Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 30]

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 6 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 6 654316

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια εμεις πηγαμε οικογενειακως την πρωτη μας βολτα!ηταν πολυ ησυχη αλλα λιγο πριν φτασουμε σπιτι ηθελε αγκαλια κ λιγη σιγουρια μαμας.τωρα ετοιμαζομαστε να κανουμε μπανακι!ρε κοριτσια βαζετε τα μωρα σας στο ρηλαξ απο τωρα;λεω να αγορασω για να την βαζω οταν κανω δουλειες κ ειναι ξυπνια γιατι στη κουνια της δε καθετε με τιποτα για καλαθουνα δε το συζηταω με τιποτα το καροτσι το θελει μονο οταν κινητε κ γενικα μονο αγκαλια θελει.πως ειναι το βραδυ σας δε πιστευω να εχετε πονακια;

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evi_72 έγραψε:Καλησπέρα μανούλες
Το όνομα μου είναι Εύη και γέννησα 19/9 τον μπεμπάκο μου με καισαρική λόγω αλλοιώσεων παλμών,2670γρ.Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και η συντροφιά σας μου είναι πολύτιμη .Αργησα λίγο να γράψω,έχω άγνοια στο πως να πάρω μέρος ,ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα .Γιατί χαθήκατε όμως???

καλως ορισες ... να σου ζησει το μωρακι να ειναι παντα γερο !!!

αγνοια στο πως να παρεις μερος ? ΚΑΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕΣ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ Very Happy !

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ? Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΛΑ ? Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κορίτσια και καλο μήνα. Εμείς δεν κοιμομαστε έχουμε λίγο μπουκωματακι και έτσι καθομαστες στο σαλόνι τα δυο μας και κοιτιομαστε. Έτσι που τον βλέπω το μικρακι μου να μη μπορει να αναπνεύσει καλα τον λυπάμαι αλλα το μόνο που ελπίζω είναι να μην το γυρίσει σε βήχα αυτα τα ωραία.

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
inakriti έγραψε:
evi_72 έγραψε:Καλησπέρα μανούλες
Το όνομα μου είναι Εύη και γέννησα 19/9 τον μπεμπάκο μου με καισαρική λόγω αλλοιώσεων παλμών,2670γρ.Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και η συντροφιά σας μου είναι πολύτιμη .Αργησα λίγο να γράψω,έχω άγνοια στο πως να πάρω μέρος ,ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα .Γιατί χαθήκατε όμως???

καλως ορισες ... να σου ζησει το μωρακι να ειναι παντα γερο !!!

αγνοια στο πως να παρεις μερος ? ΚΑΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕΣ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ Very Happy !

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ? Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΛΑ ? Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ
Καλημέρα Ίνα ,καλως σας βρήκα!Μου φαινόταν πολύπλοκο δεν ξέρω γιατί το είχα πάρει στραβά,τι να πω!!
Καταρχήν να σου πω ότι σε πάω πολύ,μου φαίνεσαι πολύ δυναμική και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!Α ,επίσης είσαι και στην κατηγορία του σούπερ ήρωα για μένα (επειδή έχεις 2 παιδιά,χαχα )
Να μιλήσω για μένα τώρα-λοιπόν,είμαι από Θεσσαλονίκη,λείπω πολλά χρόνια
βέβαια,τώρα είμαι Καβάλα ,πριν λίγες μέρες μπήκα στα 40.Γέννησα στις 19/9 το μπεμπάκο μου με καισαρική τομή λόγω αλλοιώσεων παλμών και μου στοίχισε πάρα πολύ γιατί είχα προετοιμαστεί (λόγω συνθηκών βέβαια) για φυσιολογικό τοκετό.Τον πρώτο καιρό είχα πάθει κατάθλιψη ,είχα πολλά προβλήματα με τον θηλασμό,τρελλό πόνο στις θηλές και κλάμα κάθε φορά, αλλά τώρα πια, χάρη στην αμέριστη βοήθεια του άντρα μου ,ψυχολογική υποστήριξη από φίλες και διαβάζοντας σας εδώ (έπαιρνα κουράγιο )είμαι πολύ πολύ καλύτερα .Αυτά για μένα ,μάλλον έγραψα πάρα πολλά ε?ήταν να μην πάρω φόρα..

evi_72

Καλημέρα σε όλες ,καλό μήνα κορίτσια!!Περαστικά σας Λίζα ελπίζω να είστε καλύτερα.
Ευχούλα πόσο είναι το μωρό σου?Εγώ τον βάζω στο ρηλάξ ,είναι 2μηνών κ 10 ημερών, εδώ και καιρό,είναι για νεογέννητα όμως το ρηλάξ αυτό αλλά δυστυχώς δεν κάθεται για πολύ ώρα.Αγκαλιά και πάλι αγκαλιά,την προτιμάμε,είναι πιο ζεστά μάλλον!!! Very Happy

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια.Καλό μήνα...

Εμείς όλη τη νύχτα την περάσαμε αγκαλιά με τον μπέμπη.Κοιμότανε και με το που προσπαθούσα να σηκωθώ να τον βάλω στο κρεβατάκι του, ανοιγε το στόμα του και έψαχνε το στήθος μου.Οχι για να φάει,απλά ήθελε να το κρατάει.Μη τυχόν και του το κλέψει κανείς μες τη νύχτα!!!!

Ευχούλα εγώ τον έβαζα από την αρχή στο ριλάξ αλλά εννοείται ότι μπροστά στην αγκαλιά της μανούλας δε συγκρίνεται τίποτα!!Τώρα που είναι 4 μηνών σταμάτησα να τον βάζω γιατί κουνιέται πολύ και φοβάμαι μη φάει καμιά τούμπα...

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες με τα ομορφα τα μωρα τι κανετε??? πιστευω να μην με ξεχασατε..σας παρακολουθω ανελιπως αλλα η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να γραψω γιατι το πληκτρολογιο μου ειναι χαλια(η ανιψουλα μου 5 χρ εχει για παιχνιδι να βαζει τα χερακια της και να μου πεταει τα πληκτρα)..αλλα γιατι ειμαι και σε μια μινι καταθλιψη...οσες θυμουνται την περιπτωση μου ξερουν....χαιροαι ομως που ειστε ολες και ολα τα μπουμπουκια σας καλα!!!καλο μηνα λοιπον...και θα τα λεμε...οι εξελιξεις τρεχουν!!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια κ καλο μηνα η μπεμπα μου ειναι 43 ημερων λεω να παρω ρηλαξ κ να την βαζω οταν ειναι ξυπνια για να ξεκουραζω τα χερια μου γιατι αγκαλιτσα ολη την ωρα δε λεω μ αρεσει αλλα μερικες φορες δε νιωθω τα χερια μου!πως ειναι τα μπεμπακια σας;εμενα κοιματε τωρα η τοσοδουλα περιμενω να ξυπνησει να την κανω μπανιο κ να της καθαρισω τη μυτουλα με αυτο το ρουφιχτηρι γιατι σημερα κανει σα γουρουνακι απ τη μυτη η καημενη κ ταλαιπωριετε πολυ... Crying or Very sad

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά! Σήμερα αισθάνομαι πολύ ξεκούραστη, αφού κοιμήθηκα συνεχόμενα 6 ώρες μετά από 3 μήνες!!!! Ο μικρός μου κοιμήθηκε 11.30 μέχρι 5.30!!!! Δεν το πίστευα!!! Κατά τα άλλα όλα καλά!!! Αύριο επιστρέφω στη δουλειά (είμαι εκπαιδευτικός Πληροφορικής και θα πηγαίνω σε ολοήμερο Δημοτικό σχολείο) και θα έρθει η μανούλα μου να κρατάει τον μπέμπη. Ευτυχώς θα λείπω λίγες ώρες τη μέρα, οπότε θα χρειάζεται να του τρώει μόνο ένα γεύμα από μπουκάλι. Έχω ήδη κάνει τράπεζα στην κατάψυξη, οπότε ελπίζω όλα να πάνε καλά! Αισθάνομαι περίεργα όμως, αφού δεν τον έχω αφήσει περισσότερο από μία ώρα μακριά μου τον μικρό!!! Νομίζω θα μου λείψει, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες θα μου κακοφανεί!!! Θα συνηθίσω όμως...Τα δικά σας νέα;
Euxoula φυσικά και να πάρεις ριλάξ! Εγω τον βάζω σε ριλάξ από 10 ημερών περίπου, στην αρχή για λίγη ώρα και σιγά-σιγά θα μπορεί να κάθεται εκεί όλο και πιο πολύ! Μερικές φορές κοιμάται κιόλας στο ριλάξ κατά τη διάρκεια της μέρας για λίγη ώρα. Ρώτα και τον παιδίατρό σου να σου πει.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο εμας!τι κανετε? Very Happy

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα ,τι κάνετε?Σήμερα μ έχει εξοντώσει ο μπεμπάκος,ούτε τα πιάτα δε μπορώ να πλύνω,ένα -ένα τα κάνω ,μόλις με χάσει από το οπτικό του πεδίο,αρχίζει τα κλάματα,έχει πολύ πλάκα Laughing

evi_72

kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά! Σήμερα αισθάνομαι πολύ ξεκούραστη, αφού κοιμήθηκα συνεχόμενα 6 ώρες μετά από 3 μήνες!!!! Ο μικρός μου κοιμήθηκε 11.30 μέχρι 5.30!!!! Δεν το πίστευα!!! Κατά τα άλλα όλα καλά!!! Αύριο επιστρέφω στη δουλειά (είμαι εκπαιδευτικός Πληροφορικής και θα πηγαίνω σε ολοήμερο Δημοτικό σχολείο) και θα έρθει η μανούλα μου να κρατάει τον μπέμπη. Ευτυχώς θα λείπω λίγες ώρες τη μέρα, οπότε θα χρειάζεται να του τρώει μόνο ένα γεύμα από μπουκάλι. Έχω ήδη κάνει τράπεζα στην κατάψυξη, οπότε ελπίζω όλα να πάνε καλά! Αισθάνομαι περίεργα όμως, αφού δεν τον έχω αφήσει περισσότερο από μία ώρα μακριά μου τον μικρό!!! Νομίζω θα μου λείψει, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες θα μου κακοφανεί!!! Θα συνηθίσω όμως...Τα δικά σας νέα;
Euxoula φυσικά και να πάρεις ριλάξ! Εγω τον βάζω σε ριλάξ από 10 ημερών περίπου, στην αρχή για λίγη ώρα και σιγά-σιγά θα μπορεί να κάθεται εκεί όλο και πιο πολύ! Μερικές φορές κοιμάται κιόλας στο ριλάξ κατά τη διάρκεια της μέρας για λίγη ώρα. Ρώτα και τον παιδίατρό σου να σου πει.
Όλα θα πάνε καλά,μην στεναχωριέσαι,σίγουρα θα σου λείψει αλλά θα αλλάξεις και παραστάσεις οπότε αυτό θα σου κάνει καλό φαντάζομαι.Να σε ρωτήσω μήπως έχεις ρηλάξ με δόνηση?Το δικό μου είναι απλό και λέω μήπως φταίει αυτό που δεν κάθεται..

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια απο τη βροχερη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εύχομαι μια ωραια Κυριακή. Καλώς ήρθες ευχουλα είμαι η Λίζα και γεννησα στις 2 /10 ένα τρελουτσικο αγοράκι. Εγω και τα δυο μου παιδάκια στο ρηλαξ τα είχα απο πολυ νωρίς τα δικα μου κάθονται πολυ στο ρηλαξ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και απο εμας!τι μου κάνετε??όλες καλά ?τα νινάκια σας??στην κηφισια σημερα ειναι μες την μαυρη μαυριλα γαμωτο!

evi_72

Βροχή και στην Καβάλα και μας χάλασε τα σχέδια για βολτίτσα,κρίμα.
Να ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε και άλλα παιδάκια και έχετε εμπειρία:από εδώ και πέρα κάνει να τα βγάζουμε τα μωρά έξω? επειδή είναι τόσο μικρός ρωτάω-2 μηνών και 10 ημερών-
Αν βρέχει?Αν έχει κρύο πολύ,πρέπει να τα φοράμε και κασκόλ?Δεν έχω ιδέα πως ντύνουν ένα μωρό από εδώ και πέρα. καλά ήταν μέχρι τώρα με τα βαμβακερά φορμάκια,μια χαρά είχα βολευτεί.
Και κάτι άλλο,μέσα στο σπίτι,τα χεράκια του είναι πάντα κρύα,ειδικά το βράδυ είναι περισσότερο.Του βάζω κάτι βαμβακερά γαντάκια ,είναι σωστό?ή πρέπει να τ αφήνω έτσι?21-22 βαθμούς έχουμε μέσα στο σπίτι,το βράδυ πέφτει στους 19. όταν ξυπνάει στις 4 για να φάει η μυτούλα και το προσωπάκι του είναι κρύα!!Αναρωτιέμαι αν κάνω κάτι λάθος.Όποια μανούλα θέλει ας μου δώσει τα φώτα της,είμαι λίγο πελαγωμένη..

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια απο τον βροχερο σταυρο ιεσσαλονικης ειστε ολες καλα;κοιταω να παραγκειλω ρηλαξ εχει με δονηση κ εχει κ στηλ κουνια που το κουνας τι λετε να ειναι καλητερο;εγω γεννησα στις 19/10 με καισαρικη λογω υπερβολικης μυωπιας που εχω για να μην παθενα καμια αποκοληση.οσον αφορα τη θερμοκρασια του σπιτιου γενικα η παιδιατρος μου ειπε να διατηρω θερμοκρασια μεταξυ 23 εως 25 βαθμων αυτο κανω κ απλα τα χερακια της ειναι δροσερα κ το βραδυ εχω ενα σωμα να δουλευει σρο ελαχιστο ισα ισα για να τραβαει την υγρασια κ να διατηρει μια σταθερη θερμοκρασια οποτε η μικρη ουτε ζεστενετε ουτε κρυωνει απλα κρατα σταθερη θερμοκρασια κ οταν βγηκα απ το μευαιτηριο ο νεογνολογος τα ιδια μου ειπε περι θερμοκρασιας 23 βια 25 βαθμοι.οσον αφορα τη βολτα αν εχει πολυ χαλια καιρο ας μη το ρισκαρεις κανει κ αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας τι να πω εγω δε θελω να τη βγαζω εξω με αυτο το καιρο.για να εισαι καλημενη απο θεμα ρουχισμου τα μωρα φορανε ενα παραπανω απο μας δλδ κομακι φορμακι μπουφανακι σκουφακι κουβερτακι αυτα μου ειπε η παιδιατρος εμενα ελπιζω να βιηθησα καπως! santa

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολύ βροχή και στη Θεσσαλονίκη! Είναι ωραία όμως...έξω βροχή και μέσα ζεστούλα αγκαλιά με τον μικρούλη και τον καλό μου!!! Εγώ κορίτσια έχω το ρηλάξ της fisher price με δόνηση και το έχει καταευχαριστηθεί ο μπέμπης!!! Είναι με μπαταρία και τον βάζουμε εκεί και κάθεται και του αρέσει πολύ!!! Αργότερα το χρησιμοποιείς και σαν καρεκλάκι, οπότε θα μας βολέψει για αρκετό καιρό.

evi_72

Euxoula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια απο τον βροχερο σταυρο ιεσσαλονικης ειστε ολες καλα;κοιταω να παραγκειλω ρηλαξ εχει με δονηση κ εχει κ στηλ κουνια που το κουνας τι λετε να ειναι καλητερο;εγω γεννησα στις 19/10 με καισαρικη λογω υπερβολικης μυωπιας που εχω για να μην παθενα καμια αποκοληση.οσον αφορα τη θερμοκρασια του σπιτιου γενικα η παιδιατρος μου ειπε να διατηρω θερμοκρασια μεταξυ 23 εως 25 βαθμων αυτο κανω κ απλα τα χερακια της ειναι δροσερα κ το βραδυ εχω ενα σωμα να δουλευει σρο ελαχιστο ισα ισα για να τραβαει την υγρασια κ να διατηρει μια σταθερη θερμοκρασια οποτε η μικρη ουτε ζεστενετε ουτε κρυωνει απλα κρατα σταθερη θερμοκρασια κ οταν βγηκα απ το μευαιτηριο ο νεογνολογος τα ιδια μου ειπε περι θερμοκρασιας 23 βια 25 βαθμοι.οσον αφορα τη βολτα αν εχει πολυ χαλια καιρο ας μη το ρισκαρεις κανει κ αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας τι να πω εγω δε θελω να τη βγαζω εξω με αυτο το καιρο.για να εισαι καλημενη απο θεμα ρουχισμου τα μωρα φορανε ενα παραπανω απο μας δλδ κομακι φορμακι μπουφανακι σκουφακι κουβερτακι αυτα μου ειπε η παιδιατρος εμενα ελπιζω να βιηθησα καπως! santa
Καλημέρα και σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.
Εμάς η παιδίατρος μας είπε 21-22 και 27 βαθμούς στο μπάνιο.Μάλλον είναι κρυουλιάρης ο δικός μου κ θέλει παραπάνω ζεστούλα τελικά!Για το ρηλάξ και εγώ προβληματίζομαι, μάλλον αυτό με τη δόνηση θα πάρω και εγώ ,ελπίζω να του αρέσει.

evi_72

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα!
Ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς καιτα μπεμπάκια σας.
Εμείς πολύ γκρίνια και χτες και σήμερα,δεν ξέρω τι του φταίει και ανησυχώ πολύ.Μόνο όταν θηλάζει και είναι αγκαλιά δεν κλαίει.Ακόμη και όταν τον αφήνω στην αλλαξιέρα για να του αλλάξω την πάνα ,όχι απλά κλαίει αλλά σπαράζει.
Έχω απελπιστεί.. Crying or Very sad

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?
Εύη σου φαίνεται ότι πονάει το μικρούλι σου?Μήπως το ενοχλεί η κοιλίτσα ή τα δοντάκια?
Εμάς πάλι ήρθε το Σάββατο ο παιδίατρος, γιατί σήμερα γινόμαστε 4 μηνών άντρες, και μας έκανε εμβόλια.
Μετά πήγαμε εκδρομούλα στην Πάτρα στο χωριό της μαμάς μου.Ε ο μπέμπης ήταν μες στην γκρίνια!Δεν ξέρω αν τον ενόχλησε το εμβόλιο,τα δόντιαν του ή ότι ήρθαν όλοι οι θειοι και θείες να τον δουν και είχε φασαρία πάντως δεν ησύχαζε με τίποτα.
Δεν το ευχαριστηθήκαμε πολύ αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να είναι καλύτερα.

evi_72

popi_dim έγραψε:Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?
Εύη σου φαίνεται ότι πονάει το μικρούλι σου?Μήπως το ενοχλεί η κοιλίτσα ή τα δοντάκια?
Εμάς πάλι ήρθε το Σάββατο ο παιδίατρος, γιατί σήμερα γινόμαστε 4 μηνών άντρες, και μας έκανε εμβόλια.
Μετά πήγαμε εκδρομούλα στην Πάτρα στο χωριό της μαμάς μου.Ε ο μπέμπης ήταν μες στην γκρίνια!Δεν ξέρω αν τον ενόχλησε το εμβόλιο,τα δόντιαν του ή ότι ήρθαν όλοι οι θειοι και θείες να τον δουν και είχε φασαρία πάντως δεν ησύχαζε με τίποτα.
Δεν το ευχαριστηθήκαμε πολύ αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να είναι καλύτερα.
ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω,για δοντάκια νωρίς δεν είναι ακόμη?2 μηνών και 14 ημ?Εσένα έχει πόνους από δοντάκια?
Μάλλον όταν αλλάζουν περιβάλλον αναστατώνονται??Πως είναι σήμερα ο μπεμπάκος σου?με το εμβόλιο όλα καλά?

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Διάβασα ότι από 2 μηνών αρχίζουν να έχουν τις πρώτες ενοχλήσεις.Το πρώτο δόντι βέβαια μπορεί να το βγάλουν μετά απο 3-4 μήνες...
Εμένα αυτές τις μέρες έχει πολλά σάλια,βάζει τη μπουνιά του στο στόμα και μασάει την πιπίλα.Νομίζω ότι πρέπει λίγο να τον ενοχλούν αλλά δεν πιστεύω να βγάλει δόντι σύντομα.
Με τα εμβόλια όλα καλά.Εκανε μέχρι 37,2 αλλά σε συνδιασμό με το ταξίδι του έπεσε βαρύ!Εκεί που έχει συνηθίσει στην ησυχία ξαφνικά έπεσαν πάνω του 3-4 άτομα και εκνευρίστηκε.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!! Όλες καλά; Κρύυυυυυυυοοοοοοοοοο!!!!!!! Ο χειμώνας έφτασε!!!!! Πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα! Χουχουλιάστε όσο μπορείτε με τα μικράκια σας!!! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
Γεια σου Κατερίνα.. και εδω κρύο... χειμωνιάζει... ετοιμαζόμαστε για τα Χριστουγεννα με τα μπεμπακια μας!!!

http://www.creativebeez.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις