376 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Τετ Δεκ 05, 2012 1:55 pm
art86
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....EnVy26 έγραψε:art86 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ !!! ΕΕΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕ !
αγαπη έγραψε:ΜΑΡΙΣΟΥΙ να σου πω ενα ανεκδοτο να σου φτιαξω το κεφι το ανεκδοτο ειναι Χ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ "ΒΥΖΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑΞΙ
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΥΖΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ"
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΑ ΑΦΗΝΩ???
αγαπη έγραψε:ΜΑΡΙΣΟΥΙ να σου πω ενα ανεκδοτο να σου φτιαξω το κεφι το ανεκδοτο ειναι Χ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ "ΒΥΖΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑΞΙ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧαγαπη έγραψε:ΜΑΡΙΣΟΥΙ να σου πω ενα ανεκδοτο να σου φτιαξω το κεφι το ανεκδοτο ειναι Χ
ΑΚΡΙΒΩΣ...............marichui έγραψε:Αγάπη μου γέλασα τόοοοοοοοοσο πολύ και ο άντρας μου γέλασε!!!
Ρε Αγάπη μου αδικήσε κορίτσι μου, έπρεπε να δουλευεις με παιδάκια όλη μέρα, κι εσύ σαν μικρό παιδάκι είσαι, πολύ τυχερός ο άντρας σου!!!!
Αρτεμις δεν πτοουμαστε, γερα με τσαμπουκα την άλλη τη φορα!!!!!!
Πάτα πάνω σε ένα από τα δικά μας και κάνε το δικό σου...EnVy26 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !!! ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ???
ΕΛΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ !
ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΙ ΠΑΣ ΠΡΟΦΙΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Κ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΚΙ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗEnVy26 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !!! ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ???
ΕΛΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ !
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΑΚΙ Μ .ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑmarichui έγραψε:Κορίτσια, κάπου εδώ πρέπει να σας αφήσω, έχω και λίγη ημικρανία...Θα μπω αυριο πρωι πρωι να τα ξαναπούμε!
Πολλά φιλιά σε όλες
Κ στην Αγάπη που μας εκανε και γελάσαμε ιδιαίτερα
Άρτεμις υπομονη 2-3 μέρες έμειναν...
marichui έγραψε:Αγάπη μου γέλασα τόοοοοοοοοσο πολύ και ο άντρας μου γέλασε!!!
Ρε Αγάπη μου αδικήσε κορίτσι μου, έπρεπε να δουλευεις με παιδάκια όλη μέρα, κι εσύ σαν μικρό παιδάκι είσαι, πολύ τυχερός ο άντρας σου!!!!
Αρτεμις δεν πτοουμαστε, γερα με τσαμπουκα την άλλη τη φορα!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 10, 2013 8:19 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 10, 2013 8:19 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης