401 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 Τετ Δεκ 05, 2012 3:00 pm
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Δεκ 10, 2013 8:23 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
EnVy26 έγραψε:Μαλλον πριν λιγο φυγανε κ οι αλλες οι κορες !!!
Εγω το ξενυχταω κλασσικα !
Εσυ ολα καλα ?? Τι εγινε με τον πιτσιρικα κανενα νεο ??
eirini7 έγραψε:EnVy26 έγραψε:Μαλλον πριν λιγο φυγανε κ οι αλλες οι κορες !!!
Εγω το ξενυχταω κλασσικα !
Εσυ ολα καλα ?? Τι εγινε με τον πιτσιρικα κανενα νεο ??
κανένα νέο..δεν επικοινώνησαν καθόλου..τι να πω..
eirini7 έγραψε:εν τω μεταξύ σήμερα προέκυψε κι άλλο θέμα....το παιδί που θα μας πάντρευε είπε στον αρραβωνιαστικό μου ότι δε μπορεί τελικά λόγω οικονομικών..........δηλαδή όλα μαζί...έλεος
eirini7 έγραψε:EnVy26 έγραψε:eirini7 έγραψε:εν τω μεταξύ σήμερα προέκυψε κι άλλο θέμα....το παιδί που θα μας πάντρευε είπε στον αρραβωνιαστικό μου ότι δε μπορεί τελικά λόγω οικονομικών..........δηλαδή όλα μαζί...έλεος
οοοο !!! αυτο ειναι λιγο ασχημο !!
Ποτε με το καλο ειναι ο γαμος σας???
Τον Ιούνιο και έπρεπε να μας το είχε πει νωρίτερα..γιατί τώρα πώς θα πούμε σε κάποιον άλλο θες να μας παντρέψεις σε 6 μήνες;;θα θέλει να συγκεντρώσει τα χρήματα και ο άλλος να υπολογίσει..δεν είναι εύκολοι καιροί..
EnVy26 έγραψε:Δεν με ζαλιζεις ρε Ειρηνη !! Γι αυτο δεν ειμαστε εδω??? για να ακουμε η μια την αλλη ???
Καλο ξημερωμα κοριτσι !!! Τα λεμε αυριο
EnVy26 έγραψε:ΑΡΤ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ !!!! ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ !! ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΕΤΣΙ ??
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ..!ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΕΓΩ ΕΤΡΩΓΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ!! ) ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ..ΚΟΛΛΩΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑ..(ΣΑΝ STICKY ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ.. ) ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κορίτσια ειλικρινά αηδίασα........ ειδικά εκεί με τον τράχηλο........
σήμερα πήγα και είδα την ταινία του Παπακαλιάτη...ήταν τέλεια!!!άψογη σκηνοθεσία και πολύ πρωτότυπο σενάριο!!θέλω να το ξαναδώ!!!!boubou έγραψε:
αγαπη εγω το μεσημερι εφαγα ενα κλαμπ σαντουιτς και ακομη δν εχω πεινασει..περιεργο για μενα!! χαχαχα γουρουνιασε παιδι μου, για 2 μελομακαρονο κανεις ετσι???εδω η Ειρηνη εφαγε 10 χαχαχαχαχα
Μαρια και εγω αυτο πιστευω!!!ο Δεκεμβρης θα ειναι καυτος μηνας!! (Αφρουλα εσυ μην ακους!!)καλο προγραμμα εχεις!! εγω λεω να μην γινει καθε μερα...εκτος της μερας που θα δω ωορρηξια απο τεστ και θερμοκρασια!!! για να διατηρουμε τα παιδια μας αρκετα εκτος απο δυνατα γιατι εχουμε θεμα και με την ποσοτητα!!
χαχαχαχα!!!!!!!!παράδειγμα προς αποφυγή είμαι!!!!
και για όσες ρώτησαν ποιός είναι ο γυμνός:
Γιάννα με είδες;;;ε δεν έχανες και τίποτα τόσο καιρό..
Αγάπη το βιντεάκι πολύ γέλιο!
Αφρούλα ίδια ημερομηνία ε;;σημαδιακό!!!
φύγατε όλες;;;;;;;;;;;;
eirini7 έγραψε:εν τω μεταξύ σήμερα προέκυψε κι άλλο θέμα....το παιδί που θα μας πάντρευε είπε στον αρραβωνιαστικό μου ότι δε μπορεί τελικά λόγω οικονομικών..........δηλαδή όλα μαζί...έλεος
ΕΜΕΊΣ ΣΤΟ ΓΆΜΟ ΜΟΙΡΑΣΤΉΚΑΜΕ ΈΞΟΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΆΡΟΥΣ. ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΎΣΚΟΛΟ. ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΈΛΕΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΤΙ ΣΤΟΛΙΣΜΌ, ΔΊΣΚΟ, ΚΑΙ ΤΑΛ.ΑΠΛΆ ΠΡΈΠΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ.ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κορίτσια ειλικρινά αηδίασα........ ειδικά εκεί με τον τράχηλο........
σήμερα πήγα και είδα την ταινία του Παπακαλιάτη...ήταν τέλεια!!!άψογη σκηνοθεσία και πολύ πρωτότυπο σενάριο!!θέλω να το ξαναδώ!!!!boubou έγραψε:
αγαπη εγω το μεσημερι εφαγα ενα κλαμπ σαντουιτς και ακομη δν εχω πεινασει..περιεργο για μενα!! χαχαχα γουρουνιασε παιδι μου, για 2 μελομακαρονο κανεις ετσι???εδω η Ειρηνη εφαγε 10 χαχαχαχαχα
Μαρια και εγω αυτο πιστευω!!!ο Δεκεμβρης θα ειναι καυτος μηνας!! (Αφρουλα εσυ μην ακους!!)καλο προγραμμα εχεις!! εγω λεω να μην γινει καθε μερα...εκτος της μερας που θα δω ωορρηξια απο τεστ και θερμοκρασια!!! για να διατηρουμε τα παιδια μας αρκετα εκτος απο δυνατα γιατι εχουμε θεμα και με την ποσοτητα!!
χαχαχαχα!!!!!!!!παράδειγμα προς αποφυγή είμαι!!!!
και για όσες ρώτησαν ποιός είναι ο γυμνός:
Γιάννα με είδες;;;ε δεν έχανες και τίποτα τόσο καιρό..
Αγάπη το βιντεάκι πολύ γέλιο!
Αφρούλα ίδια ημερομηνία ε;;σημαδιακό!!!
φύγατε όλες;;;;;;;;;;;;
ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ,.........ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ????ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑeirini7 έγραψε:εν τω μεταξύ σήμερα προέκυψε κι άλλο θέμα....το παιδί που θα μας πάντρευε είπε στον αρραβωνιαστικό μου ότι δε μπορεί τελικά λόγω οικονομικών..........δηλαδή όλα μαζί...έλεος
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ????ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ.ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ!ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τετ Δεκ 05, 2012 11:27 pm, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ...ΦΙΑΝΕΤΑΙ Ε???///ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ..ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ..Α ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ..ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΩ ΣΜΡ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤ.ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!
ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΛΕΝΕ..............ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ....ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΩ ΚΥΚΛΟ....ΔΛΔ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ 9 11 ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΣΜΡ Ο ΚΥΚΛΟΣ Μ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 28 ΜΕΡΕΣ..ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ 1Η ΜΕΡΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥFotitsa έγραψε:Καλημέρα Αρτ86 ακόμα δεν έχω μάθει τα ονόματα σας. Να σας ρωτήσω κάτι πώς μετράμε μέρες του κύκλου; Εμένα έρχεται Αλέκα στης 27 μέρα. Τότε κύκλος μου είναι 26 μέρες, η 27;Έχω μπερδευτεί.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης