Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 30]

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
popi_dim έγραψε:Γιατί τόση γκρίνια βρε Ευη?
Κι εμένα κοκκινίζει κάτω από το λαιμό και του βάζω ενυδατική λοσιον για μωράκια.Συνήθως του τη βάζω όταν θηλάζει γιατί τότε έχει τεντωμένο το λαιμό του.
Οταν βγάζει γουλίτσες κι εμένα έτσι φαίνονται.Σαν πολύ μικρά κομματάκια από γάλα.Νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό γιατί από την αρχή έτσι ήταν.Δεν είναι?
Εμείς γενικά με τα εμβόλια δεν έχουμε πρόβλημα.Το πιο πολύ που έχει κάνει είναι 37,2.Ούτε κάποια ιδιαίτερη ανυσηχία έχει.
Μακάρι να ήξερα!Τον βάζω στην αλλαξιέρα να τον αλλάξω,εκει που γελάει αρχίζει και κλαίει,τον βάζω στο ρηλάξ τα ίδια,τον βάζω μπρούμυτα για να αλλάζει λίγο θέσεις κλαίει και εκεί,στο γυμναστηριο τα ίδια,μόνο στην αγκαλιά κάθεται και στον μάρσιππο!!!Οι γουλίτσες ,οι αναγωγές δηλ δεν μας ανησυχούν αν αναπτύσεται φυσιολογικά ,βάζει βάρος και δεν έχει άλλα συμπτώματα,αν πρόκειται δηλ για την φυσιολογική παλινδρόμηση των βρεφών.Εγώ ανησυχώ γιατί ξαφνικά τα άρχισε αυτά και σε συνδυασμό με την όλη συμπεριφορά προβληματίζομαι. Rolling Eyes

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκρίνια έχει και η δικιά μου περισσότερο από πριν. Και τώρα πριν από λίγο πάλι την ηρεμούσα γιατί ξύπνησε με ουρλιαχτά. Και για να κοιμηθεί το βράδυ μας βγάζει την ψυχή. Από εκεί ξεκινάν κι οι αμφιβολίες μου για το θηλασμό. Αν φτάνει το γάλα μου ή όχι.

evi_72

desT έγραψε:Εύη, αυτό που λες ότι βγάζει κοκκινίλες στους καρπούς και τα μπουτάκια μήπως είναι σαν ξηροδερμία; Η μεγάλη μου η κόρη από τον τρίτο μήνα έχει ατοπική δερματίτιδα. Είναι κάτι που παροουσιάζεται σε πολλά παιδάκια πλέον και προσέχουμε πολύ την ενυδάτωση που δέρματος.
Γουλίτσες με κομμένο γάλα μου βγάζει και μένα αλλά δεν έδωσα σημασία. Νομίζω ότι είναι έτσι κομμένο όταν οι γουλίτσες ακολουθούν μετά από πολύ ώρα από το φαγητό.
Δέσποινα, φβ έχεις; Αν έχεις στείλε μου το προφίλ σου με πμ για να σε προσθέσω στην ομαδούλα που κάναμε στο φβ.
Όχι Δέσποινα δεν είναι σαν ξηροδερμία,σα σύγκαμα είναι ,στις δίπλες που έχει στα ποδαράκια και στους καρπούς.Βάζω κηραλοιφή και κάθε μέρα μετά το μπάνιο,μια μέρα λάδι και μια μέρα κρέμα.με αυτά και μ αυτά 1 ώρα θέλουμε κάθε μέρα για να κάνουμε μπάνιο το σπορίδιο,χαχαχα!!!Εσύ που έχεις τρία παιδάκια ,πως τους καθαρίζεις τη μυτούλα?τι λέει η πείρα σου πως είναι καλύτερα?με σύρριγγα να ρίχνεις τον ορό ή σταγόνες?κάθε πότε?ανάσκελα ή στο πλάι?μετά ρουφάς με αυτή την συσκευή, το οτρισαλιν?εγώ προς το παρόν ρίχνω 2-3 σταγόνες φ.ορό κ μετά με χαρτάκι του καθαρίζω τη μυτούλα αλλά θέλω να ξέρω από τώρα τι να κάνω αν έχει μπούκωμα και έχω καταμπερδευτεί μ αυτά που διάβασα.. Very Happy

evi_72

desT έγραψε:Γκρίνια έχει και η δικιά μου περισσότερο από πριν. Και τώρα πριν από λίγο πάλι την ηρεμούσα γιατί ξύπνησε με ουρλιαχτά. Και για να κοιμηθεί το βράδυ μας βγάζει την ψυχή. Από εκεί ξεκινάν κι οι αμφιβολίες μου για το θηλασμό. Αν φτάνει το γάλα μου ή όχι.
Είστε στην 15η εβδομάδα,μήπως στα κάνει όλα αυτά γιατί βλέπω ότι 15-19η εβδομάδα,με κορύφωση την 17η είναι άλμα ανάπτυξης.Αν βγάζει πάνες γιατί να έχεις αμφιβολίες?Πάντως εγώ πλακώθηκα στα νερά,χυμούς κ πίνω και τσάι θηλασμού και γλυκάνισο που αυξάνει την παραγωγή.Και τον βάζω κ πιο συχνά στο στήθος.Μαγιά μπύρας και τριγωνέλλα μόνο δεν έχω πάρει,τ αφήνωω για αργότερα.Και ο Θεός βοηθός,χαχαχαχα

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατ' αρχήν Εύη βάζω ορό μόνο όταν έχουν μπούκωμα τα παιδιά ή μύξες. Προσωπικά δεν τα βάζω σ' αυτή την καθημερινή ταλαιπωρία του ορού χωρίς λόγο.
Φυσικά δεν μιλάμε για σταγόνες αλλά ολόκληρες αμπούλες.
Την μικρή όταν ήταν συναχωμένη την έβαζα αμπούλες physiomer που με βόλεψαν πιο πολύ από τις οtrisalin γιατί έχουν πιο μαλακό στόμιο και δεν πληγώνεται εύκολα η μυτούλα της. Την βάζω στο πλάι και πιέζω με δύναμη την αμπούλα στο ένα ρουθούνι και βγαίνει ο ορός από το άλλο. Όταν έχει πολλές μύξες το κάνω αυτό όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βγαίνει καθαρός ο ορός από το άλλο ρουθούνι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσω και 5 και 6 αμπούλες μόνο στο ένα ρουθούνι και επαναλαμβάνω και από το άλλο ρουθούνι συνήθως λιγότερες φορές απο ότι στο πρώτο γιατί έχει καθαρίσει έν μέρει με το πλύσιμο του πρώτου ρουθουνιού.
Καμιά φορά αν την ακούσω να ρουθουνίζει την βάζω μετά το μπάνιο προληπτικά από μια αμπούλα στο κάθε ρουθούνι.
Τα μεγάλα τα βάζω με σύριγγα και ορό που αγοράζω σε συσκευασία του λίτρου. Αλλά και πάλι τα βάζω μόνο όταν χρειαστεί. Στο νεροχύτη με το κεφάλι στο πλάι.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi_72 έγραψε:Είστε στην 15η εβδομάδα,μήπως στα κάνει όλα αυτά γιατί βλέπω ότι 15-19η εβδομάδα,με κορύφωση την 17η είναι άλμα ανάπτυξης.Αν βγάζει πάνες γιατί να έχεις αμφιβολίες?Πάντως εγώ πλακώθηκα στα νερά,χυμούς κ πίνω και τσάι θηλασμού και γλυκάνισο που αυξάνει την παραγωγή.Και τον βάζω κ πιο συχνά στο στήθος.Μαγιά μπύρας και τριγωνέλλα μόνο δεν έχω πάρει,τ αφήνωω για αργότερα.Και ο Θεός βοηθός,χαχαχαχα

Τσάι θηλασμού που το βρίσκεις;
Πάντως τώρα που το ανέφερες πήγα και ήπια 2 ποτήρια νερό.... καλού κακού...
Γλυκάνισο έχω, πάω να κάνω τσάι.
Very Happy

evi_72

desT έγραψε:
evi_72 έγραψε:Είστε στην 15η εβδομάδα,μήπως στα κάνει όλα αυτά γιατί βλέπω ότι 15-19η εβδομάδα,με κορύφωση την 17η είναι άλμα ανάπτυξης.Αν βγάζει πάνες γιατί να έχεις αμφιβολίες?Πάντως εγώ πλακώθηκα στα νερά,χυμούς κ πίνω και τσάι θηλασμού και γλυκάνισο που αυξάνει την παραγωγή.Και τον βάζω κ πιο συχνά στο στήθος.Μαγιά μπύρας και τριγωνέλλα μόνο δεν έχω πάρει,τ αφήνωω για αργότερα.Και ο Θεός βοηθός,χαχαχαχα

Τσάι θηλασμού που το βρίσκεις;
Πάντως τώρα που το ανέφερες πήγα και ήπια 2 ποτήρια νερό.... καλού κακού...
Γλυκάνισο έχω, πάω να κάνω τσάι.
Very Happy
Σε μαγαζί με βιολογικά και σε φαρμακεία τα βρίσκω.Είναι το stilltee της weleda και υπάρχει και μιας άλλης εταιρίας της holle αν θυμάμαι καλά.Το δεύτερο είναι πιο φτηνό

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ για να του βάλω ορό πρέπει να είμαστε 2 άτομα.Στην αρχή του έβαζα συνέχεια αλλά τώρα μόνο αν ρουθουνίζει.Μια αμπούλα και στα 2 ρουθουνάκια.Και αν φαίνεται να έχει μυξούλες χρησιμοποιώ το otrisalin.
Απο το μαιευτήριο μας είχαν πει να τον έχουμε ανάσκελα.Ετσι εγώ του βάζω και ο άντρας μου τον γυρνάει αμέσως μπρούμυτα.
Μήπως πρέπει να τα πίνω κι εγώ όλα αυτά?Που τα βρίσκετε?

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΡΟ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΞΟΥΛΕΣ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τον αναρροφητήτης otrisalin για τις μύξες σπάνια τον χρησιμοποιούμε και πολύ προσεκτικά γιατί μπορεί να ερεθίσει τα αυτάκια από την έντονη χρήση. Την περισσότερη δουλειά την κάνει ο όρος.
Λίζα, εγώ προσπαθώ να της δώσω ξένο και δεν το θέλει. Να χαρώ ή να στεναχωρηθώ; Rolling Eyes

evi_72

popi_dim έγραψε:Εγώ για να του βάλω ορό πρέπει να είμαστε 2 άτομα.Στην αρχή του έβαζα συνέχεια αλλά τώρα μόνο αν ρουθουνίζει.Μια αμπούλα και στα 2 ρουθουνάκια.Και αν φαίνεται να έχει μυξούλες χρησιμοποιώ το otrisalin.
Απο το μαιευτήριο μας είχαν πει να τον έχουμε ανάσκελα.Ετσι εγώ του βάζω και ο άντρας μου τον γυρνάει αμέσως μπρούμυτα.
Μήπως πρέπει να τα πίνω κι εγώ όλα αυτά?Που τα βρίσκετε?
Την μαγιά και την τριγωνέλλα και γενικώς όλα τα βοηθήματα μετά από συννενόηση με σύμβουλο θηλασμού γιατί μπορεί να προκαλέσουν υπερπαραγωγή με επακόλουθο υπερφόρτωση, μαστίτιδες, πράσινες κενώσεις στο μωρό και άλλα.Αλλά νερό ,χυμούς και κανα δυο τσαγάκια νομίζω ότι είναι οκ,προσωπική μου γνώμη πάντα Very Happy

evi_72

desT έγραψε:Τον αναρροφητήτης otrisalin για τις μύξες σπάνια τον χρησιμοποιούμε και πολύ προσεκτικά γιατί μπορεί να ερεθίσει τα αυτάκια από την έντονη χρήση. Την περισσότερη δουλειά την κάνει ο όρος.
Λίζα, εγώ προσπαθώ να της δώσω ξένο και δεν το θέλει. Να χαρώ ή να στεναχωρηθώ; Rolling Eyes
Συγγνώμη που απαντάω.Να χαρείς φυσικά!!!!Σαν το γάλα της μανούλας δεν έχει,ξέρει τι κάνει η ζουζούνα σου .Αυτό τον αναροφητήρα τον έχω αγοράσει πριν γεννήσω ακόμη αλλά ούτε το κουτί δεν έχω ανοίξει.

evi_72

desT έγραψε:Κατ' αρχήν Εύη βάζω ορό μόνο όταν έχουν μπούκωμα τα παιδιά ή μύξες. Προσωπικά δεν τα βάζω σ' αυτή την καθημερινή ταλαιπωρία του ορού χωρίς λόγο.
Φυσικά δεν μιλάμε για σταγόνες αλλά ολόκληρες αμπούλες.
Την μικρή όταν ήταν συναχωμένη την έβαζα αμπούλες physiomer που με βόλεψαν πιο πολύ από τις οtrisalin γιατί έχουν πιο μαλακό στόμιο και δεν πληγώνεται εύκολα η μυτούλα της. Την βάζω στο πλάι και πιέζω με δύναμη την αμπούλα στο ένα ρουθούνι και βγαίνει ο ορός από το άλλο. Όταν έχει πολλές μύξες το κάνω αυτό όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βγαίνει καθαρός ο ορός από το άλλο ρουθούνι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσω και 5 και 6 αμπούλες μόνο στο ένα ρουθούνι και επαναλαμβάνω και από το άλλο ρουθούνι συνήθως λιγότερες φορές απο ότι στο πρώτο γιατί έχει καθαρίσει έν μέρει με το πλύσιμο του πρώτου ρουθουνιού.
Καμιά φορά αν την ακούσω να ρουθουνίζει την βάζω μετά το μπάνιο προληπτικά από μια αμπούλα στο κάθε ρουθούνι.
Τα μεγάλα τα βάζω με σύριγγα και ορό που αγοράζω σε συσκευασία του λίτρου. Αλλά και πάλι τα βάζω μόνο όταν χρειαστεί. Στο νεροχύτη με το κεφάλι στο πλάι.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi_72 έγραψε:Την μαγιά και την τριγωνέλλα και γενικώς όλα τα βοηθήματα μετά από συννενόηση με σύμβουλο θηλασμού γιατί μπορεί να προκαλέσουν υπερπαραγωγή με επακόλουθο υπερφόρτωση, μαστίτιδες, πράσινες κενώσεις στο μωρό και άλλα.Αλλά νερό ,χυμούς και κανα δυο τσαγάκια νομίζω ότι είναι οκ,προσωπική μου γνώμη πάντα Very Happy
Συμφωνώ!!!! Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ.
evi_72 έγραψε:Συγγνώμη που απαντάω.Να χαρείς φυσικά!!!!Σαν το γάλα της μανούλας δεν έχει,ξέρει τι κάνει η ζουζούνα σου .Αυτό τον αναροφητήρα τον έχω αγοράσει πριν γεννήσω ακόμη αλλά ούτε το κουτί δεν έχω ανοίξει.
Μόνο σε συνάχι με πολύ μύξα θα χρειαστεί Εύη και όχι συνέχεια.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόπη σου έστειλα πμ

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΥΣΥΧΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΜΕ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ

evi_72

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες.Έχω παρατηρήσει ότι κάθε μέρα το πρωί ρουθουνίζει και έχει μυξούλες,υποψιάζομαι ότι είναι από το γάλα μου όταν θηλάζει το βράδυ,είδα και μια φορά ότι όντως μπήκε μέσα στο ρουθούνι του.γιαυτό του ρίχνω 2-3 σταγόνες κάθε μέρα
Πάντως στον θηλασμό κατάλαβα ότι το παν είναι η καλή ψυχολογία και όχι άγχος .Εγώ τον προηγούμενο μήνα κάθε βράδυ αποστείρωνα μπιμπερό και έβραζα νερό σε θερμός να έχουμε έτοιμο και μέσα στο άγχος επειδή χτυπιόταν.Από τότε που τα έκλεισα όλα στο ντουλάπι ησύχασα. Καμμιά φορά που αρχίζω να αγχώνομαι λέω ότι αν ήσουν μέσα στη ζούγκλα και είχες μόνο το μωρό και τίποτε άλλο τι θα έκανες??

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ τον αναρροφητήρα τον χρησιμοποιώ σπάνια, μόνο όταν είναι μπουκωμένος...στην αρχή ήταν πολύ συχνά μπουκωμένη η μυτούλα του, τώρα έχει πολύ καιρό να το ξαναπάθει ευτυχώς!!! Και ορό μόνο όταν είναι μπουκωμένος του βάζω, με τον τρόπο που περιγράφει η Δέσποινα (απλά εφάρμοσα τις συμβουλές της από παλιότερο post που είχε γράψει, α ρε Δέσποινα να'σαι καλά!!!).

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια
Που χαθήκατε όλες??
Ελπίζω να είστε καλά ,εσείς και τα μωράκια σας.Εμείς σε λίγο θα πάμε παιδίατρο,μακάρι να παν όλα καλά!!
Very Happy

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εύη γυρίσατε από τον παιδίατρο?Πως είναι ο μπέμπης?
Εμείς καλά είμαστε.Ο μπέμπης είναι μες στην τρελή χαρά!Εγώ περιμένω πως και πως να έρθει το σκ να πάμε στο χωριό μου για Χριστούγεννα.Πήραμε και παρκοκρέβατο απο τα jumbo χθες για να κοιμάται ο γαιδαράκος μας.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παιδίατρο για εμβόλιο; Όλα καλά θα πάνε!!! Very Happy
Κι εμείς στο χωριό στο πατρικό μου για Χριστούγεννα! Δευτέρα θα πάμε όμως.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hello!
Ποπη δες φβ.

evi_72

Γυρίσαμε και εμείς κορίτσια,μιλάμε για πολύ κλάμα,ακόμη ρουφάει τις μύξες του.Από βάρος πήγαμε 5050γρ ,πήρε δηλ 750 γρ και 57εκ ύψος..2 πόντους μόνο??Το στρουμφάκι μου!!
Κατερίνα ,εσείς τι κάνετε?κοιμάται το βράδυ?
Βρήκατε στολές που ψάχνατε?
Εμείς δε ξέρω ακόμη τι θα κάνουμε,πάντως την Πρωτοχρονιά θα κάνει πάρα πολύ κρύο και πολλά χιόνια άκουσα σήμερα Very Happy

evi_72

Ξέχασα να ρωτήσω,πείτε μου σας παρακαλώ ,τα κάνετε μπάνιο την ίδια μέρα του εμβολίου?Και θερμόμετρο μετά από όση ώρα και πόσες φορές βάζετε εσείς?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπάνιο εγώ δεν την κάνω πλέον καθημερινά. Την κάνω περίπου 2 με 3 φορές την εβδομάδα και εκτάκτως αν λερωθεί πολύ με τα κακά της ή με τις αναγωγές. Έχει τύχει πάντως να τα κάνω τα παιδιά μου και την μέρα του εμβολίου. Δεν συμπεριφέρομαι γενικώς σαν να είναι κάτι ιδιαίτερο εκείνη η μέρα.
Θερμόμετρο θα βάλω μόνο αν δω ότι το μωρό είναι ζεστό ή έχει ανησυχία. Ειδάλλως δεν το βγάζω από τη θήκη του. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις