976 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Πεμ Ιαν 10, 2013 2:02 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Καλημερα κι απο μενα!!! Δεσποινα τι εκπληξη ηταν αυτη?? Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! Με το καλο ο παιδαρος σου λοιπον! Κοριτσια και τα δικα μου τα νεα ειναι πολυ καλα αν και με ανησυχησε λιγακι ο γιατρος στην αρχη. Η Β επιπεδου μου κρατησε 3 ωρες και 15 λεπτα αλλα τουλαχιστον την ολοκληρωσαμε σ ενα ραντεβου! Εμεις επιβεβαιωσαμε οτι αγορακι, ειναι 407 γραμμαρια και ολα πανε καλα. Σας λεω οτι μας ανησυχησε γιατι με το που ξεκινησαμε μας λεει ο γιατρος "Να δουμε πως αναπτυσσεται το παιδι γιατι μια ορμονη στο ΠΑΠΠ Α ηταν χαμηλη"... ! Κοκκαλο εμεις! Ουτε μας ειχε πει τιποτε. Μετα απο εξωνυχιστηκη ερευνα 3 ωρων μας ειπε οτι η Β επιπεδου δεν επιβεβαιωνει αυτο που ειχε δειξει το ΠΑΠΠ Α και ολα πανε καλα. Απλα θ ατο παρακολουθουμε πιο στενα καλου κακου και θελει να με ξαναδει σε 12 μερες για να δουμε πως αναπτυσσεται το μωρο.
Κατα τα αλλα ο γιος μου ειναι πολυ καλο και υσηχο παιδι! Ο γιατρος τον σκουνταγε απο εδω τον σκουνταγε απο εκει... κι αυτος κυριος! Αλλαζε απλα πλευρο! Η κορη μου στην αντιστοιχη εξεταση εριχνε μπουνιδια και κλωτσιδια απο μεσα! Νευροσπαστο απο την κοιλια!!!
Μετα απο τον γιατρο πηγαμε στα Jumbo και πηραμε τα πρωτα πραγματακια για το παλικαρακι μας... κατι λιγα... για το καλο... Μια πιπιλιτσα με το γαιδουρακι απο ο Winnie the pooh, τη θηκη της, ενα φορμακι γαλαζιο που γραφει απανω I love my mommy φυσικα... 2 γουλοπανακια... ενα μικρο παιχνιδακι... 3 ζευγαρακια καλτσακια...
αχου μπραβο σας μωρε και εσας με το καλο.καλοριζικα και τα πραγματακια σας.εγω δεν του εχω παρει τιποτα ακομη και τωρα αισθανομαι λιγο ασχημα.αλλα πειτε με χαζη ρε κοριτσια αλλα εγω γινει πολυ προληπτικη απο την πρωτη γεννα κιολας
Γραμματικουλα μου κι εγω ειχα φοβιες και αγχη και στην 1η εγκυμοσινη και σε αυτην φυσικα. Αλλα και ο αντρας μου με παροτρινε αλλα κι εγω η ιδια .... ειπα οτι πρεπει να σκεφτομαι θετικα και πρεπει να τις καταπολεμησω αυτες τις ανησυχιες. Στο κατω κατω ανησυχια θα υπαρχει ακομη και στον 9ο μηνα... ε τι θα κανεις? Θα φτασεις 9 μηνων και δεν θα παρεις τιποτα του παιδιου? Θα ερθει στον κοσμο και δεν θα χεις τι να του βαλεις? Ασε που χτυπα ξυλο 1 τοις 100 σου λεω γεννιεται πρωορα το μωρο... Τι θα κανεις? Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι ...