151 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 Σαβ Δεκ 01, 2012 2:38 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:τι δώρο;;;;;;;;
καλά σου λέει.εκμεταλευσου τα πάντα κ τους πάντες για 9 μήνες.ξέρω τι σουλεω!!!!!σε λογικα πλαίσια
XrysaB έγραψε:Δε ΜΠΟΡΟΎΣΑ να ΚΑΠΝΙΖΩ και να πιω καφε.ΠΉΓΑ πήρα τεστ ΑΛΛΑ φοβομουνα να το ΚΆΝΩ και ΕΊΧΑ πει οτι θα περιμένω μέχρι Δευτέρα.περίμενα την ΑΦΡΟΥΛΑ και το ΟΛΙΝΑΚΙ να μας πούνε τα νεα τους και μόλις μπήκε η τρελοαφρουλα και μας ειπε για την ΚΑΡΔΟΎΛΑ του μωρού της μου ΛΈΕΙ κανε το τεστ ΤΏΡΑ.ΠΆΝΩ στον ενθουσιασμό ούτε σκέφτηκα και δεν πρόλαβα να το ακουμπησω +
ΜΕΤΑ φώναζα είναι+
και εκλαιγα σαν χαζη
ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΠΡΕΠΕΙΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.....ΕΧΘΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ Κ ΣΕΝΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ..!!! Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ.....αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ? ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΚΙ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ! ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙ!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΖΥΓΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ?!
FOTINI28 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙΑ!
anypomoni έγραψε:ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΠΡΕΠΕΙΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.....ΕΧΘΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ Κ ΣΕΝΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ..!!! Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ.....αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ? ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΚΙ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ! ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙ!
αφρουλα έγραψε:FOTINI28 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙΑ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ!
boubou έγραψε:FOTINI28 έγραψε:
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!! ΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΕΓΩ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΙ! ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΑ ΔΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΡΘΕΙ!!!
Ετσι ειναι Φωτεινουλα μου, ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!παει και τελειωσε!!!! ειδες που ειναι εύκολο να σκεφτόμαστε θετικά?? καλα το παρεακι εχει πάρει φωτιά!!!!
Ειρηνη καλως ηρθες και παλι!!! καταλαβαινουμε ολες τον λογο της απουσιας σου!!ελπιζω απο εδω και περα να σε κανουμε μονο να γελας!!!!! εμεις εχουμε ρηξει πολυ γελιο τον τελευταιο καιρο..και τα δακρυα ειναι μονο χαρας!!!!!!!!
MARICHUI ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ....ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΩ Κ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ...ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ Ή ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ ΓΤ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ Κ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!!!!marichui έγραψε:anypomoni έγραψε:ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΠΡΕΠΕΙΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.....ΕΧΘΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ Κ ΣΕΝΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ..!!! Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ.....αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ? ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ
Κορίτσι μου σίγουρα δεν υπάρχει περιθώριο για να μη σταματήσεις όπως λες το ονειρό σου;;;Τότε εγώ πραγματικά σου εύχομαι να γίνει το θαυμα των Χριστουγέννων και ξαναρχίσεις να ελπίζεις....
αφρουλα έγραψε:FOTINI28 έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ!
marichui έγραψε:Είρηνη μου το φορουμ έχει φέρει τύχη σε πολλές κοπέλες και ελπίζω και σε εσένα στη συνέχεια!!! Εγώ είμαι σχετικά καινούρια αλλά ήδη μου έχει προσφ΄ρει πολλή αισιοδοξία...
Ρίχνουμε μπόλικη
για νε μείνουμε εγκυούλες και στις ήδη εγκυμονούσες που ακούνε ή θα ακούσουν
Να τους πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!
Έλλη μου σκεφτόμαστε μόνο θετικά !!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ .....ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΠΤ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ?ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ Κ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΠΤ???ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ???αφρουλα έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 13Η ΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ! ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΣΤΗΝ 9Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΡΓΗ ΕΙΜΑΙ! ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
αφρουλα έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 13Η ΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ! ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΣΤΗΝ 9Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?
ΝΑΙ ΕΥΑ ..ΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ...ΓΤ Κ ΓΩ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ....ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ( ΦΤΩΧΙΑ,ΙΔΡΥΜΑ,ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΦΟΒΑΜΑΙΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΜΕΝΑ....marichui έγραψε:Ανυπόμονη Ευα είναι το ονομά σου;;
Κοπέλα μου εμένα ο αντρας μου είχε δουλεια, εγω δεν ειχα και ας εχω σπουδασει τόσα χρόνια. Για να τα καταφέρουμε για παιδι επρεπε η να ζοριστουμε φουλ ή να ζουμε με τους γονεις το οποίο και καναμε. Ετσι αποφασισαμε να φυγουμε για το εξωτερικο. Αλλά και Ελλάδα να μεναμε και να ζοριζόμασταν πάλι το παιδι θα το εκανα. Ειλικρινα ξερω πολυ κοντινα μου ατομα που δεν ειχαν ουτε γαλα να αγορασουν περυσι για τα μωρό τους. Στη θέση σου εγω θα προσπαθούσα, αλλά εσυ γνωρίζεις την κατάσταση καλύτερα από εμένα.
marichui έγραψε:Ειρηνη μου η μια στηριζει την αλλη και όλες συντομα θα μιλαμε με φουσκωμενες κοιλιες...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης