Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

101Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τρι Ιουν 04, 2013 7:55 am

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ BOURBOULITHRA
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΔΩ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ?
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!

102Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τρι Ιουν 04, 2013 9:25 am

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evianna80 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ BOURBOULITHRA
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΔΩ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ?
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!

O ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ...ΑΑΑΑΑΑΛΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.. Rolling Eyes

103Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τρι Ιουν 04, 2013 12:00 pm

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
BOURBOULITHRA ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΟΚ... Laughing Laughing ΑΛΛΙΩΣ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΌ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ !!!!

104Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Ιουλ 04, 2013 7:45 am

olgitsa 5

olgitsa 5
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koukouli έγραψε:koritsia mou geia sas Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 654316 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 654316  Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 654316  Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 654316  kai egw apo katerini!! na euxithw gia arxi teleiomines kai kales eggumosunes stis egguoules!!!kai se emas pou prospathoume suntoma na kratame ena thetiko testaki!!!!! Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 377361 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 377361  Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 377361   koritsia egw eixa gia xronia ton gwtta gunaikologo alla dustuxws "efuge" :-((( kai parolo pou ksekinisame entatikes prospatheies exw meinei apo giatro!! kserei kamia sas kati gia ton papaoikonomou nikodimo?

Καλησπέρα koukouli , τον είχε η κουμπαρα μου η οποία γεννησε πριν έν μηνα περίπου στο νοσοκομείο βεβαια,αλλα καθ όλη τη διαρκεια της εγκυμοσύνης πηγαινε εκεί.Ηταν ευχαριστημένη  της άρεσε σαν γιατρος

105Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Ιουλ 04, 2013 9:47 am

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καμια Κατερινιωτισσα?????????
μαθαμε νεα για την ΜΕΛΙΝΑ?

106Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τρι Ιουλ 09, 2013 12:16 pm

melina30

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!!!Όλες καλά;Εγώ τέλεια!!!Γέννησα πριν 3 εβδομάδες περίπου στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη.Όλα πήγαν πολύ καλά ,δόξα τω Θεώ και έκανα ένα υγιέστατο αγοράκι!!!Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα!!!Very Happy 

107Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τρι Ιουλ 09, 2013 12:34 pm

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σου ζησει ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ το αγορακι σου...Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 215994 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 215994 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 215994 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 215994 
αυτα ειναι ωραια νεαααα...γερο κ σιδερενιο να ειναι για μια ζωη!!!!!!!!εσυ πως εισαι?αρχισαν τα ξενυχτια φανταζομαι....
επειδη ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ μπορει να γεννησω στο Γεννεσις τι λεει σαν κλινικη?εδω ποιον γυναικολογο εχεις?

108Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τρι Ιουλ 23, 2013 8:47 am

melina30

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!Και συ με το καλό να χαρείς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!Το Γένεσις είναι πάρα πολύ καλό από όλες τις απόψεις:προσωπικό,εξυπηρέτηση,περιβάλλον,καθαριότητα,φαγητό,κτλ.Εγώ και τα δυο μου παιδιά εκεί τα γέννησα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.Γιατρό στην Κατερίνη δεν έχω διαλέξει ακόμα,μάλλον θα αποφασίσω όταν θα τον χρειαστώ.Αλλά και ο Κουφογιάννης και η Κεχαγιά που είδα μου φάνηκαν καλοί.

109Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τρι Ιουλ 23, 2013 1:16 pm

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω εχω την Κεχαγια...μια πολυ καλη γιατρος,την εχω απολυτη εμπιστοσυνη ΣΕ ΟΛΑ!

110Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Αυγ 15, 2013 11:29 pm

bourboulithra

bourboulithra
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ (το όνομα αφαιρέθηκε απο τον Mod/tor) ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ.....

ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑ 6ΜΗΝΕΣ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΕΚΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ,ΠΗΓΕ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 2Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΓΙΑΤΡΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.
ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Ο ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ(ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ Η "ΓΙΑΤΡΟΣ")ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ "ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ '08"(2013 ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
ΕΠΑΙΡΝΕ 50 € ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Σ ΟΛΕΣ "ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"??????????ΙΣΩΣ.......

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕ ΜΠΟΣΟΥΣΑ ΝΑ Τ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.
(ΑΠΟ ΤΟ '11 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.)
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ-ΠΗΓΑ 2 ΦΟΡΕΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

111Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Αυγ 15, 2013 11:39 pm

olgitsa 5

olgitsa 5
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bourboulithra έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ (το όνομα αφαιρέθηκε απο τον Mod/tor),ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ.....

ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑ 6ΜΗΝΕΣ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΕΚΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ,ΠΗΓΕ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 2Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΓΙΑΤΡΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.
ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Ο ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ(ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ Η "ΓΙΑΤΡΟΣ")ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ "ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ '08"(2013 ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
ΕΠΑΙΡΝΕ 50 € ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Σ ΟΛΕΣ "ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"??????????ΙΣΩΣ.......

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕ ΜΠΟΣΟΥΣΑ ΝΑ Τ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ-ΠΗΓΑ 2 ΦΟΡΕΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΙΑ  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΤΑΡΡΟΛΟΓΟ.

112Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Κυρ Αυγ 18, 2013 10:40 pm

olgitsa 5

olgitsa 5
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="bourboulithra"]
olgitsa 5 έγραψε:
bourboulithra έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ Κ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ.....

ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΙΑ  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΤΑΡΡΟΛΟΓΟ.
το ακουσες και εσυ ε?οποτε αληθευει...ενταξει απορω γιατι δουλευει ακομα....[/quot

Αχ κοπέλα μου ξέρεις πόσοι τέτοιοι δουλεύουν ακόμα ενώ έχουν πάρει κόσμο στο λαιμό τους...Τι να πεις, μη σου τύχει!!!!Γενικώς στην Κατερίνη ΔΕΝ έχουμε επιστήμονες ειδικά στο θέμα γιατροί,ζώα είναι που κοιτάνε μόνο πως να βγάλουν χρήματα και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των κακόμοιρων που τους επιστεύονται....Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη πήγε ο συζυγος μου προχθές στον ΕΟΠΥ σε γαστρεντερολογο και του εβγαλε διαγνωση χωρις να τον εξετάσει μόνο απο τα λεγομενα και τα συμπτωματα του αντρα μου επειδη είχε πάει 6 τ απογευμα και ηθελε να φυγει ο κύριος σχολουσε...

113Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Τετ Αυγ 28, 2013 5:29 am

bourboulithra

bourboulithra
εμαθα σημερα οτι της εχουν παρει την αδεια τη Μπουγατσια.

114Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Σαβ Ιουν 07, 2014 12:07 am

MarieMarie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια!!Και εγω μανουλα απο Κατερινη ειμαι!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να σας ζησουν τα μωρακια σας!

115Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Σαβ Ιουν 07, 2014 6:10 am

bourboulithra

bourboulithra
MarieMarie έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!Και εγω μανουλα απο Κατερινη ειμαι!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 893968 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 893968 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 893968 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 893968 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 893968 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 893968 Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 893968  me too!!

116Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Ιουν 26, 2014 2:31 am

MarieMarie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sou bourboulithra!!!posa paidakia exeis?
egw exw ena agoraki 18 mhnwn!!
logika ap oti blepw mallon prepei na exeis gennhsei e?
na sou zhsei to koritsaki sou!!!gero kai tuxero sth zwoula tou!!

117Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Ιουν 26, 2014 2:38 am

bourboulithra

bourboulithra
MarieMarie έγραψε:geia sou bourboulithra!!!posa paidakia exeis?
egw exw ena agoraki 18 mhnwn!!
logika ap oti blepw mallon prepei na exeis gennhsei e?
na sou zhsei to koritsaki sou!!!gero kai tuxero sth zwoula tou!!
οοχι!! ειμαι σε παραταση!!! να σου ζησει!!το πρωτο μου ειναι!!

118Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Ιουν 26, 2014 8:28 am

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κατερινιωτισσες...τι κανετε?
μαρακι μου τι κανεις?ποτε γεννας κοπελα μου?περιμενουμε νεα σου

119Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Πεμ Ιουν 26, 2014 12:55 pm

bourboulithra

bourboulithra
evianna80 έγραψε:καλησπερα κατερινιωτισσες...τι κανετε?
μαρακι μου τι κανεις?ποτε γεννας κοπελα μου?περιμενουμε νεα σου

διδυμομανουλα πατριωτακι μου αν δεν αποφασισει να βγει.τριτη θα κανω προκληση!
τι κανουν τα κοριτσακια σου?

120Μανούλες από Κατερίνη ? - Σελίδα 5 Empty Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Σαβ Ιουν 28, 2014 12:11 pm

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα ειναι μαρακι μου ,μεγαλωσαμε μωρε γιναμε 6 μηνων  Very Happy 
σου ευχομαι ολα καλα μ ενα πονο κ να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγακλια σου...που γεννας?
μαρακι μου να μπεις να μας πεις νεα..σε ειχα στο μυαλο μου αυτες τις μερες!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις