26 Απ: περιδεση τραχηλου Τρι Μάης 14, 2013 8:33 am
anni71
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλημερα!!! Αλλη μια μερα περασε! Μια μια τις μετραω και καθε μια που περναει ειναι κερδος!!! Μελενια δεν θελω να σε αγχωσω αλλα δεν ειμαστε σε θεση να περνουμε τα πραγματα αψιφηστα και να βγαζουμε μονες μας συμπερασματα!! Εννοειται πως πρεπει να παρεις το γιατρο σου τηλ. Εγω παντως οταν νοσηλευτηκα για 1 μηνα με συσπασεις δεν ειχα καταλαβει απο μονη μου την σοβαροτητα της καταστασης μου! Στον υπερηχο ομως φανηκε ποσο ευμεταβλητη ειναι η κατασταση με τον τραχηλο! Οταν εχεις ανεπαρκεια δεν ειναι μονο το μηκος αλλα και το ποσο μαλακος ειναι ο τραχηλος και αυτο πιστεψε με κανει το μηκος να αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη!!!!!
Bini μου περνω και εγω ο,τι ακριβως περνεις και εσυ απο συμπληρωματα συν ουτροτζεσταν γιουταπαρ ενεσεις ηπαρινης σαλοσπιρ και καθε μηνα εξετασεις και καλλιεργεια κολπικων υγρων! Με τοσα που καταπινω καθε μερα εχω και προβλημα με δυσπεψια και καουρες!Εσυ εισαι τωρα στη 19 εβδομαδα;Καλα υπολογιζω?? Εγω εχω ΠΗΤ 28 Αυγουστου.Εσυ ποτε? Οσο για αυτο που με ρωτησες 2 φορες εχασα προχωρημενη εγκυμοσυνη αλλα μονο την δευτερη ηταν απο ανεπαρκεια τραχηλου που δεν ειχαμε καταλαβει οτι υπαρχει. Καλο κουραγιο και να ειμαστε σε επικοινωνια...
Bini μου περνω και εγω ο,τι ακριβως περνεις και εσυ απο συμπληρωματα συν ουτροτζεσταν γιουταπαρ ενεσεις ηπαρινης σαλοσπιρ και καθε μηνα εξετασεις και καλλιεργεια κολπικων υγρων! Με τοσα που καταπινω καθε μερα εχω και προβλημα με δυσπεψια και καουρες!Εσυ εισαι τωρα στη 19 εβδομαδα;Καλα υπολογιζω?? Εγω εχω ΠΗΤ 28 Αυγουστου.Εσυ ποτε? Οσο για αυτο που με ρωτησες 2 φορες εχασα προχωρημενη εγκυμοσυνη αλλα μονο την δευτερη ηταν απο ανεπαρκεια τραχηλου που δεν ειχαμε καταλαβει οτι υπαρχει. Καλο κουραγιο και να ειμαστε σε επικοινωνια...