1 Μανούλες από Κατερίνη ? Κυρ Δεκ 02, 2012 5:11 am
xristinat7
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γειαααα μαμάδες από Κατερίνη έχουμε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
marinaglcd έγραψε:kalispera sas! kai ego apo Katerini
exo enan gio 3,5 xronon kai perimeno to deytero paidiaki mou
xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:kalispera sas! kai ego apo Katerini
na sou zhsei kai me to kalo
melina30 έγραψε:Χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες για το νοσοκομείο...Μήπως ξέρεις τι συνθήκες επικρατούν στη μαιευτική πτέρυγα;Σκέφτομαι για γέννα εκεί,για οικονομικούς λόγους....Δε ξέρω όμως ούτε τους γιατρούς εκεί, ούτε λεπτομέρειες...Ό,τι γνωρίζεις θα μου ήταν πολύ χρήσιμο!!!
marinaglcd έγραψε:xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:kalispera sas! kai ego apo Katerini
se eyxaristo poli Xristina
xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:kalispera sas! kai ego apo Katerini
na sai kala, se poio mhna eisai? katerinh poy konta meneis?
marinaglcd έγραψε:xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:kalispera sas! kai ego apo Katerini
na xairese kai esy to paidaki sou
ston trito sto kentro tou xoriou esy ?
xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:kalispera sas! kai ego apo Katerini
na xairese kai esy to paidaki sou
ston trito sto kentro tou xoriou esy ?
se poio xwrio eipes? egw katerinh konta sto ghpedo
marinaglcd έγραψε:nai .. ti na po .. ego mia kopela exo gnorisei apo edo palia pou empena tora ekana kainourgio logariasmo den mporousa na vro ton palio me tpt
xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:nai .. ti na po .. ego mia kopela exo gnorisei apo edo palia pou empena tora ekana kainourgio logariasmo den mporousa na vro ton palio me tpt
se poion gynaikologo pas?
marinaglcd έγραψε:xristinat7 έγραψε:marinaglcd έγραψε:nai .. ti na po .. ego mia kopela exo gnorisei apo edo palia pou empena tora ekana kainourgio logariasmo den mporousa na vro ton palio me tpt
se poion gynaikologo pas?
stin Maria tin Mpougatsia esy ?
melina30 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα!Από τους γιατρούς σας είστε ευχαριστημένες;Εμένα μέχρι στιγμής μου πρότειναν Μπουγατσιά, Κεχαγιά και Κουφογιάννη.Ποια η γνώμη σας;
markella01 έγραψε:Καλησπέρα κι εγώ Κατερινιωτισσα...Γυναικολόγο με κλειστά μάτια στον Κουφογιάννη, ο άνθρωπος είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, χωρίς να υποβιβάζω κανέναν άλλο, απλά είναι κορυφή ο άνθρωπος. Στα μείον είναι ότι έχει τοοοση πολλή δουλειά που είναι λίγο δύσκολο να τον βρεις κι οτι δεν ξεγεννάει στο νοσοκομείο.
Εγώ γέννησα στο νοσοκομείο και έχω να πω τα καλύτερα κι από άποψη υποδομών, φαγητού (το καλύτερο φαγητό νοσοκομείου που έχω φάει), προσωπικού (όταν τους μιλήσεις όμορφα σου
απαντάνε το ίδιο), γιατρών (ισχύει ότι και με τους νοσοκόμους αν και το παίζουν λίγο βαριά πεπονια, όπως όλοι οι γιατροί) εκτός από μία γιατρό για την οποία έχω να σας πω ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ! Την Ξένια τη Νικολαίδου...(με ξεγέννησε στο πρώτο παιδί)Μπορεί να ακούσετε ότι είναι καλη γιατρός και ίσως είναι (ποια είμαι εγώ που θα αξιολογήσω τις επιστημονικές γνώσεις ενός ατόμου από τη στιγμή που δεν κατέχω την επιστήμη?) Σαν άνθρωπος όμως είναι ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω συναντήσει στη ζωή μου με άσπρη ιατρική στολή. Η κα Ταττόλα με ξεγγένησε στο δεύτερο παιδί μου, έχω να πω τα καλύτερα, ο κος Λουσιόπουλος επίσης πολύ καλός και δε βαριόταν να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση...Από ειδικευόμενες η κα Αγλαία είναι δε μπεστ και μία κοπέλα άλλη με ξένο όνομα που δεν θυμάμαι άλλα θα την καταλάβετε γιατί έχει σχιστά μάτια σαν Κινέζα, κι αυτή εξυπηρετούσε όπως μπορούσε. Ο Βαρσαματζής που είναι διευθυντής της Μαιευτικής επίσης είναι πολύ καλός και άνθρωπος. Αυτά τα ολίγα από μένα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης