951 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Τετ Ιαν 09, 2013 12:14 pm
Μαρίβα
Σιωπηλή δύναμη
με το καλό λοιπόν...πω πω και ήμουν σιγουρη οτι έχεις κοριτσάκι...τι σημασία έχει? αφοθ είναι καλά!! είπες όμως τη σωστή λέξη...ερωτευμένη!!σε νιώθω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Δεσποινουλα κι εγώ ενδόμυχα αγοράκι περίμενα ότι θα χεις , δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή είναι η χρόνια των αγοριών.....Despinaki_86 έγραψε:Κοριτσια μου μπήκα να σας πω τα νέα μας! Αν παρατηρήσετε την υπογραφή μου κάτι άλλαξε ριζικά!! χαχαχαχα! είναι παιδαρος μωρέ τελικά! δεν είχε πότε καλή θέση για να μας πει σίγουρα ο γιατρός και σήμερα μας τα δείξε τα προσόντα του!!! Κοριτσια μου το κίντερ έκπληξη ήταν πραγματικά έκπληξη!!!
Πάντα αγοράκι ήθελα αλλά με τα ροζ τόσο καιρό συμβιβαστηκα!!
Το αγοράκι μου είναι 430γρ όλα λειτουργούν τελεια! Μέχρι και τα ρουθούνια του μέτρησαν! χααχαα! είχε το χεράκι στο πρόσωπο και δεν μας άφηνε να το τραβηξουμε καλές φωτογραφιες αλλά φέρνει στον άντρα μου νομίζω!!! Ξαναερωτευτηκα!!! Πιο δυνατα από πότε!! Χασμουριοταν κι ανοιγοκλεινε τα χείλια τα οποία είναι μεγάλα μας είπαν!! Μας έριξε και μια μουτζα! χαχαχαχα Από μήτρα και πλακούντα όλα τελεια,είχε το κεφαλακι του πάνω ο τζουτζουκος μου!!
Να θυμηθώ ν αλλάξω αβαταρ αύριο!!!
Ο άντρας μου έπεσε απ τα σύννεφα που περιμενε κορη αλλά θα το συνηθίσει πιστεύω!!!
Είμαι η πιο ευτυχισμενη χαζομανουλα του κόσμου!
Από χρήματα μιας και το θιξατε ο δικός μου παίρνει 1200-1400 και οι επισκεψεις που είναι 50 κάθε φορά αφαιρουνται απ το τελικό πόσο!!!
Despinaki_86 έγραψε:Κοριτσια μου μπήκα να σας πω τα νέα μας! Αν παρατηρήσετε την υπογραφή μου κάτι άλλαξε ριζικά!! χαχαχαχα! είναι παιδαρος μωρέ τελικά! δεν είχε πότε καλή θέση για να μας πει σίγουρα ο γιατρός και σήμερα μας τα δείξε τα προσόντα του!!! Κοριτσια μου το κίντερ έκπληξη ήταν πραγματικά έκπληξη!!!
Πάντα αγοράκι ήθελα αλλά με τα ροζ τόσο καιρό συμβιβαστηκα!!
Το αγοράκι μου είναι 430γρ όλα λειτουργούν τελεια! Μέχρι και τα ρουθούνια του μέτρησαν! χααχαα! είχε το χεράκι στο πρόσωπο και δεν μας άφηνε να το τραβηξουμε καλές φωτογραφιες αλλά φέρνει στον άντρα μου νομίζω!!! Ξαναερωτευτηκα!!! Πιο δυνατα από πότε!! Χασμουριοταν κι ανοιγοκλεινε τα χείλια τα οποία είναι μεγάλα μας είπαν!! Μας έριξε και μια μουτζα! χαχαχαχα Από μήτρα και πλακούντα όλα τελεια,είχε το κεφαλακι του πάνω ο τζουτζουκος μου!!
Να θυμηθώ ν αλλάξω αβαταρ αύριο!!!
Ο άντρας μου έπεσε απ τα σύννεφα που περιμενε κορη αλλά θα το συνηθίσει πιστεύω!!!
Είμαι η πιο ευτυχισμενη χαζομανουλα του κόσμου!
Από χρήματα μιας και το θιξατε ο δικός μου παίρνει 1200-1400 και οι επισκεψεις που είναι 50 κάθε φορά αφαιρουνται απ το τελικό πόσο!!!
Despinaki_86 έγραψε:Ματινακι καλώς όρισες και με το καλό το παλικάρι σου!!! Σ έβαλα και στην.υπογραφή μου που έχει μεγαλώσει πολύ!!! Γι αυτό να μπαίνεις να μας γράφεις!!! Μήπως αυτές που έχουν καιρό να φανούν να τις σβησω ρε κοριτσια??? Που είναι??? Δεν μας θέλουν πια???
kassiani85 έγραψε:Despinaki_86 έγραψε:Ματινακι καλώς όρισες και με το καλό το παλικάρι σου!!! Σ έβαλα και στην.υπογραφή μου που έχει μεγαλώσει πολύ!!! Γι αυτό να μπαίνεις να μας γράφεις!!! Μήπως αυτές που έχουν καιρό να φανούν να τις σβησω ρε κοριτσια??? Που είναι??? Δεν μας θέλουν πια???
δεσποινα εγω μπαινω και σας διαβαζω αλλα μαλλον ξεχασες να με βαλεις στην τεραστια υπογραφη σου αν θες βαλε με και θα συμμετεχω οσο μπορω!!δε σας προλαβαινω!!( θυμιζω οτι η ΠΗΤ μου ειναι 28 μαιου ) συγχαρητηρια σε ολες για τα υπεροχα αποτελεσματα στις Βεπιπεδου...εγς μαλλον θα ειμαι τελευταια (16/1) αλλα θα παω σημερα στο γιατρο να δω τη μπεμπα!! χαιρεται κι αυτη μαλλον σαν εμενα γιατι απ'το πρωι ειναι πολυ δραστηρια να ρωτησω κατι? νομιζω ειναι αλλη μια δασκαλα στην παρεα!!ποια κοπελα ειναι??
Despinaki_86 έγραψε:Αχ κοριτσια μου καλημέρα πέρα για πέρα!!! Πλεω σε πελάγη ευτυχίας η χαζομαμα!!! Τι να σας πρωτοπω για τον γιο μου!! Χθες είχε μονίμως το χεράκι στο στόμα κι η εμβρυολογος τον ταρακουνουσε αλλά εκείνος ξέρετε που μας έγραφε!!! χαχαχαχα
Έχει μεγάλα χειλακια,μικρα ματάκια και μικρή μυτουλα και μεγάλο μετωπο!! Είναι ψηλουτσικος και 430 γρ! Λέτε να ναι κοκκαλιαρης?????
Τραχηλος μια χαρά,τάση για προεκλαμψια καμία και πλακουντας πίσω!! Όλα καλά δηλαδή!!
Βουλιτσα καμία ώρα μας κράτησε! Ενώ είχε καλή θέση για να τα μετρήσει όλα μας παίδεψε με τα χέρια στο πρόσωπο για να κάνει τις μετρησεις εκεί και να τον βγάλουμε φωτογραφίες!!!
Αχχχχ κοριτσια έχουμε μια φωτογραφία που είναι η μυτουλα του και τα χειλακια του κολλημενα στην κοιλία και φαινονται σαν να τα χει κολημενα σε τζαμί και τον βλέπω από μέσα!!!! Λατρεία είναι αυτό το παιδί!!!
GeorgiaM έγραψε:Ελα στο club Δεσποινακι! Ερωτευτηκες ε;Αυτα που επαθα κ γω! Μην ακουσω για κοριτσακ τωρα ενω στην αρχη το χα παρει βαρεως κ ελαγα-σε ποιον θα βαζω εγω κορδελες τωρα;;;; Λοιπον..για το οικονομικο που λεγαμε χθες- του μιλησε ο αντρας μου πολυ ωραια θα ελεγα-εσειξε σαν να τα ειχε ξανακουσει-κ σιγα που δεν θα τα χε!ακου 2 χιλιαρικα την σημερον ημερα!- μας ειπε λοιπον -μπορω να πεσω στα 1800 και τελευταιες επισκεψεις να μην πληρωνετε, οπου αφαιρεστε κ απο κει κανα 300αρι-οποτε 1500ε-οστοσο κοριτσια να ξερετε πως οντως ο τιμοκαταλογος αλλαξε κ η οικονομικη θεση παει καπου στο 1000αρικο-μας το πε χθες-παρολο που ειχα ζητησει πριν 2 μηνες απ το ΛΗΤΩ να μου στειλουν καταλογο κ ελεγε 600ε-α ρε αθανατη Ελλαδα με τους κλεφτες σου! Δεσποινακι ο δικος σου γιατρος μ αρεσει πιο πολυ..1500 κ αφαιρεση στο τελος των επισκεψεων!σουπερ! Αλλα κ τι να κανω;Ειμαι ευχαριστημενη μαζι του ως επιστημονα οποτε παραμενω-ο αντρας μου οστοσο εδειξε ικανοποιημενος-τι να πω-κερδισε τιποτα κ δεν μου το πε;Εγω παντως ημουν ετοιμη να τον βουτηξω γιατι ειπε και για μια αλλη που του πε να του δωσει 1000αρικο κ της ειπε -ναι αλλα θα με δεις τη μερα της γεννας στο μαιευτηριο-αλητικο μου φανηκε αυτο! Ή για μια αλλη που του πε να του τα δωσει σε δοσεις και της ειπε-δεν ειμαι Κωτσοβολος..-χοντρο και αυτο! Τεσπα..αν κανω 2ο παιδακι θα παω αλλου-αφου τη καναμε τη πατατα θα την πληρωσουμε!
Despinaki_86 έγραψε:Γεωργία μου ο γιατρος μου με φ.τ παίρνει 1200 μειον τις επισκέψεις και για κ.τ 1400 μειον τις επισκεψεις.
Εφόσον καταφερες να το κανείς 1500 κρατά το! Το σημαντικο εξάλλου είναι να μπορείς να τον εμπιστευεσαι για μένα!! Με το αίμα που είδες τι έγινε?
Ρε κοριτσια πόσα γραμμάρια ήταν τα δικα σας στην β επιπεδου????
GeorgiaM έγραψε:Εχετε δικιο..τι να κανω ομως..;Ναααα καλα να παθω!Ακουσα τη ψωναρα τη κουνιαδα μου!Λες και δεν υπηρχαν γιατροι!Να μαι μεσα στους γιατρους κ να την πατησω ετσι εγωω!Ηλιθια!πληρωνε τωρα!
GeorgiaM έγραψε:Δεν εργαζομαι σε νοσοκομειο αλλα εχω θειους γιατρους..
stefy έγραψε:Καλημερα κι απο μενα!!! Δεσποινα τι εκπληξη ηταν αυτη?? Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! Με το καλο ο παιδαρος σου λοιπον! Κοριτσια και τα δικα μου τα νεα ειναι πολυ καλα αν και με ανησυχησε λιγακι ο γιατρος στην αρχη. Η Β επιπεδου μου κρατησε 3 ωρες και 15 λεπτα αλλα τουλαχιστον την ολοκληρωσαμε σ ενα ραντεβου! Εμεις επιβεβαιωσαμε οτι αγορακι, ειναι 407 γραμμαρια και ολα πανε καλα. Σας λεω οτι μας ανησυχησε γιατι με το που ξεκινησαμε μας λεει ο γιατρος "Να δουμε πως αναπτυσσεται το παιδι γιατι μια ορμονη στο ΠΑΠΠ Α ηταν χαμηλη"... ! Κοκκαλο εμεις! Ουτε μας ειχε πει τιποτε. Μετα απο εξωνυχιστηκη ερευνα 3 ωρων μας ειπε οτι η Β επιπεδου δεν επιβεβαιωνει αυτο που ειχε δειξει το ΠΑΠΠ Α και ολα πανε καλα. Απλα θ ατο παρακολουθουμε πιο στενα καλου κακου και θελει να με ξαναδει σε 12 μερες για να δουμε πως αναπτυσσεται το μωρο.
Κατα τα αλλα ο γιος μου ειναι πολυ καλο και υσηχο παιδι! Ο γιατρος τον σκουνταγε απο εδω τον σκουνταγε απο εκει... κι αυτος κυριος! Αλλαζε απλα πλευρο! Η κορη μου στην αντιστοιχη εξεταση εριχνε μπουνιδια και κλωτσιδια απο μεσα! Νευροσπαστο απο την κοιλια!!!
Μετα απο τον γιατρο πηγαμε στα Jumbo και πηραμε τα πρωτα πραγματακια για το παλικαρακι μας... κατι λιγα... για το καλο... Μια πιπιλιτσα με το γαιδουρακι απο ο Winnie the pooh, τη θηκη της, ενα φορμακι γαλαζιο που γραφει απανω I love my mommy φυσικα... 2 γουλοπανακια... ενα μικρο παιχνιδακι... 3 ζευγαρακια καλτσακια...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης