Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 30]

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kkk την έχω τη θήκη αλλα εγω χρησιμοποιω τα μπουκάλια της nuk οπότε δεν χρησιμοποιω αυτο που είχε μέσα γιατί το μπουκάλι της medela είναι πλαστικό. Αφου βγάζεις 125 απο το 1 στήθος είναι τελεια εγω δεν έχω βγάλει Π´οτε τόσο πολυ

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε βρε Εύη που δεν ξέρεις τι είναι τα παπαλάκια! Είναι τα πλεκτά τα παπουτσάκια, τα τιρλικάκια αλλιώς. Η θεία μου είναι χρυσοχέρα και δεν έχει δικά της παιδιά και έτσι μας έχει πλέξει καμιά ντουζίνα από αυτά. Σε όλα τα χρώματα.
Βρώμη παρεπιπτόντως τρώω κι εγώ σχεδόν κάθε πρωί γιατί διάβασα ότι αυξάνει την παραγωγή.
Ο υπνόσακος που έχουμε είναι σάκος χωρίς μανίκια. Εμάς μας βολεύει προς το παρόν. Στην μεγάλη μου είχα ένα τύπου φόρμα και μας είχε βολέψει κι εκείνος. Η κόρη μου δεν ίδρωνε αλλά ο γιος μου που ήταν από τα παιδιά που ιδρώνανε δεν δέχτηκε ποτέ κανέναν υπνόσακο. Το καλό μ' αυτόν είναι ότι από μια σταλιά που ήταν δεν ξεσκεπάστηκε ποτέ. Κοιμάται πολύ ήρεμα όλη νύχτα.
Λίζα, αυτό με το δικό μου συμπλήρωμα το έχω κάνει κι εγώ και πιάνει. Υπήρξαν όμως και φορές που δεν το ήπιε και με βαριά καρδιά πέταξα το γάλα που είχα ζεστάνει. Τελευταία το πίνει όλο και δεν μου μένει για να βγάλω.

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα μανούλες!!!! Very Happy

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα...Τι κάνουν τα μωράκια σας σήμερα?
Εμένα παίζει τώρα ο άντρας μου με τον μπέμπη και ο μικρός έχει ξεραθεί στα γέλια! Laughing
Εχει αρχίσει να γελάει δυνατά το μαιμουδάκι μου!
Χθες κιόλας τον είδα να βάζει το ποδαράκι του στο στόμα.Μεγαλώνουμε σιγά σιγά...

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κορίτσια και από εμάς!!
Εμείς ετοιμαζόμαστε για βολτίτσα,γιούχουυυ!!.
To γέλιο του μωρού μας Popi δεν είναι πια η πιο ωραία μελωδία??? Smile
Πραγματικά μ ένα μωρό αλλάζει όλη μας η ζωή,προς το καλύτερο φυσικά!!Μπορεί να είναι δύσκολα τον πρώτο καιρό,ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια αλλά τα καλύτερα έρχονται.Νιώθω ότι θα ξαναμάθω τον κόσμο από την αρχή,μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και αυτό με γεμίζει με χαρά και πολύ δύναμη.
Δεσποινάκι ευχαριστώ που μου απαντάς,έχω πολλές απορίες γενικώς,αχ,είμαι πολύ άπειρη μανούλα.Η αλήθεια είναι ότι τα ξέρω σαν τερλίκια ,φαντάστηκα τι ήταν αλλά ρώτησα για να βεβαιωθώ. Very Happy
Καλημέρα Deb,μάλλον δε σε ξέρω,εγώ είμαι η Εύη και έχω ένα αγοράκι που γεννήθηκε 19/9.
Καλή Κυριακή να έχετε κορίτσια!!!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια .εγω ξυπνησα με όρεξη το πρωι και έκανα μια πρασοτυροπητα που αρέσει πολυ στον άντρα μου. Δεσποινα τώρα τελευταία και εγω με το ζόρι μαζεύω γάλα για το βράδυ και στεναχωριεμαι μήπως δεν χορταινει εμένα όμως αυτο που με σώζει είναι ότι δεν ξυπνάει το βράδυ και έτσι αντλώ το περισσότερο το πρωι. Γενικά τώρα που η ανάγκη για γάλα του μωρού έχει αυξηθη φοβάμαι μήπως και δεν τον καλυπτω. Α και αυτο που μερικές φορές δεν το πίνει και πρέπει να το πεταξεις και εμένα με σκοτώνει αφου κάνω τόσο κόπο για να το συλεξω Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 10 654316

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalημερα και απο μενα. εμεις μολις ξανακοιμηθηκε και να κανω καμια δουλεια τωρα . ηδη μαγειρευω γιουβετσακι. Laughing

και εγω νιωθω τωρα τελευταια οτι δεν χορταινει γιαυτο γκρινιαζει. μπορει να ειναι και απο τα ουλα. ολοκληρο το χερι βαζει στο στομα.

http://otanexoesena.blogspot.gr/

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εννοείται ότι το γέλιο του μωρού είναι ο πιο ωραίος ήχος!!!Υπάρχουν στιγμές που χάνω την υπομονή μου με τον μπέμπη αλλά μόλις μου σκάσει ένα χαμόγελο τα έχω ξεχάσει όλα.
Πάντως δε νομίζω να μη χορταίνουν τα μωράκια σας μετά από τόσο καιρό που θηλαζετε.Εμένα κάποιες φορές τρώει για 5 λεπτά και μετά αρχίζει τη γκρίνια.
Κάπου διάβασα ότι όταν βγαίνουν τα δοντάκια πονάνε όταν τρώνε,οπότε μάλλον αυτό φταίει.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μένα μου κάνει κάτι περίεργα καμώματα στη διάρκεια του θηλασμού. Τουλάχιστον δεν είναι παιδί του πιπιλίσματος και ξέρω πότε τελειώνει ο θηλασμός.
Θηλάζει για πολύ λίγη ώρα πλέον. Έχει δυναμώσει και τραβάει γρήγορα, κανα 5-7λεπτο από κάθε στήθος και μετά αρχίζει να ωρύεται. Μόλις την σηκώσω σταματάει η γκρίνια. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ αυτό που με καθησυχάζει είναι ότι κοιμάται ήσυχα για πολλές ώρες και δεν γκρινιάζει γενικώς.
Γεια σου Δέσποινα! Χάθηκες! Τι κάνετε;

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τσα!!!!!!!!!!
τι κανετε αγαπες! <3

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πού σαι ρε κορίτσι; Τί κάνετε μαμά και μωράκι; Χαθήκανε όλες οι Αυγουστομανούλες και είναι κρίμα Crying or Very sad

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
afroad έγραψε:Πού σαι ρε κορίτσι; Τί κάνετε μαμά και μωράκι; Χαθήκανε όλες οι Αυγουστομανούλες και είναι κρίμα Crying or Very sad
εχεις δικιο αλλα με τρεχει ο ζουζουνος! να μας ζησουνε κοριτσι! <3 κουκλακι το μωρακι σου!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:
afroad έγραψε:Πού σαι ρε κορίτσι; Τί κάνετε μαμά και μωράκι; Χαθήκανε όλες οι Αυγουστομανούλες και είναι κρίμα Crying or Very sad
εχεις δικιο αλλα με τρεχει ο ζουζουνος! να μας ζησουνε κοριτσι! <3 κουκλακι το μωρακι σου!

Να πω πως δεν σε καταλαβαίνω θα ναι ψέμματα!!
Να μας ζήσουνε καλό μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera ki apo mena agapes....
Ti kanete????
Emeis prospathoume na vrasoume... Very Happy

Afroditaki m kane m aitisei filias sto fb vre agapi...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε καλώς τις φιλενάδες που έχουν τρεχάματα! Τι κάνετε κοπελιές; Εμείς πάντως τώρα κοιμόμαστε. Τελευταία η κυρία ξυπνάει και με το χτύπημα του τηλεφώνου. Μεγάλωσε και μάγκεψε. Κατάλαβες; Η σουσουράδα μας!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
OOOO despinaki m ti kaneis???
Slow einai sto enne???

Egw se ligo tha ts valw olous g ypno...
Exei poli kruo simera k prospathoume na vrasoume oloi mazi hahahah.... Very Happy

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Χαθήκαμε....όλες καλά; Εγώ σχολείο και ο μπέμπης με τον μπαμπά του στο σπίτι χουχουλιάζουν!

evi_72

Καλησπέρα κι από μένα
Είστε όλες καλά?Τα μωράκια σας?Εμείς πολύ γκρίνια ,μας άκουσε όλη η πολυκατοικία στις 5 το πρωί!!Σήμερα όλο αγκαλιά τον έχω,μόλις τον αφήσω λίγο κλαίει και όταν δεν τρώει ,έχει όλο το χεράκι στο στόμα και πιπιλάει με μεγάλη ευχαρίστηση!!τι γέλιο που έχει το ψυχούλι μου!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι, αυτό με το χεράκι το κάνει και ο δικός μου και έχει πολύ πλάκα!!!! Πιπιλάει με τρελή ευχαρίστηση και μάλιστα ρουφάει κιόλας και ακούγεται!!! Ειδικά όταν πεινάει ρουφάει σαν τρελός! Ρε κορίτσια, θέλω να τον ντύσω Αη-Βασίλη και να πάμε σε παππούδες και φίλους για κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων. Θα βρω στολή στα jumbo για τόσο μωρό; Πόσο έχει, ξέρει καμιά σας;

Deb

Deb
Καλημέρα!!!!!

Εύη όντως δεν έχουμε γνωριστεί!!Είμαι η Δέσποινα και έχω μία κορούλα που γεννήθηκε στις 22/9!!!

Εμείς επιτέλους εδώ και 4 μέρες κόψαμε το βραδινό γεύμα!!!Τρώμε 5 γεύματα την ημέρα!!!Το τελευταίο στις 21:30(και κατά τις 22:30 το πολύ έχουμε ξεραθεί) και το πρώτο στις 10:00 με 10:30!!Ευτυχώς στρώσαμε!!!!Βέβαια μετά από 8 γάλατα που άλλαξα βρήκα ένα να την χορταίνει και γι αυτό κοιμάται όλο το βράδυ!!!

Και εγώ θα την ντύσω για τα Χριστούγεννα και πήρα από τα jumbo σκουφάκι και καλτσάκια!!!Από ότι έχω δει έχει και για πολύ μικρά ολόσωμο φορμάκι αλλά τιμή δεν θυμάμαι,δεν είναι ακριβό όμως!!!

Εσείς τι κάνετε;;Πώς πάνε τα μπεμπάκια σας;

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!!
Εμένα βάζει τα 2 δάχτυλα στο στόμα (το ένα δεν του φτάνει) και μάλιστα πιπιλάει εναλλάξ μια το δεξί μια το αριστερό.
Επίσης από χθες όλο κοιτάει τον τοίχο και ξεκαρδίζεται στα γέλια.Τον θηλάζω,σηκώνει το κεφάλι του,κοιτάει τον τοίχο πίσω μου που είναι άδειος,δεν έχει κάτι κρεμασμένο και γελάει!!!
Βλέπω ότι όλες οι τρελομανούλες έχουμε το ίδιο βίτσιο τα Χριστούγεννα!!!Στα jumbo τα φορμάκια αγιος βασίλης έχουν γυρω στα 5-6 € (αν θυμάμαι καλα)
Εγώ στα πρώτα jumbo που πήγα δε μου άρεσε το φορμάκι.Ηταν ένα ξεθωριασμένο κόκκινο,σαν να έχει ξεβάψει στο πλυντήριο.
Στα δευτερα που πήγα δεν είχε για την ηλικία του.
Θα ξαναπάω σήμερα και θα σας πω.

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια και από εμάς
Ο μπεμπάκος απίστευτη γκρίνια χτες ,ευτυχώς θα πάμε παιδίατρο αύριο για τα εμβόλια του 3ου μήνα και θα δούμε τι γίνετε.Όλη μέρα κοιμήθηκε ελάχιστα,μόνο αγκαλιά και το βράδυ μετά το μπάνιο έριξε τρελλό κλάμα.Καλά ο γείτονας μας φαντάζομαι είναι έτοιμος να κάνει χαρακίρι--είναι εργένης--κάθε φορά που κλαίει το μωρό βάζει τέρμα μουσική,σε λίγες μέρες γεννάει και η αποκάτω του,τον βλέπω να μετακομίζει σύντομα,χαχαχαα.
Το περίεργο με το μωρό είναι ότι αρχίζει το κλάμα όταν προσπαθώ να τον σκουπίσω κάτω από τον λαιμό,στις δίπλες γιατί είχε κάνει κάτι σαν σύγκαμα πιο παλιά και από τότε προσέχω πάντα να τον στεγνώνω πολύ καλά και να του βάζω κεραλοιφή.Ε δε το αντέχει με τίποτα αυτό αλλά και εγώ τι να κάνω??Εσείς τι κάνετε βρε κορίτσια?βάζετε τίποτα εκεί?Πολύ ευαίσθητος μου βγήκε,ακόμη και στους καρπούς και στα μπουτάκια όλο κοκκινίλες είναι!!Μου βγάζει και κάτι γουλίτσες με κομμένο γάλα μέσα,για να δούμε τι είναι και αυτό πάλι.Το βράδυ βέβαια έπεσε ξερός μετά από τόσο κλάμα ,10 με 5 κοιμήθηκε τον τάισα κοιμισμένο και ξύπνησε 8 και,έκανε ρεκόρ ύπνου,10 ώρες!!!!!!!
Κατερίνα πολύ ωραία η ιδέα σου με την στολή και τα κάλαντα!! santa
Δέσποινα 3 μέρες έχουν διαφορά τα μωρά μας!
Πόπη ,εσείς πως τα πήγατε με τα εμβόλια του 3ου μήνα?σου έκανε καθόλου πυρετό,ανησυχία??
Διάβασα σήμερα στη βίβλο φροντίδας του μωρού ότι τα σάλια που βγάζουν στον 3 μήνα οφείλονται στην ωρίμανση των σιελογόνων αδένων!!!πωπω πόσα έγραψα,σταματάω Shocked

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γιατί τόση γκρίνια βρε Ευη?
Κι εμένα κοκκινίζει κάτω από το λαιμό και του βάζω ενυδατική λοσιον για μωράκια.Συνήθως του τη βάζω όταν θηλάζει γιατί τότε έχει τεντωμένο το λαιμό του.
Οταν βγάζει γουλίτσες κι εμένα έτσι φαίνονται.Σαν πολύ μικρά κομματάκια από γάλα.Νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό γιατί από την αρχή έτσι ήταν.Δεν είναι?
Εμείς γενικά με τα εμβόλια δεν έχουμε πρόβλημα.Το πιο πολύ που έχει κάνει είναι 37,2.Ούτε κάποια ιδιαίτερη ανυσηχία έχει.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη, αυτό που λες ότι βγάζει κοκκινίλες στους καρπούς και τα μπουτάκια μήπως είναι σαν ξηροδερμία; Η μεγάλη μου η κόρη από τον τρίτο μήνα έχει ατοπική δερματίτιδα. Είναι κάτι που παροουσιάζεται σε πολλά παιδάκια πλέον και προσέχουμε πολύ την ενυδάτωση που δέρματος.
Γουλίτσες με κομμένο γάλα μου βγάζει και μένα αλλά δεν έδωσα σημασία. Νομίζω ότι είναι έτσι κομμένο όταν οι γουλίτσες ακολουθούν μετά από πολύ ώρα από το φαγητό.
Δέσποινα, φβ έχεις; Αν έχεις στείλε μου το προφίλ σου με πμ για να σε προσθέσω στην ομαδούλα που κάναμε στο φβ.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε πέτυχα Πόπη...!
Εσύ φβ έχεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις