126 Απ: Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 Παρ Νοε 30, 2012 3:49 am
*anna*
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi_72 έγραψε:Καλησπέρα μανούλες
Το όνομα μου είναι Εύη και γέννησα 19/9 τον μπεμπάκο μου με καισαρική λόγω αλλοιώσεων παλμών,2670γρ.Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και η συντροφιά σας μου είναι πολύτιμη .Αργησα λίγο να γράψω,έχω άγνοια στο πως να πάρω μέρος ,ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα .Γιατί χαθήκατε όμως???
Καλημέρα Ίνα ,καλως σας βρήκα!Μου φαινόταν πολύπλοκο δεν ξέρω γιατί το είχα πάρει στραβά,τι να πω!!inakriti έγραψε:evi_72 έγραψε:Καλησπέρα μανούλες
Το όνομα μου είναι Εύη και γέννησα 19/9 τον μπεμπάκο μου με καισαρική λόγω αλλοιώσεων παλμών,2670γρ.Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και η συντροφιά σας μου είναι πολύτιμη .Αργησα λίγο να γράψω,έχω άγνοια στο πως να πάρω μέρος ,ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα .Γιατί χαθήκατε όμως???
καλως ορισες ... να σου ζησει το μωρακι να ειναι παντα γερο !!!
αγνοια στο πως να παρεις μερος ? ΚΑΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕΣ .... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ !
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ? Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΛΑ ? Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ
Όλα θα πάνε καλά,μην στεναχωριέσαι,σίγουρα θα σου λείψει αλλά θα αλλάξεις και παραστάσεις οπότε αυτό θα σου κάνει καλό φαντάζομαι.Να σε ρωτήσω μήπως έχεις ρηλάξ με δόνηση?Το δικό μου είναι απλό και λέω μήπως φταίει αυτό που δεν κάθεται..kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά! Σήμερα αισθάνομαι πολύ ξεκούραστη, αφού κοιμήθηκα συνεχόμενα 6 ώρες μετά από 3 μήνες!!!! Ο μικρός μου κοιμήθηκε 11.30 μέχρι 5.30!!!! Δεν το πίστευα!!! Κατά τα άλλα όλα καλά!!! Αύριο επιστρέφω στη δουλειά (είμαι εκπαιδευτικός Πληροφορικής και θα πηγαίνω σε ολοήμερο Δημοτικό σχολείο) και θα έρθει η μανούλα μου να κρατάει τον μπέμπη. Ευτυχώς θα λείπω λίγες ώρες τη μέρα, οπότε θα χρειάζεται να του τρώει μόνο ένα γεύμα από μπουκάλι. Έχω ήδη κάνει τράπεζα στην κατάψυξη, οπότε ελπίζω όλα να πάνε καλά! Αισθάνομαι περίεργα όμως, αφού δεν τον έχω αφήσει περισσότερο από μία ώρα μακριά μου τον μικρό!!! Νομίζω θα μου λείψει, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες θα μου κακοφανεί!!! Θα συνηθίσω όμως...Τα δικά σας νέα;
Euxoula φυσικά και να πάρεις ριλάξ! Εγω τον βάζω σε ριλάξ από 10 ημερών περίπου, στην αρχή για λίγη ώρα και σιγά-σιγά θα μπορεί να κάθεται εκεί όλο και πιο πολύ! Μερικές φορές κοιμάται κιόλας στο ριλάξ κατά τη διάρκεια της μέρας για λίγη ώρα. Ρώτα και τον παιδίατρό σου να σου πει.
Καλημέρα και σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.Euxoula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια απο τον βροχερο σταυρο ιεσσαλονικης ειστε ολες καλα;κοιταω να παραγκειλω ρηλαξ εχει με δονηση κ εχει κ στηλ κουνια που το κουνας τι λετε να ειναι καλητερο;εγω γεννησα στις 19/10 με καισαρικη λογω υπερβολικης μυωπιας που εχω για να μην παθενα καμια αποκοληση.οσον αφορα τη θερμοκρασια του σπιτιου γενικα η παιδιατρος μου ειπε να διατηρω θερμοκρασια μεταξυ 23 εως 25 βαθμων αυτο κανω κ απλα τα χερακια της ειναι δροσερα κ το βραδυ εχω ενα σωμα να δουλευει σρο ελαχιστο ισα ισα για να τραβαει την υγρασια κ να διατηρει μια σταθερη θερμοκρασια οποτε η μικρη ουτε ζεστενετε ουτε κρυωνει απλα κρατα σταθερη θερμοκρασια κ οταν βγηκα απ το μευαιτηριο ο νεογνολογος τα ιδια μου ειπε περι θερμοκρασιας 23 βια 25 βαθμοι.οσον αφορα τη βολτα αν εχει πολυ χαλια καιρο ας μη το ρισκαρεις κανει κ αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας τι να πω εγω δε θελω να τη βγαζω εξω με αυτο το καιρο.για να εισαι καλημενη απο θεμα ρουχισμου τα μωρα φορανε ενα παραπανω απο μας δλδ κομακι φορμακι μπουφανακι σκουφακι κουβερτακι αυτα μου ειπε η παιδιατρος εμενα ελπιζω να βιηθησα καπως!
ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω,για δοντάκια νωρίς δεν είναι ακόμη?2 μηνών και 14 ημ?Εσένα έχει πόνους από δοντάκια?popi_dim έγραψε:Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?
Εύη σου φαίνεται ότι πονάει το μικρούλι σου?Μήπως το ενοχλεί η κοιλίτσα ή τα δοντάκια?
Εμάς πάλι ήρθε το Σάββατο ο παιδίατρος, γιατί σήμερα γινόμαστε 4 μηνών άντρες, και μας έκανε εμβόλια.
Μετά πήγαμε εκδρομούλα στην Πάτρα στο χωριό της μαμάς μου.Ε ο μπέμπης ήταν μες στην γκρίνια!Δεν ξέρω αν τον ενόχλησε το εμβόλιο,τα δόντιαν του ή ότι ήρθαν όλοι οι θειοι και θείες να τον δουν και είχε φασαρία πάντως δεν ησύχαζε με τίποτα.
Δεν το ευχαριστηθήκαμε πολύ αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να είναι καλύτερα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης