76 Απ: Μανούλες από Κατερίνη ? Σαβ Ιουν 01, 2013 7:24 am
evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Αλεξαξανδρα μου
που μενεις τωρα ?
να σου ζησουνε τα μωρακια σου,ποσο ειναι?
που μενεις τωρα ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
koukouli έγραψε:koritsia mou geia sas kai egw apo katerini!! na euxithw gia arxi teleiomines kai kales eggumosunes stis egguoules!!!kai se emas pou prospathoume suntoma na kratame ena thetiko testaki!!!!! koritsia egw eixa gia xronia ton gwtta gunaikologo alla dustuxws "efuge" :-((( kai parolo pou ksekinisame entatikes prospatheies exw meinei apo giatro!! kserei kamia sas kati gia ton papaoikonomou nikodimo?
evianna80 έγραψε:ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ?
Τώρα μένουμε Γιαννιτσά!Έχω 2αγοράκια 3ετών και 1έτους!Για τον Σωτηριάδη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,έμπιστος δηλαδή για την εξέταση!evianna80 έγραψε:Γεια σου Αλεξαξανδρα μου
που μενεις τωρα ?
Δεν παίζουνε κανένα ρόλο οι πολυκυστικές να το ξέρεις,αν δεν είναι σε μεγάλο βαθμό!Και εγώ με κύκλο 36-38ημερών έμεινα έγκυος σε 2παιδάκια,αλλά φαντάσου πότε το κατάλαβα όταν ήμουν κοντά 2μηνών!!bourboulithra έγραψε:εχω πολυκυστικες!! ο κυκλος μου ειναι κοντα στις 45 μερες!! οποτε στην τυχη του τ αφηνω!!!
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Δεν παίζουνε κανένα ρόλο οι πολυκυστικές να το ξέρεις,αν δεν είναι σε μεγάλο βαθμό!Και εγώ με κύκλο 36-38ημερών έμεινα έγκυος σε 2παιδάκια,αλλά φαντάσου πότε το κατάλαβα όταν ήμουν κοντά 2μηνών!!bourboulithra έγραψε:εχω πολυκυστικες!! ο κυκλος μου ειναι κοντα στις 45 μερες!! οποτε στην τυχη του τ αφηνω!!!
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ EVIANNA80 Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.evianna80 έγραψε:BOURBOULITHRA
Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΤΑ.ΓΙΑΤΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α Κ ΤΟ Ω ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ,Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ!!!
evianna80 έγραψε:ΒΟURBOULITHRA,
καλα αποτελεσματα για την τριτη αν κ ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα.να μας ενημερωσεις
αντε κ πολυ συντομα να μας πεις τα καλα νεα!!!!!
melina30 έγραψε:Στον Σωτηριάδη πήγα για υπέρηχο 3ου επιπέδου, όχι για την αυχενική διαφάνεια.Πάντως παίρνει αρκετή ώρα η αυχενική, μπορεί και μία ώρα, γιατί κοιτάζουν τα πάντα και λεπτομερώς στο μωράκι.Αίμα σου παίρνουν,ναι,είναι για το ΡΑΡΡ-Α τεστ.Δε γέννησα ακόμη, περιμένω από μέρα σε μέρα, έχω Π.Η.Τ. 19 Ιουνίου...
melina30 έγραψε:Ο Σωτηριάδης είναι στην Θεσσαλονίκη στην Τσιμισκή,δε θυμάμαι αριθμό ακριβώς,αλλά κοντά στην Αγ.Σοφίας.Δεν είναι με τον ΕΟΠΥΥ και πας με ραντεβού. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και σας εύχομαι και εσάς ό,τι ποθείτε!!!Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου, που είναι κι'αυτό αγοράκι, όπως και το πρώτο μου!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης