Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 30]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλομωρακια!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 215994 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 215994

Ευακι απο Σαλονικα κ εσυ εε???και τωρα που μενεις???

Φωτεινακο και Αννουλες τα Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472

εμεις τελικα κοιμηθηκαμε στις 1:30 με χιλια ζορια πονακια και κλαμματα και ξυπνησαμε στις 7 παρα αφου ειχε γινει πτωμα το πουλακι μου και τωρα την περιμενω να ξυπνησει για να θηλασουμε!!χθες μου ετρωγε πολυ λιγο ρε γμτ ουτε καν 5λεπτο κ μετα γκρινιαζε ελπιζω να ειναι καλα το μωρακι μου.εχουμε κ παιδιατρο σημερα για να δουμε...!!!!!!!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!!!
Διαβάζω ότι όλα τα μωράκια σας τρώνε!
Εμένα ρε κορίτσια είναι 4 μηνών και τρώει 100γρ στην καλύτερη.
τα 660γρ δέν τα ξεπερνάμε ημερισίως.
Είμαι η μοναδική ή υπάρχουν και άλλα μωράκια που δεν τρώνε.

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κατερίνα μάλλον υπομονή πρέπει να κάνουμε!Τώρα μόλις τον έβαλα στο sling να θηλάζει και τα πάει μια χαρά-μου φαίνεται ότι βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου!!!τουλάχιστον θα ξεκουραστούν τα χεράκια μου.Αν πέφτεις ψυχολογικά να βγαίνεις βολτούλα,μη κλείνεσαι μέσα.Τις πρώτες μέρες κλεισμένη μέσα είχα πάθει κατάθλιψη.Καλημέρα Χαρά,τώρα είμαι Καβάλα πολύ ωραία πόλη,λατρεύω τη θάλασσα ,αλλά δεν έχει καλά ζαχαροπλαστεία ,χαχαχα!!!Και τι δε θα έδινα τώρα για ένα τριγωνάκι από τον Αγαπητό ή ένα γαλακτομπούρεκο από τον Χατζή,ε,τι λες??Συμφωνείς?
Χαρά,αν είχατε ικανοποιητικό αριθμό από πάνες φαντάζομαι ότι θα έφαγε ικανοποιητικά.Αυτό είναι το κακό όταν θηλάζεις,μόνιμα άγχος αν του φτάνει το φαί,εγώ τουλάχιστον,αφού να φανταστείς ακόμη γράφω τι πάνες βγάζει για να ξέρω τι γίνεται.

evi_72

*anna* έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!
Διαβάζω ότι όλα τα μωράκια σας τρώνε!
Εμένα ρε κορίτσια είναι 4 μηνών και τρώει 100γρ στην καλύτερη.
τα 660γρ δέν τα ξεπερνάμε ημερισίως.
Είμαι η μοναδική ή υπάρχουν και άλλα μωράκια που δεν τρώνε.
Καλημέρα Άννα
Ο παιδίατρος σου τι λέει?τον ανησυχεί που τρώει την ποσότητα που λες?

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οχι λέει οτι όλοι η άνθρωποι δεν τρώνε το ίδιο.
Άλλα δεν ξέρω, εμένα δεν μου κάθετε καλά!

evi_72

Θα έχεις κόρη μοντελάκι,χιχι!!τι καταπληκτική φωτογραφία,είναι μια κουκλίτσα,φτου,φτου!!!

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλως ήρθες ευη.Εγώ γέννησα στις 3/8 ένα μπέμπη που θέλει όλο αγκαλίτσα!Εχει λίγο βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες...κάθεται στον καναπέ μόνος του και γλύφει τα χερακια του και ωρες ωρες μιλάει με το ταβάνι...
Θηλάζεις στο sling ε?Μπράβο εγώ ακόμα δεν το έχω καταφέρει.Μου φαίνεται ότι στριμώχνεται και δε μπορώ να βολέψω το κεφαλάκι του.
Α δε σας είπα...χθες ο μπέμπης γύρισε για πρώτη φορά από μπρούμυτα ανάσκελα!!!!Μεγαλώνει ο σκατούλης μου!!!!!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστώ πολυ!
Μοντελάκι να είναι, πρόβλημα να μην είναι!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi_72 έγραψε:Κατερίνα μάλλον υπομονή πρέπει να κάνουμε!Τώρα μόλις τον έβαλα στο sling να θηλάζει και τα πάει μια χαρά-μου φαίνεται ότι βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου!!!τουλάχιστον θα ξεκουραστούν τα χεράκια μου.Αν πέφτεις ψυχολογικά να βγαίνεις βολτούλα,μη κλείνεσαι μέσα.Τις πρώτες μέρες κλεισμένη μέσα είχα πάθει κατάθλιψη.Καλημέρα Χαρά,τώρα είμαι Καβάλα πολύ ωραία πόλη,λατρεύω τη θάλασσα ,αλλά δεν έχει καλά ζαχαροπλαστεία ,χαχαχα!!!Και τι δε θα έδινα τώρα για ένα τριγωνάκι από τον Αγαπητό ή ένα γαλακτομπούρεκο από τον Χατζή,ε,τι λες??Συμφωνείς?
Χαρά,αν είχατε ικανοποιητικό αριθμό από πάνες φαντάζομαι ότι θα έφαγε ικανοποιητικά.Αυτό είναι το κακό όταν θηλάζεις,μόνιμα άγχος αν του φτάνει το φαί,εγώ τουλάχιστον,αφού να φανταστείς ακόμη γράφω τι πάνες βγάζει για να ξέρω τι γίνεται.

αχ μη μου θυμηζεις τα γλυκα,ενα προφιτερολ δεν εχω ευχαρηστηθει η γυναικα τοσα χρονια που ειμαι Αθηνα γμτ!!!ωραια ειναι η Καβαλα παντως κ εισαι κ πιο κοντα στην πατριδα,εγω παντως δεν θα ξαναγυρισω ποτε αφου ο αντρας μου ειναι απο δω κ ολα πλεον τα φτιαξαμε εδω
εφυγαααααα παλι κλαει η μπουμπουυυυ

evi_72

popi_dim έγραψε:Καλως ήρθες ευη.Εγώ γέννησα στις 3/8 ένα μπέμπη που θέλει όλο αγκαλίτσα!Εχει λίγο βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες...κάθεται στον καναπέ μόνος του και γλύφει τα χερακια του και ωρες ωρες μιλάει με το ταβάνι...
Θηλάζεις στο sling ε?Μπράβο εγώ ακόμα δεν το έχω καταφέρει.Μου φαίνεται ότι στριμώχνεται και δε μπορώ να βολέψω το κεφαλάκι του.
Α δε σας είπα...χθες ο μπέμπης γύρισε για πρώτη φορά από μπρούμυτα ανάσκελα!!!!Μεγαλώνει ο σκατούλης μου!!!!!
Άρα όλα αγκαλίτσες θέλουν ,αχχ τα ψυχούλια μου!!Τι φατσούλα είναι ο δικός σου!!!Τώρα που έμαθε να γυρίζει μάλλον θέλει πιο πολύ προσοχή ε?πω πω,είμαι άσχετη τελείως.Εμένα μόλις τον αφήσω στον καναπέ και καταλάβει μετά από 60 δευτ οτι είναι μόνος,αρχίζει ο σπαραγμός!!Όσο για το sling, στην αρχή του το κρατούσα το κεφάλι αλλά μετά το άφησα και κοιμήθηκε κιόλας,μια χαρά!.Ο δικός μου δε θέλει καθόλου μπρούμυτα να τον βάζω.Ποιος ξέρει γιατί,ντρέπομαι να ρωτήσω και την παιδίατρο αυτές τις απορίες..

evi_72

Χαρά ,έχει ζαχαροπλαστείο κωνσταντινίδη στην αθήνα αν θυμάμαι καλά.Από εκεί δοκίμασες???εξαιρετικό προφιτερολ.Πάντως στα μικρά τριγωνάκια του αγαπητού έχει την πιο θεικη κρέμα που έχω φάει ποτέ μου.Αν μπορείς να δοκιμάσεις οποσδήποτε,τρέχουν τα σάλια μου μόνο στην ιδέα.Πως είναι η μπουμπού σου σήμερα,τρώει?

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ούτε εμένα θέλει μπρούμυτα, μόλις την βάλω μπρούμυτα μας ακούει όλη η γειτονιά, βάζει τα κλάματα.
Mad Embarassed

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εμένα δεν ήθελε μπρούμυτα.Αλλά τώρα που μπορεί και σηκώνει το κεφαλάκι του κάθεται.Λίγο βέβαια...μη φανταστείς!Δεν είναι και η αγαπημένη του θέση.
Σε όσους λέω ότι ο μπέμπης θέλει αγκαλιά μου λένε ότι τον κακομαθα και με εκνευρίζουν απίστευτα!Τα περισσότερα μωράκια θέλουν αγκαλίτσα.Μάλιστα ο δικός μου θέλει να τον κρατάω και να κοιτάει μπροστά...έχουμε και προτιμήσεις βλέπεις...μια σταλιά ανθρωπάκι!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εμένα έτσι μου λένε. Αλλά αν δεν την πάρω τώρα αγκαλίτσα, πότε θα την πάρω?
Πάρτε αγκαλιά τα μωράκια σας τώρα που τους αρέσει, γιατί σε λίγα χρόνια θα τα παρακαλάμε για μια αγκαλιά. Δεν πειράζει ας κακομάθουν και λίγο!!!

evi_72

Εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα κοντά που να μου λέει τι να κάνω!Και τι προτείνουν αυτοί που σας λένε όχι αγκαλίτσα?να το αφήνεις να σπαράζει στο κλάμα? Crying or Very sad

evi_72

3 στα 3 δε θέλουν μπρούμυτα,ωραία ,ευχαριστώ κορίτσια που με καθησυχάσατε, φοβόμουν μήπως έφταιγε μια μικρή ομφαλοκήλη που έχει.Popi τον έχεις πάει σε καθρέφτη μπροστά να δεις τι κάνει?

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α ο καθρέφτης είναι ο αγαπημένος του!Οποτε τον πάω μροστά γελάει...Εχει αρχίσει να γελάει και με πρόσωπα που βλέπει σε φωτογραφίες ή αφίσες.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια εχω πολυ καιρο να μπω στο φορουμ και ειπα να δωσω για πρωτη φορα το παρον μετα απο τοσο καιρο σε αυτην εδω την ομαδουλα.ειμαι μανουλα Οκτωβριου και ειμαστε σημερα 41 ημερων γυναικες παρακαλω πολυ!προσπαθω να τη μαθω να κοιματε στη κουνια της γιατι δυσκολευομε αρα οπως καταλαβενετε εχω περιορισμενο χρονο συνηθως.εμενα η μπεμπα γυριζει μονη της μπρουμιτα γιατι της αρεσει η αλλαζει πλευρο οταν κοιματε απλα επειδη παρα ειναι ζωηρη για την ηλικια της σε αρκετα πραγματα η παιδιατρος μου ειπε να την βαζω να ρευετε παρα πολυ καλα αφου γυρναει μπρουμιτα και να μην την αφηνω μονη της στο κρεβατι η στο καναπε γιατι απο 10 ημερων στεκοταν το κεφαλι της μεσα σε 20 μερες πηρε 1 κιλο και τη θηλαζω αποκλειστικα αρα εχω καλο γαλα γιατι τρωει ανα 3-4 μπορει και 5 ωρες καμια φορα νομιζα οτι ειχε κατι το παιδι που εκανε να φαει τοσες ωρες αλλα τελικα ειναι θρεπτικο το γαλα μου και χορτενει.δυστυχως θελει να κοιματε πανω μου να με ακουμπαει και δυσκολευομε πολυ που προσπαθω να τη βαζω να κοιματε στη κουνια της.αλλα θα το καταφερω και αυτο.παντως της αρεσει πολυ να κουβεντιαζουμε της μιλαω της λεω παραμυθια και ο μπαμπας της και ολο μας μιλαει οταν της φιλαω τα πατουσακια σκαει κατι χαμογελα τεραστιων διαστασεων!θελω πολυ να τη παω μια βολτα με το καροτσι αλλα ο καιρος ολο μας χαλαει τα σχεδια...εσεις εχετε παει τη πρωτη σας βολτουλα;συγχωρεστε με αν δεν απαντησω πιο μετα κ απαντησω αργοτερα αλλα μπορει να θελει αλαγμα η τοσοδουλα τι να κανουμε!!!! Razz

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να σου ζήσει η μικρούλα σου!Ζουζούνι η δικιά σου...αλλάζει πλευρό από τώρα???
Μπράβο!!!
Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος μου και μετά τον αφήνω στο κρεβατάκι του.Δεν έχω καταφέρει να κοιμηθει μόνος του.Αν το καταφέερεις πες μου κι εμένα τον τρόπο...
Αυτό με τα πατουσάκια το έχουμε κι εμείς!Εχει κάτι πατουσίτσες τρέλα....
Ξεκίνα τις βόλτες σιγά σιγά κάνει καλό και σε σένα και στο μωρό.Πηγαινε την σε κάποιο κλειστο μέρος π.χ εμπορικό κέντρο

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια σε ολες! Ναι λεω να ξεκινησω τις βολτες απο σημερα κι ολας εχει καλη μερα σημερα!αχχχχ τι ξενυχτι τραβηξα χθες μονο δυο ωρες εχω κοιμηθει δεν ηθελε τιποτα το ιδιαιτερο η μικρη αγκαλια κ βολτα στο σπιτι μολις την επερνε ο υπνος κ πηγαιναμε στη κρεβατοκαμαρα ουα παλι ηθελε αγκαλια..τανευρα μου ειχαν γινει τσαταλια απ τη κουραση εβαλα τα κλαματα κ την ειχα αφησει στο κρεβατι να χτυπιετε ο αντρας μου ειχε υπηρεσια κ ελειπε ολη νυχτα δεν εχω κ βοηθεια απο πουθενα τρελαθηκα!!!ρε κοριτσια τι να κανω δεν αντεχω οταν γκρινιαζει για ωρες μοναχα για αγκαλια!την περνω σταματαει παω να την αφησω να ξεκουραστω ξαναρχιζει κ δεν ηρεμει αν ειναι με το μπαμπα της μονο πανω μου!ολο θελει πανω μου!δε λεω λατρευω να την εχω αγκαλιτσα κ μου αρεσει που το θελει κ εκεινη αλλα οταν η κατασταση ειναι ανυποφορη κ νευριαζω μετα αισθανομε τυψεις κ σκεφτομε οτι ειναι πολυ εγωιστικο απο μερους μου να την αφηνω να κλαιει θελοντας χρονο για μενα..σας επριξα με τα δικα μου..εσεις πως ειστε κοιμηθηκατε καλα;

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ανησυχείς!!! Όλα τα μικρά λίγο πολύ το ίδιο θέλουν!!! Εμείς κοιμηθήκαμε 11.30 (είχαμε κόσμο και έριξε έναν μικρό υπνάκο ο μικρός μου στην αγκαλιά μιας φίλης 9.30-10 και μετά ξαγρύπνησε) μέχρι 3.30, ξύπνησε, έφαγε και κοιμηθήκαμε μαζί στο κρεβάτι μέχρι στις 5.30 και μετά τον κοίμισα κατά τις 6 και τον άφησα στο κρεβάτι του μέχρι στις 8 όπου και ξύπνησε. Εγώ από τις 5 και μετά δεν πολυκοιμήθηκα βέβαια αλλά ήμουν ξάπλα. Τώρα κοιμάται εδώ και μια ώρα περίπου και περιμένω να ξυπνήσει να φάει και να βγούμε βόλτα! Η μέρα είναι ΤΕΛΕΙΑ στη Θεσσαλονίκη! Euxoula πάρε το μωρό και βγες έξω να ξεσκάσεις, ας είσαι κουρασμένη, θα σου κάνει καλό!!! Σε ποια περιοχή μένεις; Εγώ Εύοσμο.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω μενω εξω απ τη θεσσαλονικη στο σταυρο κοντα στην ασπροβαλτα αν ξερεις απο σποντα ειμαστε εδω λογω μεταθεσης..κ εμενα κοιματε τωρα κ εχω αραξει κ γω κ ξεκουραζομε στο κρεβατι απ το κινητο στελνω στο φορουμ..να εου πω πρωτη βολτα που θα την παω σημερα ποση ωρα να κρατησει για πρωτη φορα;μιση ωριτσα ειναι καλα η ειναι πολυ;

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φυσικά και τον ξέρω τον Σταυρό! Είσαι και κοντά στη θάλασσα! Τέλεια!!! Ναι μωρέ μισή ωρίτσα καλά είναι! Ντύστο καλά το μωρό και βγειτε!!!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελεια!!!μολις τη θηλασα θα τη βαλω να ρευτει κ φυγαμε για τη πρωτη μας βολτα!!!ευχαριστω πολυ κ για την εμψυχωση!φιλια για την ωρα!

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα...Ολα τα μωράκια θέλουν αγκαλίτσα...9 μήνες ήταν συνέχεια αγκαλιά με τη μαμά και τώρα δεν μπορούν να την αποχωριστούν τόσο εύκολα.Οσο μεγαλώνει τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα(ελπίζω...)
Λέω κι εγώ να τον πάω βόλτα σήμερα.Εχει μια συννεφιά βέβαια αλλά δε νομίζω να βρέξει.Προσπαθώ να τον βγάζω έξω τώρα όσο πιο πολύ μπορώ γιατί άκουσα ότι από την άλλη βδομάδα θα κρυώσει ο καιρός και θα κλειστούμε μέσα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις