Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 30]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά μανούλες!
Δεν μπαίνω συχνά αυτές τις μέρες. Έχω όλα τα παιδιά στο σπίτι (including my husband Razz ) και δυσκολεύομαι!
Φιλιά σε όλες!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΣΥΧΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Λίγο καθηστερημένα αλλά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!
Εμείς βαφτίσαμε την Ασπασούλα μας εχθές!! Όλα πήγαν πολύ καλά, μαμά και νονός πολύ αγχωμένοι, η μικρούλα μας έκλαψε σε λογικά πλαίσια κατα βάση ήταν καλό κορίτσι. Θα ανεβάσω φωτο στο fb σύντομα.
Τώρα κάθομαι πίνω ένα καφεδάκι για να ξεκινησω το συμμάζεμα....
Φιλάκια πολλά!!!!!!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα σε ολες σας κ στα παιδακια σας!δε μπαινω συχνα γιατι μου χει παρει τα μυαλα η μπεμπα κ οληηηηη την ωρα χαζολογαω μαζι της!ευχομε να εχετε υπεροχες γιορτες καλη πρωτοχρονια με αγαπη υγεια κ ευτυχια και μια ακομα ευχη....Με γεματο πιρτοφολι!!!!! Very Happy Razz santa

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλή χρονιά μαμάδες και μπεμπάκια!

Αλήθεια ξεκουραστήκατε στις "διακοπές"; Προσωπικά εγώ πάντως κάθε άλλο παρά διακοπές κάνω. Όπως ανέφερα και μερικές μέρες πριν με όλα τα "παιδιά" στο σπίτι τα νεύρα έχουν γίνει κρόσια. Η Ιουλία είναι η πιο φρόνιμη. Δε με ταλαιπωρεί καθόλου. Με το θηλασμό δεν έχουμε πρόβλημα. Έχω καθιερώσει τον γλυκάνισο σαν ρόφημα και τρώω και κουάκερ τα περισσότερα πρωινά.
Το χειρότερο μου στις γιορτές είναι που αρρώστησε ο μεσαίος μου με γαστρεντερίδα τη 2η μέρα των Χριστουγέννων με ψηλό πυρετό και διάρροια (ευτυχώς χωρίς εμετούς) και ακόμα τρέχει στην τουαλέτα ο καημένος. Κλειστήκαμε 1 βδομάδα τώρα στο σπίτι. Που να τον πάω με τέτοιο κ@λ@; Δόξα τω Θεώ δεν κόλλησε κανείς άλλος.
Σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο 2013 και να απολαύσετε όλες τις μωρουδιακές σας στιγμές. Και γιατί όχι να σας βρει το τέλος του χρόνου και με ακόμα ένα μπεμπάκι στη κοιλίτσα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!!!!!!!! Στη βράση κολλάει το σίδερο. Razz Razz
Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 13 417472

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλή Χρονιά!!! Με πολλά παιδικά χαμόγελα!!!!

Σας κράτησε πολύ η γαστρεντερίτιδα,ε;

Εμείς είχαμε τρεξίματα με τη βάφτιση και μετά απο 3 μέρες έκανα και πάρτυ γενεθλίων τον μεγάλο μου, και μόλις είπα μετά την πρωτοχρονιά θα ξεκουραστώ με ήρθε και περίοδος πρώτη φορά με πολύ αίμα. Δεν πειράζει όμως τις ευχαριστήθηκα αυτές τις μέρες.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Χρόνια πολλά σε όλες!!! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!!! Πως περάσατε τις γιορτές; Εμείς λείπαμε όλες τις μέρες (από παραμονή Χριστουγέννων μέχρι χθες) στο πατρικό μου στο χωριό! Περάσαμε πολύ ωραία και οι γονείς μου ευχαριστήθηκαν τον μπέμπη και αυτός τους παππούδες του!!! Ξεκουράστηκα κι εγώ λίγο περισσότερο, κάναμε και τις βόλτες μας σε συγγενείς, φίλους, στην Ονειρούπολη στη Δράμα, κτλ... Το μόνο άσχημο ήταν το τρελό βραδινό ξενύχτι που τραβήξαμε, γιατί ο μπέμπης τα περισσότερα βράδια ξυπνούσε ανά μισή ή ανά μία ώρα!!! Αφήστε...δράμα!!! Ευτυχώς το πρωί η το απόγευμα τον κρατούσαν λίγο οι γονείς μου και ξεκουραζόμασταν λιγάκι εγώ και ο μπαμπάς του. Μας ψόφησε πάντως!!! Αν εξαιρέσεις το ξενύχτι όμως ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, μιας και ήταν τα πρώτα μας αγκαλιά με το μωρό μας!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά οι διακοπές Κατερίνα! Όπως θα έπρεπε να είναι.
Επιτέλους ξεκίνησαν τα σχολεία σήμερα. Ανακούφιση!!!!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια κ απο μενα κ χρονια πολλα!βαφτισια διαβαζω να χαιρεσε το ζουζουνι σου με το πλεον ονοματακι του περαστικα σε οσες ειχαν αρρωστησει κ στα παιδακια σας!εμας μας μπηκε ο χρονος με κολικους αλλα δε πειραζει ευτυχως μας περασαν οι κολικοι κ τωρα μας ριζωνουν τα δοντακια κ εχουμε φαγουριτσαααα...ουφ!ειναι δυσκολο να εισαι μαμα αλλα δε πειραζει λατρςυω τη μπουμπου μου απλα οταν μεγαλωσει θα της πω οτι μου χρωσταει ενσημα βαρεα ανθυγειηνα!!!χαχαχαχαχαχα!!!! Razz Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 13 654316

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχούλα, ευτυχώς να λες που είσαι νέα και έχεις ακόμα αντοχές.
Να την χαίρεσαι όσο περισσότερο μπορείς. Θα απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις ότι μετά από χρόνια δεν θα μπορείς να την φέρεις στη μνήμη σου χωρίς να δεις μια φωτογραφία ή κάποιο βίντεο. Προσπαθώ να θυμηθώ τα μεγάλα μου και πραγματικά μου είναι δύσκολο. Γι' αυτό σας λέω να τραβάτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Ευχούλα, ευτυχώς να λες που είσαι νέα και έχεις ακόμα αντοχές.
Να την χαίρεσαι όσο περισσότερο μπορείς. Θα απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις ότι μετά από χρόνια δεν θα μπορείς να την φέρεις στη μνήμη σου χωρίς να δεις μια φωτογραφία ή κάποιο βίντεο. Προσπαθώ να θυμηθώ τα μεγάλα μου και πραγματικά μου είναι δύσκολο. Γι' αυτό σας λέω να τραβάτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο.
καλημερα!!!ποσο δικιο εχεις!!!την εχω βιντεο κ φωτογραφιες απο νεογεννητο μιας ωρας κ συνεχεια απαθανατιζω καθε στγμη!ειστε ολες καλα;εμεις μια χαρα μονο λιγη γκρινια για τα δοντακια αλλα με αγκαλιτσα μαμαδιστικη κ λιγα χαδια μας περνανε ολα!εδω εχει κρυο στο χωριο το πρωι στις 7 ειχαμε -4 αλλα ευτυχως στο σπιτι ειμαστε ζεστα!τη καλημερα μου σε οοοολες τις μανουλες ευχομε να εχετε μια ομορφη μερα με τα παιδακια σας!

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μανουλες ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΣΑς ΠΩ Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟς ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΧΤΕς ΠΑΛΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΑΠΟ 3 ΜΕ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΤΙ ΣΤΗΘΟς ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΤΣΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ .

ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΔΟΝΤΑΚΙΑ? ΜΗΠΩς ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ?

http://otanexoesena.blogspot.gr/

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

PAMICHA έγραψε:μανουλες ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΣΑς ΠΩ Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟς ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΧΤΕς ΠΑΛΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΑΠΟ 3 ΜΕ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΤΙ ΣΤΗΘΟς ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΤΣΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ .

ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΔΟΝΤΑΚΙΑ? ΜΗΠΩς ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ?

Αχ, τα καημενούλια, μακάρι να μπορούσαν να μας πουν τι τα ενοχλεί να τα ανακουφήσουμε. Κ εμένα πριν απο λίγες εβδομάδες μου το έκανε αυτό, πολύ τσιρίδα όμως, την πήγα στο γιατρό και αφού την είδε υγιή και χωρίς πρηζμένα ούλα είπε ότι καμιά φορά βλέπουν όνειρα και τρομάζουν και θέλουν απλά αγκαλιά να ηρεμίσουν. Πήγαινέ το και εσύ στο γιατρό να δεις τι θα σου πεί. Μακάρι να μην είναι τίποτα και να μην σας το ξανακάνει... Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 13 417472

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω κοριτσι . αυριο θΑ ΣΑς ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα το κάνει τώρα τελευταία ο μικρός, αλλά μάλλον είναι τα ούλα του είπε η γιατρός φαίνονται φουσκωμένα. Εμείς έχουμε άλλο θέμα...από την Παρασκευή έχει να κάνει κακάκιατη γιατρό και ζορίζεται ο καλός μου αλλά τίποτα....πονάει και η κοιλίτσα του μάλλον. Τα αέριά του μυρίζουν πολύ, αλλά από κακά τίποτα...Το απόγευμα θα τηλ στη γιατρό να δω τι θα μου πει...

evi_72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια,έγραψα τόσα και χάθηκε η δημοσίευση,είναι δυνατόν... Sad

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kkkk έγραψε:Κι εμένα το κάνει τώρα τελευταία ο μικρός, αλλά μάλλον είναι τα ούλα του είπε η γιατρός φαίνονται φουσκωμένα. Εμείς έχουμε άλλο θέμα...από την Παρασκευή έχει να κάνει κακάκιατη γιατρό και ζορίζεται ο καλός μου αλλά τίποτα....πονάει και η κοιλίτσα του μάλλον. Τα αέριά του μυρίζουν πολύ, αλλά από κακά τίποτα...Το απόγευμα θα τηλ στη γιατρό να δω τι θα μου πει...
Aχ μωρέ το καημενάκι! Δοκίμασες μπατονέτα με λαδάκι;

evi_72

kkkk έγραψε:Κι εμένα το κάνει τώρα τελευταία ο μικρός, αλλά μάλλον είναι τα ούλα του είπε η γιατρός φαίνονται φουσκωμένα. Εμείς έχουμε άλλο θέμα...από την Παρασκευή έχει να κάνει κακάκιατη γιατρό και ζορίζεται ο καλός μου αλλά τίποτα....πονάει και η κοιλίτσα του μάλλον. Τα αέριά του μυρίζουν πολύ, αλλά από κακά τίποτα...Το απόγευμα θα τηλ στη γιατρό να δω τι θα μου πει...
Καλησπέρα!!μια μέρα που έφαγα ακτινίδια,ο μπεμπάκος έκανε κακάκια 7 φορές--Αν θες --εκτός από αυτά που θα σου πει η παιδίατρος-- δοκίμασε και αυτό Very Happy

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι δοκίμασα λαδάκι. Έτσι έκανε την Παρασκευή το πρωί, αλλά από τότε τίποτα. Δε θέλω να το κάνω συνέχεια αυτό με τη μπατονέτα για να μη συνηθίσει και θέλει ερέθισμα για να κάνει κακά...Θα δοκιμάσω να φάω ακτινίδια -αν και είναι το μόνο φρούτο που δεν τρώω- μπας και γίνει τίποτα...ευχαριστώ κορίτσια... Very Happy

Ωχ....δεν έχω ακτινίδια!!!! Φτου!!!!!

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ koriτσια ΧΤΕς ΕΦΑΓΑ 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕς ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ? ΜΟΛΙς ΤΑ ΕΙΔΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑς ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ.

evi_72

PAMICHA έγραψε:ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ koriτσια ΧΤΕς ΕΦΑΓΑ 2 ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕς ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ? ΜΟΛΙς ΤΑ ΕΙΔΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑς ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ.

διάβασε αν θέλεις αυτό :

http://greekmoms.blogspot.gr/2011/07/blog-post_14.html

evi_72

Κατερίνα ,μπορείς επίσης να φας και ξερά δαμάσκηνα.Τα τρώω για πρωινό ,με βρώμη γιαούρτι και λίγο μέλι και δεν είχε ποτέ πρόβλημα ο μπεμπάκος.Ίσως να βοηθάει και η κεραλοιφή που του βάζω στο πωπουδάκι.
Δες αν θέλεις και αυτό το videaki,όταν σφίγγεται και γκρινιάζει ,τον βάζω σε αυτή την θέση και τον βοηθάει πολύ.
Νομίζω σου έχω ξαναπεί γι'αυτήν,απλά δεν ξέρω αν σου έδωσα να το καταλάβεις.

https://www.youtube.com/watch?v=j20B-c9-K3Q&feature=g-hist

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
διάβασε αν θέλεις αυτό :

http://greekmoms.blogspot.gr/2011/07/blog-post_14.html

ευχαριστω πολυ. ωραιο θεμα. το διαβασα

evi_72

..Ας ξαναγράψω ότι θυμηθώ από αυτά που έγραψα πριν ...
Είχα ξεκινήσει πολλές φορές να γράψω και ποτέ δεν το τελείωνα,ο σποράκος έχει γίνει πολύ απαιτητικός,θέλει συνέχεια αγκαλιά και βόλτα,αν κάθομαι γκρινιάζει και κλαίει.Όπου και να τον βάλω ,πάνω από 5 λεπτά δεν κάθεται ,τι θα κάνω??
Πείτε καμμία ιδέα κορίτσια να με βοηθήσετε!!Μετράω τις ώρες ανάποδα να γυρίσει ο άντρας μου από την δουλειά ,χαχαχα!!!
Κατά τ άλλα,η ευτυχία είναι απερίγραπτη.Είναι απίστευτα ωραίο το συναίσθημα να βλέπεις ένα πλασματάκι να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα..ανοίγει και απλώνει τα χεράκια του ,εκεί που τα είχε κλειστά και σφιγμένα συνέχεια,έχει αρχίσει να ξεκαρδίζεται με φωνή όταν τον γαργαλάς,αναγνωρίζει άτομα,γελάει και ανταποκρίνεται στους άλλους που του μιλάνε.
Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο,όλα αυτά που δεν τα είχα προσέξει και σκεφτεί ποτέ μου φαίνονται τόσο μαγικά,τόσο θεϊκά ,νιώθω τόσο τυχερή,τόσο ευλογημένη που τα ζω .
Όλα είναι με πολύ σοφία φτιαγμένα τελικά..
Άσχετο με τα παραπάνω :διάβασα λίγο από αυτό το βιβλίο "κοιμήσου παιδί μου" και απογοητεύτηκα..σύμφωνα με αυτό τίποτα δεν κάνω σωστά!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 13 679259

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΟΣΕς ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥς ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥς. ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙς ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ. 9 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ. ΜΟΥ ΦΥΓΕ Η ΜΕΣΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις