Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 30]

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εκλαψε πολύ ε?Ο καημένος...
Εγώ τον κάνω μπάνιο κανονικά και θερμόμετρο του βάζω όταν μου φανεί ζεστός ή αν γκρινιάζει.
Δεν χρειάζεται να του βάζεις και κάθε ώρα,μην είμαστε και υπερβολικές μανούλες!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ μετά το εμβόλιο κανονικά, δεν προσέχω κάτι ιδιαίτερα. Και μπάνιο έχει τύχει να τον κάνω. Κι εγώ πλέον μπάνιο δεν τον κάνω κάθε μέρα....κάθε 2 ή 3 μέρες ανάλογα. θερμόμετρο δεν του έχω βάλει ποτέ κορίτσια, δε μου έχει φανεί ποτέ ζεστός για να το χρησιμοποιήσω. Από ύπνο τα βράδια μια έτσι μια αλλιώς...χθες ας πούμε κοιμήθηκε 11.30-4 και μετά έφαγε, τον πήρε ο ύπνος στο στήθος φυσικά, αλλά μόλις τον άφηνα στο κρεβάτι του νιαούριζε. Προσπάθησα 4 φορές να τον βάλω στο κρεβάτι του ματαίως...στο τέλος επειδή ήμουνα κι εγώ ψόφια τον άφησα και κοιμήθηκε δίπλα μου στο κρεβάτι μου...δεν ήταν ήρεμος βέβαια, κουνιόταν συνέχεια οπότε εγώ δεν κοιμήθηκα από κει και μετά....τελικά κατά τις 7.30 ξύπνησε για τα καλά και είχε όρεξη τρελή για παιχνίδια κι εγώ χασμουριόμουν σαν τρελή!!!! Αχ!Αχ! Δε στρώνει με τίποτα ο ύπνος του το βράδυ...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε Κατερίνα τι τραβάς κι εσύ;
Υπομονή βρε κοπελιά. Που θα πάει, θα στρώσει.
Εγώ εδώ δεν κάνει να μιλάω μιας και η δικιά μου δεν ξυπνάει καθόλου μέσα στη νύχτα. Μόνο που τώρα τελευταία μας κάνει καμώματα μέχρι να κοιμηθεί. Γκρινιάζει χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να την ενοχλεί... αν όντως την ενοχλεί κάτι.

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια, σημερα θα σας πω τι εγινε με το μικρο. ο μπεμπουλης μας, λερωθηκε μεχρι τα αυτια. θ ασας πω την ιστορια να γελατε. πηγαμε σουπερ μαρκετ, τον μικρο τον ειχαμε στο καροτσι. καποια στιγμη στο ταμειο αρχισε και εκλανε και φυσικα τα εκανε, μετα. μολις μπηκαμ εστο αυτοκινητο λεω αντε να μην τον αλλαξω γιατι εχει πολυ κρυο θα παμε σπιτι. φευγοντας απο το σουπερ εκανε ξανα κακα του με πιεση,και μετα απο 2 λεπτα ξανα εκανε κακα του. εμεις πηγαιναμε στο σπιτι.αυτος καθοταν στο καρεκλακι και διαμαρτυροταν , αρχισε και κλαψουριζε σηκωνε τα χερια. με τα πολλα τον πηρα αγκαλια οσο οδηγουσε ο αντρασ μου. καποια στιγμη ετσι οπως τον κρατουσα αισθανομουν μια υγρασια στη μασχαλη του. σηκωσα το μπλουζακι και η υγρασια εγινε ακομα πιο εντονη. μετα εβαλα το χερι μου στο δερματακι του και επιασα τα (σκατα) του. αμαν τρελαθηκα, και ολα αυτα μεσα στο σκοταδι,στο 2 λεπτο πανω κοιμηθηκε. μολις φθασαμε θελαμε να τον ξυπνησουμε για να τον κανουμε μπανιο και δεν ξυπνουσε. καναμε φασαρια βαλαμε την τηλεοραση δυνατα, και αυτος κοιμοταν, με τα σκατα κολλημενα πανω του. μετα απο 20 λεπτα ξυπνησε και γελουσε. τον πηγα κατευθειαν μπανιο και τον ξεντυσα, τετοιο χεσιμο δεν εχω ξανα δει μεχρι τη μασχαλη ειχε φθασει ολα τα κακα του φυγανε απο πανω. τελοσπαντων πολλα ειπα. αντε καληνυχτα
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

http://otanexoesena.blogspot.gr/

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Very Happy Τι κάνετε αυτό το παγωμένο πρωινό?
Κι εμένα ο μικρός μου έχει ψιλοστρώσει στον ύπνο,κοιμάται 6 ώρες συνεχόμενα.
Pamicha χ@στηκε πατόκορφα ο μπέμπης ε?Εμένα κιόλας δε γκρινιάζει ποτέ όταν είναι λερωμένος.Αν δεν τον πάρω χαμπάρι θα μείνει βρωμιάρης.
Πάντως δεν ξέρω για τα δικά σας μωράκια,αλλά ο μπέμπης είχε πάρα πολλά αέρια από μικρός!Δεν περίμενα ότι τα μωρά μπορεί να κλάνουν τόσο πολύ!Σα μεγάλος ανθρωπος έκανε Laughing Εχει βελτιωθεί βέβαια τώρα αλλά ακόμα τα πετάει που και που και είναι και πολύ μυρωδάτα κιόλας pig

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κι από εμάς
Κι εδώ πολύ κρύο Πόπη,το πρωί είχε 0 βαθμούς στο μπαλκόνι .
Κορίτσια είδα απίστευτο όνειρο ,ότι μας ήρθε η Δεη 1200 ευρώ,μιλάμε σηκώθηκα πολύ ταραγμένη!!!Εφιάλτης κανονικός!!! Shocked
Ο μπεμπάκος χτες στις 4 το πρωί ,έβγαλε μια απίστευτη τσιρίδα και μετά γοερό κλάμα,με λαχτάρησε κανονικά,ευτυχώς που το κουνάκι του είναι δίπλα μας !Είναι απύρετος ,οπότε όλα καλά.Τώρα κοιμάται πάνω μου κλασσικά,έτσι και τον αφήσω κουνάκι αρχίζει σειρήνα.Τι θα τον κάνω,αχ!!Εχω κάνει απίστευτα μπράτσα και πλάτες (και τεράστιο κώλο αχαχαχαχα)!!!Τα κιλά συνεχίζουν και ανεβαίνουν,61,5 γυρισα από το μαιευτήριο και φτάνω αισίως τα 68!!Μπορώ και καλύτερα,που λέει και ο άντρας μου.
Κατερίνα σε καταλαβαίνω απόλυτα.4-6 το πρωί η χειρότερη ώρα .Εμένα κάθε βράδυ μου τα κάνει πριν τον ύπνο και ενίοτε και όταν τρώει τα ξημερώματα.Θηλάζει,τον παίρνει ύπνος,τον βάζω κουνάκι,κλάμα και μετά ξανά.Τουλάχιστον 3 φορές γίνεται αυτό.Στην τρίτη φoρά ευτυχώς ξεραίνεται.Χτες μου ερχόταν να κλάψω ειλικρινά.Δεν χωράμε στο κρεβάτι μας 3 αλλιώς θα έκανα και εγώ αυτό που κάνεις και εσύ.
Διάβασα που είπατε ότι τα κάνετε όλες μπάνιο 2-3 φορές και με προβληματίσατε.Θα κοιμάται άραγε το βράδυ όμως επειδή έχει μάθει σ αυτή τη ρουτίνα εννοώ μπάνιο και μασάζ κάθε μέρα?Θα το δοκιμάσω.
Pamicha ,μάλλον κρύωσε η κοιλίτσα σας,χαχαχαχα!!Φαντάζομαι γέλια η ταμίας όταν έκανε κλανίτσες!!Πάντως είναι εφιάλτης να προσπαθείς ν αλλάξεις πάνα (ειδικά με κακάκια)μέσα στο αυτοκίνητο!!Πρέπει να είσαι ζογκλέρ.
Πόπη και εμείς κλάνουμε απίστευτα,εμένα μου φαίνεται τόσο αστείο και γελάω και μετά γελάει και αυτό και το διασκεδάζουμε οικογενειακώς.
Κορίτσια πείτε καμμιά ιδέα για το πως τ απασχολείται όλη μέρα?
Α ,στην αγκαλιά σας τα βάζετε σαν να κάθονται ή είναι νωρίς?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi_72 στις Πεμ Δεκ 20, 2012 3:58 am, 1 φορά

evi_72

desT έγραψε:Αχ βρε Κατερίνα τι τραβάς κι εσύ;
Υπομονή βρε κοπελιά. Που θα πάει, θα στρώσει.
Εγώ εδώ δεν κάνει να μιλάω μιας και η δικιά μου δεν ξυπνάει καθόλου μέσα στη νύχτα. Μόνο που τώρα τελευταία μας κάνει καμώματα μέχρι να κοιμηθεί. Γκρινιάζει χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να την ενοχλεί... αν όντως την ενοχλεί κάτι.
Θα προσπαθήσω Δεσποινάκι να το ποστάρω εδώ ,να διαβάσεις κάτι ,το διάβασα χτες και μου άρεσε ,δεν ξέρω αν τα καταφέρω :
http://www.eimaimama.gr/2010/07/blog-post_28-13.html

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τον τελευταίο καιρό η ΔΕΗ έχει γίνει σε όλους μας εφιαλτης!Και δυστυχώς με τις καινούριες αυξήσεις που λένε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα!
Κι εγώ ενώ είχα χάσει κιλά,τώρα που είμαι όλη μέρα σπίτι όλο το φαγητό σκέφτομαι!Οτι δεν πήρα στην εγκυμοσύνη θα το πάρω τώρα Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 13953
Εγώ τον βάζω να κάθεται στην αγκαλιά μου,δεν του πολυαρέσει βέβαια.Ο γιατρός που τον ρώτησα μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Οσο περνάει ο καιρός κάθεται όλο και πιο πολύ μόνος του.Γλύφει τα χεράκια του και κοιτάει το ταβάνι.Οταν θέλει αγκαλίτσα,του τραγουδάω,πάμε μπροστά στον καθρέπτη και γελάμε και τον πάω βόλτα σε όλο το σπίτι.
Εχουμε διάφορα παιχνιδάκια αλλά δεν τον ενδιαφέρουν ακόμα.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς μπορώ να πω ότι είμαστε συνέχεια καθιστές. Όταν την πάρω αγκαλιά ξαπλωτή αρχίσει την γκρίνια. Επίσης της αρέσει να την έχω στο καναπέ να κάθεται στα πόδια μου και να κοιτάει μπροστά. Και το ριλάξ το έχω ανεβάσει λίγο ακόμα ώστε να φαίνεται σαν να κάθεται.
Το πως θα την απασχολήσω όλη μέρα είναι και για μένα θέμα. Κυρίως αγκαλιά. Αν την αφήσω πολύ ώρα στο ριλάξ αρχίζει η γκρίνια και συνήθως όταν είναι μόνη της. Αν είναι κάποιος κοντά της ξεχνιέται. Σε γενικές γραμμές είναι μεγάάάάάλη κουτσομπόλα.
Σήμερα πήγα στην παιδίατρο και έγραψα το εμβόλιο. Αν έχετε να γράψετε και σεις το επόμενο καλύτερα να το κάνετε τώρα. Τα φαρμακεία δέχονται ΕΟΠΠΥ. Cool Στην παιδίατρό μου έκανα ερώτηση αν υπάρχει γάλα να δοκιμάσω πέρα από αυτό που έχω και δεν το δέχεται και μου έδωσε ένα σωρό δείγματα λογιών λογιών γάλατα. Όταν ήρθα στο σπίτι ξύπνησε και παρόλο που την είχα ταΐσει πριν από μία ώρα την έκανα ένα γάλα και .... το δέχτηκε. Κορίτσια φαρμακώθηκα. Το μωρό μου πεινάει. Μάλλον είχα δίκιο τελικά και ίσως γι' αυτό να χάλασε ο ύπνος της στη διάρκεια της ημέρας τελευταία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να αυξήσω την παραγωγή μου επειγόντως.

evi_72

desT έγραψε:Εμείς μπορώ να πω ότι είμαστε συνέχεια καθιστές. Όταν την πάρω αγκαλιά ξαπλωτή αρχίσει την γκρίνια. Επίσης της αρέσει να την έχω στο καναπέ να κάθεται στα πόδια μου και να κοιτάει μπροστά. Και το ριλάξ το έχω ανεβάσει λίγο ακόμα ώστε να φαίνεται σαν να κάθεται.
Το πως θα την απασχολήσω όλη μέρα είναι και για μένα θέμα. Κυρίως αγκαλιά. Αν την αφήσω πολύ ώρα στο ριλάξ αρχίζει η γκρίνια και συνήθως όταν είναι μόνη της. Αν είναι κάποιος κοντά της ξεχνιέται. Σε γενικές γραμμές είναι μεγάάάάάλη κουτσομπόλα.
Σήμερα πήγα στην παιδίατρο και έγραψα το εμβόλιο. Αν έχετε να γράψετε και σεις το επόμενο καλύτερα να το κάνετε τώρα. Τα φαρμακεία δέχονται ΕΟΠΠΥ. Cool Στην παιδίατρό μου έκανα ερώτηση αν υπάρχει γάλα να δοκιμάσω πέρα από αυτό που έχω και δεν το δέχεται και μου έδωσε ένα σωρό δείγματα λογιών λογιών γάλατα. Όταν ήρθα στο σπίτι ξύπνησε και παρόλο που την είχα ταΐσει πριν από μία ώρα την έκανα ένα γάλα και .... το δέχτηκε. Κορίτσια φαρμακώθηκα. Το μωρό μου πεινάει. Μάλλον είχα δίκιο τελικά και ίσως γι' αυτό να χάλασε ο ύπνος της στη διάρκεια της ημέρας τελευταία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να αυξήσω την παραγωγή μου επειγόντως.
http://www.lllgreece.org/symbouloi

evi_72

desT έγραψε:Εμείς μπορώ να πω ότι είμαστε συνέχεια καθιστές. Όταν την πάρω αγκαλιά ξαπλωτή αρχίσει την γκρίνια. Επίσης της αρέσει να την έχω στο καναπέ να κάθεται στα πόδια μου και να κοιτάει μπροστά. Και το ριλάξ το έχω ανεβάσει λίγο ακόμα ώστε να φαίνεται σαν να κάθεται.
http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%AE-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85/

evi_72

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αυξήσεις την παραγωγή σου είναι να βάζεις το μωρό πιο συχνά στο στήθος.
Εγώ θα σου έλεγα να μην της ξαναδώσεις ξένο γάλα γιατί στο τέλος θα μειωθεί σίγουρα το δικό σου.
Το μητρικό γάλα είναι πιο ευπεπτο γι αυτό και τρώνε πιο συχνά τα μωράκια.
Είμαι σίγουρη ότι αν δώσω κι εγώ στο δικό μου ξένο γάλα θα το πιει.Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε χορταίνει με το δικό μου.Απλά τρώει λίγο και συχνά.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Δέσποινα μην αγχώνεσαι! Και ο δικός μου ακόμα και φαγωμένος να είναι αν του δώσω ξανά στήθος θα ξαναφάει σίγουρα! Είναι λαίμαργος ο φαγάνας μου!!! Δε σημαίνει αυτό ότι δε χορταίνει ή ότι δε φτάνει το γάλα!!! Ίσως να περνάει κάποια φάση ταχείας ανάπτυξης η μικρή σου...ποιος ξέρει! μην αγχώνεσαι όμως γιατί είναι οτι χειρότερο μπορείς να κάνεις!!! Ήρεμα απλά πρόσφερέ της στο στήθος σου πιο συχνά! Ξέρει αυτή τη δουλειά της...κι εσύ απλά απόλαυσέ το χωρίς άλλες σκέψεις και διλήμματα...άσε το ξένο γάλα, ξέχνα το! Αν δεν υπήρχε τι θα έκανες; Θα τη θήλαζες όσο ήθελε....ε, αυτό κάνε!!!! Κι από μας όοοοοοοοση υποστήριξη θες!!! Very Happy Very Happy
Και ο δικός μου τρελαίνεται να κάθεται στον ποπό του, είτε στην αγκαλιά μας είτε στον καναπέ με μαξιλάρια να τον στηρίζουν! Και αφού η παιδίατρος έδωσε το οκ (κρατάει πολύ καλά το κεφάλι του εδώ και καιρό και έχει γενικά πολύ καλό έλεγχο του σώματός του, κάνει ραχιαίους όταν είναι ξαπλωμένος κανονικά) τον βάζω να κάθεται όταν θέλει! Κατά τα άλλα, κάθεται μόνος του αρκετή ώρα ξαπλωμένος και μιλάει μετα φώτα, με το παιχνίδια του, με το υφασμάτινο βιβλιαράκι του, με την τηλεόραση, με το ριχτάρι του καναπέ....γενικά όλη την ώρα κάνει ήχους και βγάζει κραυγές. Όταν του μιλάς δε κάνει σα να απαντάει...έχει πολύ πλάκα! Και στο ρηλάξ του κάθεται και παίζει με τα κρεμαστά παιχνιδάκια του. Ως συνήθως κάθομαι κάτω στο χαλί και αυτός ξαπλωμένος στον καναπέ και παίζουμε. Τον γαργαλάω και γελάει, του μιλάω και μου "απαντάει", τραγουδάω και με κοιτάει και χαμογελάει, κάνουμε "πάει λαγός να πιει νερό κτλ..." και ξεκαρδίζεται, κάνω ότι του τρώω την κοιλίτσα και τέτοια!!! Και όταν τον βάζω στο ρηλάξ και μετά από αρκετή ώρα κουραστεί μόνος πάω μπροστά του, βάζω μουσική και χορεύω ή τραγουδάω και ξεκαρδίζεται! Τα ίδια και ο άντρας μου...σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα παιχνίδια μας! Αγαπημένος του φιλαράκος είναι ο αγκαλίτσας...του μιλάει συνέχεια. Τώρα για τις γιορτές οι γονείς μου του πήραν δώρο γυμναστήριο...θα το χρησιμοποιήσουμε και θα σας πω αποτελέσματα...

evi_72

Καλησπέρα κορίτσια Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 215994
Πολύ κρύο σήμερα!!!Πως είστε?
Ο μπεμπούλης μου σα να άρχισε να στρώνει λιγάκι,το βράδυ κοιμήθηκε σχεδόν 9 ώρες και σήμερα κοιμήθηκε 1 με 2 και μπόρεσα και έκανα καμμία δουλίτσα της προκοπής.Πιο πριν τον είχα μέσα στο mei tai και τον πήρε ο ύπνος εκεί---μ εχει σώσει αυτός ο μάρσιππος--- και προσπαθούσα να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω,λέμε τώωρα.Με το ένα χέρι κρατούσα το κεφάλι του για προστασία και με το άλλο τη σφουγγ/στρα!!Τώρα με πονάει το χέρι βέβαια,χαχαχααααα,σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα!!!
Δε σας είπα τα νέα,χτες έβαψα τα μαλλιά μου!Μετά από 1 χρόνο άβαφα,φανταστείτε θέαμα ,σε κατάξανθα μακριά μαλλιά ,ενός χρόνου καστανή ρίζα,μαύρο χάλι ήμουν.Εκανα ξανθές ανταύγειες και όταν τα είδα στον καθρέφτη ,σοκαρίστηκα !!!!!Φοβήθηκα μήπως με δει το μωρό και τρομάξει.Ευτυχώς όταν με είδε γελούσε το ψυχούλι μου! Very Happy
Κατερίνα τι ωραία που τα περιέγραψες,και εγώ αυτά περίπου του κάνω,τον πάω από την αλλαξιέρα στο ρηλάξ ,μετά στο γυμναστήριο στον καναπέ και πάλι από την αρχή.Του τραγουδάω το "χαρωπά τα 2 μου χέρια " και χτυπάω παλαμάκια και εντυπωσιάζεται!!!
Ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο αν κάνει να τον βάζω σα να κάθεται και από αυτά που γράφεις δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα τι να κάνω εγώ.Τον βάζω μπρούμυτα και δε θέλει καθόλου,σηκώνει όμως το κεφάλι του και κοιτάει και μετά ουρλιάζει.Τι εννοείς όταν λες ότι έχει έλεγχο του σώματος?Σ εμάς ,όταν τον έχουμε αγκαλιά όρθιο ,μερικές φορές ψιλοκουτουλάει το κεφάλι του όπου βρει,μυτη,στόμα,ο καημενούλης!Άρα δε το ελέγχει ακόμη ε??Όταν πάμε παιδίατρο αμνησία παθαίνω.Ευτυχώς που έχω και εσάς και τα συζητάμε!!
Πάντως το καλύτερο μας κορίτσια είναι το μπάνιο,πραγματικά η ώρα του παιδιού!!Τι κλωτσιές ρίχνει,τι γέλια με φωνή,τι κραυγούλες,είναι απόλαυση,ψυχοθεραπεία τελείως(για μένα)!!!Αυτή είναι η πραγματική ευτυχία,τέλος!όλα τ άλλα είναι ανούσια.Δεσποινάκι αν το διαβάζεις αυτό ,πέσμου ότι τα καλύτερα έρχονται να χαρώ..
Τώρα γράφω με το δεξί στο laptop και με το αριστερό τον κρατάω αγκαλιά και κοιμάται πάνω στον ώμο μου,μάγουλο με μάγουλο,αχχχχχχ τι έχω πάθει!!!!!έρωτα????Κορίτσια είστε έτσι και εσείς??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi_72 στις Παρ Δεκ 21, 2012 5:52 am, 1 φορά

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ετσι είναι...έρωτας!!!Αν μου λέγανε πριν 2 χρόνια ότι θα έχει αλλάξει έτσι η ζωή μου και θα ήμουν τρελά ερωτευμένη με τον μπέμπη,δε θα το πίστευα!!!
Κι εμάς το μπάνιο είναι η αγαπημένη του ώρα αλλά τώρα τελευταία έχει αρχίσει και κουνιεται πολύ,κάνει σα βατραχάκι μέσα στο μπανάκι του και μας δυσκολεύει!
Στην εγκυμοσύνη δεν τα έβαφες τα μαλλιά Ευη?Νομίζω ότι επιτρέπεται.Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση αλλά δεν τα βάφω και δεν ξέρω.
Κάνει να τον βάζεις να κάθεται αλλά για λίγη ώρα.Δε νομίζω να αντέξει και πολύ γιατί κι εμένα μετά από ενα-δυο λεπτά αρχίζει και γκρινιάζει.

evi_72

popi_dim έγραψε:Ετσι είναι...έρωτας!!!Αν μου λέγανε πριν 2 χρόνια ότι θα έχει αλλάξει έτσι η ζωή μου και θα ήμουν τρελά ερωτευμένη με τον μπέμπη,δε θα το πίστευα!!!
Κι εμάς το μπάνιο είναι η αγαπημένη του ώρα αλλά τώρα τελευταία έχει αρχίσει και κουνιεται πολύ,κάνει σα βατραχάκι μέσα στο μπανάκι του και μας δυσκολεύει!
Στην εγκυμοσύνη δεν τα έβαφες τα μαλλιά Ευη?Νομίζω ότι επιτρέπεται.Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση αλλά δεν τα βάφω και δεν ξέρω.
Κάνει να τον βάζεις να κάθεται αλλά για λίγη ώρα.Δε νομίζω να αντέξει και πολύ γιατί κι εμένα μετά από ενα-δυο λεπτά αρχίζει και γκρινιάζει.
Εχει στο Λητώ ένα στρωματάκι που βάζεις το μωρό εκεί και επιπλέει ,ίσως σε βοηθούσε.Εγώ έχω μπανιέρα με θέση που ακουμπάει και ευτυχώς κάπως στριμώχνεται.Σε λίγο καιρό βέβαια,είμαι σίγουρη ότι θα φεύγει ή δεξιά ή αριστερα από τα κλωτσίδια!!
Δεν τα έβαψα καθόλου,ήταν ευκαιρία να τα ξεκουράσω,τα βάφω 22 χρόνια,από τα 18!!Οι γιατροί συνήθως δεν αφήνουν στο 1ο τρίμηνο να τα βάψεις,την περίοδο της οργανογένεσης.Μετά ή ανταύγειες ή φυτική βαφή καλύτερα για να μην απορροφώνται χημικές ουσίες από το τριχωτό της κεφαλής.Όλα θεωρητικά βέβαια..

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για το μπανάκι μόλις αρχίσουν τα μωράκια να κάθονται πάρτε το καθισματάκι που μπαίνει στη μπανιέρα. Εμένα στο γιο μου αυτό με βόλεψε. Δείτε φβ να καταλάβετε τι εννοώ.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!! Σας έχασα λιγάκι αυτές τις μέρες. Μόνο λίγο στο facebook μπαίνω. Βγάζουμε δοντάκια και κλαίμε όλοι μαζί... Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 534787 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 534787 μας έχει τεντώσει η μικρή, έχει 2 γραμμούλες απο κάτω έτοιμες να σκάσουνε.
Δέσποινα είχα και εγώ ένα θέμα ένα διάστημα με την παραγωγή, σαν να ένιωθα άδεια. Πήρα ένα τσάι θηλασμού της weleda, και έπινα 3 κούπες τη μέρα απο αυτό, μπύρες χωρίς αλκοόλ, έτρωγα κουάκερ και όλη μέρα το μωρό στο στήθος και κατέληξα μετά απο 2 μέρες να βγάζω γάλα να ξεπρηστώ να μην πάθω μαστίτιδα. Τί απο αυτά βοήθησε δεν ξέρω αλλά την αύξησα την παραγωγή μου.
Φιλάκια πολλά!!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 417472 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 417472 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 417472

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια...
Ευη αυτό το στρωματάκι που λες το έχω και με έχει βολέψει πολύ.
Αλλά τώρα που μεγάλωσε ο γαιδαράκος δίνουμε μάχη στο μπανάκι του γιατί κουνιέται σα σβούρα!!!Πρέπει να φυτρώσω επιπλέον χέρια για να τον κρατάω και να μη βρεθεί με τα μούτρα μέσα στο νερό!
Δέσποινα ωραίο το καθισματάκι.Θα το σκεφτώ για αργότερα.Από που το πήρες?
Μαρία βγάζετε δοντάκια ε?Υπομονή...Υπάρχει νομίζω μια κρεμούλα για να την τρίβεις στα ούλα τους.Τη δοκίμασες μπας και την ανακουφίσει λιγάκι?

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
popi_dim έγραψε:
Μαρία βγάζετε δοντάκια ε?Υπομονή...Υπάρχει νομίζω μια κρεμούλα για να την τρίβεις στα ούλα τους.Τη δοκίμασες μπας και την ανακουφίσει λιγάκι?

Την δοκιμάσαμε αλλά δεν κάνει τίποτα, ντεπονάκι την δίνω το βράδυ πριν κοιμηθεί να ηρεμίσει και έχω και μια πετσετούλα που την βάζω στην κατάψηξη και την δαγκώνει.

evi_72

Καλημέρα κορίτσια
Πως είστε?Χτες έγραψα ολόκληρο κατεβατό και χάθηκε,αν είναι δυνατόν!!πως τα κατάφερα???
Σήμερα χαλάσαμε το πρόγραμμα μας,ξύπνησε στις 3 και στις 7,τον μάτιασα χαχαχαχα!!
Έχει αρχίσει πάλι όμως την ώρα που θηλάζει να βάζει και να βγάζει την θηλή κάνοντας το σώμα του προς τα πίσω με δύναμη σαν τόξο και να κλωτσάει ταυτόχρονα,μπρος πίσω όλη την ώρα .Με ενοχλεί απίστευτα,πονάω και μου φέρνει φοβερό εκνευρισμό αυτό το πράγμα ,ναυτία και τάση για εμετό.Ούτε στην αρχή με τους μαραθώνιους θηλασμούς και τις πληγές στις θηλές δεν είχα τέτοιο εκνευρισμό.
Έχει καμμιά από εσάς τέτοιο θέμα?
Επίσης ήθελα να ρωτήσω,βάζετε κάτι στις θηλές?Εγώ έβαζα την purelan,μετά διάβασα ότι δεν κάνει συνέχεια και έβαζα ελαιόλαδο,τώρα εδώ και καιρό βάζω κεραλοιφή.Γενικώς θέλω ν απαλλαγώ από τα επιθέματα και τις αλοιφές για να το κάνω λίγο πιο εύκολο αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.Κάθε φορά που θηλάζω σχεδόν τρέχει και από το άλλο και πάντα μετά από κάποια ώρα που θηλάζω νιώθω ενόχληση και θέλω κάτι να ανακουφιστώ.Τόση ευαισθησία,αμάν!!Και να πω ότι δεν αντέχω τον πόνο??ποτέ δε παίρνω παυσίπονα!!!!Αλλά αυτό δεν παλεύεται.Κορίτσια help!!!Πως νιώθετε εσείς?Σας είναι τόσο ευχάριστη εμπειρία ο θηλασμός και μόνο εγώ είμαι η "προβληματική"?? Rolling Eyes

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη, από τι φαίνεται έχεις ακόμα αρκετό γάλα. Εμένα το στήθος μου έχει ξεπρηστεί και έβγαλα εδώ και 2 βδομάδες περίπου εντελώς το σουτιέν μέσα στο σπίτι. Είμαι από τις τυχερές που δεν ερεθίστηκαν ποτέ οι θηλές μου. Έχω ακούσει κι εγώ για την κεραλοιφή αλλά θέλει καλό ξέπλυμα πριν το θηλασμό.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είμαι κι εγώ από τις τυχερές που δεν ερεθίστηκαν ποτέ οι θηλές!!! Μέχρι περίπου τους 2,5 μήνες το γάλα έτρεχε άθφονο και από τα δύο στήθη!!! Τα επιθέματα δεν έκαναν τίποτα!!! Τα φορούσα δύο-δύο και πάλι γινόμουν μούσκεμα μέσα σε καναδυό ώρες!!! Κυκλοφορούσα με πετσέτες έξτρα απορροφητικές στο τέλος!!! Είχα γεμίσει παντού γάλα!!! Και αν καθυστερούσε λίγο ο μπέμπης να φάει το γάλα εκτοξευόταν παντού σα συντριβάνι!!! Πολύ γέλιο!!!! Άσε που την ώρα που θήλαζε από το ένα στήθος από το άλλο έτρεχε βρύση!!!Εδώ και κανένα μήνα έχει ρυθμιστεί η ροή, βέβαια απαραίτητα φοράω επιθέματα, αλλιώς γίνομαι χάλια! Το βράδυ αν δεν ξυπνήσει ο μπέμπης για φαγητό και πάλι έχουμε φαινόμενα συντριβανιού και πολλές φορές μουσκεύονται και πάλι τα επιθέματα, αλλά σε καμία περίπτωση όπως τον πρώτο καιρό! Δόξα το Θεό από γάλα καλά πάμε!!!

evi_72

Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 215994 Καλημέρα κορίτσια Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 12 215994
Χρόνια πολλά ,Καλά Χριστούγεννα ,καλά να περάσετε με τις οικογένειες σας ,τις γιορτινές αυτές μέρες! santa

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις