μαμά!!!
Γιαουρτάκια εγώ του δίνω τα παιδικά αλλά σε λίγο καιρό θα του ξεκινήσω τα κανονικά.Του είχα δώσει κάποια στιγμή αλλά μου φαινόταν ότι σαν να του καθόταν στο λαιμό.Είναι λίγο πιο παχύρρευστα από τα παιδικά και λίγο δυσκολευόταν.

petra18

Άσε Πόπη, έκανα λες και δεν είχε ξαναπεί άλλο παιδί τη λέξη "μαμά"Very Happy . Φαντάζομαι κι εσύ έτσι θα νιώσεις.
Ο παιδίατρος μας μας είπε να δώσουμε γιαούρτι μετά το χρόνο, αλλά μάλλον θα του ξεκινήσω την άλλη εβδομάδα, γιατί δεν θέλει πια να τρώει κρέμες και δεν έχω τι να του δώσω το απόγευμα. Αλήθεια, εσείς τί τους δίνετε για απογευματινό;

Ξεκινήσατε μπάνια στην θάλασσα; Εμείς έχουμε κάνει 3, του αρέσει πάρα πολύ, κουνάει χέρια, πόδια, πιτσιλάει και φυσικά γλύφει τα χέρια του για να φάει θάλασσα

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ για απογευματινό δίνω μια μέρα γιαούρτι-μια μέρα κρέμα,εναλλάξ.
Κι εμείς 3 μπανάκια έχουμε κάνει.Του άρεσε πολύ,παρόλο που τον έβλεπα ότι λίγο κρύωνε,δεν γκρίνιαζε,ήθελε να μπει να πλατσουρίσει.
Ασε που στο τσακ τον προλαβαίναμε να μη βάλει την άμμο στο στόμα του!Ευτυχως το έμαθα το κόλπο και την επομενη μέρα κάτσαμε σε ξαπλωστρα για να είναι ψηλά και να μην μπαίνει σε πειρασμό.

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!!
Μπράβο στο μικρό, Πέτρα!Είναι λογικό που ένιωσες έτσι, είναι από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που θα νιώσει κάθε γυναίκα στη ζωή της αυτό το πρώτο μαμά!!Αντε Πόπη και σύντομα να ακούσεις και συ το μαμά γεμάτο γλύκα και λαχτάρα από το δικό σου!!
Όσον αφορά το απογευματινό,συνήθως κι εγώ εναλλάσσω μια μέρα γιαουρτάκι και μια κρέμα. Εχει όμως πολλές ζέστες τελευταία και καθιέρωσα μόνο γιαούρτι για το απόγευμα.Της αρέσει που είναι δροσερό (και γλυκό) μάλλον και κάνει μμμμμ !! σε κάθε κουταλιά.
Δοκίμασα στη μικρή ελληνικό στραγγιστό, δεν ενθουσιάστηκε.Δοκίμασα πιο υγρό , αλλά φυσική γεύση και ξύνιζε τα μούτρα της. Φρουτάκια μέσα της έβαλα,αλλά δεν! Της άρχισα τα παιδικά με τα φρούτα (αυτό που παίρνω τουλάχιστον λέει πως είναι βιολογικό) και τα τρώει..Αν και θα προτιμούσα να τρώει κανονικό με φρουτάκια που τα βάζω εγώ μέσα..Για την ώρα πάω με τα νερά της..τρώω εγώ το κανονικό με τα φρούτα κι αυτή το δικό της.
Μπανάκι ακόμα εμείς δε πήγαμε..Ισως πάμε αυτό το Σ/Κ..
Να χετε μια όμορφη μέρα!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 30 417472 

olgaki m

olgaki m
Καλησπέρα μανουλες. χωραω στο παρέα κι; Razz 

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου ολγακι!!κι εγω μανουλα σεπτεμβριου του 2012! εσυ ποτε γεννησες?

olgaki m

olgaki m
Εγω Οκτώβριο του 12. Very Happy 

MIKROULA!!

MIKROULA!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nα χαιρεσαι τη ζουζουνα σου!!!!!!!!

olgaki m

olgaki m
Κ εσύ τα δικά σου Ζουζούνια..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις