451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89 Παρ Δεκ 07, 2012 1:05 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ....ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!marichui έγραψε:κορίτσια μετά από πολύ καιρό στολίστηκα εβαλα καλά ρουχα και ετοιμη για εξω...Δεν ξερω πως θα περπατησω, εχει 50 πόντους χιόνι...χαχαχα!!!!
Ευούλι σε ευχαριστώ για τις ευχές, μακάρι να πιάσουν τόπο για όλα τα κορίτσια...
Ευάθα προσπαθησω να περάσουμε τελεια, κι εσυ κάνε τα κολπάκια σου!
σταυρούλα μεγιά το μαλλί, κι ευουλι παρομοιως!!
Φουρφουρ, Ευα κ Σταυρούλα που είστε σε γόνιμες περιμένω σε δυο εβδομαδες τα καλά νέα!!!
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ σε όλες!!!
Ελπίζω εκει που θα πάμε να έχει και χορό
stauroulinaa έγραψε: ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΨΑΜΕ!!!! ΠΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
anypomoni έγραψε:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?fourfouraki έγραψε:Εγώ βλέπω συγχρόνως και ταινία γι' αυτό πετάγομαι όταν έχει διαφημίσεις! χαχαχα
φφφ τι σπαστικό σήμερα ρε γαμώτο.. όλη μέρα με πονάει η κοιλιά μου λες και θα μου ρθει αύριο η αναθεματισμένη!!!
boubou έγραψε:
Αφρουλα πολυ με ανεβασε αυτο το τουρμπο που ειπες!!! μη σταματας καλε να μιλας!!! ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΣΕΝΑ.... Κ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ Κ ΔΙΨΑΩ ΓΙΑΜΑΘΗΣΗ....ΧΑΧΑΧΑΧ...ΣΑΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ...ΧΑΧΑΧΑΧαφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΧΕΙΣ!!! ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΕΛ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ!
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ?fourfouraki έγραψε:anypomoni έγραψε:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?fourfouraki έγραψε:Εγώ βλέπω συγχρόνως και ταινία γι' αυτό πετάγομαι όταν έχει διαφημίσεις! χαχαχα
φφφ τι σπαστικό σήμερα ρε γαμώτο.. όλη μέρα με πονάει η κοιλιά μου λες και θα μου ρθει αύριο η αναθεματισμένη!!!
Σε μία εβδομάδα!!!!
stauroulinaa έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΜΑΙ;;;
anypomoni έγραψε:ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ?fourfouraki έγραψε:anypomoni έγραψε:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?fourfouraki έγραψε:Εγώ βλέπω συγχρόνως και ταινία γι' αυτό πετάγομαι όταν έχει διαφημίσεις! χαχαχα
Σε μία εβδομάδα!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΦΡΟΥΛΑαφρουλα έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΜΑΙ;;;
ΘΕΟΠΟΥΛΑ: "ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ?"
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: "ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ?"
αφρουλα έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΜΑΙ;;;
ΘΕΟΠΟΥΛΑ: "ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ?"
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: "ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ?"
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΕΙΧΑΜΟΝΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΟΝΑΚΙΑ....ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΗ Κ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΟΡΙΞΙΑ ...ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟfourfouraki έγραψε:anypomoni έγραψε:ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ?fourfouraki έγραψε:anypomoni έγραψε:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?fourfouraki έγραψε:Εγώ βλέπω συγχρόνως και ταινία γι' αυτό πετάγομαι όταν έχει διαφημίσεις! χαχαχα
Σε μία εβδομάδα!!!!
Αχχχ μακάρι!!!!!!
Εγώ πάντα είχα συμπτώματα μόνο 2-3 μέρες πριν την περίοδο. Ούτε πονάκια, ούτε τσιμπηματάκια.. ούτε τίποτα. Και ποτέ δεν καταλάβαινα την ωορρηξία μου! Μετά την αναρόφηση όμως, άρχισα από τη μέση του κύκλου να αισθάνομαι τσιμπηματάκια και πονάκια, και αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα να το ψάχνω και πήγα για εξετάσεις. Φοβήθηκα μήπως έγινε καμιά ζημιά.. και γι' αυτό σας ρωτάω να μου περιγράψετε τους πόνους σας μπας και βγάλω καμιά άκρη.
Είχα πόνους περιόδου λοιπόν τόσο νωρίς τους τελευταίους 7 μήνες, αλλά δεν θυμάμαι ποιες μέρες.. γι' αυτό άρχισα να τα γράφω από αυτόν τον κύκλο... γιατί και πριν ένα μήνα.. πάλι είχα πονάκια νομίζω... και τελικά ήρθε η καταραμένη!!!
Ο γυναικολόγος μου είπε πως αυτά τα πονάκια που έχω μπορεί να είναι από το έντερο!!! μα είναι δυνατόν??? αφού αισθάνομαι πόνο στο κέντρο χαμηλά οπως στην περίοδο, και άλλες φορές τσιμπιματάκια δεξιά η αριστερά.. αλλά δεν μοιάζει ρε εντερικό... τι να πω....
EnVy26 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
αφρουλα έγραψε:ΦΟΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ? Η' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΩΡΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΝΤΩΣ Η ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑ Η' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ!!! ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
stauroulinaa έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΜΑΙ;;;
fourfouraki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΦΟΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ? Η' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΩΡΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΝΤΩΣ Η ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑ Η' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ!!! ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Μακάρι το δεύτερο!!!!!!! Ψεκασε μεεεεεεεεε!!!!!!!ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ???9,19 ΜΕΡΑ ΕΙΧΕΣ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΩΣΤΑ....ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΟΩΡΙΞΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ...stauroulinaa έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΜΑΙ;;;
Σκ@τούλες!!
Το πορτοκαλί είναι ο καινούριος κύκλος:
boubou έγραψε:
φουρφουρ ελπιζω να μη χρειαστει να βγαλεις ακρη με αυτα χιχι μια βδομαδουλα και μετα μπορει να
anypomoni έγραψε: ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΕΙΧΑΜΟΝΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΟΝΑΚΙΑ....ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΗ Κ ΠΛΑΤΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΟΡΙΞΙΑ ...ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.89
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης