776 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 Δευ Δεκ 03, 2012 4:41 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΤΗΣΑ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΡΤ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21/12!!! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΕΜ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΛΞΑ ..ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 1Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΤΗΣΑ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΡΤ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Δευ Δεκ 03, 2012 4:52 am, 1 φορά
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΝΑΙ ΝΥΦΗ ΕΙΜΑΙ....marichui έγραψε:Άρτεμις νυφούλα είσαι στη φώτο; Πολύ γλυκιά!!
ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ...ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ.....ΦΙΛΑΑΑΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....marichui έγραψε:Μπράβο Καραμελίτσα, σωστή σε βρίκσω!!!!
Εύα μου δεν την περιμένω την επόμενη στις 6/1/2013. Μακάρι να μη χρειαστώ άλλες σερβιέττες...για πολύ καιρό. Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άσχημο; Μέχρι πότε μπορεί να συμβεί παλλινδρόμηση; Δηλαδή από πότε και μετά κάνει να το λέμε; Το ρωτάω γιατι δεν ξερω τι να κανω με τους δικούς μας στην ελλάδα..ευτυχώς για τη βιοχημικη δεν τους το είχα πει...
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΤ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΧΑΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ Η ΚΥΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΛΙΔΡΟΜΗ ΓΤ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΚΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ......ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΒΟΛΛΕΣΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Γ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΓΤ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.......ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ..ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙmarichui έγραψε:Μάλλον δεν το εγραψα σωστα. Μέχρι πότε υπάρχει πιθανότητα αποβολής; Βιοχημικη λίγες μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο. Αλλά αν γίνει πιο μετά η αποβολή τότε λέγεται παλλίνδρομη; Και μέχρι πότε μπορεί να συμβεί αυτο; Ενα φόβο τον έχω μην πάει πάλι κάτι στραβά..
marichui έγραψε:Λίγο το σκέφτομαι, κυριως αισιοδοξω ότι θα συλλάβω και όλα θα πάνε καλά!!Απλά δε θέλω να το πω στη μαμα μου και μετά να τρεχει από Ελλάδα εδω σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά...
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ?ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΝΕ.
marichui έγραψε:Άρτεμις αυτη η φωτο μου αρέσει πιο πολύ!!!
ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ....ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΑΟΛΑ ΜΕΛΑ ΣΤΑΝ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΗΓΩΝΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ......ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ Μ ΑΚΟΥΓΑΝ ΡΟΥΒΑ ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΑ ΠΥΞ ΛΑΞ..ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑboubou έγραψε:ηρθα παλι !! δν προλαβα και την αφρουλιτα γμτ!!
Αρτεμακι εγω στην εφηβια ακουγα οτιδηποτε μπορουσε να σε ριχνει..δν υπηρχε μπαλαντα που να πω οτι δν μου αρεσει! τωρα ακουω τα παντα!!!
Μαρια συνηθως οπως ειπε η Γιαννα το λενε σε ολους μετα τα αποτελεσματα της αυχενικης!! δν νομιζω να μπορεσω να κρατηθω τοσο στους δικους μου..στους ξενους..ισως...
Γιαννα τι ωραιες φωτος εβαλες παλι... ζηλεψες απο τα χιονια της Μαριας?χιχιχ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης