Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 30]

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα
Ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς και τα μπεμπάκια σας.Εδώ σήμερα έχουμε ήλιο.
Χτες ανάψαν το καλοριφέρ στην πολυκατοικία μόνο για εμάς,όλοι οι άλλοι αποφάσισαν ότι δε θα κάψουν πετρέλαιο και έμαθα ότι θα μας βγει περίπου 600 ευρώ το μήνα!!!!Έχω σοκαριστεί από εχτές ,τόσα λεφτά για 75 τμ?Για κάποιες ώρες την ημέρα στους 20 βαθμούς??Αν το βάλουμε πιο πάνω λέει ,θα βγουν περισσότερα!!!Απελπισία..
Ο μπεμπάκος κοιμάται στο sling -θαυματουργό κορίτσια,να πάρετε οποσδήποτε Very Happy

evi_72

Καλημέρα κορίτσια
Που χαθήκατε όλες?Είστε καλά?
Ο μπεμπάκος ήταν σούπερ εχτές ,κοιμήθηκε στις 11 και τον ξύπνησα 5 και 30 να φάει!Μου φαίνεται η πολύ ζέστη έκανε το θαύμα της.Φιλάκια σε όλες

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi_72 στις Πεμ Δεκ 06, 2012 10:49 pm, 1 φορά

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Καμία εδώ;;; Κορίτσια χθες πήγα πρώτη μέρα στο σχολείο μετά από την άδεια. Όταν γύρισα ο μικρός μου γραπώθηκε επάνω μου και με κοιτούσε με κάτι ματάκια!!!!!!!! Με πιάσαν τα κλάματα!!!!!! Ολη μέρα έκλαιγα η τρελή! Πως να τον αφήσω πάλι σήμερα;;;; Μου λείπει!!!!!!!!! Sad

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κι από μένα... Smile
Οι πρώτες φορές είναι δύσκολες.Σιγά σιγά θα συνηθίσετε και οι δύο.Να παίζετε πολύ όταν είσαστε μαζί για να τον χορταίνεις,να σε χορταίνει κι αυτός και να του είναι πιο εύκολο όταν λείπεις.Εκείνος πως ήταν όσο εσύ έλειπες?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τον κρατάει η μαμά μου και είναι μια χαρά ο μικρός όσο λείπω. Παίζουν, κοιμάται, τον ταϊζει με γάλα που έχω αντλήσει και όλα καλά! Ευτυχώς λείπω λίγες ώρες και χρειάζεται να του δίνει με μπιμπερό μόνο ένα γεύμα. Θα συνηθίσουμε και οι δυό, δε γίνεται αλλιώς...απλά είναι δύσκολο τώρα στην αρχή.

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α ώστε έτσι ε?Ο μπέμπης μια χαρά και η μανούλα μες στις τύψεις?Αχ αυτά τα αντράκια μας!!!Μας σέρνουν απ'τη μύτη από τώρα.
Να σε ρωτήσω κάτι...Απ'ότι κατάλαβα θηλάζεις.Τον μπέμπη πως τον βάζεις για ύπνο?Γιατί εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος μου,δε μπορώ να τον κοιμήσω με άλλο τρόπο.

evi_72

Καλημέρα κορίτσια
Πως είστε σήμερα?τα μπεμπάκια σας?
Εμείς κοιμηθήκαμε 10μμ με 4 πμ,φάγαμε και ξανά νάνι μέχρι τις 8 που ξύπνησε με βογγητά από το ζόρι της κοιλίτσας ο καημενούλης.
Κατερίνα,ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα σήμερα ψυχολογικά.
Popi φαντάζομαι τα μωρά που θηλάζουν έτσι κοιμούνται.Εμένα που δεν παίρνει ούτε πιπίλα,το χει κάνει το στήθος και πιπίλα εκτός από φαί.Αν υπάρχει καμμιά άλλη ιδέα και εγώ θα ήθελα να την μάθω ευχαρίστως .¨Η καμμιά ιδέα πως να τον κάνω να πάρει πιπίλα ? Very Happy

evi_72

Αν διαβάζει κάποια από εσάς που μιλάει με την Χαρά ή με την Ίνα ,αν μπορείτε πείτε στα κορίτσια ότι τις έχω στείλει π.μ (προσπάθησα τουλάχιστον,δεν ξέρω αν τα κατάφερα

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα...Μπα την πιπίλα δεν τη θέλει.Παίρνει μια έκφραση αηδίας μόλις του τη βάζω στο στόμα.
Πάντως Ευη βλέπω ότι εσείς κοιμάστε σχετικά νωρίς.Εμείς είμαστε ξενύχτηδες...χθες κοιμήθηκε στις 12 με 4,έφαγε και ξαναξύπνησε τις 6.30.Μετά τον πήρα στο κρεβάτι και ψιλοθήλαζε μέχρι τώρα που σηκωθήκαμε.
Ελεγα να τον πήγαινα καμια βόλτα αλλά έχει μια παγωνιά έξω και το σκέφτομαι ακόμα.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς ήρθατε κορίτσια!
Εύη, και η δικιά μου όταν ξυπνάει τα χαράματα για να την ταΐσω είναι παγωμένα τα χεράκια της.
Κατερίνα, είναι σκληρό να αφήνεις το μωρό σου έτσι μικρό. Μου θυμίζει την εποχή που γέννησα τη μεγάλη μου και έπρεπε να επιστρέψω στους 4 μήνες πίσω στη δουλειά. Οκτάωρη δουλειά. Με πείραξε τότε πάρα πολύ αλλά στο τέλος συνηθίζεις και νομίζεις ότι δεν έλειψες ποτέ.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα στο στήθος κοιμάται. Τον θηλάζω για βράδυ και τον παίρνει ο ύπνος, τον βάζω να ρευτεί και έτσι κοιμισμένο τον βάζω στο κρεβάτι του. Αυτό το βράδυ. Την ημέρα που κοιμάται περίπου ανά 2ωρο-3ωρο τον παίρνω αγκαλίτσα, τον χτυπάω στην πλατούλα και υπό τον ήχο του απορροφητήρα (απαραίτητο μας έχει γίνει αυτό, χωρίς απορροφητήρα σχεδόν δεν κοιμάται) τον παίρνει ο ύπνος και τον πάω κοιμισμένο στο κρεβατάκι του. Δυστυχώς ΠΟΤΕ δεν κοιμάται μόνος, εννοώ να τον βάλω στο κρεβατάκι του ξύπνιο και να τον πάρει ο ύπνος έτσι! Εγώ έχω άλλο θέμα ρε κορίτσια...όλη τη μέρα ακολουθούμε το εξής πρόγραμμα : τρώει, παίζουμε, κοιμάται και ξυπνάει πεινασμένος, τρώει, παίζουμε και συνεχίζουμε κάπως έτσι με μικρές αποκλίσεις βέβαια. Το βραδινό του γεύμα είναι γύρω στις 10 με 11. Πριν το βραδινό όμως γεύμα αν κοιμηθεί (γύρω στις 9 δηλαδή) νομίζει πως είναι ο βραδινός του ύπνος και κοιμάται βαριά και είτε δεν ξυπνάει με τίποτα με αποτέλεσμα να ξυπνάει κάποια στιγμή κατά τις 1 για να φάει και μετά ο ύπνος του είναι πολύ ανήσυχος, είτε ψευτοξυπνάει, δεν τρώει πολύ γιατί είναι ζαλισμένος από τον ύπνο, κοιμάται ξανά και ξυπνάει γύρω στις 2 και πάλι μετά ο ύπνος του είναι ανήσυχος! Το ιδανικό είναι να μένει ξύπνιος μέχρι το βραδινό γέυμα, να τρώει καλά και μετά κοιμάται μέχρι στις 4 περίπου, αλλά πως τον καρτάω ξύπνιο μέχρι εκείνη την ώρα;;;; Δεν αντέχει...εκεί γύρω στις 9 νυστάζει πολύ και τον παίρνει ο ύπνος! Δεν ξέρω τι να κάνω....εσείς πως κανονίζετε το θέμα ύπνος και φαγητό το βράδυ (εννοώ πριν τα βάλετε για το βραδινό ύπνο τα μωράκια σας);;;; Πείτε καμιά ιδέα!!!!!!

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτό για τον απορροφητήρα το διάβασα κι αλλού...Πρέπει να το δοκιμάσω κι εγώ...
Αν τον αφήσεις να κοιμηθεί για κανα μισάωρο γύρω στις 9 και μετά τον ξυπνήσεις καλά για να φάει δε θα είναι καλύτερα?

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια
Πήρα το ρηλάξ με δόνηση και επιτέλους έκατσε και κάπου αλλού εκτός από αγκαλιά , κοιμήθηκε κιόλας,η δόνηση θαυματουργή!!!!Έλπίζω να μην του αφήσει κανένα κουσούρι μόνο,χαχαχαα.
Δέσποινα ξεκίνησα και του βάζω γαντάκια στον ύπνο,ελπίζω να μην είναι υπερβολή,τι λες?Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που έχει τα χερά κια του πάντα κλειστά και σφιχτά,σα μπουνίτσες!!!έτσι κάνουν όλα?
Popi στο youtube έχει πολλά βιντεάκια με ήχους από πιστολάκι,απορροφητήρα και ηλεκτρική σκούπα.ο δικός μου σήμερα κοιμήθηκε την ώρα που έβαλα σκούπα!
Κατερίνα όταν λες παίζεται τι εννοείς?πες καμμιά ιδέα που δεν ξέρω τι να τον κάνω όλη μέρα.Τώρα για τον ύπνο που λες θα σου πω τι κάνω εγώ.Από τις 7 και μετά δεν τον αφήνω να κοιμηθεί με τίποτα,τον ταίζω ,τον κάνουμε μπάνιο γύρω στις 9,κάνουμε χαζομάρες μέσα στο μπάνιο ,μετά ένα καλό μασαζάκι με λαδάκι,ε ,μ αυτά και μ αυτά εχει πάει 10 η ώρα,τον ταίζω και μόλις τον παίρνει ύπνος τον βάζω στο κουνάκι και πέφτει ξερός μέχρι 4-5. Laughing

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλά τόσο πολύ τους αρέσει αυτό το βουητό???
Εύη εσύ το μωράκι σου με τι το σκεπάζεις το βράδυ?Εγώ του βάζω ένα παπλωματάκι και μια κουβερτούλα fleece.Αλλά επειδή είναι μεγάλα για την κούνια του, του τα βάζω διπλά.Δε νομίζω ότι ζεσταίνετε γιατί δεν τον έχω δει ιδρωμένο ποτέ αλλά φοβάμαι μήπως τον σκεπάζω πάρα πολύ.
Του φοράω και καλτσούλες μέσα από το φορμάκι.Η μητέρα μου λέει να μην τον μάθω να κοιμάται με καλτσες.Εσείς τι λέτε?

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia ασχετο θεμα αλλα αυτες τις εικονες που εχετε αποκατω με την ηλικια του μωρου πως τα βαζετε/ κανετε πουθενα εγγραφη?

http://otanexoesena.blogspot.gr/

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 7 328109 Τι κάνετε?
Λοιπόν pamicha πάτα πάνω στο δικό μου και σε βγάζει σε μια ιστοσελίδα που μπορείς να φτιάξεις διάφορα τέτοια με εγκυμοσύνη,γενέθλια,θηλασμό,γάμο κλπ.
Αφού φτιάξεις αυτό που θες πας στι προφιλ του forum,εκεί που λέει υπογραφή και αντιγράφεις το url που σου δίνει.
Κάτω από την υπογραφή λέει πληροφορίες.Πρέπει το url που θα βάλεις να είναι στη μορφή που είναι ενεργή (html,bbcode ή smilies)
Ελπίζω να το καταφέρεις.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Κι εγώ του βάζω καλτσούλες μέσα από το φορμάκι-πυτζαμάκι του. Και τη μέρα του φοράω καλτσούλες!!! Το βράδυ τον σκεπάζω με μία χοντρή κουβέρτα και μία πιο λεπτή από πάνω. Από Δευτέρα που θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία θα το σκεπάζω με το πάπλωμά του. Το δωμάτιό μας όμως (εκεί που κοιμόμαστε όλοι μαζί) είναι πολύ ζεστό, κοιμόμαστε και 3 άτομα (2,5 για την ακρίβεια...μαμά, μπαμπάς, μπέμπης Very Happy ) οπότε γίνεται φούρνος!!! Αφού το κεφαλάκι του ιδρώνει το βράδυ, του βλαζω πετσετούλα από κάτω και την αλλάζω μέσα στη νύχτα γιατί είναι μούσκεμα!!! Όσο για τους ήχους, ο μικρός μου κοιμάται υπό τον ήχο του απορροφητήρα τη μέρα. Έχουμε κατεβάσει σε ένα flashακι ήχο σεσουάρ σε ένα φορητό ηχειάκι που έχουμε και όταν (κατά τη διάρκεια των ημερήσων ύπνων) τρομάζει από όνειρο ή πάει να ξυπνήσει κλαίγοντας του το βάζουμε δίπλα του και ακούει τον ήχο από το σεσουάρ και ξαναπέφτει ξερός!!!! Θαυματουργό το ηχειάκι σας λέω!!!!!! Evi αυτό κάνω τις περισσότερες φορές, προσπαθώ να μην κοιμάται μετά τις 7 και ακολουθώ το πρόγραμμα όπως περίπου το είπες...αλλά αν δεν έχει κοιμηθεί καλά το απόγευμα πριν τις 7 δεν αντέχει και κατά τις 9 τον παίρνει ο ύπνος! Ένα άλλο ζήτημα με τον ύπνο του είναι ότι κοιμάται συνεχόμενα και χωρίς σχεδόν να κουνηθεί καθόλου από τις 10.30-11.00 μέχρι στις 3 περίπου, τρώει και από κει και μετά ο ύπνος του είναι πολύ-πολύ ανήσυχος με αποτέλεσμα εγώ να μην ξανακοιμάμαι από εκείνη την ώρα και να είμαι κομμάτια τη επόμενη και τώρα με τη δουλειά φοβάμαι θα κλατάρω!!! Η παιδίατρος μου είπε ότι προφανώς χορταίνει τον ύπνο του και γι'αυτό είναι ανήσυχος μετά...είναι δυνατόν όμως να του αρκούν 4 ώρες βραδυνού ύπνου;;;; Εμένα γιατί δε μου αρκούν;;;;; Τι να κάνω για να είναι πιο ήρεμος ό ύπνος του μετά το πρώτο ξύπνημα;;;; Help φιλενάδες μου!!!!!!!

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οταν λες ότι ο ύπνος του είναι ανήσυχος τι εννοείς?
Ξυπνάει και θέλει φαγητό ή θέλει αγκαλιά?
Μήπως να δοκιμάσεις να τον θηλάσεις ξαπλωμένη έτσι ώστε μετά να μη χρειάζεται να τον σηκώνεις για να τον βάλεις στο κρεβάτι του?
Εγώ όσες φορές τον θήλασα ξαπλωμένη κοιμήθηκε πιο πολύ.Βέβαια πρέπει να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μην τον χτυπήσετε στον ύπνο.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχι! Δεν ξυπνάει για αγκαλιά ή για φαγητό. Έτσι όπως κοιμάται μπρούμυτα (γιατί μόνο μπρούμυτα κοιμάται….έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και ακόμα προσπαθώ να τον βάλω να κοιμηθεί ανάσκελα ή στο πλάι και ξυπνάει ΑΜΕΣΩΣ μόλις τον ακουμπήσω κάτω!!!! Ακόμα και στο ρηλάξ που κοιμόταν πολύ καλά όσο ήταν πιο μικρός τώρα ξυπνάει στο 15λεπτό γιατί τινάζεται πάρα πολύ!!!), με κλειστά τα μάτια αρχίζει να στριφογυρίζει το κεφάλι του πότε από τη μια μεριά και πότε από την άλλη σα να τρίβεται, μαζεύει και απλώνει τα ποδαράκια του και ανασηκώνει τον ποπό του. Αυτό το κάνει για αρκετή ώρα τόσο που αναγκάζομαι να βάζω την ήχο του σεσουάρ από το ηχειάκι που έλεγα πριν και ηρεμεί για κάποια ώρα. Το κλείνω το ηχειάκι (γιατί εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με αυτό τον ήχο μέσα στα αυτιά μου, με πονοκεφαλιάζει!!!!) κοιμάται για κανένα μισάωρο ήρεμος και μετά ξαναρχίζει το ίδιο σενάριο!!! Στριφογυρίζει, κτλ…….Αυτό εννοώ όταν λέω ανήσυχο ύπνο.
Από την πρώτη μέρα που τον φέραμε στο σπίτι κοιμόμασταν δίπλα-δίπλα στο κρεβάτι! Τον θήλαζα ξαπλωμένη, κοιμόμασταν μαζί και το κρεβατάκι του ήταν διακοσμητικό στοιχείο στο δωμάτιό του. Πριν τρεις εβδομάδες φέραμε το κρεβατάκι του στην κρεβατοκάμαρα, κολλητά στο δικό μας κρεβάτι για να αρχίζει να συνηθίζει να κοιμάται και εκεί σιγά-σιγά. Τον θηλάζω γύρω στις 10.30-11.00 με χαμηλωμένο φως, τρώει, αποκοιμιέται στο στήθος και μετά τον βάζω να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του κι εγώ κοιμάμαι ακριβώς δίπλα στο διπλό κρεβάτι (ένα κάγκελο μας χωρίζει). Στο πρώτο ξύπνημα γύρω στις 3.00-3.30 τον παίρνω στο διπλό κρεβάτι δίπλα μου και θηλάζω ξαπλωμένη. Τρώει ο μικρός και αποκοιμιόμαστε μαζί. Σε περίπου 1-2 ώρες όμως αρχίζει να κουνιέται με κλειστά μάτια, οπότε τον σηκώνω αγκαλιά τον χτυπάω λίγο στην πλατούλα και τον ξαναβάζω στο κρεβατάκι του, όπου και αρχίζει το σενάριο με τον ανήσυχο ύπνο που περιέγραψα παραπάνω. Και κάπως έτσι μας παίρνει το πρωί...

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα
Επλίζω να είστε καλά!
Έχω συγκλονιστεί από το πρωί μ αυτό που έγινε,3 παιδιά καήκαν,δεν το χωράει το μυαλό μου ,τι θλίψη,τι πόνος για τους γονείς,για τα άλλα αδελφάκια..

evi_72

popi_dim έγραψε:Καλά τόσο πολύ τους αρέσει αυτό το βουητό???
Εύη εσύ το μωράκι σου με τι το σκεπάζεις το βράδυ?Εγώ του βάζω ένα παπλωματάκι και μια κουβερτούλα fleece.Αλλά επειδή είναι μεγάλα για την κούνια του, του τα βάζω διπλά.Δε νομίζω ότι ζεσταίνετε γιατί δεν τον έχω δει ιδρωμένο ποτέ αλλά φοβάμαι μήπως τον σκεπάζω πάρα πολύ.
Του φοράω και καλτσούλες μέσα από το φορμάκι.Η μητέρα μου λέει να μην τον μάθω να κοιμάται με καλτσες.Εσείς τι λέτε?
Popi ,εγώ τον σκεπάζω με μια φλις κουβερτούλα που την βάζω λίγο κάτω από τις μασχαλίτσες και την στερεώνω λίγο στην πλατούλα και από επάνω βάζω και μια βαμβακερή με τρυπούλες την οποία σφηνώνω στο πλάι της κούνιας σε 4 σημεία γιατί συνήθως κουνάει πάρα πολύ τα ποδαράκια του ,ειδικά όταν σφίγγεται,σα να παλεύει και ξεσκεπάζεται τελείως--τώρα πια,με τόσες σφήνες, δε μπορεί,χαχαχα
Καλτσούλες,βαμβακερές λεπτές,του βάζω από νεογέννητο ,ήταν 2450 γρ όταν γυρίσαμε σπίτι και είχε πολύ κρύα άκρα πάντα.Τώρα του βάζω πιο χοντρές ,ελαστικές γιατί από το πολύ κλωτσίδι οι άλλες,μετά από λίγα λεπτά γινόταν ένα κουβάρι στα ποδαράκια από το φορμάκι.Η μαμά σου γιατί λέει να μην τον συνηθίζεις με κάλτσες??ωχ,λες να έχει δίκιο?
Πάπλωμα διάβασα ότι δεν κάνει να τα βάζουμε μέχρι να γίνουν 1 χρονών.
Οι ήχοι αυτοί κατά μια θεωρία τους θυμίζουν τους ήχους που άκουγαν μέσα στη μήτρα,γιαυτό και νανουρίζονται.

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μάλιστα kkkk κατάλαβα.Αν τον αφήσεις να κουνάει το κεφαλάκι του στο τέλος θα ξυπνήσει εντελώς ή θα ξανακοιμηθεί?
Δε μου έρχεται καμιά ιδέα για το πως να τον ησυχάσεις.Ισως πρέπει να συνηθίσεις να κοιμάσαι με το βουητό του σεσουάρ.
Εύη δεν καταλαβαίνω γιατί μου το είπε η μαμά μου αυτό για τις κάλτσες.Κι εγώ με κάλτσες κοιμάμαι το βράδυ... Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 7 850933
Εγώ μόλις γύρισα από τη βόλτα με τον μπέμπη.Του είχα φορέσει ένα χοντρό φορμάκι εξόδου και ήταν σα ντολμάς!Ενα μικρό κεφαλάκι εξείχε μόνο Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 7 429657
Πάντως ξεράθηκε στον ύπνο στη βόλτα!Είχε καιρό να το κάνει.Συνήθωε έχει το μάτι γαρίδα και κοιτάει τριγύρω.Μάλλον τον επηρέασε η ζέστη...

evi_72

popi_dim έγραψε:Μάλιστα kkkk κατάλαβα.Αν τον αφήσεις να κουνάει το κεφαλάκι του στο τέλος θα ξυπνήσει εντελώς ή θα ξανακοιμηθεί?
Δε μου έρχεται καμιά ιδέα για το πως να τον ησυχάσεις.Ισως πρέπει να συνηθίσεις να κοιμάσαι με το βουητό του σεσουάρ.
Εύη δεν καταλαβαίνω γιατί μου το είπε η μαμά μου αυτό για τις κάλτσες.Κι εγώ με κάλτσες κοιμάμαι το βράδυ... Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 7 850933
Εγώ μόλις γύρισα από τη βόλτα με τον μπέμπη.Του είχα φορέσει ένα χοντρό φορμάκι εξόδου και ήταν σα ντολμάς!Ενα μικρό κεφαλάκι εξείχε μόνο Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 7 429657
Πάντως ξεράθηκε στον ύπνο στη βόλτα!Είχε καιρό να το κάνει.Συνήθωε έχει το μάτι γαρίδα και κοιτάει τριγύρω.Μάλλον τον επηρέασε η ζέστη...
σα ντολμάς???χαχαχχαχα,πολύ καλό!Σίγουρα από την ζέστη-Αυτή την στιγμή έχουμε 23 βαθμούς μέσα στο σπίτι κ πρώτη φορά κοιμάται το μωρό τέτοια ώρα,έχει κατακόκκινα μάγουλα,συνδυασμός ζέστη και ρηλάξ=100%επιτυχία στον ύπνο Laughing

evi_72

kkkk έγραψε:Όχι! Δεν ξυπνάει για αγκαλιά ή για φαγητό. Έτσι όπως κοιμάται μπρούμυτα (γιατί μόνο μπρούμυτα κοιμάται….έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και ακόμα προσπαθώ να τον βάλω να κοιμηθεί ανάσκελα ή στο πλάι και ξυπνάει ΑΜΕΣΩΣ μόλις τον ακουμπήσω κάτω!!!! Ακόμα και στο ρηλάξ που κοιμόταν πολύ καλά όσο ήταν πιο μικρός τώρα ξυπνάει στο 15λεπτό γιατί τινάζεται πάρα πολύ!!!), με κλειστά τα μάτια αρχίζει να στριφογυρίζει το κεφάλι του πότε από τη μια μεριά και πότε από την άλλη σα να τρίβεται, μαζεύει και απλώνει τα ποδαράκια του και ανασηκώνει τον ποπό του. Αυτό το κάνει για αρκετή ώρα τόσο που αναγκάζομαι να βάζω την ήχο του σεσουάρ από το ηχειάκι που έλεγα πριν και ηρεμεί για κάποια ώρα. Το κλείνω το ηχειάκι (γιατί εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με αυτό τον ήχο μέσα στα αυτιά μου, με πονοκεφαλιάζει!!!!) κοιμάται για κανένα μισάωρο ήρεμος και μετά ξαναρχίζει το ίδιο σενάριο!!! Στριφογυρίζει, κτλ…….Αυτό εννοώ όταν λέω ανήσυχο ύπνο.
Από την πρώτη μέρα που τον φέραμε στο σπίτι κοιμόμασταν δίπλα-δίπλα στο κρεβάτι! Τον θήλαζα ξαπλωμένη, κοιμόμασταν μαζί και το κρεβατάκι του ήταν διακοσμητικό στοιχείο στο δωμάτιό του. Πριν τρεις εβδομάδες φέραμε το κρεβατάκι του στην κρεβατοκάμαρα, κολλητά στο δικό μας κρεβάτι για να αρχίζει να συνηθίζει να κοιμάται και εκεί σιγά-σιγά. Τον θηλάζω γύρω στις 10.30-11.00 με χαμηλωμένο φως, τρώει, αποκοιμιέται στο στήθος και μετά τον βάζω να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του κι εγώ κοιμάμαι ακριβώς δίπλα στο διπλό κρεβάτι (ένα κάγκελο μας χωρίζει). Στο πρώτο ξύπνημα γύρω στις 3.00-3.30 τον παίρνω στο διπλό κρεβάτι δίπλα μου και θηλάζω ξαπλωμένη. Τρώει ο μικρός και αποκοιμιόμαστε μαζί. Σε περίπου 1-2 ώρες όμως αρχίζει να κουνιέται με κλειστά μάτια, οπότε τον σηκώνω αγκαλιά τον χτυπάω λίγο στην πλατούλα και τον ξαναβάζω στο κρεβατάκι του, όπου και αρχίζει το σενάριο με τον ανήσυχο ύπνο που περιέγραψα παραπάνω. Και κάπως έτσι μας παίρνει το πρωί...
Ένα πράγμα που σκέφτηκα είναι να μην τον αφήνεις ίσως να κοιμάται τόσο στη διάρκεια της ημέρας.Αν κοιμάται λιγότερο τη μέρα ίσως να κοιμάται περισσότερο τη νύχτα.
Τώρα γιαυτό που λες για τον ανήσυχο ύπνο:μήπως έχει να κάνει με αέρια που τον ζορίζουν και γιαυτό κάνει έτσι?ενεργείται εκείνη την ώρα?Αν ναι ,πέσμου για να σου πω τι του κάνω εγώ για να τον βοηθήσω.Κατά σύμπτωση το διάβασα εχτές,ότι το έκανε και μια άλλη κοπέλα, ή στις απανταχού θηλάζουσες,-μια ομάδα στο facebook-ή στο παιδιατρείο του Στέλιου Παπαβέντση-και αυτό ομάδα είναι- και μάλιστα είχε αναρτήσει και σχετικό video.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φυσικά και να μου πεις τι κάνεις....για λέγε...ακούω.....ή για να ακριβολογούμε διαβάζω.... Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις