676 Απ: * Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο9!* Τρι Δεκ 04, 2012 12:28 pm
elenhtsa
Η ψυχή της παρέας!
[quote="ζωάκι"]
οχι δεν ειχα εμμετους.πρωτη φορα οταν ημουν στον τεταρτο μηνα αλλα ολα το πρωτο τριμηνο ειχα πολλες ζαλαδες σε σημειο να πεφτω ξατω κ να τρεχει ο δικος μου!αλλα εμμετους οχι.ξερω οτι οι εμνετοι ειναι στο πρωτο τριμηνο για αυτο κ το ανεφερα.φευτερη φορα που ειχα ηταν στον εκτο μηνα μια φορα κ τωρα παλι εχθες.το ειχα πει στον γιατρο αλλα δεν θεωρησε οτι ειναι σοβαρο.
ο αιματοκριτης ειναι αλλο...ανεκαθεν ειχα σιδηροπενικη αναιμια αλλα ολο παραδοξως με την εγκυμοσυνη εφτιαξε κ χωρις σιδηρο!ο γιατρος δεν ειχε θεμα.στην τελ εξεταση ειχα 35 κ μου πε ενα σιδηρο την ημερα.ομως δεν το επαιρνα συστηματικα κ τωρα φοβαμαι μηπως ειναι αυτο.εχω την πεμπτη εξεταση!
elenhtsa έγραψε:Καλησπετα κ απο εμενα! Εχθες περασα χαλια βραδυ! εκτος απο το οτι δεν με επαιρνε ο υπνος κατα τις δυο+ τα ξημερωματα προφανως ο μικρος ανεβηκε δεν ξερω κ απο εκεινη την ωρα κ μετα ημουν συνεχεια με εμμετους. Ο υπνος με πηρε με τα πολλα στις 9:30 ξυπνησα 12:00 παλι χαλια. Κ εκει που ελεγα οτι εφαγα λιγο ψωμακι κ ενιωσα καλυτερα το απογευματακι πηγαμε τζαμπο με τον αντρα μου κ κοριτσια κοντεψα να λιποθυμησω!ασπρισα ενιωσα να κοβονται χερια ποδια κ καθησα σε εναν παγκο απο πιατακια! πως δδν το σπασα! Ηρθαν τρια ατομα απο τα τζαμπο μου φερανε νερο κ με τριβανε κ συνηλθα καπως. Μου ειπανε μαλλον η πιεση...ρε κοριτσια παλι ζαλαδες κ εμμετους σε αυτον τον μηνα;αυτα δεν ειναι στην αρχη; [/quote
Ωχ! δεν πήρες τον γιατρό ένα τηλέφωνο; σίδηρο παίρνεις;
έχεις συχνά εμετούς δηλαδή;
οχι δεν ειχα εμμετους.πρωτη φορα οταν ημουν στον τεταρτο μηνα αλλα ολα το πρωτο τριμηνο ειχα πολλες ζαλαδες σε σημειο να πεφτω ξατω κ να τρεχει ο δικος μου!αλλα εμμετους οχι.ξερω οτι οι εμνετοι ειναι στο πρωτο τριμηνο για αυτο κ το ανεφερα.φευτερη φορα που ειχα ηταν στον εκτο μηνα μια φορα κ τωρα παλι εχθες.το ειχα πει στον γιατρο αλλα δεν θεωρησε οτι ειναι σοβαρο.
ο αιματοκριτης ειναι αλλο...ανεκαθεν ειχα σιδηροπενικη αναιμια αλλα ολο παραδοξως με την εγκυμοσυνη εφτιαξε κ χωρις σιδηρο!ο γιατρος δεν ειχε θεμα.στην τελ εξεταση ειχα 35 κ μου πε ενα σιδηρο την ημερα.ομως δεν το επαιρνα συστηματικα κ τωρα φοβαμαι μηπως ειναι αυτο.εχω την πεμπτη εξεταση!