Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sofki έγραψε:Δυο ειναι οι απαντησεις για μενα...ειτε γιατι σηκωνονται ψηλα ειτε γιατι μα πανε στα ουρανια...διαλεξτε και παρτε Razz Razz

καλα,εσυ δεν παίζεσαι με τίποτα !!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ζωάκι

ζωάκι
Στον 8ο το αποφεύγουμε (το ελεύθερο φαντάζομαι) για τον ίδιο λόγο που το επιδιώκουμε στον 9ο;

καλά έχω πορωθεί με το science illustrated!

http://www.scienceillustrated.gr/?p=1892

discordia

discordia
στις τελευταιες εξετασεις που εκανα το χαρτι της συνταγης εγραφε εξι κ κατι ευρω οτι πρεπει να πληρωσω και οταν πηγα να τις κανω μετα απο 2-3 μερες επρεπε τελικα να πληρωσω εννια και κατι γιατι λεει ανεβηκαν οι τιμες γιατι ο εοπυυ δινει λιγοτερα....
εμενα ομως καθε μηνα οι κρατησεις κρατησεις. αλητες ειναι ρε ολοι. μην τσατιζεσαι, δεν τους αξιζει...

mpompiras

καλησπέρα κορίτσια μου....όπως καταλάβατε και από τις απαντήσεις μου, απαντούσα ενώ σας διάβαζα. τώρα τελείωσα ....

Σοφάκι μου άξιος , αξιος !!!!!!!!!! αλλα εξακολουθεις να εισαι τρελαρα ... * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109 * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 27 328109

Σμαρώ μου μπράβο για το δεντρακι σας, και εγω στολισα ...με την πρωτη ευκαιρια θα το βγαλω φωτο να το δειτε ...

Ζωιτσα μου πως εισαι ?? καλυτερα??? εισαι και μοναχουλα αν θυμαμαι καλα, ο αντρας σου ηρθε Ελλαδα ?? να προσεχεις μια που εισαι μονη σου ... και εμεις θα σου στελνουμε την αγαπη μας και μπολικα σοκολατακια καστανου ...WinkWinkWink

ζωάκι

ζωάκι
mpompiras έγραψε:

Ζωιτσα μου πως εισαι ?? καλυτερα??? εισαι και μοναχουλα αν θυμαμαι καλα, ο αντρας σου ηρθε Ελλαδα ?? να προσεχεις μια που εισαι μονη σου ... και εμεις θα σου στελνουμε την αγαπη μας και μπολικα σοκολατακια καστανου ...WinkWinkWink

Εξελίσσεται το κρύωμα κι αυτό είναι καλό!! Smile Τρώω και 2 μηλαράκια τώρα.. για τη χώνεψη! Smile

Ναι είμαι μοναχούλα! του λέω, ελπίζω να μη γεννήσω μέχρι να γυρίσεις!! (σε 3 μέρες!) .. καλά υπερέβαλλα λίγο για νιώσει τύψεις που φεύγει και μ'αφήνει!!
Και μόνο τα κάστανα να μου στείλετε εγώ θα είμαι υπερευχαριστημένη!! Smile Ευχαριστώ!! Smile
Και τώρα που το λέμε, θα βγω για αναζήτηση καστάνων αύριο μεθαύριο!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας πω κατι πολυ σοβαρο???????Βαριεμαι να παω να φαω....

ζωάκι

ζωάκι
Sofki έγραψε:Να σας πω κατι πολυ σοβαρο???????Βαριεμαι να παω να φαω....

Χαχαχα!! αν μας διαβάζει κανείς άσχετος με την εγκυμοσύνη θα νομίζει ότι έχουμε εμμονή με το φαγητό!!
Όχι κύριε άγνωστε που μας διαβάζεις τυχαία... δεν έχουμε εμμονή... κάποιος πρέπει να ταϊσει το παιδί μας!! αν δεν το κάνουμε εμείς τότε ποιος;

Εγώ είμαι μια χαρά τώρα.. δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει όμως! Σε καταλαβαίνω όμως! Πόσες φορές να ετοιμάσεις κάτι φαγώσιμο μέσα σε μία μέρα;;;!!

mpompiras

εγω παλι ποτε δε βαριεμαι οταν ειναι για φαι ...!!!!!!!!!!!!!

και εγω του κανω κατι τετοια του δικουμου για να εχει τυψεις ...χοχοχοοχοχ... ειμαστε ομως πανουργες παναθεμα μας !!!!!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα εγω σαλατα εχω και μπορει να γκρινιαξω να μου την φτιαξουν..να φαω βαριεμια...να μασουλαω... Razz Razz

ζωάκι

ζωάκι
Sofki έγραψε:Καλα εγω σαλατα εχω και μπορει να γκρινιαξω να μου την φτιαξουν..να φαω βαριεμια...να μασουλαω... Razz Razz

άρχισε να κάνεις εξάσκηση στις κρεμούλες της μικρής! λιώνε το φαγητό και κατέβαζέ το απλώς! Smile

ευτυχώς που έκανα εκείνο το ταψί γεμιστά χθες και εχω έτοιμο φαγητό εγώ!
πωπω αύριο εχω και νοσοκομείο και βαριέμαι... ευτχώς είναι αργά, στις 12.. οπότε δε θα φάω πολλές ώρες!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παλι νοσοκομειο?????

mpompiras

πας καθε εβδομαδα Ζωιτσα εεε??

κοριτσια , εγω την κανω σιγα σιγα ...παω να απλωσω τα ποδια μου , πιανομαι στον υπολογιστη ... ραντεβου αυριο το πρωι ...καλη συνεχεια , φιλακιαααααααααααααα

ζωάκι

ζωάκι
ναι ρε γαμώτο! κάθε βδομάδα! και την ερχόμενη βδομάδα που έχω και τον τελευταίο μεγάλο υπέρηχο, θα πάω 2 μέρες στη σειρά!!
Ας είναι.. 5-6 φορές έμειναν ακόμα! έχω κι έναν τρόπο να μετράω αντίστροφα ως το τέλος!

Καληνύχτα Ελενίτσα! καλή ξεκόυραση!!
κι εγώ έχω λιώσει όλη μέρα σήμερα!! βεβαια είμαι στο κρεβάτι και αλλάζω στάσεις συνέχεια, αλλά πάλι πιάστηκα..
έλεγα να δω καμιά ταινία αλλά δεν έχω τίποτα κατεβασμένο..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια τι κανετε?Εγω εχω τρελο πονοκεφαλο!
Παω να σας διαβασω αν τα καταφερω κ να επιστρεψω!

ζωάκι

ζωάκι
doritaki έγραψε:Κοριτσακια τι κανετε?Εγω εχω τρελο πονοκεφαλο!
Παω να σας διαβασω αν τα καταφερω κ να επιστρεψω!

Καλώς την!! πονοκέφαλο γιατί;
αν νιώθεις ότι θα αρρωστήσεις πάντως φυλάξου!! μην κάνεις το παλικαράκι όπως εμένα! Smile

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπετα κ απο εμενα! Εχθες περασα χαλια βραδυ! εκτος απο το οτι δεν με επαιρνε ο υπνος κατα τις δυο+ τα ξημερωματα προφανως ο μικρος ανεβηκε δεν ξερω κ απο εκεινη την ωρα κ μετα ημουν συνεχεια με εμμετους. Ο υπνος με πηρε με τα πολλα στις 9:30 ξυπνησα 12:00 παλι χαλια. Κ εκει που ελεγα οτι εφαγα λιγο ψωμακι κ ενιωσα καλυτερα το απογευματακι πηγαμε τζαμπο με τον αντρα μου κ κοριτσια κοντεψα να λιποθυμησω!ασπρισα ενιωσα να κοβονται χερια ποδια κ καθησα σε εναν παγκο απο πιατακια! πως δδν το σπασα! Ηρθαν τρια ατομα απο τα τζαμπο μου φερανε νερο κ με τριβανε κ συνηλθα καπως. Μου ειπανε μαλλον η πιεση...ρε κοριτσια παλι ζαλαδες κ εμμετους σε αυτον τον μηνα;αυτα δεν ειναι στην αρχη; Crying or Very sad

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:Καλησπετα κ απο εμενα! Εχθες περασα χαλια βραδυ! εκτος απο το οτι δεν με επαιρνε ο υπνος κατα τις δυο+ τα ξημερωματα προφανως ο μικρος ανεβηκε δεν ξερω κ απο εκεινη την ωρα κ μετα ημουν συνεχεια με εμμετους. Ο υπνος με πηρε με τα πολλα στις 9:30 ξυπνησα 12:00 παλι χαλια. Κ εκει που ελεγα οτι εφαγα λιγο ψωμακι κ ενιωσα καλυτερα το απογευματακι πηγαμε τζαμπο με τον αντρα μου κ κοριτσια κοντεψα να λιποθυμησω!ασπρισα ενιωσα να κοβονται χερια ποδια κ καθησα σε εναν παγκο απο πιατακια! πως δδν το σπασα! Ηρθαν τρια ατομα απο τα τζαμπο μου φερανε νερο κ με τριβανε κ συνηλθα καπως. Μου ειπανε μαλλον η πιεση...ρε κοριτσια παλι ζαλαδες κ εμμετους σε αυτον τον μηνα;αυτα δεν ειναι στην αρχη; Crying or Very sad

καλησπερα Ελενιτσα!
μολις τωρα μαζευτηκα κι εγω..
μηπως σου επεσε τιποτα ο αιματοκριτης?πω, πω, καλα να λες που δεν χτυπησες ασχημα τιποτα..ειχες κ στην αρχη εμμετους ε?εγω ευτυχως μονο ζαλαδες..λενε συμβαινει κι αυτο..τι να πω?
κι εγω χτες το βραδυ με την εφιδρωση ειχα μεγαλο θεμα..θα το συζητησω και με τον γιατρο, ρωτα τον κι εσυ, μηπως να κανεις καμια εξετασουλα τιποτα..

ζωάκι

ζωάκι
[quote="elenhtsa"]Καλησπετα κ απο εμενα! Εχθες περασα χαλια βραδυ! εκτος απο το οτι δεν με επαιρνε ο υπνος κατα τις δυο+ τα ξημερωματα προφανως ο μικρος ανεβηκε δεν ξερω κ απο εκεινη την ωρα κ μετα ημουν συνεχεια με εμμετους. Ο υπνος με πηρε με τα πολλα στις 9:30 ξυπνησα 12:00 παλι χαλια. Κ εκει που ελεγα οτι εφαγα λιγο ψωμακι κ ενιωσα καλυτερα το απογευματακι πηγαμε τζαμπο με τον αντρα μου κ κοριτσια κοντεψα να λιποθυμησω!ασπρισα ενιωσα να κοβονται χερια ποδια κ καθησα σε εναν παγκο απο πιατακια! πως δδν το σπασα! Ηρθαν τρια ατομα απο τα τζαμπο μου φερανε νερο κ με τριβανε κ συνηλθα καπως. Μου ειπανε μαλλον η πιεση...ρε κοριτσια παλι ζαλαδες κ εμμετους σε αυτον τον μηνα;αυτα δεν ειναι στην αρχη; Crying or Very sad [/quote

Ωχ! δεν πήρες τον γιατρό ένα τηλέφωνο; σίδηρο παίρνεις;
έχεις συχνά εμετούς δηλαδή;

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Κουκλες κλεινω να δω ταινιουλα!
What to Expect When You're Expecting
Φιλακια!

Το ειδαμε πριν αρκετο καιρο.Καλο ειναι.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Αν το καλοκαιρι παω την κορουλα μου σε συναυλια πειραζει???? scratch scratch scratch Embarassed Embarassed

Καθολου δεν πειραζει!Η ξαδερφη μου κ η νυφη της πηγαναν πιν λιγες μερες σε συναυλια μαζι με τα μωρακια τους που ειναι 4 μηνων!

ζωάκι

ζωάκι
Κοριτσάκια την κάνω κι από δω.. νωρίς νωρίς..
ελπίζω να με πάρει νωρίς το τραμ του μορφέα...
καλή σας νύχτα! τα λέμε αύριο!

Ελενίτσα ελπίζω να είσαι καλύτερα αύριο!! κοίταξ' το όμως! πες στο γιατρό.. ίσως έπεσε ο αιματοκρίτης σου που είναι και φυσικό!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
Φιλακια!

βασιζεται στο ομωνυμο βιβλιο..μου χε πει κι ο γιατρος μου να το διαβασω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλυνηχτα ζωη Wink εισαι κ μοναχουλα.. Crying or Very sad υπομονη!εγω παλι, νομιζω σε συναυλια δε θα την επαιρνα την μικρη..κι ο μπαμπας της ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
doritaki έγραψε:
Φιλακια!

Δεν ηξερα οτι υπαρχει κ βιβλιο...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
loukia_84 έγραψε:
doritaki έγραψε:
Φιλακια!

Δεν ηξερα οτι υπαρχει κ βιβλιο...

ναι, ναι, κι αρκετα κατατοπιστικο!ειδικα στην αρχη της εγκυμοσυνης σου λυνει πολλες αποριες..ειναι παγκοσμιο best seller, με μεγαααλο αριθμο εκδοσεων!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις