Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
213 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 213 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="ζωάκι"]
elenhtsa έγραψε:Καλησπετα κ απο εμενα! Εχθες περασα χαλια βραδυ! εκτος απο το οτι δεν με επαιρνε ο υπνος κατα τις δυο+ τα ξημερωματα προφανως ο μικρος ανεβηκε δεν ξερω κ απο εκεινη την ωρα κ μετα ημουν συνεχεια με εμμετους. Ο υπνος με πηρε με τα πολλα στις 9:30 ξυπνησα 12:00 παλι χαλια. Κ εκει που ελεγα οτι εφαγα λιγο ψωμακι κ ενιωσα καλυτερα το απογευματακι πηγαμε τζαμπο με τον αντρα μου κ κοριτσια κοντεψα να λιποθυμησω!ασπρισα ενιωσα να κοβονται χερια ποδια κ καθησα σε εναν παγκο απο πιατακια! πως δδν το σπασα! Ηρθαν τρια ατομα απο τα τζαμπο μου φερανε νερο κ με τριβανε κ συνηλθα καπως. Μου ειπανε μαλλον η πιεση...ρε κοριτσια παλι ζαλαδες κ εμμετους σε αυτον τον μηνα;αυτα δεν ειναι στην αρχη; Crying or Very sad [/quote

Ωχ! δεν πήρες τον γιατρό ένα τηλέφωνο; σίδηρο παίρνεις;
έχεις συχνά εμετούς δηλαδή;

οχι δεν ειχα εμμετους.πρωτη φορα οταν ημουν στον τεταρτο μηνα αλλα ολα το πρωτο τριμηνο ειχα πολλες ζαλαδες σε σημειο να πεφτω ξατω κ να τρεχει ο δικος μου!αλλα εμμετους οχι.ξερω οτι οι εμνετοι ειναι στο πρωτο τριμηνο για αυτο κ το ανεφερα.φευτερη φορα που ειχα ηταν στον εκτο μηνα μια φορα κ τωρα παλι εχθες.το ειχα πει στον γιατρο αλλα δεν θεωρησε οτι ειναι σοβαρο.
ο αιματοκριτης ειναι αλλο...ανεκαθεν ειχα σιδηροπενικη αναιμια αλλα ολο παραδοξως με την εγκυμοσυνη εφτιαξε κ χωρις σιδηρο!ο γιατρος δεν ειχε θεμα.στην τελ εξεταση ειχα 35 κ μου πε ενα σιδηρο την ημερα.ομως δεν το επαιρνα συστηματικα κ τωρα φοβαμαι μηπως ειναι αυτο.εχω την πεμπτη εξεταση!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον...Για να δουμε τι θυμαμαι...

Καταρχην δεν ξερω αν αρρωσταινω κ εγω Ζωιτσα.Κουραστηκα αρκετα σημερα.Εφυγα 11 απο το σπιτι κ γυρησα 3!Κ 4 πηγαμε κ στο ΚΕΠ με τον καλο μου να κανουμε αιτηση για τα απαραιτητα χαρτια για τη γεννα.Εχουν απεργεια κ τα δημαρχεια κ να δουμε ποτε θα τα ετοιμασουν!(Σμαρω εσυ τα μαζεψες?)Μετα ημουνι να κανω?Εβαλα κ θερμομετρο αλλα ειμαι οκ.

Αχ ξεχασα τι ηθελα να πω...

Α!Ναι.Αυτο με το φαι κ εγω το εχω.Εφαγα 2 τοστ κ πριν λιγο κ τωρα παλι πειναω!Ειχα κ καουρες οταν ξυπνησα.

Τα μελομακαρονα μαλλον την Πεμπτη θα τα κανω εγω.

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειπα να ξανω μπανακι κ αργησα...εφυγε η ζωη...καληνυχτα ζωη! εχεις κ νοσοκομειο αυριο...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εμμετο καθολου, με λυπηθηκε ο θεουλης!αλλα τον 2ο και σχεδον ολο τον 3ο μηνα υπεφερα απο τρελες ζαλαδες..οχι σε σημειο να λιποθυμαω αλλα ολη μερα ξαπλωμενη και να μην κατεβαινει και μπουκια..χαλια, μακαρι καμια εγκυουλα να μη το παθαινει..
μηπως ειναι αυτο βρε Ελενη μου τοτε, κι εγω πρωτο το σκεφτηκα..εγω ειδικα στο σιδηρο ειμαι πολυ επιμελης, για κατι ασβεστια και μαγνησια δεν πολυκοβομαι..εχω μπει σε προγραμμα ομως και τα παιρνω ολα κανονικα Rolling Eyes

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τον θηλασμο τι να πω...Κ εγω νομιζω οτι αν υπαρχει αναγκη να θηλασω εξω θα το κανω.Οσο για το καπνισμα ειναι εκνευριστικο!Ευτυχως οσες φορες πηγα για καφε αυτες τις μερες οι φιλες-φιλοι με σεβαστηκαν κ δεν καπνισαν.Καπνιζαν ομως οι διπλανοι!Οσο κ αν καθομουν στην γωνια του μαγαζιου η καπνα παντου παει!

Α!ΝΑ βαλεις φωτο με το δεντρακι σου Σμαρω.

Εμετο εκανα κ εγω την προηγουμενη βδομαδα λογω καουρας.Δεν ειναι στανταρ οτι εχουμε μονο στο 1ο 3μηνο.Καποιες εχουν κ στο τελος ή κ σε ολη την εγκυμοσυνη.Μηπως ομως σου επεσε η πιεση ή επαθες υπογλυκαιμια κ γι'αυτο η ταση λιποθυμιας?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε Δωρα σε ολες μας κατι φταιει τελικα..μακαρι να μην ειναι τιποτα ιωσεις και γριπες του καιρου..ας ελπισουμε οτι ειναι τα νινακια μας που καπως μας καταβαλλουν..βαραινουμε οσο να πεις, αλλαξε κι ο καιρος..πρεπει να ζεσταινουμε τις θερμοαποθηκες για δυο.. Wink
οσο για την πεινα, ασε..εγω ειδικα με τοστ δεν σταματαω ποτε.τα εκοψα εδω και λιγες μερες, πιο πολυ την ορεξη μου ανοιγουν παρα με χορταινουν..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:εγω εμμετο καθολου, με λυπηθηκε ο θεουλης!αλλα τον 2ο και σχεδον ολο τον 3ο μηνα υπεφερα απο τρελες ζαλαδες..οχι σε σημειο να λιποθυμαω αλλα ολη μερα ξαπλωμενη και να μην κατεβαινει και μπουκια..χαλια, μακαρι καμια εγκυουλα να μη το παθαινει..
μηπως ειναι αυτο βρε Ελενη μου τοτε, κι εγω πρωτο το σκεφτηκα..εγω ειδικα στο σιδηρο ειμαι πολυ επιμελης, για κατι ασβεστια και μαγνησια δεν πολυκοβομαι..εχω μπει σε προγραμμα ομως και τα παιρνω ολα κανονικα Rolling Eyes

εγω ασβεστιο δεν παιρνω...μου ειπε οτι αν μου γραψει κ συμπληρωνα θα βγαινει το ασβεστιο απο τα αυτια.ουτε μαγνησιο για την ωρα.
πωπω αυτο θα ειναι!ενα χαπι εχω κ εγω κ η γαιδουρα δεν...θα μου τα ψαλει...θα εχω 20 αιματοκριτη!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι ουτε μια φορα εμετο ουτε μια φορα ζαλαδα γενικα δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα μονο...και κατα καιρους που γκρινιαζω μην φανταστειτε οτι εχω τιποτα σοβαρο απλα να γκρινιαζω θελω!!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:Για τον θηλασμο τι να πω...Κ εγω νομιζω οτι αν υπαρχει αναγκη να θηλασω εξω θα το κανω.Οσο για το καπνισμα ειναι εκνευριστικο!Ευτυχως οσες φορες πηγα για καφε αυτες τις μερες οι φιλες-φιλοι με σεβαστηκαν κ δεν καπνισαν.Καπνιζαν ομως οι διπλανοι!Οσο κ αν καθομουν στην γωνια του μαγαζιου η καπνα παντου παει!

Α!ΝΑ βαλεις φωτο με το δεντρακι σου Σμαρω.

Εμετο εκανα κ εγω την προηγουμενη βδομαδα λογω καουρας.Δεν ειναι στανταρ οτι εχουμε μονο στο 1ο 3μηνο.Καποιες εχουν κ στο τελος ή κ σε ολη την εγκυμοσυνη.Μηπως ομως σου επεσε η πιεση ή επαθες υπογλυκαιμια κ γι'αυτο η ταση λιποθυμιας?

ολα μου περασαν απο το μυαλο...παιζει κ η υπογλυκαιμια...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κακως, κακως, κακως..κι εγω θα σε μαλωνα..επρεπε να περασεις απο ενα φαρμακειο να σου μετρησουν την πιεση..ξερω εγω?καμια ορθοστατικη υποτασζη τιποτα?ζοριστηκες τιποτα αυτες τις μερες?τεσπα, το καλυτερο ειναι να ρωτησεις και τον γιατρο σου..κι ισως και μια αιματολογικη.. Rolling Eyes

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως -στην παρουσα τουλαχιστον-νομιζω δε θα θηλαζα εξω..οχι απο ντροπη, αλιμονο, πιστευω απλα οτι οι κοινωνιες σημερα δεν ειναι ακομα "ετοιμες"..μην κοιτατε που τα συζηταμε εδω μεταξυ μας..δεν παυουμε να ειμαστε γυναικες κ αν μη τι αλλο μελλουσες μανουλες..εξω, ο κοσμος ειναι ακομα βαθια νυχτωμενος..το στηθος νομιζουν οτι ειναι λιπος που αποθηκευθηκε στο σημειο και απλα μας κανει πιο αισθησιακες.. No

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:κακως, κακως, κακως..κι εγω θα σε μαλωνα..επρεπε να περασεις απο ενα φαρμακειο να σου μετρησουν την πιεση..ξερω εγω?καμια ορθοστατικη υποτασζη τιποτα?ζοριστηκες τιποτα αυτες τις μερες?τεσπα, το καλυτερο ειναι να ρωτησεις και τον γιατρο σου..κι ισως και μια αιματολογικη.. Rolling Eyes

οσο για την αιματολογικη την πεμπτη!δυο μερουλες και...την παρασκευη γιατρουλης! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 28 654655 ετσι θα με φωναζει

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κι απο μενα κουκλιτσες μου!!

Σημερα παραδοξως ειχα την πιο γεματη μερα του τελευταιου μηνα. Δεν ημουν ουτε ενα λεπτο μονη μου, ολο ειχα καποιον για παρεα, και δεν με χαλασε!! Βαρεθηκα αυτην την μουγκα και την ξαπλα και σημερα εκτιμησα δεοντως την παρεουλα που ειχα!!

Αυριο περιμενω και αποτελεσματα απο την καλλιεργεια, αν και το τσουξιμο εχει υποχωρησει εντελως σημερα ολη μερα. Μπορει να μην ηταν κατι τελικα. Ελπιζω δλδ...

Α, οσον αφορα τον εμετο, κι εγω εκανα την προηγουμενη εβδομαδα, και γενικα αυτον τον μηνα. Αρα προφανως δεν ειναι συμπτωμα του πρωτου τριμηνου.

Και ειπαμε Σοφακι, το σεξ ειναι πολυ τζιζ θεμα εδω μεσα. Αν θελετε να διτηρησω την ψυχραιμια μου, αχ μην μιλατε για σεξ, σας παρακαλω... Mad Mad Mad Ουτε καλογερος να ηταν το παληκαρι μου, την βλεπω στο ματι του την στερηση... Πφφφφφ Sad Sad Sad

Αχ αυτα τα μελομακαρονα επισης θα με καταστρεψουν... Σημερα εφαγα 6 με πολλη αυτοσυγκρατηση.. Οικονομικη καταστροφη ειμαι με αυτα που τρωω

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Μιραντζελακι!
Ωραιο πραγμα η παρεα..κι απο εδω και περα θα ειναι και ακομα πιο απαραιτητη..πολυ κρυο, θα μας φαει η κλεισουρα.. Crying or Very sad
Επειδη κι εγω ειμαι καπως ευαισθητη στο πιπι μου, με πιανει καμια φορα τσουξιμο οταν πινω καφε αλλα αμελω να πιω νερο..μηπως αφυδατωθηκες τιποτα..

Και θα συμφωνησω απολυτα..μη μιλατε για σεξ.. * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 28 679259 λυπηθειτε μας..τους μεν που θελουν αλλα δεν μπορουν και τους δεν που μπορουν αλλα δεν θελουν..βασανα κι αυτα..!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα σε οσες εχουν απομεινει..αν ειστε φατσαμπουκ καλη συνεχεια κι απο εκει!! * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 28 417472

Mirantzela!

Mirantzela!
Ασε Λουκια μου ποναει η υποθεση σεξ... Αγνωστη λεξη και πραξη θα καταντησει σε λιγο...

Εμενα το τσουξιμο σταματησε οταν εκανα μερικες πλυσεις με χαμομηλι. Με βοηθησε παρα πολυ. Μπορει να ηταν κατι αλλο τελικα, και οχι ουρολοιμωξη

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ εγω ειχα ασταματητους εμετους τους 4 πρωτους μηνες!
Κ τωρα εχω γκρινια!!!!!!!!Δεν εχω συχνα πονοκεφαλο κ οταν με πιανει δεν την παλευω.Θελω κ πιτσα τωρα!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι η λεξη σεξ εδω μεσα..τζιζ...εγω μετα την γεννα θα ανοιξω το λεξικο μου φαινετσι
οσο για τον δικο μου δοκιμος κ αυτος! λιγο πριν το μοναστηρι

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:οχι η λεξη σεξ εδω μεσα..τζιζ...εγω μετα την γεννα θα ανοιξω το λεξικο μου φαινετσι
οσο για τον δικο μου δοκιμος κ αυτος! λιγο πριν το μοναστηρι

Κ εμεις μια απο τα ιδια κ μαλιστα απο επιλογη του! Mad

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιτσα δωρα μου ε;κ εγω την λιγουρευομαι εδω κ καιρο αλλα παντα ξεχνιεμαι με κατι αλλο...
αληθεια η μαρια που χαθηκε;ειναι μονο φατσαμπουκ;

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνυχτα σε ολα τα κοριτσακια!
θα ξαπλωσω λιγο μπας κ σημερα κοιμηθω επιτελους... * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* - Σελίδα 28 850933

discordia

discordia
καληνυχτα ελενιτσα!!!
κανενα κοριτσακι εμεινε εδω τωρα που το θυμηθηκα να ερθω???

mpompiras

καλημέρα ομορφες ... δεν φλυαρήσατε πολύ χθες ... SmileSmile:Smile

Ελενίτσα να προσέχεις , το σίδηρο σου να το παιρνεις κανονικα ...και εγω το ξεχναω καμια φορα αλλα μου το θυμιζει ο αντρας μου παντα .. SmileSmileSmile παντως πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο μαζι με το φυλικο οξυ ...

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Ελενη! Ξυπνησα απο τις εξιμισι αλλα δεν εχω παραπονο!Εχθες κοιμηθηκα 11:30 οποτε μια χαρα.εβαλα ενα πλυντηριο κ ξαναξαπλωσα...χουζουρευω...σημερα θα παρω δυο σιδηρο κ θα πιω κ χυμουλι!οχι οτι θα δω διαφορα για μια μερα...αυριο εχω αιματολογικη...αυτο που μου χει γραψει εχει κ φυλικο μεσα οποτε ειναι τουρμπο αλλα...εχω φοβηθει δεν κρυβω.

mpompiras

καλημερα συνονοματη ...εσυ εισαι πιο πρωινη απο μενα , εγω δεν εκανα καμια δουλιτσα ...θελω να βαλω πλυντηριο αλλα χθες ηταν ευκαιρια με εκεινον τον ωραιο ηλιο, σημερα εχει συννεφια εδω και κανει κρυο ... στα βουνα μας εχει και χιονια!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις