Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
682 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 682 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 30]

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kkkk έγραψε:Φυσικά και να μου πεις τι κάνεις....για λέγε...ακούω.....ή για να ακριβολογούμε διαβάζω.... Very Happy
Καλησπέρα
Λοιπόν βάζω την πλάτη του πάνω στην κοιλιά μου και τον πιάνω πίσω από τα γόνατα και τα φέρνω προς την κοιλιά του και τον κρατάω έτσι ,διπλωμένο για όση ώρα χρειαστεί.Αυτό τον βοηθάει να του φύγουν τα αέρια ,ενεργείται κιόλας και σταματάν τα βογγητά , ηρεμεί και κοιμάται.Η κοπέλα που έγραψα πιο πάνω,έλεγε να το κάνεις αυτό πάνω από την τουαλέτα ,έτσι δε λερώνεται η πάνα και γλιτώνεις και το άλλαγμα.Δεν το δοκίμασα αυτό,μόνο στην πάνα του .Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις Smile

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα ούτε εμείς έχουμε πρόγραμμα. Υπάρχουν μέρες που τελευταίο γεύμα το κάνει κοντά στις 22:00 ή 23:00 και ξυπνάει μετά το πρωί στις 6 ή τις 7 και υπάρχουν άλλες φορές που κάνει τελευταίο γεύμα στις 21:00 (όπως σήμερα) και θα ξυπνήσει λογικά κατά τις 4 θα φάει μέσα στον ύπνο της όπως είπες και παραπάνω ζαλισμένη λίγο και μετά όμως θα κοιμηθεί πάλι καλά μέχρι τις 8. Υπάρχει και μία φορά που έφαγε στις 19:00 και ξύπνησε στις 7 το πρωί!!!! Χτύπησε δηλαδή 12ωρο!!!!! Ναι το κάναμε κι αυτό. Very Happy

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ

Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καλημερα!!!!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 654316

inakriti

α ρε Σοφακι τα δυο μας απομειναμε

Very Happy

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα
Πως είστε?Εμείς πολύ γκρίνια σήμερα.Νιώθω ότι δε χορταίνει και ανησυχώ πολύ Sad

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλες rendeer
Ευη γιατί τόση γκρίνια?Πως καταλαβες ότι δε χορταίνει?

evi_72

popi_dim έγραψε:Καλησπέρα μανούλες rendeer
Ευη γιατί τόση γκρίνια?Πως καταλαβες ότι δε χορταίνει?
Ποιος ξέρει ,δε μπορώ να καταλάβω.Όλη μέρα σήμερα όποτε τον βάζω στο στήθος,στην αρχή κάνει θηλαστικές κινήσεις,καταπίνει λίγη ώρα και μετά από λίγο βγάζει τη θηλή,κλαψουρίζει,χτυπάει χέρια,πόδια,χτυπιέται ολόκληρος και πάλι από την αρχή.Δε φαίνεται να πονάει στην κοιλίτσα,αλλαγμένος είναι,απελπισία..

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί μωρέ Evi; Τι έπαθε το μικρούλι σου;;; Εμείς πάλι περάσαμε ένα Σκ με τρελή γκρίνια, χάλια ύπνο όλη μέρα και ελάχιστο ύπνο τη νύχτα! Όλη τη βδομάδα ήταν μια χαρά και το Σκ χάλια! Σήμερα είναι κάπως καλύτερα, αλλά τρέμω τι με περιμένει το βράδυ...και τώρα έχω και τη δουλεια, οπότε οι αϋπνίες το βράδυ είναι ακόμα πιο ζόρικες για μένα!!! Δύσκολα......

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πάντως δε νομίζω να μην του φτάνει το γάλα μετά από τόσο καιρό που θηλαζετε...
Μήπως απλά δε θέλει να φάει?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχεις διαβάσει για τη λεγόμενη "απεργία θηλασμού"; Κάνε μια αναζήτηση στο internet μπας και βγάλεις άκρη...υπομονή κούκλα!!!

evi_72

kkkk έγραψε:Γιατί μωρέ Evi; Τι έπαθε το μικρούλι σου;;; Εμείς πάλι περάσαμε ένα Σκ με τρελή γκρίνια, χάλια ύπνο όλη μέρα και ελάχιστο ύπνο τη νύχτα! Όλη τη βδομάδα ήταν μια χαρά και το Σκ χάλια! Σήμερα είναι κάπως καλύτερα, αλλά τρέμω τι με περιμένει το βράδυ...και τώρα έχω και τη δουλεια, οπότε οι αϋπνίες το βράδυ είναι ακόμα πιο ζόρικες για μένα!!! Δύσκολα......
Τον πήρε ο ύπνος επιτέλους αφού τον έβαλα στο sling και έκανα πάνω κάτω με τα πόδια στις σκάλες της πολυκατοικίας-ξεθεώθηκα ουφφφφφ..
Μπήκα και είδα στις απανταχού θηλάζουσες ότι την 12η εβδομάδα,περνάνε άλμα ανάπτυξης,ίσως γιαυτό είναι έτσι ο δικός μου.
Εσείς γιατί έτσι?μήπως έχει κωλικούς?Αν δε κοιμάται και το βράδυ είναι πολύ δύσκολα,έχεις και τη δουλειά..
Εσύ καφέ πίνεις?Εγώ είχα κόψει τον καφέ στην εγκυμοσύνη,ακόμη απορώ πως άντεξα και από τότε που γέννησα φοβάμαι να πιώ μη τυχόν και τον επηρεάσει.Αλλά γίνεται ζωή χωρίς καφέ??μεγάλη πίκρα
Σκέψου θετικά,όλα θα πάνε καλά και θα κοιμηθείτε μια χαρά το βράδυ Laughing

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είχα πιει δυο-τρεις καφέδες σε όλη την εγκυμοσύνη. Τώρα έχω πάρει ντεκαφεϊνέ και πίνω μια στο τόσο. Και καμιά ρουφηξιά από το γαλλικό που φτιάχνει ο άντρας μου τα Σκ που αράζουμε σπίτι. Αλλά κι αυτό σπάνια...είναι που είναι μέσα στην υπερένταση και την αϋπνία ο μπέμπης, δε χρειάζεται να το κάνω χειρότερα (πολλοί λένε, μαζί και ο γιατρός μου, ότι ένας καφές τη μέρα δεν πειράζει)...Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, αλλά όσο θετικά και να το δω ο μικρός δεν το κόβω να κοιμάται καλά το βράδυ.....κι εγώ θα είμαι κάπως έτσι Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 911307 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 911307 άυριο στο σχολείο..... Very Happy

evi_72

5 λεπτά νάνι και πάλι το μάτι γαρίδα και πάλι τρώει.
Τώρα έχει αρχίσει και να με κοιτάει και να γελάει την ώρα που θηλάζει και λιώνω,αχ!!!!
Νόμιζα ότι απεργία θηλασμού κάνουν πολύ αργότερα.Πάω να το ψάξω,ευχαριστώ κορίτσια! Wink

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτά τα χαμόγελα με τη θηλή στο στόμα είναι πραγματικά όλα τα λεφτά!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 334590
Εγώ πίνω καφέ νες ή ελληνικό ελαφρύ με γάλα.Δεν έχω προσέξει να τον επηρεάζει καθόλου οπότε όλα καλά. Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 136747
Τι έχουν πάθει τα μωράκια σας και έχουν γκρίνια?Μήπως τα ενοχλούν τα δοντάκια?

evi_72

popi_dim έγραψε:Αυτά τα χαμόγελα με τη θηλή στο στόμα είναι πραγματικά όλα τα λεφτά!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 334590
Εγώ πίνω καφέ νες ή ελληνικό ελαφρύ με γάλα.Δεν έχω προσέξει να τον επηρεάζει καθόλου οπότε όλα καλά. Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 8 136747
Τι έχουν πάθει τα μωράκια σας και έχουν γκρίνια?Μήπως τα ενοχλούν τα δοντάκια?
Αχ,πόσο μου έχει λείψει ένας καφές ,ένα τσιγαράκι,ένα ποτάκι,αχχχχχχ όλα κομμένα..
Λες να είναι τα δόντια?τώρα τον έχω αγκαλιά και έχει όλο το χέρι μέσα στο στόμα και μασουλάει και βγάζει διάφορους ήχους ικανοποίησης,χαχαχα,κλωτσάει κ με το δεξί πόδι,πολύ γέλιο.Εμείς πάμε σιγά σιγά για μπανάκι τώρα κ μασαζάκι ,μπας και χαλαρώσει και κοιμηθεί, για να ξαπλώσει και η μανούλα λιγάκι.
Καλό βράδυ κορίτσια Wink

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι μάλλον νιώθει κάποια ενόχληση.
Εμένα αυτό που μου λείπει είναι να βγω έξω χωρίς το μωρο!Θέλω τόσο πολύ να πάω για ψώνια αλλάμε τον μπέμπη δε νομίζω να τα καταφέρω... Sad

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι κι εγώ!
Σήμερα ήρθε η γιατρός μας στο σπίτι και μας έκανε 2 εμβολιάκια που τα είχαμε αναβάλλει λόγω συναχιού. Στο πρώτο ούτε έκλαψε το γιαβρί μου. Στο δεύτερο έβγαλε μια κραυγή και αυτό ήτανε. Τι περνάνε κι αυτά να τα τσιμπάνε κάθε μήνα!
Εύη αυτό που έπαθες εσύ μου το κάνει και έμενα ενίοτε η μικρή και μου μπαίνουν υποψίες ότι δεν χορταίνει. Σήμερα ρώτησα και την παιδίατρο και μου είπε ότι ενδεχομένως πράγματι να μην χορταίνει και να έχει άλμα ανάπτυξης και γι' αυτό μου ζητάει πιο συχνούς θηλασμούς. Να σκεφτείς ότι πριν δύο εβδομάδες φτάσαμε να κοιμηθούμε και δωδεκάωρο και τώρα κοιμάται το πολύ επτάωρο.
Κορίτσια εγώ πίνω έναν διπλό ελληνικό το πρωί και δεν επηρεάζεται το μωρό. Επίσης κάνω ένα με δύο τσιγάρα την εβδομάδα. Και έξω αν βγούμε θα πιω και ένα ποτήρι κρασί. Καμιά φορά και στο σπίτι αν μου τη δώσει θα βάλω να πιω ένα ποτήρι μπίρα. Το παν είναι να κρατάς το μέτρο και να μη ξεφεύγεις. Βέβαια θα καπνίσω όταν θα κοιμηθεί το βράδυ και ξέρω ότι θα ξυπνήσει ξανά το πρωί ώστε να περάσουν πολλές ώρες.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η μπέμπα μας απεχθάνεται το σκόρδο. Προχθές που είχαμε σκορδαλιά με βάτο ούρλιαζε και δεν έτρωγε. Έφαγε ελάχιστα και κάλυψε το κενό της ξανά το επόμενο πρωινό. Πιστεύω ότι έφταιγε το σκόρδο.

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια
Πως είστε?εμείς μόλις κάναμε μπανάκι και τρώμε τώρα μπας κ κοιμηθούμε.
Σήμερα όλη μέρα πάλι στο στήθος ευτυχώς χωρίς την χτεσινή γκρίνια.
Το κακό είναι ότι έφαγα τουρσί,λαχανοντολμάδες και φασολάδα οπότε βλέπω το μικρό να ξυπνάει με βογγητά στις 5 το πρωί και ο ένοχος θα είμαι εγώ!!!Άσπλαχνη μάνα ,το ξέρω,δε μπόρεσα ν αντισταθώ στον πειρασμό.
Δέσποινα και μένα 2 φορές που έφαγα σκορδαλιά είδα ότι ζορίστηκε πολύ και την έκοψα.12ωρο κοιμήθηκε???????απίστευτο???ποιά εμβόλια κάνατε?

evi_72

popi_dim έγραψε:Ναι μάλλον νιώθει κάποια ενόχληση.
Εμένα αυτό που μου λείπει είναι να βγω έξω χωρίς το μωρο!Θέλω τόσο πολύ να πάω για ψώνια αλλάμε τον μπέμπη δε νομίζω να τα καταφέρω... Sad
Αν δεν μπορείς να τον αφήσεις κάπου ,δύσκολο έχεις δίκιο!εγώ τον ταίζω και φεύγω τρέχοντας στην αγορά με ταξί και όλη την ώρα τηλ,πολύ άγχος ουφφφφφ.
Οταν μεγαλώσουν μάλλον θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα , Rolling Eyes ελπίζω..

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι κι εγώ θέλω να ελπίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι όλο και πιο καλά.
Εμένα ο δικός μου κάθεται στον καναπέ και γλύφει τα χεράκια του.Αυτά τα δαχτυλάκια έχουν παπαριάσει πια από το πολύ πιπίλισμα!!!Αλλά έχει μια έκφραση απόλαυσης όταν το κάνει!!!
Πάντως ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να τον αφήσω κάπου και να φύγω.Εχουμε γίνει αυτοκόλλητοι!!!
Ισως πρέπει να αρχίσω να εκπαιδεύω τον μπαμπά του για να τον κρατάει λίγη ώρα...Θα μου βγάλει το λάδι μέχρι να τον καταφέρω...

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια και ο δικος μουβαζει ολο το χερι μεσα στο στομα, σε σημειο που αναγουλιαζει. αλλα οταν το κανει το χαιρεται πολυ.

κοριτσια θηλαζετε? σας κοιμαται το βραδυ . εμενα απο τις 10 το βραδυ μεχρι τισ 10 το πρωι αλλα ξυπναει 5-6 φορες σιγουρα για να φαει

http://otanexoesena.blogspot.gr/

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α ναι κι εμένα κάποιες φορές τον πιάνει βήχας επειδή βάζει το χέρι του όσο πιο βαθιά μπορεί, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα!Παίρνει μια ανάσα και συνεχίζει!!!
Pamicha εμένα κοιμάται γύσω στις 12 και θα ξυπνήσει 1-2 φορές μέσα στη νύχτα για να θηλάσει.Από το κρεβάτι το πρωί θα σηκωθούμε γύρω στις 10.

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
popi εχουμε διαφορα 5 μερες με ον δικο μου. ποσα κιλα ειναι? και τι υψος εχει?

http://otanexoesena.blogspot.gr/

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το τελευταίο του ζύγισμα ήταν αρχές του μήνα που είχε έρθει ο παιδίατρος.
Ηταν 5540kg και 62cm (γεννήθηκε 3160 και 52cm).Ο μπέμπης μου κρατάει σιλουέτα, είναι σχετικά αδυνατούλης αλλά δεν πειράζει.
Εσένα πόσο είναι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις